• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ahhh cnm ya 6.gün oldu mu maşallah valla yarısı bitmiş, Allahım hayırlısıyla sonunda güzel haberleri de vermeni sağlayacak inşallah.
Bu dediğin çok kötü ama sakın böyle düşünme, sen onu fiziksel olarak hissetmeyi sakın bekleme, çoook yanılırsın, bak ben sözüm ona 6 haftalık hamileyim ama hissettiğim hiç birşey yok. Keselerimizi de gördük ama fiziksel hiçbir his yok. Senin onu kalbinle hissetmen lazım ancak o zaman o da seni hisseder. Sakın belirti arama, biliyorum çok zor ama yapma cnm bnm, bebeğine zarar verirsin. Koy elini karnına, hiçbirşey hissetmeyi bekleme hissedemezsin çünkü, hayal kur. Orada olduğuna, sana sımsıkı tutunduğuna emin ol, bak ben o günlerimde bütün günü karnımda koca bir yastıkla geçirdim. Kendimi biraz olsun hamile hissedeyim diye:))) Sen de seni ne hamile hissettirecekse onu yap. Ama nolur fiziksel bir his bekleme.

Nolur yapma, bebişin orada, bak sonra sana küsüp gider:((( Sarıl kuzuna, hayal kur, gülümse, inan o bunu anlayacak, ama sen ondan daha aylarca habersiz olacaksın maalesef...

ahhh canımm ahhhh ne desem ne solesem bilemiyorum inan her gun belırtı yasayanların paylastıklarını okumakla gecıyorum dakıkalarımı oylekı bı saat senın belırtılerını yazdıgın sayfayı bulmak ıcın dolandım forumda..ya onla konusmadıgım bı anım yok kı arada bı seslenıyorum mınık kurabiyem napyosun bakıım sen diye sora bende hıc bı sancı falan olmayınca dıyorum galıba gıdeli epey olmus sesı cıkmıyor:5: gidip test yaptırıım dıyorum eşim kızıyor o güne kadar beklicez diyor sonra neyse diyorum bu masal böylede devam etse olur....

oldu tatlim hemde cok faydaniz oldu.. tekrar tesk.ederim
bakalim bu defada boyle deneyelim bu heyecanli sureci,
nedense hic bisey hissetmiyorum,aklima o kadar cok takilmiyor,iyiyim yani rahatim..)))
insallah askima evlilik yil donumu hediyem olur (15 yil donumumuz,4 ocakta)
eger hamile olursa ona guzel bi supriz yapmak istiyorum,ama senden ve burdaki arkadaslardan fikir istiyorum...ne gibi entresan supriz yapabilirim diye..))
goruyormusun krycim senin positifliginin faydasini ben hemen neler neler planliyorum..)))

sen nasilsin? insallah bulantin veya baska sikintin olmaz tatlim...
ha birde esin hep bastan ikiz diye tahmin ediyordu ve bildide,eee gercek keseyi gorunce falan ne tepki verdi cok merak ettim..))
benim esim ikiz olsa sevincten kafayi yer vallaha,cok seviyor cocuklari,bana diyorki 3.dogur,hemen arkasina 4.de yapalim hahaa

Valla supersin, sen bizi geçtin maşallah, yap arkadasım yap tabi plan, güzel olacak Allah'ın izniyle. İnşallah evlilik yıldönümünüzün de unutulmaz hediyesi olur.
Ben iyiyim tatlım, hayata dondüm;)) artık hamile olduğuma inanmam ve hayatıma donmem lazım, işi çok boşladim, o yüzden bugün itibariyle çalısmaya dondüm. Esim mutlu cnm ama bir o kadar da şaşkın, evet o ilk denemeden beri hep ayyy ikiz olsa ne güzel olur diyordu, gercek olunca afalladi;))) bir de ben sürekli anlatıyorum yaşayacaklarımızı, herseyden iki tane olacak, mecbur bakıcı olacak, masraf bir anda ikiye katlanacak diye, düşününce yüzünün halini görsen olursun gülmekten;))) ben korkmuyorum masraftan her bebek riskiyla doğar ama onu sarsmak hoş oluyor;)))
Allahım inşallah haftaya sana da nasip edecek güzel haberini, bak gor ondan sonra ne hayaller:)))

Son düzenleme:
poyrazz canım sakin ol lütfen ne konuşmuştuk başında stres yok bak bebeğine zarar veriyosun ypma canım benim yapma. sonu ne olursa olsun şimdi keyif yapma zamanı sen şuan tıbben hamilesin lütfen bu anlarına yazık etme .zor biliyorum ama sıyrıl hemen kötü düşüncelerden hayal kur resimlere bak bol bol dua oku. içini ferah tut lütfen canım. dilerim Rabbim sana bağışlasın kuzunu...

cok saol pınarcım umudum azalıyo gunler gectıkce korkuyorum yenı tedaviye başlamak falan ayy dusundukce kahroluyorum bende rabbimden bi mucize bekliyorum inş gözümün nurunu koruyup ona sahip olabilmişimdir...rabbim seni ve bebeğini tüm kötülüklerden korusun sizin güzelliğiniz bizede bulaşsın inş..

ahhh canımm ahhhh ne desem ne solesem bilemiyorum inan her gun belırtı yasayanların paylastıklarını okumakla gecıyorum dakıkalarımı oylekı bı saat senın belırtılerını yazdıgın sayfayı bulmak ıcın dolandım forumda..ya onla konusmadıgım bı anım yok kı arada bı seslenıyorum mınık kurabiyem napyosun bakıım sen diye sora bende hıc bı sancı falan olmayınca dıyorum galıba gıdeli epey olmus sesı cıkmıyor:5: gidip test yaptırıım dıyorum eşim kızıyor o güne kadar beklicez diyor sonra neyse diyorum bu masal böylede devam etse olur....
Cnm biliyorsun ben 10.gun kan verdim. Belirtimi bilmem ama benim hissettiğim hersey 8.gun başladı. Belirti mı bilmem diyorum çünkü şimdi daha iyi anlıyorum o günler sadece vücudumu dinlemişim. Şimdi fiziksel olarak hiçbir şey yok, duşun bak sonucumu ogreneli 16gun olmuş ama ben hiçbir şey hissediyorum. Her bünye farklı, her hamilelik de farklı, takılma valla, sen devam et hayal kurmaya, gerisi Rabb'ime emanet.
Ayrıca saka yapma test yapsan da çıkmaz daha, bosa uzerin canını.

slm kızlar ikinci bir negatifle geri döndüm kısmet değilmiş hayırlısı olsun dr.um endometriyozis tabakası embriyo gelişimini engellemiş olabilir mi acaba diyo yapılması gereken tüm testler yapıldı herşey iyi çıkmıştı drum kesin pozitif geleicek gözü ile bakıyormuş ama napalım olmadı rabbim ne zaman ol derse inş. çok ama çok üzüldüm okulda için için ağladım ama sonra kendimi toparlayıp, 3.sü için hemen kolları sıvadım rabbim belki şimdi nasip etmedi ama inanıyorum ki bir gün nasip edecek, pes etmek için çok erken, emek olmadan zafer olmaz rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın sonuç bekleyen arkadaşlarımın pozitifi almasını nasip etsin, çünkü nekadar çok pozitif çıkarsa okadar umutlanıyorum başta kyr ve pınar olmak üzere buradaki tüm arkadaşlarım sizlerin desteği için çok teşekkürler nolur bundan sonrada desteğinizi esirgemeyin ihtiyacım olacak sizler b ana moral oluyosunuz allah hepinizden razı olsun,

slm kızlar ikinci bir negatifle geri döndüm kısmet değilmiş hayırlısı olsun dr.um endometriyozis tabakası embriyo gelişimini engellemiş olabilir mi acaba diyo yapılması gereken tüm testler yapıldı herşey iyi çıkmıştı drum kesin pozitif geleicek gözü ile bakıyormuş ama napalım olmadı rabbim ne zaman ol derse inş. çok ama çok üzüldüm okulda için için ağladım ama sonra kendimi toparlayıp, 3.sü için hemen kolları sıvadım rabbim belki şimdi nasip etmedi ama inanıyorum ki bir gün nasip edecek, pes etmek için çok erken, emek olmadan zafer olmaz rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın sonuç bekleyen arkadaşlarımın pozitifi almasını nasip etsin, çünkü nekadar çok pozitif çıkarsa okadar umutlanıyorum başta kyr ve pınar olmak üzere buradaki tüm arkadaşlarım sizlerin desteği için çok teşekkürler nolur bundan sonrada desteğinizi esirgemeyin ihtiyacım olacak sizler b ana moral oluyosunuz allah hepinizden razı olsun,

Geçmiş olsun cnm,vakti saati gelmeden olmuyor malesef.Ben de 2 defa negatifi gördüm ama bu günümüze de şükür, en azından deneme şansımız var. 3.tedavi için acele etme bence ,
vücut o hormonları atsın kendini toparlasın ondan sonra düşün derim.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.Rab'bim tez zamanda sabrını versin.

cnm nasıl geçiyor günler varmı bakalım ufaklığın belirtileri benm de az kaldı transferime dua et bizler

Tesk.ederim benim minikten hic ses cikmiyor,galiba kiz olacak nazli biraz,sesi cikmiyor..)))
Ayy neguzel olurdu..)) bende hicbi belirti yok,akintim normale gore biraz fazla onuda fitil yapiyor diye dusunuyorum,,
Insallah senin icinde hersey olumlu gecer canim,dualarimdasinn

çok geçmiş olsun allah sabır versin. biliyorum çok zor ama zamanla herşey daha iyi olucak yeterki sen pes etme

çok heyecanlıyım nefesim kesiliyo sanki polipler geçen haftaya nazaran birz incelmiş dedi. ama dr um benim için rahat değil sol tarafında azda olsa polip gözüküyor dedi
hisretoskopiyle bakıp içim rahat etsin ne var ne yok tekrar görmek istiyorum dedi ve ücretinide almıcakmış çok sevindim,
ama çokta korkuyorum 10 kasımdaki histeroskopi işlemim kanama yüzünden sonlandırıldı ve 1 hafta boyunca çok şiddetli kanamam oldu kendimi yeni toplamışken tekrar yine aynı operasyon bana dua edin arkadaşlar inş bu son olur komple temizlenir inş.
KYR cım bebişler ikizmiş yeni okudum ve çok sevindim en büyük hayalim ikiz annesi olmak.canım allah sağsalim eline almayı nasip etsin inş
MİNECAN ablacım sonuç alacağın gün benim doğum günüm inş hayırlı haberler alırsın dualrım aklım seninle seni takip ediyor olcağım
KARASU canım transferine az kalmış inş canım bu kez güzel heberini alacağız ve banada umut olcaksın inş:)
POYRAZ canım lütfen strese girmemeye çalış, inş canım güzel haberlerini alacağız.seni ağustoseylül topiğinden beri takip ediyorum ilk ve son tedavin olsun inş dualarım seninle :)

çok heyecanlıyım nefesim kesiliyo sanki polipler geçen haftaya nazaran birz incelmiş dedi. ama dr um benim için rahat değil sol tarafında azda olsa polip gözüküyor dedi
hisretoskopiyle bakıp içim rahat etsin ne var ne yok tekrar görmek istiyorum dedi ve ücretinide almıcakmış çok sevindim,
ama çokta korkuyorum 10 kasımdaki histeroskopi işlemim kanama yüzünden sonlandırıldı ve 1 hafta boyunca çok şiddetli kanamam oldu kendimi yeni toplamışken tekrar yine aynı operasyon bana dua edin arkadaşlar inş bu son olur komple temizlenir inş.
KYR cım bebişler ikizmiş yeni okudum ve çok sevindim en büyük hayalim ikiz annesi olmak.canım allah sağsalim eline almayı nasip etsin inş
MİNECAN ablacım sonuç alacağın gün benim doğum günüm inş hayırlı haberler alırsın dualrım aklım seninle seni takip ediyor olcağım
KARASU canım transferine az kalmış inş canım bu kez güzel heberini alacağız ve banada umut olcaksın inş:)
POYRAZ canım lütfen strese girmemeye çalış, inş canım güzel haberlerini alacağız.seni ağustoseylül topiğinden beri takip ediyorum ilk ve son tedavin olsun inş dualarım seninle :)
Wishcim seninle topikler arasi kose kapmaca oynuyoruz sanki,az once diger topige yazmistim..)))
Hic korkma tatlim en azindan sorunun belli,tedavisini oluyorsun ,
Hersey yolunda gidecek merak etme canim
Simdiden gecmis olsun..
Insallah seninle birlikte kutlariz :7::7:

Wishcim seninle topikler arasi kose kapmaca oynuyoruz sanki,az once diger topige yazmistim..)))
Hic korkma tatlim en azindan sorunun belli,tedavisini oluyorsun ,
Hersey yolunda gidecek merak etme canim
Simdiden gecmis olsun..
Insallah seninle birlikte kutlariz :7::7:

diğer topikteki msjını şimdi gördüm öyle oldu valla:1:
inş ablacım ya bu son tedavim olur inş tabi seninde
heyecandan karnıma ağrılar girdi sanırım korkudan birazda tansiyonum çıktı:27: diğerinde bilinçsizdim ve hiç korkmamıştım inş bu sefer kanamam olmaz bana çok dua et
küçük bir işlem ama benim çok sorunlu geçti o yüzden çok korkuyorum
inş senin güzel haberini alırız birlikte kutlarız :))

C nm seni gordugume seevindimmm insallh busefer hepimiz icin son olucak lutfen sakin ol stress yapma rabbimin izniyle insallh yarin sorunsuz gecer dualarimdasin sabh sana ozel yasin okucm soz sana Lutfen merakta birakma yaz bize allaha emant ol cnmm

Geçmiş olsun cnm,vakti saati gelmeden olmuyor malesef.Ben de 2 defa negatifi gördüm ama bu günümüze de şükür, en azından deneme şansımız var. 3.tedavi için acele etme bence ,
vücut o hormonları atsın kendini toparlasın ondan sonra düşün derim.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.Rab'bim tez zamanda sabrını versin.
cnm aslında haklısın ama hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yeni tedaVİ bu acımı unutturur sanki

C nm seni gordugume seevindimmm insallh busefer hepimiz icin son olucak lutfen sakin ol stress yapma rabbimin izniyle insallh yarin sorunsuz gecer dualarimdasin sabh sana ozel yasin okucm soz sana Lutfen merakta birakma yaz bize allaha emant ol cnmm

güzel kalbli arkadaşım çok saol ALLAH razı olsun senden :)

cnm aslında haklısın ama hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yeni tedaVİ bu acımı unutturur sanki

cnm bence hemen başlama; çünkü ben o hatayı yaptım 1 ay arayla 3. denememizi yaptık malesef olmadı gerçi dondurulmuşlar ,ile olmuştu ama olsun çünkü vucüt toparlanması lazım tatlım bizim dr. umuz hemen yapılması taraftarıydı üst üste hemen yapılsın istedi.fazla yumurta olsun diye fazla ilaçl verdi yumurtalarım fazla oldu donduruldu ama hiç araştırma yapmıyor yani araştırmacı değil sürekli üst üste yapılması istedi oyüzden ben şuan başka dr. araştırıcam.sana diyeceğim acele etme sakın önce vucüdündan hormonlar atılsın ilaçların etkisi yani.tabi çok fazlada bekleme gerek arkadaşım Allah yardımcımız olsun..

cok saol pınarcım umudum azalıyo gunler gectıkce korkuyorum yenı tedaviye başlamak falan ayy dusundukce kahroluyorum bende rabbimden bi mucize bekliyorum inş gözümün nurunu koruyup ona sahip olabilmişimdir...rabbim seni ve bebeğini tüm kötülüklerden korusun sizin güzelliğiniz bizede bulaşsın inş..
aahh canımm darısı sana isteyen herkese olsun inşşş Rabbim herkese nasip etsin
canım biliyorum zor ama inan benim bu tedavide öğrendiğim herşeye hazırlıklı olmak lazım kötü düşününce kötü oluyo cidde çok zor oluyo ama iyi şeyler düşün canım benim unutma kuzun karnında:))

ahh canım benim esirgermiyiz hiç hep buradayız herzaman birbirimize desteğiz biz kocaman bir aileyiz:))
bu denli zor bir haberde sonra bu denli pozitif olduğun için tebrik ederim seni gerçekten çok çok güçlüsün ne güzel arkadaşım. inanıyorum ki Rabbim bu emeğinin karşılığını verecektir sen yeter ki inanmaktan istemekten savaşmaktan vazgeçme Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Tesk.ederim benim minikten hic ses cikmiyor,galiba kiz olacak nazli biraz,sesi cikmiyor..)))
Ayy neguzel olurdu..)) bende hicbi belirti yok,akintim normale gore biraz fazla onuda fitil yapiyor diye dusunuyorum,,
Insallah senin icinde hersey olumlu gecer canim,dualarimdasinn
ayy benimkisi kesin oğlan o zaman baştan beri heyecan heyecan ayy çok heyecanlı:))

canım tabi zor bi deneyim yaşamışsın ama içini ferah tut inş hiçbir sorun çıkmayacaktır bu sefer dualarım seninle...

Öyle düşünme bence.Acımı hafletsin diye üst üste gördüğün tedavilerin vücuduna yan etkileri inan ki bildiğimizden çok daha fazla oluyor o yüzden ara ver.Ben birinciyle 2.arasında 4 ay ara vermiştim.Şimdi ise 2.ile üçüncü arasında bir yıl kadar ara vermiş oluyorum.Mesleğin de öğretmenlikmiş yaz tatiline denk getir bence hem havalar daha güzel hem de daha bir pozitif oluyor insan bu aylarda, hem rapor alma derdin olmaz , bu benim nacizane düşüncem, rahat ol kafanı dağıt vücuduna zaman ver bence.

cnm çok üzüldüm tedavinin olumsuz sonuçlanmasına seni anlıyorum bende ayın 10unda 4.tedavim negatif sonuçlandı bugün hastaneye gittim muayene olmaya belki bi umut yumurta vardır büyüyen ama yokmuş yerimde duramıyorum içim daralıyo boş durmak istemiyorum kendi doktoruma danışcam bekleme döneminde iğneyle takip istiycem kabul ederse şansımız var derse

Back