2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar tuana dan haber yok mu bugun test gunuydu merak ettım valla :)

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göz.|1 ekim test tarihi
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu
hly7|23|eylül-ekim|pco||umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Son düzenleme:
bugunlerde cok yogunum yazilari bile tam takip edemedim .aklimda soru isaretleri var ? proseduru bilmiyorum. aranizda dondurulmuslari kullanan varmi ? adetimin 1 gunu aricam sonra ignelere baslicaz . ben yine igne olucam .vucuda hormon vercek gerekiyomus vucudu hazirlamak icin .daha iyi tutunmasi icin folik aside bile basliyorum .fitiller verdi mantar olmasin microp kapmiyim diye . merakim her gun yine kan tahlili yaptircakmiyim sizler yaptirmismiydiniz ? tamda adetin 1 gunu misafirim gelecek 1 hafta . zor olucak benim icin . birde kacinci gun trabsfer yapiyolar ? 2 gun icinde hastalanicam ve coook merak ediyorum ne zorrr ismis bu . tek kardes olmasam 1 cocuk yeter derdim. hic ummazdim ki boyle zormus buyutmek. benimki coook yaramaz . ugras dur yapmaya calis. ilk denemem fazla yumurtladigim icin transfer olmadan iptal etmisti dr . cunki olum riski varmis ..ikinci denemede ilk seferde tuttu . bakalim simdi nasil olacak . ama icimde korku var kizlar. kizimdan 10 ay sonra dogal yolla hamile kaldim ama kalp atisini hic duyamadim kurtajla sonuslandi . esiminspermlerinde sorun vardi onunicin drek microenjeksiyona gecildi . belkide spermler yuzunden bebegimi kaybettim bilemiyorum bu dunyayay gelmicekmis demek . icim daraliyo coook . gece uykularim kaciyo bir icime koysalar rahat edicem. ondan sonrasi allha kalmis .bakalim neler olucak tedaviye baslayinca ki 2-3 gun sonra belli olur .
kizimda transferden sonra 3 gun yatmistim .4 gun basladim temizlige dusucegi varsa duserdi birde 3 -4 aylikken koli yapmaya basladim ucaga bindim valizimi bile tasidim aklimda oyle korku yoktu bile hic birseyde olmadi. sakat bebekler ilk 3 ayda dusermis .neyse cimcime yazdirmiyor . sevgiyle kalin .
sonucu belli olucaklar vardi ne oldu guzel haberler bekliyoruz.

ben de seni tanıyorum cnm, ama tam olarak hangi sayfadan bilemedim, listemize ekledim seni de. Sıkma hiç canını mevlam ol diyecek, olacak, gerisi beyhude, dualarım seninle...

aminnn inş.süper oldu ya emeği geçen herkesın eline sağlık

canımmm eline sağlık ne güzel bir liste olmuş....

duana uzun bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah canımmmmmm

inşallah tuanadan ilk hamile haberi gelir listemiz hayırlı başlar...

pepero seninde yarın dimi? şu an herşey iyi mi? belirti filan hissettin mi hiç?

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göz.|1 ekim test tarihi
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu
hly7|23|eylül-ekim|pco||umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Son düzenleme:
ben de seni tanıyorum cnm, ama tam olarak hangi sayfadan bilemedim, listemize ekledim seni de. Sıkma hiç canını mevlam ol diyecek, olacak, gerisi beyhude, dualarım seninle...

ellerine sağlık canım liste çok güzel görünüyoor inşallah..ya fettan demeyi dilimizden düşürmeyelim..yoktan var edene dualarımız hepimizin yüzü gülsün inşallahhh...

arkadaşlar elimden geleni yaptım, dürüstçe söyleyeyim listeyi temmuz sayfasından çaldım:))) liste ile ilgili önerilerinize açığım,sonuna yüreğimden geleni yazdım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. tuananın haberini bekliyorum heyecanla. ofisteyim ara ara girip bakarım, dilerim hayırlı haberlerle gelir.

Son düzenleme:

tabi listeler birbirine ilham kaynağı olacak :) 2012lerde bizimkinden etkilenebilir

tuanacım hadi iyi haberler ver bize...

inşallah tuanadan ilk hamile haberi gelir listemiz hayırlı başlar...

pepero seninde yarın dimi? şu an herşey iyi mi? belirti filan hissettin mi hiç?

evet benımde test gunum yrn,ama bugun pembe bı akıntım geldi maledef oyuzden bende tuvalete gömmüşüm gibi hissediyorum hayallerımı...

evet benımde test gunum yrn,ama bugun pembe bı akıntım geldi maledef oyuzden bende tuvalete gömmüşüm gibi hissediyorum hayallerımı...

çok iyi bilmiyorum ama yerleşme kanaması da o şekilde olabiliyormuş galiba.. inşallah öyledir.. iyi düşün ne olur..

Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin..
Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin...

FREUD

hakkında hayırlısı olsun cnm, derdi veren rabbim sabrını da veriyor,eminim sen de kavuşacaksın bebeğine.freud'dan harika bir söz yazdığın...

elimizden hiç bişi gelmiyor..Rabbim vermedikten snra 10 takla da atsan olmuyo işte....ne ağlıyabiliyorum ne de gülebiliyorum şu an...

umarım diğer arkadaşlarımız olumlu güzel sonuçlar alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…