hly canı merkezini sevmene çok sevindim hayırlısı olsun umarım eşinin spermiyogramı mükemmel çıkar bencede tüp bebek en mantıklısı aşılama hiç yaptırmadım ama gördüğüm kadarıyla zaman kaybı tekrar tebrik ederim hayırlısı olsunnn
canım çok saolasın vallahi o kadar pozitif geldinki bana çok teşekkür ederim :) merkez konusunda çok okudum araştırdım düşündüm taşındım ve umuta karar verdim.. ve hiç pişman olmadımm o kadar güleryüzlü pozitif ilgilerki bayıldım.. ulun bey çok şeker bi adam..ilk defa bi erkek dr. muayene olacağım için çok sııkıntılıydım.. ama beni saolsun hemşire hazırladı zaten karkaranlık oda ben çatala yatınca çağırdı ulun beyi oda ultrasonu soktu bakmadan baks bile oda da sadece ultrason ışığı vardı :d yani çok rahattım ... aşılamaya boşa para ve zaman harcamayalım dedik işte.. tüp dicez doktora..8-9 ekim bat ım..2. gününde başlıcaz işte hayırlısıyla...
ayy harika valla eline sağlık kyr benim 4. denemem olacak erkek sorunu bende 4 yıllık evliyim diğer arkadaşlarında bilgisi var onlarıda yazayım
hly7co umut tüp bebek merkezi ekim ayı aderinde başlıyor 23 yaşında 4 yıllık evli
tuana: medikal park göztepe 30 yaşında 10 yıllık evli 3 denemesi
nec 86: 26 yalında 2 yıllık evli sebebpsiz inf kadıköy şifa 1. denemesi sonuç bekliyor
baby2007:25 yaşında 4 yıllık evli pco-erkek inf bursa tüp bebek merkezi 1 . deneme ekim ayı adeti
aymutu:29 yaşında 9 yıllık evli anatolia tüp bebek mer 4. denemesi 1 kızı var zehra lucrin kullanıyor
bendekiler bunlar ilk yaptığımız listeydi bu sonradan eklenen ark bilgileriin almadık onlarda verirlerse listemiz tam olur tekrar ellerine sağlık ...
ayy kyr çok teşekkürlerr sonunda listemiz olduu yaşasınnnnnnnnn pınarcım sana da teşekkür ederim bilgilerim doğru.. 9-10 ekim gibi başlıcaz Allah ın izniyle