sağol cnm..inşallahhh
cnm hosgeldik
bende yeni geldim hayırlı uğurlu olsun tedavin ins
benim sonucum malesef negatifff
sende hoşgeldin cnmm.senin kaçıncı denemen ? hangi merkezdesin?allah yardımcımız olsun.
eline sağlık kyr
kızlar 1.20çıkmış kan testim negatif maallesef muhtemelen bebeğim düştü benim bildiğim tamamen nagatifte 0.100çıkmıyomu :44:
cnm benim 1.deneme gazieurofertil
liste cok güzel olmus
hepimize uğur getirsin
hly ben umutla çok görüştüm tlf ama izmirde olduğum için ve iş zamam nedeni ile gelemedik inşallah gerek kalmayacak ama burada bi aksilik olursa niyetim sene ye umut dilerim gerek kalmaz ........
hadi bakalım hiç bişey kalmadı adetine gelsin bebek müjdesi:))
günaydın kızlarrr sizleri hergün olkuyor takip ediyorum..hepinizi nicklerinden tanıyorum :)))
34 yaşındayım 1 tüp ve 1 dondurulmuşlarla negatifi görüp dünyadan soğumuşluğum var.(allah düşmanıma bile yaşatmasın..) bu ay yeni denemedeyim pazartesi yumurtam toplanacak..çünkü 3 folikülden 1 tane yumurta olgunlaştı.. herşeye rağmen denemek istiyorum dedim..ama canım sıkkın birazcık..
paylaşmak istedim bende...bu yolda beraberiz..allah yeni denemeler yaşatmasın olumlu sonuçlar alalım inşallah ama nötr bir durumdayımm şu anda...
günaydın canlar
bende 1,5 yıllık evliyim 27 yasındayım daha önce gecirdiğim acık cikolata kisti ameliyatlarından (2kez)
tüplerim kapalı ve sol yumurtalık calısmıyor
tedaviye gazieurofertilde basladım
pzt yumurtacıklar toplancak
persembe ya da cuma transfer olur dediler duruma göre tabi
bisey sormak istiyorum
yumurtaların toplandığı gün 2 saat dersim var okulda 12.30 da toplancak
dersim saat 5 te gidebilir miyim
yoksa tüm haftayı raporla kapatsam mı
bide sormam gereken bişiler var mı acep:18:
hepimize kolay gelsin
slm kızlar haziran-temmuz topiğinden tanıyanlar var beni burda ama bende bilğilerimi yazayım tekrar kyr cım listeye eklermisin benide.
26 yaşındayım 2 kez klomen +2 aşılama+2 tüp bebek denemesi geçirdim ama malesef olmadı.geçen sene kendiliğinden bir gebeliğim oldu oda kalp atışı olmadıgından kürtajla sonuçlandı.tüp bebekte 2 denemem temmuz ayındaydı 4 agostosta negatif sonucu aldım.bizde sorun sebepsiz inf.bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum.22 ekime kadar adet olup 3. denemeye başlamayı bekliyorum.allah hepimizin hakkında hayırlı olanını versin.emeklerimizi boşa çıkartmasın
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göz.|1 ekim test tarihi
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu
hly7|23|eylül-ekim|pco||umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
bugunlerde cok yogunum yazilari bile tam takip edemedim .aklimda soru isaretleri var ? proseduru bilmiyorum. aranizda dondurulmuslari kullanan varmi ? adetimin 1 gunu aricam sonra ignelere baslicaz . ben yine igne olucam .vucuda hormon vercek gerekiyomus vucudu hazirlamak icin .daha iyi tutunmasi icin folik aside bile basliyorum .fitiller verdi mantar olmasin microp kapmiyim diye . merakim her gun yine kan tahlili yaptircakmiyim sizler yaptirmismiydiniz ? tamda adetin 1 gunu misafirim gelecek 1 hafta . zor olucak benim icin . birde kacinci gun trabsfer yapiyolar ? 2 gun icinde hastalanicam ve coook merak ediyorum ne zorrr ismis bu . tek kardes olmasam 1 cocuk yeter derdim. hic ummazdim ki boyle zormus buyutmek. benimki coook yaramaz . ugras dur yapmaya calis. ilk denemem fazla yumurtladigim icin transfer olmadan iptal etmisti dr . cunki olum riski varmis ..ikinci denemede ilk seferde tuttu . bakalim simdi nasil olacak . ama icimde korku var kizlar. kizimdan 10 ay sonra dogal yolla hamile kaldim ama kalp atisini hic duyamadim kurtajla sonuslandi . esiminspermlerinde sorun vardi onunicin drek microenjeksiyona gecildi . belkide spermler yuzunden bebegimi kaybettim bilemiyorum bu dunyayay gelmicekmis demek . icim daraliyo coook . gece uykularim kaciyo bir icime koysalar rahat edicem. ondan sonrasi allha kalmis .bakalim neler olucak tedaviye baslayinca ki 2-3 gun sonra belli olur .
kizimda transferden sonra 3 gun yatmistim .4 gun basladim temizlige dusucegi varsa duserdi birde 3 -4 aylikken koli yapmaya basladim ucaga bindim valizimi bile tasidim aklimda oyle korku yoktu bile hic birseyde olmadi. sakat bebekler ilk 3 ayda dusermis .neyse cimcime yazdirmiyor . sevgiyle kalin .
sonucu belli olucaklar vardi ne oldu guzel haberler bekliyoruz.
arkadaşlar elimden geleni yaptım, dürüstçe söyleyeyim listeyi temmuz sayfasından çaldım:))) liste ile ilgili önerilerinize açığım,sonuna yüreğimden geleni yazdım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. tuananın haberini bekliyorum heyecanla. ofisteyim ara ara girip bakarım, dilerim hayırlı haberlerle gelir.
Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin..
Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin...
FREUD
kızlar 1.20çıkmış kan testim negatif maallesef muhtemelen bebeğim düştü benim bildiğim tamamen nagatifte 0.100çıkmıyomu :44:
ikimiz içinde kötü gündü demekki inşaallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine cnmbenim sonucum malesef negatifff
doktorum düşükte olabilir dedi ama emin olamıyolarkızlar hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz beni ilk listedeki kişi olarak güzel haber vermeyi çook isterdim artık yarın alırız inşşaallah müjdeli habericnm çooook üzüldüm, çok heyecanla bekledik sonucunu, pozitifle gel istedik, ama son değil bunların hiçbiri, hayırlısı böyleymiş demek zorundayım. Allahım sabır versin. düşük konusunda birşey diyemem, doktorun birşey dedi mi?
:)) tekrar ellerine sağlık hakkını helal et...arkadaşlar elimden geleni yaptım, dürüstçe söyleyeyim listeyi temmuz sayfasından çaldım:))) liste ile ilgili önerilerinize açığım,sonuna yüreğimden geleni yazdım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. tuananın haberini bekliyorum heyecanla. ofisteyim ara ara girip bakarım, dilerim hayırlı haberlerle gelir.
evet benımde test gunum yrn,ama bugun pembe bı akıntım geldi maledef oyuzden bende tuvalete gömmüşüm gibi hissediyorum hayallerımı...
Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin..
Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin...
FREUD
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göz.|1 ekim test tarihi
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|2 ekim test tarihi
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu
hly7|23|eylül-ekim|pco||umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
cnm ben bursadayım bu 3.denemem olucak bursaacıbadem hastanesindeyim.inşallah hepimize eylül -ekim ayı ugurlu gelir.
evet cnm kyr cıgımın eline saglık.inşallah bu liste hepimize ugur getirir.
ikimiz içinde kötü gündü demekki inşaallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine cnm
doktorum düşükte olabilir dedi ama emin olamıyolarkızlar hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz beni ilk listedeki kişi olarak güzel haber vermeyi çook isterdim artık yarın alırız inşşaallah müjdeli haberitedavi konusunda kasım adetiyle başlıcaz ALLAHIN izniyle 8tane bebğim bekliyo beni bugünde hastanede randevüsü olanlar hamileydi hep yolda almıştım haberi hastaneye gidene kadar ağladım iyice boşalttım içimi şimdi yenilme durma zamanı değil benim için5kilo kadar vermek istiyorum sonrada yeniden ....ama eşime içim gidiyo hergün soruyodu kanaman varmı diye kanamaya rağmen ümitliydi ben kesmiştim ümidimi bazen ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?