tamam canım bana özelden bir zahmet tel numarayı yazarmısın
cnm ne yaptın eczne ile görüştünmü m ettim ya da başka bir sonuç bulabildin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım bana özelden bir zahmet tel numarayı yazarmısın
sağol canım iyi dileklerin için inşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almamız içincanım yaa bu arkadaşlarını belliki hepsini tek tek arayıp sormuşsun benim için kıyamamm yaa ne kadar teşekkür etsem azdır size Allah razı olsun sizden ...ben doktorumla konuşayım olmazsa ,eğer olur derse haber veririm size ben özelden adresimi veririm kargo ile gönderebilirsinizz:26::26::26:
Allah göbüşünüzdekini 9 ay boyunca sağlıkla taşıyıp kucağınıza versin Rabbim
eşimin gelmesini bekliyorum canım o gelince arasın onun ağzı daha iyi laf ediyo:))cnm ne yaptın eczne ile görüştünmü m ettim ya da başka bir sonuç bulabildin mi
sağol canım iyi dileklerin için inşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almamız için
tabi konuş sen doktorunla bize haber vermen yeterli yalnız kyr arkadaşımızın elindeki ilaç açıldı yani en az 1 ay içerisinde mutlaka kullanılması gerekiyor çöpe gitmemesi için o nedenle en kısa zamanda haber verirsen ve hemen kullanabileceksen hemen gönderelim kargoyla sana
tamam canım haber ver elimizden gelen bişey olursa seve seve ne hakkı:))eşimin gelmesini bekliyorum canım o gelince arasın onun ağzı daha iyi laf ediyo:))
tamam canım sağol tekrardan zahmetler verdim bu halinle helal et hakkını lütfen
kyr arkadaşın açılmış ya şimdi onu kullanmaya teredüt ederim çünkü zaten tam 1 ay sonra başlıycam tedaviye günü geçmiş olacak o zaman ..neyse ben doktorla konuşayım ne diycek nasıl yapacak ona görehaber veririm size
o haberleri görünce çok üzülüyorum bende herkesin sınavı farklı farklı ama insan nasıl kıyar sokağa atar yavrusunu yada kimse bilmesin diye öldürür aklım almıyo neyse bizim bebeklerimiz çook şanslı olacak ömrümüzün yettiğince koruyup kollarız yavrularımızı cnm hava soğuk spor olarak bisikletim var 1saat bisiklet çeviriyorum yaza kadar bebek olmazsa kilo veririm en azından daha zayıf şekilde başlarım tedavime bende yazın 12kilo vermiştim diyetisyene gidiyodum sonra kadın doğum bölümüne gitmiştik öylesine doktor aynı zamanda tüpbebek doktoruymuş senin kilon tedavine engel olmaz insülin direnci yok deyince eşim tedaviye başlayalım dedi böylece diyetisyeni bırakmış oldum ama aynı diyeti uygulamaya çalışıyorum çok yavaş vermiştim ama yağdan gitmişti çoğubende sürekli okumaya çalışıyorum meryem suresini Rabbim kabul etsin inş.
ben hep dua ederken Allahım eşime bişey olacaksa eğer ne olur onun acısını gösterme bana 1 dk önce benim canımı al derdim. geçen yine dua ederken diyemedim. ben olmazsam kim bakar benim kuzuma dedim. Rabbim sen eşimi başımdan eksik etme diye değişti dualarım kendime inanamadı.
,ben bebeğimin yüzünü ne gördüm ne dokundum ne hissettim ama içim titriyo ona bişey olacak di,ye şimdiden. başka bambaşka bir duygu bu cidden. bi çok anneden daha anneyiz biz hamile olanlar yada olmaya çalışanlar hepimiz. sabah izledim 1 haftalık bebeğini sokağa bırakmış vicdansız, nasıl sağlıklı nasıl güzel bir oğlan çocuğu iananamazsın canım. Rabbim dedim vardır bir bildiğin buda o aciz kulunun imtihanı. o bebeğe sahip olmak için uğraşan çabalayan kullandığı hormonlardan dolayı kanser riskini bile göze alan o kadar çok arkadaşımız var ki. inan biz daha anneyiz onlardan daha sevgi dolu. ben imnanıyorum Rabbim nasip edecek hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı.
hadi kolay gelsin bakalım diyetin yanında günde 45 dk yürüyüşlerde yapmanı önenririm naçizane hem kilo verir hem aklını dağıtırsın .ben bu şekilde 12 kilo vermiştim
o haberleri görünce çok üzülüyorum bende herkesin sınavı farklı farklı ama insan nasıl kıyar sokağa atar yavrusunu yada kimse bilmesin diye öldürür aklım almıyo neyse bizim bebeklerimiz çook şanslı olacak ömrümüzün yettiğince koruyup kollarız yavrularımızı cnm hava soğuk spor olarak bisikletim var 1saat bisiklet çeviriyorum yaza kadar bebek olmazsa kilo veririm en azından daha zayıf şekilde başlarım tedavime bende yazın 12kilo vermiştim diyetisyene gidiyodum sonra kadın doğum bölümüne gitmiştik öylesine doktor aynı zamanda tüpbebek doktoruymuş senin kilon tedavine engel olmaz insülin direnci yok deyince eşim tedaviye başlayalım dedi böylece diyetisyeni bırakmış oldum ama aynı diyeti uygulamaya çalışıyorum çok yavaş vermiştim ama yağdan gitmişti çoğu
cnm hadi gözün aydın az öncede yazdım sitede sorun olduğundan çıkmadı yazım inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana o müjdeyi alırsın inşaallah benim son tedavimde transfer olduğu gün peçeteye az bişey kan gelmişti hemşireyi aradığımda sonuçta oraya alet takılıyo zedelenmiş olabilir yada orayı pembe bi sıvıyla yıkıyoruz oda olabilir dedi biraz fazlada gelse korkma demişti istersen hastaneni ara için rahat etsin cnm
canim guzel dileklerin icin allah senden razi olsun,yazdiklarin moral oldu,ama bugunde geldi kan.. burda doktora ulasmak deveye hendek atlatmaktan zordur
neyse hayirlisi,olursa olur napim..
hersey gonlunce olsun canim optum
canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah 12 gün sonra müjdeli haberlerle inş
cnm hadi gözün aydın az öncede yazdım sitede sorun olduğundan çıkmadı yazım inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana o müjdeyi alırsın inşaallah benim son tedavimde transfer olduğu gün peçeteye az bişey kan gelmişti hemşireyi aradığımda sonuçta oraya alet takılıyo zedelenmiş olabilir yada orayı pembe bi sıvıyla yıkıyoruz oda olabilir dedi biraz fazlada gelse korkma demişti istersen hastaneni ara için rahat etsin cnm
canim guzel dileklerin icin allah senden razi olsun,yazdiklarin moral oldu,ama bugunde geldi kan.. burda doktora ulasmak deveye hendek atlatmaktan zordur
mine cn inşallah önemli değildir benim drum da demişti kan gelebilir endişelenme diye sorun oluck birşey oldugunu sanmıyrm dua et stress yapma rabbm olumlu sonuç almanı nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel cnm maşallah size tututu allahım nazarlardan korusun, beraberliğinizi daim etsin. Sakin transfer sonrasını takma kafana, birsey olacak olsa yollarlar mı hiç rahat ol cnm. Okurmuşsunuz belki ben transferin 3.gunu tutamadım kendimi kalktım ev supurdum, yorulmadan, zorlamadan ama yaptım. Senin de dediğin gibi Rabbim ol desin yeter ki İnan olur.
cnm mine cm hakkında hayrlısı olsun inşallah bu son deneme olur haklısın olucaksa olur çok takılma hemen kalkma olayına benimde haftaya 26sı dedi dr ama belki değişebilr pazartesi tekrar çağırdı senin durum belli olucak inşallah ben dn önce ama ben çook inanıyrm ki bu sefer olucak hepimizin ohhh istirahat et güzelce bebeğinle keyif yap annesi tv izleyn kitap oku ona masal anlat ben de biran önce almak istiyrm bebeklerimi şimdi sen bize bolbol dua et sevgili annecik sen hamilesn ve hamilelerin duası da kabul olurmuşş
Canlarım gecmisi okuyamadım, bugün keselerimizi gördük. Doktorum transfer gunune göre hesapladi, 5+4 mus bugün, ancak haftaya duyacağız kalp atışlarını. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu, canı gönülden diliyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bebislerimle hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman)))
Bir de pınarla konuştuk kedersiz arkadasımıza ilaç yollamak icin, ben seve seve yollarım. İnşallah işine yarar cnm, allahım o ilaclarla nasip etti bebislerimizi, sana da şans getirirler inşallah.
cnm bende aynı durumdayım nekadar iyi gibi görünsemde tuhaf rüyalar görüyorum ALLAH yardım etsin bize inşşaallah en kısa zamanda gelir bebeklerimiz cnm varmı fazla kilon senin benim en az10 kilo vermem lazım sende gitmek istiyosan git bencede iyi gelir yaza kadar sararız belki yaralarımızıkesinlikle haklısın cnm hepimizin sınavı farklı ben diyorum Rabbim bizim sabrımız sınıyor.ama ben buaralar gerçekten bunalıma girdim en kısa zamanda bi psikologa gitmeyi ve diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.Allahım kolaylıklar versin diyorum duadan başka silahımız yok..
cnm tutacağı varsa tutar ama sen yinede dikkat et derim gerçi senin için biraz daha zor olur heralde oğlunda varmış yinede içini ferah tut cnm ben bi durum olduğunda doktoru değilde hemşireyi arayıp soruyodum oda sağolsun sıkılmadan cevap veriyodu her sorduğumacnm hadi gözün aydın az öncede yazdım sitede sorun olduğundan çıkmadı yazım inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana o müjdeyi alırsın inşaallah benim son tedavimde transfer olduğu gün peçeteye az bişey kan gelmişti hemşireyi aradığımda sonuçta oraya alet takılıyo zedelenmiş olabilir yada orayı pembe bi sıvıyla yıkıyoruz oda olabilir dedi biraz fazlada gelse korkma demişti istersen hastaneni ara için rahat etsin cnm
maşşaallah kuzularına ALLAH tamamına erdirsin cnm darısı bizlere inşaallahCanlarım gecmisi okuyamadım, bugün keselerimizi gördük. Doktorum transfer gunune göre hesapladi, 5+4 mus bugün, ancak haftaya duyacağız kalp atışlarını. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu, canı gönülden diliyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bebislerimle hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman)))
Bir de pınarla konuştuk kedersiz arkadasımıza ilaç yollamak icin, ben seve seve yollarım. İnşallah işine yarar cnm, allahım o ilaclarla nasip etti bebislerimizi, sana da şans getirirler inşallah.
poyraz o iğneyle ilgili arıyacaktın cnm aradınmı dokyorunu ne içinmiş iğne kyr naptın canım gördünmü bebişleri
Canlarım gecmisi okuyamadım, bugün keselerimizi gördük. Doktorum transfer gunune göre hesapladi, 5+4 mus bugün, ancak haftaya duyacağız kalp atışlarını. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu, canı gönülden diliyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bebislerimle hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman)))
cnm için rahatlamıştır en azından sevindim sorun olmamasına bebeğinin müjdesini alacaksın inşaallah sonrada hamile olarak banada dua ediceksin test tarihi nezaman cnmAradım ama ne yazıkkı defalarca aramama ragmen ulasamadım doktoruma bende zırlanmaya baslarken ılac recetemde hemsırenın de nosunun yazdıgını hatırlayıp hemen onu aradım o an ıcın sadece bı yanlıslık olmadıgını duymak ıstıyordum ve oda bır sorun olmadıgını yumurta toplamından 6 gun sonraya o ıgneyı verdıklerını soyleyınce uctum resmen nıye bıle dıye soramadım..bazen fecı bı gergınlık hıssı oluyor karnımda yavrum ordamısın oyuzdenmı dıye kendımı tesellı edıyorum beklemek cok daha zor yada bu ıslemın her asaması ayrı bır zor rabbım bızı duysun caresız bırakmasın bunları bu bekleyıslerı bu acıları hıc yasamamıscasına guzel hayırlı gunler göstersin inş evlatlarımızla...