• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyr çok sevindim:)

bende 2 tane kist gördü bugün doktorum,biri çikolata kistiymiş,1 kutu dkh içicem.çikolata kisti dkh ile küçülen oldu mu?ben dedkh yanında soğan suyu içsem mi diye düşünüyorum.soğan suyuna ne zaman başlamam gerekir bilen var mı?

soğan kürünü tavsiye ederim, ben tüp bebek öncesi kürle kistimi küçülttüm ve ameliyttan kurtuldum. günde iki kez uygulayacaksın. adetten sonra ilk ay 15 gün uygulanacak. sabah ve akşam yemeklerden önce aç karnına uygulanacak. sarı soğan olacak. en dış sarı kabuğunu soyacaksın. dörde bölüp 1.5 bardak artılmış damacana suyunda beş dakika kaynatıp ( ağzı kapalı) ılık içeceksin. ilk ay 15 gün uygula ve bırak . sonraki ay adetinden 10 gün önce başlayacaksın ve 10 gün uygulayıp bırakacaksın. ben faydasını gördüm dilerim sana da şifa olur, sormak istediğin bir şey olursa yine yardımcı olabilrim...

soğan kürünü tavsiye ederim, ben tüp bebek öncesi kürle kistimi küçülttüm ve ameliyttan kurtuldum. günde iki kez uygulayacaksın. adetten sonra ilk ay 15 gün uygulanacak. sabah ve akşam yemeklerden önce aç karnına uygulanacak. sarı soğan olacak. en dış sarı kabuğunu soyacaksın. dörde bölüp 1.5 bardak artılmış damacana suyunda beş dakika kaynatıp ( ağzı kapalı) ılık içeceksin. ilk ay 15 gün uygula ve bırak . sonraki ay adetinden 10 gün önce başlayacaksın ve 10 gün uygulayıp bırakacaksın. ben faydasını gördüm dilerim sana da şifa olur, sormak istediğin bir şey olursa yine yardımcı olabilrim...

adetin hemen bitiminde mi başlıycam,bazıları adet bitiminden 7 gün sonra başlanır diyor.bir de öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiliyormuş ama çalıştığımdan dolayı öğlen içmem biraz zor,sabah da içsek olur herhalde.

doktor doğum kontrol hapı verdi birlikte aynı anda hem soğan suyu içsem hem dkh birşey olur mu acaba?

cnm sonuç nasıl oldu embriyolar nasıl çıktı bizdede görünüşte sorun yok genetik kan testlerimiz normal tüpler açık doktorun dediğine göre rahimde sorun yok ama sadece ilk tüpbebekte hamilelik oldu oda 6haftalıkken düştü:5: bikaç ay normal denicem hem kiloda veririm biraz daha yaza belki bu işlere tekrar kalkışırız benim doktorum profesör inşaallah doğru hastanedeyimdir elimden bukadarı geliyo gerisi rabbimin takdiri:emir_bebek:

doktorların dedıgı normal yoldan gebe kalan dahı bırının embrıyolarının yuzde ellısı bozuk kromozonlara sahıp olabılırmıs..ama transerde saglıklı embrıyo dıe sana transfer edılıor benım ıkı transfer edıldı ıkısıde tutmadı nasip biraz...

adetin hemen bitiminde mi başlıycam,bazıları adet bitiminden 7 gün sonra başlanır diyor.bir de öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiliyormuş ama çalıştığımdan dolayı öğlen içmem biraz zor,sabah da içsek olur herhalde.

doktor doğum kontrol hapı verdi birlikte aynı anda hem soğan suyu içsem hem dkh birşey olur mu acaba?

canım ibrahim saraçoğlunun sitesnden daha doğru bilgi alabilirisn, ben adetten sonra başlamıştım. istersen iletişim bilgileri var web sayfasında arayıp hem ne zaman başlayacağını hem de dkh ile uygulanıp uygulanamayacağını sorabilirisn. çalışan bayanlar için bildiğim gece yatarken de içebilecekleri mutlaka iki bardak ve aç karnı olacak .....yani sabah kahvaltı öncesi ve gece yatmadan önce içebilirsin

doktorların dedıgı normal yoldan gebe kalan dahı bırının embrıyolarının yuzde ellısı bozuk kromozonlara sahıp olabılırmıs..ama transerde saglıklı embrıyo dıe sana transfer edılıor benım ıkı transfer edıldı ıkısıde tutmadı nasip biraz...
cnm pgt yaptırmana rağmen tutmadı yani peki doktorun açıklama yaptımı ne yapılabilirmiş offf ne yapmak lazım bi bilsek doktorumda dedi normal tüpbebekte embriyolar dıştan gayet sağlıklı gözüküp içinde bozukluk olabiliyomuş benim embiyolarda dıştan gayet sağlıklılar ama içini bilmiyorum buda bizim sınavımızmış çekicek çilemiz bitmemiş

Son düzenleme:
cnm pgt yaptırmana rağmen tutmadı yani peki doktorun açıklama yaptımı ne yapılabilirmiş offf ne yapmak lazım bi bilsek doktorumda dedi normal tüpbebekte embriyolar dıştan gayet sağlıklı gözüküp içinde bozukluk olabiliyomuş benim embiyolarda dıştan gayet sağlıklılar ama içini bilmiyorum buda bizim sınavımızmış çekicek çilemiz bitmemiş

malesef tutunmadı:(ama 3. denememde pgt yapılmayacak bana bunu sölediler klinigimi degiştirdim.senın kacıncı deneme?

artık 5.günümüzdeyiz bende seni merak ediyordum canım siz napıyorsunuz diye ne biilim herkes öle belirtiler yazmısşki okudukça şaşırdım dedim benim bebiş pekmi uslu olucak:21:herkesın göğüsleri şişmiş bende o da yok:25:sadece yatmaktan belim ağrıyor o kadar puffff inş hamiş olabilmeyi becerebilmişimdir..

evet bende okudum,ama o belirtiler bende hic olmamisti,heleki goguslerim cok az buyumustu
yani arama kendinde belirti,birak tadini cikar ..))

ben 2 gundur epey bi yogun,ve yorgun gecirdim,yigenimin sunnet mevludu vardi oradaydik,yardim etmek zorunda kaldim mecburen..
fiziksel olarak yoruluyorum ama kafa olarak acayip rahatim bu defa nasil bi sonuc alacagim merak ediyorum..)))
daha onceki 2 tedavimdede yattim,surekli kafaya taktim,internetten arastirdim durdum
budefa tam tersi.)

sen benden 2 gun once ogreceksin,insallah allahim yuzunu guldurur tatlim,sonrada benim:1:

embriyonun kacinci gunde tutundugunu sormussun,yanlis bilmiyorsam transferden sonraki ilk 2-3 gunde tutunuyorlarmis..

malesef tutunmadı:(ama 3. denememde pgt yapılmayacak bana bunu sölediler klinigimi degiştirdim.senın kacıncı deneme?
cnm ikinci denemende niye pgt yapılmışki:44:bikaçdefa deneyip tutmayanlara yapılıyo galiba yada genetiği kötü çıktıysa yapılır heralde ya benim 4denemem oldu ilki tuttu ve 6haftalık düştü diğerleri tutunmadı 3.de ohss riski atlattım böyle işte umut edemiyorum umut etmeye zorluyorum kendimi sen nezaman deniceksin cnm tedavi başlamışmıydı merkez neresi inşaallah tedeavin olumlu sonuçlanır ALLAH yardımcımız olsun:emir_bebek:

cnm ikinci denemende niye pgt yapılmışki:44:bikaçdefa deneyip tutmayanlara yapılıyo galiba yada genetiği kötü çıktıysa yapılır heralde ya benim 4denemem oldu ilki tuttu ve 6haftalık düştü diğerleri tutunmadı 3.de ohss riski atlattım böyle işte umut edemiyorum umut etmeye zorluyorum kendimi sen nezaman deniceksin cnm tedavi başlamışmıydı merkez neresi inşaallah tedeavin olumlu sonuçlanır ALLAH yardımcımız olsun:emir_bebek:

ben ıkıncı denememde genetıkcı bır profesörun klınıgıne gıttım onlarda bıze bunu pazarladı gıbı oldu bıraz bızde yaptırdık.yanı daha sonrakı arastırmalarımda gıttıgım doktorlarda nıe böle bırsey yaptın die herkes cok söledi.su anda ızmırde ıkı klınık arasında secım yapacagım ya ırenbe yada ege tüp bebek kararsızım ıkısı arasında sımdı tahlıllerım yapıldı 3. haftada cıkacagı ıcın bır süre düşünme hakkım var.

canım ben ilk görüşme yaptığımda erdal bey ile ücret ödememiştim, ön görüşme demiştim istersen yine de belirt sen, ilk muayene ilk adette yapılıyor o zaman ücret ödemiştim.

cloudlyyyy:)erdal beyle nasıldı tedavi?senın mutlu sonla biti biliyorum kyr ile görüştüm ben ıkı klınık arasında bıraz jkararsız kaldım degerli fikirlerinize ihtiyacım var..

cloudlyyyy:)erdal beyle nasıldı tedavi?senın mutlu sonla biti biliyorum kyr ile görüştüm ben ıkı klınık arasında bıraz jkararsız kaldım degerli fikirlerinize ihtiyacım var..

canım benim ablamda erdal bey sayesinde bebek sahibi oldu, bir arkadaşımı da yönlendirmiştim ben maalesef o negatif sonuç aldı, açıkcası ben erdal beyi ya da ahmet beyi seç diyemem sana....erdal bey huzurlu bir adam tedavide fazla konuşmaz sen soru sorarsan cevaplar biraz ketumdur ege tüp bebek açıldığından beri yaklaşık tüp bebekte 11 yıllık bir tecrübesi var.

gelelim ahmet beye ahmet bey için de başta kyr olmak üzere olumlu şeyler duydum ben kendisi ile hiç görüşmedim. ama psikolojik olarak insanı çok rahatlatan bir doktormuş...

sonuç olarak doktorların başarı sayılarına takılmamanı öneririm. kyr da birebir yaşadık, bu iş inanma işi ben erdal beye inandım kyr da ahmet beye ve ikimizde çok şükür olumlu sonuç aldık.
ikisi ile görüştüğünde hangisi sana daha yakın daha güvenilir izlenemi bıraktıysa onu seç. o elektriği mutlaka birisinden almışsındır. ondan sonra tedavine başla hayırlısı ile ve gerisini allaha bırak.. umarım yardımcı olabilmişimdir canım yine sormak siteğin bir şey olursa yardımcı olurum. dilerim bebeğin seninle olur, sen de bu harika eşi benzeri olmayan duyguyu yaşarsın....

arkadaşım nasılsın bebişler nasıl ya? yazıları yeni okuyorum ama hemen bi sana soriyim dedim nasil gidiyor?

ben ıkıncı denememde genetıkcı bır profesörun klınıgıne gıttım onlarda bıze bunu pazarladı gıbı oldu bıraz bızde yaptırdık.yanı daha sonrakı arastırmalarımda gıttıgım doktorlarda nıe böle bırsey yaptın die herkes cok söledi.su anda ızmırde ıkı klınık arasında secım yapacagım ya ırenbe yada ege tüp bebek kararsızım ıkısı arasında sımdı tahlıllerım yapıldı 3. haftada cıkacagı ıcın bır süre düşünme hakkım var.
cnm inşaallah hangi merkez vesile olacaksa bebeğine kavuşmana orada başlarsın inşaallah bende annemle konuştum bugün daha gugün söyledim tüpbebek yaptırdık yine olmadı diye :14:oysa annemlere müjde vermekti niyetim bizim tanıdığımız iki kişi bahçeci fulyada yaptırdı biri 3üzlere hamile biride yeni daha 20sinde keseyi görecek annemde oraya yaptır dedi bende biraz toparlayım kendimi dedim bakalım zaman ne gösterecek bide rüyamda birsürü papağan yumurtası gördüm yumurtayla kafayı iyice bozdum galiba

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ..
Bugün hastanedeyidm , bebegimin kalp atışlarını gördüm ..
Çok şükür Rabbim'e..
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah ..

kızlar herkese merhaba,
Transfer sonucunu bekleyen arkadaşlara Allah yardım etsin Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
kyr cım çok sevindim canım Allah Bir ömür boyu sizi ayırmasın
Pınarcım kanamaların bitmiş canım maşalahhhhhhhhhhh umarım bundan sonra için daha rahat bir hamilelik sorunsuz geçirirsin inşallah
kyr,pınar,cloudly ne güzel hepiniz izmirlisiniz birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz sizleri okudukça izmirde olasım geliyor izmiri çok severim zaten :))
yaşamak istediğim şehirlerden biridir
bende izmitliyim ama hiç bir topikte nerdeyse rastlamadım acaba diyorum buralarda benden başka tüp yaptıran yokmu:))

bugun 6.günümüz bebeğimle ama ben onu hiçç hissedemiyorumm öyleki aklımdan yaptırdığım iğneleri olmamak geçiyor insan başkasını teselli edebiliyorda kendini asla:43::43::43::43::43::43:

slm kızlar :nazar::nazar:sizlere kyr cm çok sevindim bak rabbim 2kolunuda doldurucak inşallah sağlıkla mutlulukla al kucağına bebeklerini ,,bilgemmmm seninde hayrlı uğurlu olsun inşallah sanada kucağına almak nasip olur

Merhaba kızlar ..
Bugün hastanedeyidm , bebegimin kalp atışlarını gördüm ..
Çok şükür Rabbim'e..
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah ..
bilgemm tebrik ederim canım Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.

kızlar herkese merhaba,
Transfer sonucunu bekleyen arkadaşlara Allah yardım etsin Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
kyr cım çok sevindim canım Allah Bir ömür boyu sizi ayırmasın
Pınarcım kanamaların bitmiş canım maşalahhhhhhhhhhh umarım bundan sonra için daha rahat bir hamilelik sorunsuz geçirirsin inşallah
kyr,pınar,cloudly ne güzel hepiniz izmirlisiniz birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz sizleri okudukça izmirde olasım geliyor izmiri çok severim zaten :))
yaşamak istediğim şehirlerden biridir
bende izmitliyim ama hiç bir topikte nerdeyse rastlamadım acaba diyorum buralarda benden başka tüp yaptıran yokmu:))
bekleriz ne zaman istersen gel izmire bir başkadır gerçekten izmir. yi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası çok güzel olacak yinede binlerve kere şükürler olsun Rabbime bu günleri yaşattığı için.
sen nasılsın neler yapıyosun...

bugun 6.günümüz bebeğimle ama ben onu hiçç hissedemiyorumm öyleki aklımdan yaptırdığım iğneleri olmamak geçiyor insan başkasını teselli edebiliyorda kendini asla:43::43::43::43::43::43:

poyrazz canım sakin ol lütfen ne konuşmuştuk başında stres yok bak bebeğine zarar veriyosun ypma canım benim yapma. sonu ne olursa olsun şimdi keyif yapma zamanı sen şuan tıbben hamilesin lütfen bu anlarına yazık etme .zor biliyorum ama sıyrıl hemen kötü düşüncelerden hayal kur resimlere bak bol bol dua oku. içini ferah tut lütfen canım. dilerim Rabbim sana bağışlasın kuzunu...

Back