• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göz.|1 ekim test tarihi:24:
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|2 ekim test tarihi:24:
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz:24:
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu:21:
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu:21:
hly7|23|eylül-ekim|pco||umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak:21:
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor:21:
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak:21:

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

cnm hosgeldik :1:
bende yeni geldim hayırlı uğurlu olsun tedavin ins

sende hoşgeldin cnmm.senin kaçıncı denemen ? hangi merkezdesin?allah yardımcımız olsun.

benim sonucum malesef negatifff

cnm hayırlısı olsun demekten başka çare yok.allah en kısa zamanda yavruna kavuştursun seni.ben 2 negatif sonuç aldım ilkinde çok agladım yıprattım kendimi 6-7 ay kendime gelemedim.2.de agladım ama sonucu aldıktan sonra merkezde dru bekledim 2 saat kadar drla konuştum ve hemen 3.denemenin planını yapmaya başladım belkide hemen tekrar deneme heyacanıyla çabuk atlattım.her yeni başlangıç yeni bir umut oluyor.hemen gereken testlerini yaptır genetik,pırtılaşma bir sonraki denemeye hazırla kendini tavsiyem.

kızlar tuanadan haberı olan var mı.bugun test gunuydu ne yaptı acaba

kızlar 1.20çıkmış kan testim negatif maallesef muhtemelen bebeğim düştü benim bildiğim tamamen nagatifte 0.100çıkmıyomu :44:

kızlar 1.20çıkmış kan testim negatif maallesef muhtemelen bebeğim düştü benim bildiğim tamamen nagatifte 0.100çıkmıyomu :44:

cnm çooook üzüldüm, çok heyecanla bekledik sonucunu, pozitifle gel istedik, ama son değil bunların hiçbiri, hayırlısı böyleymiş demek zorundayım. Allahım sabır versin. düşük konusunda birşey diyemem, doktorun birşey dedi mi?

cnm benim 1.deneme gazieurofertil

liste cok güzel olmus
hepimize uğur getirsin
:66::66::66::66::66::66::66::66::66:

cnm ben bursadayım bu 3.denemem olucak bursaacıbadem hastanesindeyim.inşallah hepimize eylül -ekim ayı ugurlu gelir.

evet cnm kyr cıgımın eline saglık.inşallah bu liste hepimize ugur getirir.

hly ben umutla çok görüştüm tlf ama izmirde olduğum için ve iş zamam nedeni ile gelemedik inşallah gerek kalmayacak ama burada bi aksilik olursa niyetim sene ye umut dilerim gerek kalmaz ........
hadi bakalım hiç bişey kalmadı adetine gelsin bebek müjdesi:))

canım inşallah gerek kalmaz buralara gelmene ama olduda aksilik olursa gözüm kapalı git derim sana :) ayy bana bi heycan bastı ki anlatamammm :18::18::18:

günaydın kızlarrr sizleri hergün olkuyor takip ediyorum..hepinizi nicklerinden tanıyorum :)))

34 yaşındayım 1 tüp ve 1 dondurulmuşlarla negatifi görüp dünyadan soğumuşluğum var.(allah düşmanıma bile yaşatmasın..) bu ay yeni denemedeyim pazartesi yumurtam toplanacak..çünkü 3 folikülden 1 tane yumurta olgunlaştı.. herşeye rağmen denemek istiyorum dedim..ama canım sıkkın birazcık..

paylaşmak istedim bende...bu yolda beraberiz..allah yeni denemeler yaşatmasın olumlu sonuçlar alalım inşallah ama nötr bir durumdayımm şu anda...

hayırlı olsun canım Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurta 1 sperm yetiyor zaten.. sağlıkla gelsin meleğin inşalalh :)

günaydın canlar
bende 1,5 yıllık evliyim 27 yasındayım daha önce gecirdiğim acık cikolata kisti ameliyatlarından (2kez)
tüplerim kapalı ve sol yumurtalık calısmıyor:30:
tedaviye gazieurofertilde basladım
pzt yumurtacıklar toplancak
persembe ya da cuma transfer olur dediler duruma göre tabi
bisey sormak istiyorum
yumurtaların toplandığı gün 2 saat dersim var okulda 12.30 da toplancak
dersim saat 5 te gidebilir miyim
yoksa tüm haftayı raporla kapatsam mı
bide sormam gereken bişiler var mı acep:18:
hepimize kolay gelsin :71:

tedavin hayırlı olsun toobe, inşallah pozitifi görürsün canım sağlıkla alırsın kucağına :)

slm kızlar haziran-temmuz topiğinden tanıyanlar var beni burda ama bende bilğilerimi yazayım tekrar kyr cım listeye eklermisin benide.
26 yaşındayım 2 kez klomen +2 aşılama+2 tüp bebek denemesi geçirdim ama malesef olmadı.geçen sene kendiliğinden bir gebeliğim oldu oda kalp atışı olmadıgından kürtajla sonuçlandı.tüp bebekte 2 denemem temmuz ayındaydı 4 agostosta negatif sonucu aldım.bizde sorun sebepsiz inf.bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum.22 ekime kadar adet olup 3. denemeye başlamayı bekliyorum.allah hepimizin hakkında hayırlı olanını versin.emeklerimizi boşa çıkartmasın

zorlu süreçlerden geçmişsin canım ama böyle metanetli durman çok güzel.. Allah emeklerini boşa çıkarmasın :)

ece22||ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak:21:
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|

kyr cım çok güzel olmuş eline emeğine sağlık... benim 1. denemem olacak inşallah canım :)

bugunlerde cok yogunum yazilari bile tam takip edemedim .aklimda soru isaretleri var ? proseduru bilmiyorum. aranizda dondurulmuslari kullanan varmi ? adetimin 1 gunu aricam sonra ignelere baslicaz . ben yine igne olucam .vucuda hormon vercek gerekiyomus vucudu hazirlamak icin .daha iyi tutunmasi icin folik aside bile basliyorum .fitiller verdi mantar olmasin microp kapmiyim diye . merakim her gun yine kan tahlili yaptircakmiyim sizler yaptirmismiydiniz ? tamda adetin 1 gunu misafirim gelecek 1 hafta . zor olucak benim icin . birde kacinci gun trabsfer yapiyolar ? 2 gun icinde hastalanicam ve coook merak ediyorum ne zorrr ismis bu . tek kardes olmasam 1 cocuk yeter derdim. hic ummazdim ki boyle zormus buyutmek. benimki coook yaramaz . ugras dur yapmaya calis. ilk denemem fazla yumurtladigim icin transfer olmadan iptal etmisti dr . cunki olum riski varmis ..ikinci denemede ilk seferde tuttu . bakalim simdi nasil olacak . ama icimde korku var kizlar. kizimdan 10 ay sonra dogal yolla hamile kaldim ama kalp atisini hic duyamadim kurtajla sonuslandi . esiminspermlerinde sorun vardi onunicin drek microenjeksiyona gecildi . belkide spermler yuzunden bebegimi kaybettim bilemiyorum bu dunyayay gelmicekmis demek . icim daraliyo coook . gece uykularim kaciyo bir icime koysalar rahat edicem. ondan sonrasi allha kalmis .bakalim neler olucak tedaviye baslayinca ki 2-3 gun sonra belli olur .
kizimda transferden sonra 3 gun yatmistim .4 gun basladim temizlige dusucegi varsa duserdi birde 3 -4 aylikken koli yapmaya basladim ucaga bindim valizimi bile tasidim aklimda oyle korku yoktu bile hic birseyde olmadi. sakat bebekler ilk 3 ayda dusermis .neyse cimcime yazdirmiyor . sevgiyle kalin .
sonucu belli olucaklar vardi ne oldu guzel haberler bekliyoruz.

hakkında hayırlısı olsun tedavin pozitifli sağlıklı olsun inşallah :)

arkadaşlar elimden geleni yaptım, dürüstçe söyleyeyim listeyi temmuz sayfasından çaldım:))) liste ile ilgili önerilerinize açığım,sonuna yüreğimden geleni yazdım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. tuananın haberini bekliyorum heyecanla. ofisteyim ara ara girip bakarım, dilerim hayırlı haberlerle gelir.

canım çok saolasın başka topikten alman hiç de kötü değil.. bunu bizim için yapman çok güzel saolasın.. duan içinde AMİNNNNNNNNNN...

Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin..
Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin...

FREUD

Allah yardımcın olsun sabır versin canım... inşalalh çabuk toparlanıp yeni umutlara yelken açarsın canım ...

bu söz de çok güzel gerçekten ve bunun bilincinde olman daha güzel :)

cnm çok üzüldüm bu son negatifin olur inşallah.allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder.cnm düşük için bişey diyemicem ama 5-7 arası pozitif oluyo 5 e kadar kimyasal gebelikde oluşmuş olabiliyor ama adetle gidiyor yine.drunla konuş cnm.

canım benim senin adına üzüldüm gerçekten.. ama elden bişi gelmiyor ki Allah ın takdiri bu yöndeymiş.. umarım inşallah kendiliğinden geliverir bebeğin bu süreçte... Allah ım sağlık versin.. düşük konusunda bnde bişi diyemicem cnm.. doktorun ne dedi ?

tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|1 ekim test tarihi:24:
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak:21:

Son düzenleme:

üzülmemek elde değil biliyorum ama Allaha sığınmak zorundayız.. inşallah hayırlısı böyledir.. melek yüzlün bi daha ki ay kendiliğinden gelir inşallahhhh..

tuana cnm inan çok üzüldm ne dıcem bılemedım allahım sabır dayanma gucu versın inş.

ikimiz içinde kötü gündü demekki inşaallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine cnm

cnm çooook üzüldüm, çok heyecanla bekledik sonucunu, pozitifle gel istedik, ama son değil bunların hiçbiri, hayırlısı böyleymiş demek zorundayım. Allahım sabır versin. düşük konusunda birşey diyemem, doktorun birşey dedi mi?
doktorum düşükte olabilir dedi ama emin olamıyolarkızlar hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz beni ilk listedeki kişi olarak güzel haber vermeyi çook isterdim artık yarın alırız inşşaallah müjdeli haberi:61: tedavi konusunda kasım adetiyle başlıcaz ALLAHIN izniyle 8tane bebğim bekliyo beni bugünde hastanede randevüsü olanlar hamileydi hep:59:yolda almıştım haberi hastaneye gidene kadar ağladım iyice boşalttım içimi şimdi yenilme durma zamanı değil benim için5kilo kadar vermek istiyorum sonrada yeniden ....ama eşime içim gidiyo hergün soruyodu kanaman varmı diye kanamaya rağmen ümitliydi ben kesmiştim ümidimi bazen ölmek istiyorum:59:

arkadaşlar elimden geleni yaptım, dürüstçe söyleyeyim listeyi temmuz sayfasından çaldım:))) liste ile ilgili önerilerinize açığım,sonuna yüreğimden geleni yazdım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. tuananın haberini bekliyorum heyecanla. ofisteyim ara ara girip bakarım, dilerim hayırlı haberlerle gelir.
:)) tekrar ellerine sağlık hakkını helal et...

evet benımde test gunum yrn,ama bugun pembe bı akıntım geldi maledef oyuzden bende tuvalete gömmüşüm gibi hissediyorum hayallerımı...:(

pepero içini ferah tut ltf hakkında hyırlısı olur inş..

Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin..
Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin...

FREUD

nedesem bilemedim Allah sabır versin dilerim bekletmeden gelsin bebeğin:((

aminn canımm

kuzumm çok üzüldük gerçkekten sabahtan beri aklımdaydın Allah sabır versin dilerim bekletmeden gelir bebeğin.. ltf bizi bırakma olur mu??

cnm ben bursadayım bu 3.denemem olucak bursaacıbadem hastanesindeyim.inşallah hepimize eylül -ekim ayı ugurlu gelir.

evet cnm kyr cıgımın eline saglık.inşallah bu liste hepimize ugur getirir.

hayırlısı olsun ece nşallah bu redavide al bebeğini kucağına

ikimiz içinde kötü gündü demekki inşaallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine cnm

doktorum düşükte olabilir dedi ama emin olamıyolarkızlar hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz beni ilk listedeki kişi olarak güzel haber vermeyi çook isterdim artık yarın alırız inşşaallah müjdeli haberi:61: tedavi konusunda kasım adetiyle başlıcaz ALLAHIN izniyle 8tane bebğim bekliyo beni bugünde hastanede randevüsü olanlar hamileydi hep:59:yolda almıştım haberi hastaneye gidene kadar ağladım iyice boşalttım içimi şimdi yenilme durma zamanı değil benim için5kilo kadar vermek istiyorum sonrada yeniden ....ama eşime içim gidiyo hergün soruyodu kanaman varmı diye kanamaya rağmen ümitliydi ben kesmiştim ümidimi bazen ölmek istiyorum:59:

bak 8 bebişin seni bekliyormuş o da çok büyük bir lütuf.. onları düşünmeye çalış inş kasıma kadar normal yolla kalırsın canım..

Back