• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ohh çok şükür bundan sınrasıda böyle su gibi aksın güzel mutlu pozitif haberlerle inşallah. ben biliyodum aslında sorun olmadığını:))
biz iyiyiz çok çok şükğr kanamam kesildi ayy ne olur herkes maaşallah desin:nazar:
sedece kahve lekelenmeler kaldı yarın doktortora gideceğiz kontrole inşallah herşey yolundadır:))

canımm iyiyiz Rabbime şükürler olsun
sadece gecenin 4 de mantı krizim haricinde:))
şimdi annem aldı yapıyo kahvaltıda yiyeceğim inanamıyorum ama sanırım aş eriyorummmmmm:))))))
hadi bakalım az kaldı büyük buluşmaya inşallah kalbindeki güzel haberlerle dön bize:))

öncelikle maşşaaaalllllllllllaaaaaaaahhhh size :) :nazar: :nazar: :nazar: inşallah güzel annecik inşallah yolunda herşey inanıyorum ve her an aklıma geldikçe dua ediyorum sizin için ayrıca yerim senin mantı krizini :) ohhh yarasın sanada kuzunuda can olsun inşallah,, bu arada bugün başka dr lada grştüm çok şükür oda bi sorun yok dedi sağol canm güzel dileklerin için ayrıcaaa nazar için çok etkili bir dua sık sık okuman için tüm arkadaşlarımızlada paylaşmış olurum ; maşallah barekallah la havle vela kuvveten illa billah.. amin, sevgiler herkese

cnm için rahatlamıştır en azından sevindim sorun olmamasına bebeğinin müjdesini alacaksın inşaallah sonrada hamile olarak banada dua ediceksin :16:test tarihi nezaman cnm :17:

ahhh canım ahhh inşşş 26 sı test tarıhım bır asır kadar varmıs gıbı gelıyor su an dualarım her zaman hepimiz için emin ol 10 dk da bir tıınnkkk hatırlıyorum hemen.. bu dualarımız karsılıksız kalmaz allahın izniyle hem ne kadar güzel ve masum bişey istiyoruz öyle diilmi rabbim bunları görüyor bizlerinde yüzünü güldürecek inş tez zamnada...

ahhh canım ahhh inşşş 26 sı test tarıhım bır asır kadar varmıs gıbı gelıyor su an dualarım her zaman hepimiz için emin ol 10 dk da bir tıınnkkk hatırlıyorum hemen.. bu dualarımız karsılıksız kalmaz allahın izniyle hem ne kadar güzel ve masum bişey istiyoruz öyle diilmi rabbim bunları görüyor bizlerinde yüzünü güldürecek inş tez zamnada...

Cnm o ignedn bende vurmustum birde ek olarak ovitrelle vurmustum transfer sonrasi bende neden vurdugumu bilmeden yaptim ve cnm kyr dan duymustum fakat onun dr u e2 degerune bakmis ondn sonra gerek kalmadi onun vurmasina tutuunmayi kolaylastryormus diye duydum ben raht ol

bilmezmiyim cnm zaman geçmek bilmez bi türlü benim sana bekleme dönemi için verebilceğim pek tavsiye yok ama inşaallah sen bize diyceksin müjdeyi aldıktan sonra şunları falan yaptım diye evet cnm mevladan okadar güzel bişey istiyoruzki vericek inşaallah bizi böyle çaresiz yapayalnız bırakmıcak

öncelikle maşşaaaalllllllllllaaaaaaaahhhh size :) :nazar: :nazar: :nazar: inşallah güzel annecik inşallah yolunda herşey inanıyorum ve her an aklıma geldikçe dua ediyorum sizin için ayrıca yerim senin mantı krizini :) ohhh yarasın sanada kuzunuda can olsun inşallah,, bu arada bugün başka dr lada grştüm çok şükür oda bi sorun yok dedi sağol canm güzel dileklerin için ayrıcaaa nazar için çok etkili bir dua sık sık okuman için tüm arkadaşlarımızlada paylaşmış olurum ; maşallah barekallah la havle vela kuvveten illa billah.. amin, sevgiler herkese
cnm sonuçların temiz çıkmış çok sevindim pgtyi yaptırcakmısın cnm ya bide embriyo yapıştırma gibi bişey varmış pgtyle birlikte onudamı denesek acaba oda ayrı bi ücretmidir :44:sende gelişmelerden haberdar et cnm bide merlinin embriyoları genetiğe gitmişti 2ay falan olmuştu noldu acaba benim doktorumda 1günde çıkar sonuç demişti merlininki neden bukadar sürdü acaba ikisi farklı şeylermiki :44:

cnm sonuçların temiz çıkmış çok sevindim pgtyi yaptırcakmısın cnm ya bide embriyo yapıştırma gibi bişey varmış pgtyle birlikte onudamı denesek acaba oda ayrı bi ücretmidir :44:sende gelişmelerden haberdar et cnm bide merlinin embriyoları genetiğe gitmişti 2ay falan olmuştu noldu acaba benim doktorumda 1günde çıkar sonuç demişti merlininki neden bukadar sürdü acaba ikisi farklı şeylermiki :44:

çok sağol canım benim pgd ye gelince ücret kısmını araştırmadım canm bilmiyorum ama bugün gittiğim doktor pgd ye gerek yok dedi sonuçların temiz çıkmış 3. denemeden sonra pgd yi yapıyoruz genelde dedi yapştrma konusunda kesin bir etkisi olduğu bilinmiyormuş bilmiyorum canm inan araştırma durumundayım şimdi tabi haber veririm gelişme olursa burdan haberleşiriz merlin arkadaşımız hakkında bir bilgim yok canım umarım onun sonuçları olumlu olur

Son düzenleme:
Canlarım gecmisi okuyamadım, bugün keselerimizi gördük. Doktorum transfer gunune göre hesapladi, 5+4 mus bugün, ancak haftaya duyacağız kalp atışlarını. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu, canı gönülden diliyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bebislerimle hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman;))))

Bir de pınarla konuştuk kedersiz arkadasımıza ilaç yollamak icin, ben seve seve yollarım. İnşallah işine yarar cnm, allahım o ilaclarla nasip etti bebislerimizi, sana da şans getirirler inşallah.

kyr benım senınle konusmam lazım acilen ..:)bugun ahmet beyın yanındaydım sende ondan gebe kaldın sonucta benden testler ıstedı ben özelden yazamıyorum senın ıcın sakıncası yoksa bana cep nonu yazarmısın telden anlasmak daha kolay olur:)yrn saat 11 de tahlıllerım var bı yaptırmadan fıkrını almak ıstedıgım seyler var...cvbını beklıorum tez vakıtte:)

çok sağol canım benim pgd ye gelince ücret kısmını araştırmadım canm bilmiyorum ama bugün gittiğim doktor pgd ye gerek yok dedi sonuçların temiz çıkmış 3. denemeden sonra pgd yi yapıyoruz genelde dedi yapştrma konusunda kesin bir etkisi olduğu bilinmiyormuş bilmiyorum canm inan araştırma durumundayım şimdi tabi haber veririm gelişme olursa burdan haberleşiriz merlin arkadaşımız hakkında bir bilgim yok canım umarım onun sonuçları olumlu olur
senin kaçıncı denemendi cnm benim artık kesin yaptırmam gerekiyo inşaallah daha çok yıpranmadan kavuşuruz bebeklerimize pgt de ayrı bi masraf bizde ayrıntılı sormadık şuan yaptırmıcaz diye ama 1500 bide 3500liraymış onda daha ayrıntılı bakılıyomuş bide buna tüpbebek fiatını ekle bide kesin tutar diye bişey yoktur heralde pgtde tutma oranlarını bilmiyorum ama artık hakkımızda hayırlısı daha fazla yıpranmadan rabbim göndersin bebeklerimizi :emir_bebek:

Cnm o ignedn bende vurmustum birde ek olarak ovitrelle vurmustum transfer sonrasi bende neden vurdugumu bilmeden yaptim ve cnm kyr dan duymustum fakat onun dr u e2 degerune bakmis ondn sonra gerek kalmadi onun vurmasina tutuunmayi kolaylastryormus diye duydum ben raht ol

Çok saol canım ya aradım ama ne oldugunu bılmedıgım için azıcık huzursuzdum içim rahat etti sayende eksik olma...

senin kaçıncı denemendi cnm benim artık kesin yaptırmam gerekiyo inşaallah daha çok yıpranmadan kavuşuruz bebeklerimize pgt de ayrı bi masraf bizde ayrıntılı sormadık şuan yaptırmıcaz diye ama 1500 bide 3500liraymış onda daha ayrıntılı bakılıyomuş bide buna tüpbebek fiatını ekle bide kesin tutar diye bişey yoktur heralde pgtde tutma oranlarını bilmiyorum ama artık hakkımızda hayırlısı daha fazla yıpranmadan rabbim göndersin bebeklerimizi :emir_bebek:

merhaba kızlar,
ben ılk denememden sonra genetıkcı bır hekımın klınıgıne gıttıgım ıcın bana pgt ıslemı yapıldı,pgt döllenen embırıyodan hucre alıp kontrol edılıor kromozon ıncelınıor ve malıyetıde 1500usd..ama su konuyu ıyı arastırın o paranın karsılıgına degermı degmezmi bır kac hekımın fıkrını alın mutlaka derim ben..

Canlarım gecmisi okuyamadım, bugün keselerimizi gördük. Doktorum transfer gunune göre hesapladi, 5+4 mus bugün, ancak haftaya duyacağız kalp atışlarını. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu, canı gönülden diliyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bebislerimle hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman;))))

Bir de pınarla konuştuk kedersiz arkadasımıza ilaç yollamak icin, ben seve seve yollarım. İnşallah işine yarar cnm, allahım o ilaclarla nasip etti bebislerimizi, sana da şans getirirler inşallah.

cnm yanlış anlamadsıysam ikiz galiba çok güzel bi mutluluk rabbim hepimize nasip etsin çok şanslı bebişler böyle bi anneye sahip oldukları için umarım anneyi üzmezler

merhaba kızlar,
ben ılk denememden sonra genetıkcı bır hekımın klınıgıne gıttıgım ıcın bana pgt ıslemı yapıldı,pgt döllenen embırıyodan hucre alıp kontrol edılıor kromozon ıncelınıor ve malıyetıde 1500usd..ama su konuyu ıyı arastırın o paranın karsılıgına degermı degmezmi bır kac hekımın fıkrını alın mutlaka derim ben..
cnm sonuç nasıl oldu embriyolar nasıl çıktı bizdede görünüşte sorun yok genetik kan testlerimiz normal tüpler açık doktorun dediğine göre rahimde sorun yok ama sadece ilk tüpbebekte hamilelik oldu oda 6haftalıkken düştü:5: bikaç ay normal denicem hem kiloda veririm biraz daha yaza belki bu işlere tekrar kalkışırız benim doktorum profesör inşaallah doğru hastanedeyimdir elimden bukadarı geliyo gerisi rabbimin takdiri:emir_bebek:

kyr çok sevindim:)

bende 2 tane kist gördü bugün doktorum,biri çikolata kistiymiş,1 kutu dkh içicem.çikolata kisti dkh ile küçülen oldu mu?ben dedkh yanında soğan suyu içsem mi diye düşünüyorum.soğan suyuna ne zaman başlamam gerekir bilen var mı?

iyi gecelr kızlar tadavim iptal olunca bantları bırakmıştım hemşire bu ay erken adet olursun demişti ve öylede oldu 16.günümde adet oldum ve 5 gün aradn sonra tekrar bantlara başldım adetimin 7.günü usg ve tahliller için tekrar klınığe çağırıldım inş polipler gitmiştir bünyem ve ben şaşmış durumdayım :27: adetim çok düzenli aslında, bantlar östrojen salgıladığı için erken adet olmuşum
1 hafta önce kendimi tedaviye hazırlamışken iptal oldu şimdi ise önümüzdeki ay için hazırlamıştım kendimi bu seferde erken oldum bu tadavimden ben bile hiç bişey anlamadım:53:

iyi gecelr kızlar tadavim iptal olunca bantları bırakmıştım hemşire bu ay erken adet olursun demişti ve öylede oldu 16.günümde adet oldum ve 5 gün aradn sonra tekrar bantlara başldım adetimin 7.günü usg ve tahliller için tekrar klınığe çağırıldım inş polipler gitmiştir bünyem ve ben şaşmış durumdayım :27: adetim çok düzenli aslında, bantlar östrojen salgıladığı için erken adet olmuşum
1 hafta önce kendimi tedaviye hazırlamışken iptal oldu şimdi ise önümüzdeki ay için hazırlamıştım kendimi bu seferde erken oldum bu tadavimden ben bile hiç bişey anlamadım:53:

Cnm hayrli olsun insallh sende yetisicksin bize beraber gun sayicaz

herkese günaydın uzun zamandır sessizce takip ediyorum yorumları okuyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş allahım hepimize şifa versin.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben boş gebelik yasadım ve kendilinden düşük oldu ve 26 gündür regal oluyorum bazen k.rengi bazen kırmızı bazen az bazen cok gebelik testi de yaptırdım sonuc 1,0 hemşire bi sorun yok eski kanlar dokuluyodur bu arada normal regal olmuşunuzdur dedi ama ben anlamadım 26 gun mu devam eder bide bu ay ki regalle t.bebe denicektik aranızda yaşayanlar varmı boş gebelik kısmına yorum yaptım ama cevap atan da olmadı

canim hic takilma,oluruna birak hayirlisiyla
insallah gitmistir polipler.
benim kontrol surecimde hersey yolunda diyordu doktorum,taaa ki hamile kalip ilk ultrasyon kontrolune kadar
ilk ultrasyonda gorduler polipimi,alirsak kanama yapar dediler ve almadilar ..ama dogurana kadar kanamam olmustu,ve dogum baslamadan once 1.5 lt kan kaybettim dogumdada 1 litreye yakinmis
anliyacan o polip basima neler neler acmisti,sanslisin ki simdi gorundu..

herseyde bi hayir vardir unutma tatlim
:16:

Kızlar yaaa bugün 4.günümüz bebişimle ama ben hiçç bişi hissetmiyorum:43:beni bırakmamıştır dimi yavrum:43::43::43:

canim uzme kendini ya,hissetmen icin erken bence,
benimde bugun 3.gunum bende bisey hissetmiyorum zaten normal olani bu bence
hissedecegiz diye bisey yok,herkezin vucut yapisi farkli canim

dikkat et bebisine annesi..:nazar:

canim uzme kendini ya,hissetmen icin erken bence,
benimde bugun 3.gunum bende bisey hissetmiyorum zaten normal olani bu bence
hissedecegiz diye bisey yok,herkezin vucut yapisi farkli canim

dikkat et bebisine annesi..:nazar:

artık 5.günümüzdeyiz bende seni merak ediyordum canım siz napıyorsunuz diye ne biilim herkes öle belirtiler yazmısşki okudukça şaşırdım dedim benim bebiş pekmi uslu olucak:21:herkesın göğüsleri şişmiş bende o da yok:25:sadece yatmaktan belim ağrıyor o kadar puffff inş hamiş olabilmeyi becerebilmişimdir..

Back