kyr cım tebrik ederim keselerini görmüşsün önce kalp atışlarını duymayı daha sonrada kucağına almayı nasip eder inş rabbim
ohh ohh masallah size,allahim kucaginada almayi nasip etsin tatlim
tum aileni tebrik ederim,huzurlu,saglikli bi hamilelik gecirmen dilegiyle canim
ayyyyy neguzel ya iki tane masallahhhhhhhh
cnm bende aynı durumdayım nekadar iyi gibi görünsemde tuhaf rüyalar görüyorum ALLAH yardım etsin bize inşşaallah en kısa zamanda gelir bebeklerimiz cnm varmı fazla kilon senin benim en az10 kilo vermem lazım sende gitmek istiyosan git bencede iyi gelir yaza kadar sararız belki yaralarımızı
cnm tutacağı varsa tutar ama sen yinede dikkat et derim gerçi senin için biraz daha zor olur heralde oğlunda varmış yinede içini ferah tut cnm ben bi durum olduğunda doktoru değilde hemşireyi arayıp soruyodum oda sağolsun sıkılmadan cevap veriyodu her sorduğuma
maşşaallah kuzularına ALLAH tamamına erdirsin cnm darısı bizlere inşaallah
maşallah bebişlerine sırada kalp atışları var inşallah pıt pıt sonrada güm güm duyarsın o sesleriiAllah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin
bugün beni okadar çok mutlu ettiniz okadar duygulandırdınızki ne dyim Allahım gönlünüze göre versin hepiniz bana göndermiş kadar sevindim mutlu oldum ..kkda bir arkadaşım bana menopur ilacı ücretsiz göndereckmiş gonalf ilaçlarınıda buldum sayılır hepinizden Allah razı olsun ..kızlar ben bu ilaçları alamadım ama tüpbebek bölümünde bir topik açalımmı (ELİNDE TÜPBEBEKTEN KALAN İLAÇLARI GÖNÜLLÜ!! VERMEK İSTEYENLER BURAYA ) sizin gibi gönüllü ilaç verecek olan çıkar elbet ihtiyacı olanlar faydalanır buda çok büyük bir sevap bence hee ne dersiniz kızlar açalımmı böyle bir topik ?
canım allah saglıcakla kucagınızada almayı nasıp etsın ıns gozunuz aydın darısı tum bekleyenlerın basına..
cnm yanlış anlamadsıysam ikiz galiba çok güzel bi mutluluk rabbim hepimize nasip etsin çok şanslı bebişler böyle bi anneye sahip oldukları için umarım anneyi üzmezler
kyr çok sevindim:)
bende 2 tane kist gördü bugün doktorum,biri çikolata kistiymiş,1 kutu dkh içicem.çikolata kisti dkh ile küçülen oldu mu?ben dedkh yanında soğan suyu içsem mi diye düşünüyorum.soğan suyuna ne zaman başlamam gerekir bilen var mı?
arkadaşım nasılsın bebişler nasıl ya? yazıları yeni okuyorum ama hemen bi sana soriyim dedim nasil gidiyor?
kızlar herkese merhaba,
Transfer sonucunu bekleyen arkadaşlara Allah yardım etsin Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
kyr cım çok sevindim canım Allah Bir ömür boyu sizi ayırmasın
Pınarcım kanamaların bitmiş canım maşalahhhhhhhhhhh umarım bundan sonra için daha rahat bir hamilelik sorunsuz geçirirsin inşallah
kyr,pınar,cloudly ne güzel hepiniz izmirlisiniz birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz sizleri okudukça izmirde olasım geliyor izmiri çok severim zaten :))
yaşamak istediğim şehirlerden biridir
bende izmitliyim ama hiç bir topikte nerdeyse rastlamadım acaba diyorum buralarda benden başka tüp yaptıran yokmu:))
slm kızlar sizlere kyr cm çok sevindim bak rabbim 2kolunuda doldurucak inşallah sağlıkla mutlulukla al kucağına bebeklerini ,,bilgemmmm seninde hayrlı uğurlu olsun inşallah sanada kucağına almak nasip olur
Canlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. 2-3Gündür çok ihmal ettim sizleri, nolur kusuruma bakmayın, ben sürekli uykudayım, arada bir kafamı kaldırdığımda telefondan bakıyorum yazdıklarınıza ama cvp yazmak için bilgisayarı açmayı bekledim. Sizin de anladığınız gibi şimdilik ikizlerime gebeyim:))) Geçen cuma keseleri gördük, doktorum 2tane kese gördü, ikisi de dolu dedi ama benim deneme sürecim çok karışık olduğu için transfer gününe göre hesapladı, o yüzden de arada 1hafta fark çıkıyor. Yani ben bugün tam 6haftalık oldum. Önümüzdeki cuma da kalp atışları için gideceğiz, Rabbim inşallah ikisini de bağışlayacak bana. İlk başlarda korkmuştum ama keseleri gördüğüm günden beri ikisi için de dua ediyorum. İkiz gebelik biraz farklıymış anladığım kadarıyla, 3ay bitene kadar ikiz gebelik kesin demiyor doktorlar. En azından benim 2doktorum da böyle düşünüyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını yazsın diye dua ediyorum hep.
Sizler için de dualarım hep aynı, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını yazsın, hepimizi hayırla bebeklerimize kavuştursun.
Son düzenleme: