2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hakkında hayırlısı olsun kısmet işte. şükür bi kuzucuğun var sıkı sıkı sarıl ona ve sonra yola devam...

cnm gözünaydın kuzucukların sımsıkı tutunur bırakmazlar seni inşaallah onlar seni paylaşamıyolardır cnm şimdiden kıskançlık yapıyolar desene

ya çok kötü oluyo bunca emek deneme ve sonu hüsran olması bana hemşire aletden dolayı demişti ama 4transferde ilk defa başıma geldi gerçi buseferki transfer zor geçmişti benim için cnm ne derlerse inanmak istiyoruz inşaallah en kısa zamanda yavruna kardeş gelir cnm

Kızlar merhaba peyedir giremedim yine nasılsınız.. güzel haberleri okuyunca umut doldum.. Benimde adet yaklaştı bu hafta olacağım kısmetse başlıyor donmuşlarla tedavim. heyecanlı ve stresliyim.

kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............
Canım hayırlı uğurlu olsun uçmakta haklısın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf
Geçmiş olsun canım.. Detaylı bir araştırma istiyor gibi sanki.. Biryerlerde eksik birşeymi var acaba.. Tekrar geçmiş olsun dielrim en kısa sğrede kavuşursunc anım bebeğine.
slm arkadaşlar ben bebişimi aldım evdeyim artık.ama o kadar rahatım kii acaba koymadılarmı die düşünüyorum.pınarcımmm yardımlarını bekliyorum lütfennnnnnn
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel başlamış hamişliğin... :) Test gününde hayırlı haberlerle gel inşallah
Pınar seni gördüm duygulandım maşallah epey ilerledi.. Sen inanmanın gücünü gösterdin bize. Seni örnek alıcam bende.. Doğum haberini alırız sağlıkla inşallahh.

KYR şekerim maşallahh çifter çifter :) hep merak ederdim ikizi gebelik nasıl diye. senden duygularını almayı heyecanla bekliyor ıolacağım. Sağlıkla kalın

Minecan cok uzuldum cnm, Allahim sabir versin. Elbette dunyanın sonu değil ama bunca emekten sonra üzülüyor insan hakli olarak. En kısa zamanda atlaman dileğiyle.

CANIM SENDE Bİ GÖRÜNÜYO Bİ KAYBOLUYOSUN NEYSE AZ KALMIŞ KUZUCUKLARINI ALMAYA SIK SIK UĞRARSIN ARTIK
BİZ İYİYZ ÇOK ŞÜKÜR BİR NEBZE KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA RABBİM SABRINI MÜKAFATINI VERİR ELBET EMEKLERİMİZİN.UĞRAMAMAZLIK YAPMA

Cnm t ederim bilgi icin evet erkn oldu 2gun hersy guzl ve sorunszdu inssllh sonucta pozitf olur dua edin bizlere busefer cok umutluym beni tebrik edin sigaraya elimi bile surmuyorum tabi arada bir cnm istiyr ama gecistiriyrm hep konusuyrm onlarla biraz yaramzlar ama pinrcm anlamadum ama aeada tuhf birsey oluyor cimcik yer gibi canim aciyor iste boylee dua edin butun annecikler bize

sorma evet canım bir iki topik var baktığım.. okuyorum hepinizi ama ceva yazmaya fırsat bulmaıyorum. bir yandan iş bir yandn ev yolda uzak fırsat bulup cevap yazamıyorum. ama okuyorum sizleri ara ara. evet tedaviden sorna bir süre gitmeyeceğim o zaman daha sık uğrarım canım. sevgiyle kal

kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............

canımmmm hayırlı olsunnnn Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhh

Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf

minecancım Allah sabır versin yardımcın olsun inşallah.. meleğin annesini daha çok bekletmeden gelir inşallah en yakın zamanda... dualarımızdasın..

karasu81 canım banada ikili testten sonra progesteron verildi ondan önce crinone jel kullanıyordum.. doktorumda bana fitil şeklind söyledi ama eczacı hem ağızdan alınabilir hem de fitil olarak kullanılabilir dedi. ben önceleri fitil yaptım ama sanki çok ileri itemedim bi de o ara lekelenme yaşayınca kesin inandım uygun kullanamadığıma. doktorda ağızdan al dedi şimdi o şekilde kullanıyorum yani hangisi uygunsa senin için o şekilde kullanabilirsin..

Son düzenleme:
canım etmezmiyim hep ediyorum inş dualarımız kabul edilen dualardan olsun

[

Cnm arkadasım naber? Nasılsın? Kaç gundur konuşamadık? Burada görünce hatrini sorayım dedim. Ben fenalardayim)) kaç gundur bulantıyla boğuluyorum. Cok garip bir bulantı ilk ayyy ben usuttum galiba dedim, esim de dalga gecti, sonra anladım ki bu hamilelik bulantisi)) hiç yaşamadığım icin yeni öğreniyorum, cok enteresan bir bulantı))
Siz nasilsiniz? Abus nasıl?

Cnm şimdiden hayırlı olsun, başliyormuşum hayirlisiyla. İnşallah hersey keyifle gecer, sen de listemizin mavi boncuklu annelerinden olursun. Saglık diliyorum.
İkiz konusunda İnan ben de cok meraktayim, hiç aklımda olmayan basımda şimdi, Rabb'ime sukurler olsun. Yaşayıp göreceğim nasıl birsey olduğunu, şimdilik sunu söyleyebilirim acayip meraklıyım neler olacak diye))

Son düzenleme:
Cnm şimdiden hayırlı olsun, başliyormuşum hayirlisiyla. İnşallah hersey keyifle gecer, sen de listemizin mavi boncuklu annelerinden olursun. Saglık diliyorum.

inşallah canım.. pınar ve senin pozitif yaklaşımlarından örnek alıp hayırlı sonuçlar istiyorum ama şimdiden stresim başladı yine hüsran yaşamaktan çok korkuyorum.. bana ne önerirsin canım

tebrikler canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş.

Tebrikler guzel annecik kucaginada al saglikla insallh

İnanmak zaman alıyor, benim yarın 7haftam dolacak yeni yeni inanmaya başladım. Sen tadını çıkar şimdi, Rabbim ayırmasın hiçbirimizi))

çookk sevindimm canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

canim hadi gozun aydin olsun
allahim kucagina alip kokulamayida nasip etsin

hayırlı olsun canım inş hiç ayrılmazsınız..dualarım senin ve kuzuların için....

inan o kadar çok üzüldüm ki ne söylesem boşoysa senin adına cok fazla umudum vardı hem belki adet kanaman falan diildir hemen üzme kendini belirtim yok diye söylenirken neler yazılmıştı bana kimileri adet oldugunu sanıp test yaptırmamıs haftalar sonra çıkmış ne bilim ben umutluyum hep senin için üzme sakın kendini olmazları olur yapan allah ..vardır bunda da bir hayır...

inşallah canım.. pınar ve senin pozitif yaklaşımlarından örnek alıp hayırlı sonuçlar istiyorum ama şimdiden stresim başladı yine hüsran yaşamaktan çok korkuyorum.. bana ne önerirsin canım

Korkma, insan beyni akıl almaz sekilde çalışıyor, bak söyle bir yaşantına, hep korktukların basına gelmiştir. Korku aslında olmasını istemediğimiz birşeye karsı yaptığımız olumsuz bir cagri. Biliyorum cok zor, ne kadar rahatlarsan rahatla kaygılar korkular gelip duruyor üstüne. Bu anlarda da tek kurtarıcın yürekten, teslim olarak yapacağın dua. Ben cok keyifli bir denemeyle hamile kaldım, coook endişelendigim zaman oldu tabii ki, hep aklımı tamamen kapatıp Rabb'ime yalvardım. " sen en doğrusunu biliyorsun, hakkımda hayırlı ise nolur nasip allahım bu bebeği bana, bu sefer cok eminim, olmazsa senin istemediğini düşünüp kendimi harap etmeyeceğim, bu gune kadar hep korudun beni Rabbim bu sefer de senden gelene kabulüm" ben hep bunları dedim beklerken, Allah'a kayıtsız teslim olmak cok rahatlatti beni. Tavsiye edebilirim, taktir senin))

canım benim nolsun işte yarın arıcaktım bende seni:)) öle yatıyoz evde bişi yok çok şükür kuzumda iyi Allahın izni ile.12. haftada 2 li test var bide cinsiyet için net olmasada 12. haftada az çok fikrimiz olur dedi. heyecanla bekliyorumm:))
ahh o bulanntılar ahh o inanamamazlık yokmu çok şükür bu günlerimize canımm geçer inş kalmadı fazla bişey 12 ye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…