2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bak 8 bebişin seni bekliyormuş o da çok büyük bir lütuf.. onları düşünmeye çalış inş kasıma kadar normal yolla kalırsın canım..
evet cnm tek tesellim onlar yoksa nasıl toparlardım kendimi yinede çoook ağladım çook üzüldüm ama elden geleni yapıyoruz zaten gerisi mevlama kalmış inş sizlerden alırım güzel haberleri bende 2ay gecikmelide olsa alırım o güzel haberi inşaaallah pınarcım sizleri merak ederken nasıl bırakabilirim bu topiği ilk önce sizden almak varmış müjdeli haberleri

bizim sınavımızda bu sanırım ,allah sabır versin o kadar ıyı anlıyorum kı senı,ben mı hak etmıyorum o kadar ınsan anne oluyor dıyorsundur ki ben dıyorum sonrada üzülüyorum demekkı hakkımızda hayırlısı en azında hala saglıgımız deneme ımkanı verıyor..nefes aldıgımız sürece ümit var demektir..benımde ümidim kalmadı yrını bekleyemedım gittim kan verdim yarım saate sonucum cıkar hbr verırım..

pepero canımm bekleyemedin mi heyecandan neyse inşallah güzel sonuçlarla dönersin inşallah hakkında hayırlısı kalbinin muradıdır arkadaşımm şimdi meryem duası okuyacağım hepinizi ekliyorum mutlaka inşallah olumlu olur herşey..

2.denemem ıkıncı hayal kırıklıgım,napıcam bılmıyorum üzgünüm yorgunum hem de çok..umarın gerı kalan arkadaslar pozitif sonuclar alır tum kalbımle sızın ıcın dua edıcem...

2.denemem ıkıncı hayal kırıklıgım,napıcam bılmıyorum üzgünüm yorgunum hem de çok..umarın gerı kalan arkadaslar pozitif sonuclar alır tum kalbımle sızın ıcın dua edıcem...
off yaa senindemi ya çok üzüldüm cnm ya ALLAH sabır versin bizlere

öff ne desem bilemiyorumm çok üzgünüm gerçekten çok üzülme demeyeceğim üzül ağla ama toparlan arkadaşım bizler güçlü kadınlarız toparlanıp yola devam etmeliyiz....lütfen iyi ol olurmu pepero ve lütfen sende bizi bırakma.....

hepimiz güzel haberler alacağız inşallah canım..

hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor cnm (

arkadaşlar ben negatif sonuçlarda ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü banada ne dendiyse üzüntümü ben bildim hep...neler yaşadıklarımızı biz biliyoruz..ilkinde ben uzun bir süre kendime gelemedim..dondurulmuşları ancak 10 ay sonra deneyebildim..tabi oda temmuz ayında koskoca bir negatif..gene insanlardan bir nefret hali..bak şimdi 3. deniyorum ama benim zorumla..1 afet yumurtam var..doktorum sonlandırmaktan yanaydı ama eşim ve ben ne olursa olsun devam dedik..bu gece ovitrell yapacağım pazartesi toplanacak...döllenme olacakmı kaliteli olacakmı belli değil ..ama denemeye değer işte ne yapayımm bir umutt işte...

BENİM HALA UMUDUM VAR
İSYAN ETSEMDE İSTEDİĞİM KADAR
İNAD ETSEM BİLE BIRAKMAZLAR SAHİBİM VAR

BENİM HALA UMUDUM VAR

ben temmuzdan beri bu şarkıyı dinliyorum...mfö bile benim kadar dinlememiştir belkide... yılmak yok canlarrrrr

canımm bu durumlarda teselli kelimesi bulmak zor.. ama metanetini yitirme Allah ım bunu uygun görmüş sizin için.. napalım yapacak bişi yok... innşallah doğal yoldan ce e der meleğiniz :)

hakkıında hayırlısı olsun canım Rabbimiz ol dedikten sonra 1 tane yumurta 1 tane sperm yetiyor.. yeterki o bize yazılmış olsun...inşallah canım pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

haketmediğimizi düşünmüyorum sadece üzülüyorum bu duyguyu tadamadığım için eşimede tattıramadığım için evet sağlığımız yerinde birgün bizde kavuşacaz bebeklerimize ve o doğdukları gün değmiş bunca sıkıntıya diyeceğiz inşaallah belkide başkalarına anlatıcaz bizde birsürü sıkıntı atlattık ama oldu diyeceğiz

canım belkide o yumurtan döllenecek ve bebeğin hayatının anlamı olacak kimbilir ah şu tüpbebekte olumsuz sonuç diye bişey olmasa keşke herkesin yüzü gülse

kızlar 1.20çıkmış kan testim negatif maallesef muhtemelen bebeğim düştü benim bildiğim tamamen nagatifte 0.100çıkmıyomu :44:

uff ne desem nasıl teselli versem
cnnı sıkma dualara sığın güzel hikayeleri oku umut olsun

Beni de listeye ekler misiniz ;
34 yaşındayım,3. deneme,erkek faktörü,gürgan clinic,puregon+lucrin kullanıyorum

uff ne desem nasıl teselli versem
cnnı sıkma dualara sığın güzel hikayeleri oku umut olsun
inan yakınımdaki iki yüzlü insanlardan daha çok teselli veriyo sizlerin sözleri en azından birbirimizin halinden anlıyoruz acımızı hissediyoruz birbirimizi tanımasakta içten dua ediyoruz. dün diğer eltim gelmişti ne yatıyon kalk diye aklınca benle dalga geçiyodu bu akşamda geçmiş olsuna gelmiş böyle anlarda seni sevmediğini kötülüğünü isteyen insanların yalandan üzüldüm demeleri çok koyuyo bide sormuyolarmı ne oldu hemen örnekler vermeler falan aa şunun da 15sene olmamıştı falan demeler ALLAHIM sen görüyon halimizi ne olur boynumuzu daha fazla bükük bırakma

canım benim üzülme aslında söylememe fırsatın olsa keşke ben öyle yapıyorum söylememeyi tercih ediyorum..

merhaba cnm
hayırlı olsun tedavin inş..
ben ozel ege tup bebekde tedavi gorecegım. benden baska orada tedavi goren var mı? içime sinmese de doktorum nedenıyle basladım. doktorum Sait Yücebilgin

bende oradanım doktorum kaan bey..

haklısın bende bugünde bıraktım eski tedavimi dualarına yürekten amin diyorummm

hadi hayırlısı olsun tatlım bir adım daha bebeğine doğru ne güzel:))[/QUOTE]

pınarcım, hayırlısı olsun tedavın inş. belki merkezde gorusuruz ben bir ikı gune beklıyorum adetimi. yani trasnfere inş bir problem cıkmazsa 15-16 gunum var

oldu sanırım
hadi başlayalım bilgiler lutfen

AliasBlue - 30 - Ekim - kadın endometriozis - 1. deneme - Ozel Ege Tup Bebek Merk.

çok şanslısın, doktoruna güvenmen çok önemli bence, sonuçta hepsi aynı şeyi yapıyor, bu tedavinin en önemli noktası moral motivasyon bana kalırsa bu da doktorun işi. ben ilk 2 tedavimi hiç inanmadan, doktorumu hiç sevmeden yaşadım. Umarım herşey gönlünce olur.[/QUOTE]

umarım senin içinde herşey istediğin gibi olur miniklerine kavusursun...

canım ne denir ki Rabbim sabır versiin boşver o insanları kafanı dağıtmak için hemen farklı yönlere yönel

beni hatırladınız mı kızlar

acele bi kararla geçdiğimiz pazartesi transferim oldu
annemde olduğum için pek yazamadım

ohss oldum hafif cuma günü serum takıldı şimdi iyiym elhd.
tahlil yapıldı onlarda iyi dedi dr bekliyorum 8 ekim tahlil günü
dua edin kızlar
pek belirtim yok
ama2 gündür rahimde batma tarzı ağrı sızı var korkuyorum geçende hep öle olmuştu

canım benim üzülme aslında söylememe fırsatın olsa keşke ben öyle yapıyorum söylememeyi tercih ediyorum..
haklısın aslında ama diğer tedavilerimde söylememiştim bir kişi bilse bile yayılıyo bu seferde yine moralim bozuluyodu o duydu bu duydu diye biran önce hayırlısıyla olsaydıda şu stresten kurtulsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…