Ahhh cnm ya 6.gün oldu mu maşallah valla yarısı bitmiş, Allahım hayırlısıyla sonunda güzel haberleri de vermeni sağlayacak inşallah.
Bu dediğin çok kötü ama sakın böyle düşünme, sen onu fiziksel olarak hissetmeyi sakın bekleme, çoook yanılırsın, bak ben sözüm ona 6 haftalık hamileyim ama hissettiğim hiç birşey yok. Keselerimizi de gördük ama fiziksel hiçbir his yok. Senin onu kalbinle hissetmen lazım ancak o zaman o da seni hisseder. Sakın belirti arama, biliyorum çok zor ama yapma cnm bnm, bebeğine zarar verirsin. Koy elini karnına, hiçbirşey hissetmeyi bekleme hissedemezsin çünkü, hayal kur. Orada olduğuna, sana sımsıkı tutunduğuna emin ol, bak ben o günlerimde bütün günü karnımda koca bir yastıkla geçirdim. Kendimi biraz olsun hamile hissedeyim diye:))) Sen de seni ne hamile hissettirecekse onu yap. Ama nolur fiziksel bir his bekleme.
Nolur yapma, bebişin orada, bak sonra sana küsüp gider(( Sarıl kuzuna, hayal kur, gülümse, inan o bunu anlayacak, ama sen ondan daha aylarca habersiz olacaksın maalesef...
ahhh canımm ahhhh ne desem ne solesem bilemiyorum inan her gun belırtı yasayanların paylastıklarını okumakla gecıyorum dakıkalarımı oylekı bı saat senın belırtılerını yazdıgın sayfayı bulmak ıcın dolandım forumda..ya onla konusmadıgım bı anım yok kı arada bı seslenıyorum mınık kurabiyem napyosun bakıım sen diye sora bende hıc bı sancı falan olmayınca dıyorum galıba gıdeli epey olmus sesı cıkmıyor gidip test yaptırıım dıyorum eşim kızıyor o güne kadar beklicez diyor sonra neyse diyorum bu masal böylede devam etse olur....