• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

pınarcım aşermelerde başladı demek ne güzel cnm :9:oyy oyy ne tatlı olacak kimbilir ama birazda yaramaz olacak galiba :55:
sağol canım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın RAbbim

anladım canım yinede çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:16::16::16::16::16:
amin cnm daha kucağım dolmadı inşaallah o güzel günleri görmek bizede nasip olur cnm eczanede çalışan tanıdık birileri varsa depodan getirebiliyolar baya uygun oluyo fiatı :6:

slm arkadaşm rabbim inşallah busefer hepimizin son tedavisi olmasını nasip etsin inşallah ben de ekim ayında gonal f kulanmıştım ve fazla kalan ilaçların hepsini merkeze bıraktım başka birine lazım olur diye ama malesef benm sonuç olumlu olmadı buaya dondurulmş deniyorum ve sadece ilaç içiyorum elimde kalan ilacım olsa inan ki ne satması direk verirdim sana üzgünm ama bu konuda yardımcı olamıyrm sana buarada nerde yaşıyrsun bilmiyorum ama bazı eczneler bu ilaçlarda ücrette yardımcı oluyor
canımsın yaa inan böyle söylemen bile beni çok mutlu etti bana ilaçları değil dünyaları vermiş gibi oldun çok sağol Allah razı olsun senden ve senin gibi duyarlı olan insanlardan
ben Aydında kalıyorum canım eczanelere gidipte konuşmadık doğusu baktım burda kimse çıkmadı eczanelere danışırım artık yapıcak bişey yok
ilaçlarımı devlet raporu alamayan çok ihtiyacı olan birine verdim darısı inşallah sizinde başınıza
Allah hayrını kabul etsin ..benimde rapor hakkım bitti ilaçları cebimden ödüycem
pınarcım aşermelerde başladı demek ne güzel cnm :9:oyy oyy ne tatlı olacak kimbilir ama birazda yaramaz olacak galiba :55:amin cnm daha kucağım dolmadı inşaallah o güzel günleri görmek bizede nasip olur cnm eczanede çalışan tanıdık birileri varsa depodan getirebiliyolar baya uygun oluyo fiatı :6:

canım burda bizim tanıdık eczane yok maalesef ama sormak lazımyardımcı olurlar belki ama ben kkda biraz daha şansımı deniycem :)belki karşıma sizin gibi iyi niyetli insanlar çıkar:16::16::16::16::16::16:

canımsın yaa inan böyle söylemen bile beni çok mutlu etti bana ilaçları değil dünyaları vermiş gibi oldun çok sağol Allah razı olsun senden ve senin gibi duyarlı olan insanlardan
ben Aydında kalıyorum canım eczanelere gidipte konuşmadık doğusu baktım burda kimse çıkmadı eczanelere danışırım artık yapıcak bişey yok

Allah hayrını kabul etsin ..benimde rapor hakkım bitti ilaçları cebimden ödüycem

canım burda bizim tanıdık eczane yok maalesef ama sormak lazımyardımcı olurlar belki ama ben kkda biraz daha şansımı deniycem :)belki karşıma sizin gibi iyi niyetli insanlar çıkar:16::16::16::16::16::16:

cnm bilmemki aydın da bulabilirmisin yardımcı olan eczne ben izmirdeym ve burda okadar çok fazla merkez varki tup bebe yapan ünvrsite hastesi yakındaki bütün eczneler yarış içinde ilaç satmak için sanki 9 eylül ünvrsitesinin orda bir eczne var ve gerçektn ben alırken gonal f ve diğer ilaçları bana yardımcı oldu ücrette gerçektn güzel indirim yapmştı birçok eczanedn fiyt almıştım arada baya fark vardı araştır iyice istersen ecznenin adını ve tlfn nosunu veririm konuşursun belki kargo yaparlar sana

slm pınarcm nasılsın ay bu senın bebe gerçkten çok yaramz olucak annesi senınle baya bir uğraşıyr bak işte ben çok nazlı olucam ona göre diyr sana ne mutlu inşallah rabbim bize de nasip etsin bu duyguları tez vakitte vakti geldiğinde sağlıkla mutlulukla kucağına al dua edin lütfen bizlere ihtiyacımz var çok buna k d et

pınarcım aşermelerde başladı demek ne güzel cnm :9:oyy oyy ne tatlı olacak kimbilir ama birazda yaramaz olacak galiba :55:amin cnm daha kucağım dolmadı inşaallah o güzel günleri görmek bizede nasip olur cnm eczanede çalışan tanıdık birileri varsa depodan getirebiliyolar baya uygun oluyo fiatı :6:
aminn herkese nasip olsun inşallah valla tuamacaım sabah 9 da yedim rahatladım kendimede inanamadım:))

merhaba arkadaşlar;

benim 4 yıllık evlilik sonrasında ekim ayında ilk tüp bebek denemem oldu şuanda 10 haftalık hamileyim dualarım sizinle ALLAH tüm bebek isteyen annelerin yardımcısı olsun umutlarını köreltmesin inşallah.
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah:))

slm pınarcm nasılsın ay bu senın bebe gerçkten çok yaramz olucak annesi senınle baya bir uğraşıyr bak işte ben çok nazlı olucam ona göre diyr sana ne mutlu inşallah rabbim bize de nasip etsin bu duyguları tez vakitte vakti geldiğinde sağlıkla mutlulukla kucağına al dua edin lütfen bizlere ihtiyacımz var çok buna k d et:49:

slm pınarcm nasılsın ay bu senın bebe gerçkten çok yaramz olucak annesi senınle baya bir uğraşıyr bak işte ben çok nazlı olucam ona göre diyr sana ne mutlu inşallah rabbim bize de nasip etsin bu duyguları tez vakitte vakti geldiğinde sağlıkla mutlulukla kucağına al dua edin lütfen bizlere ihtiyacımz var çok buna k d et

canım benim inan ne zaman ellerimi açsam Rabbime hep dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah ne güzel seninde az kaldı kuzucuğunla buluşmaya inşallah bu sefer Rabbim kabul edecek dualarımızı:))
benim abuş çoookkk yaramaz aman 7 ay daha dursun orada sağlıkla inşallah artık uğraşacağız napalım:))

cnm bilmemki aydın da bulabilirmisin yardımcı olan eczne ben izmirdeym ve burda okadar çok fazla merkez varki tup bebe yapan ünvrsite hastesi yakındaki bütün eczneler yarış içinde ilaç satmak için sanki 9 eylül ünvrsitesinin orda bir eczne var ve gerçektn ben alırken gonal f ve diğer ilaçları bana yardımcı oldu ücrette gerçektn güzel indirim yapmştı birçok eczanedn fiyt almıştım arada baya fark vardı araştır iyice istersen ecznenin adını ve tlfn nosunu veririm konuşursun belki kargo yaparlar sana

tamam canım bana özelden bir zahmet tel numarayı yazarmısın

:nazar::nazar:
merhaba arkadaşlar;

benim 4 yıllık evlilik sonrasında ekim ayında ilk tüp bebek denemem oldu şuanda 10 haftalık hamileyim dualarım sizinle ALLAH tüm bebek isteyen annelerin yardımcısı olsun umutlarını köreltmesin inşallah.

:nazar::nazar::nazar:slm inşallah rabbim evliliğinin40.yılınıda görmeni nasip etsin evlatlarınla kucağınada sağlıkla al inşallah hayrlı olsun arkadşm sen hangi merkezde tedavi gördün:26:

merhaba kızlarr ...tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşların gözü aydın olsun Allah tamamına erdirsin darısı benim gibi özlelme bekliyenlerinde başına ..
bende hayırlısıyla ocak ayında başlıyorum tedaviye bu benim 3. tedavim olacak maddi yönden ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorsunuz ..ilaçlar çok pahalı rapor hakkımız kalmadığından devletten yararlanamıyoruz bu yüzdende ilaçlar kendi cebimizden olacak ..düşündümki bu yolda emek veren kader arkadaşlarım bana yardımcı olabilirler elinde gonalf ve menopur olan arkadaşlardan uygun fiyata verirlerse almayı düşünüyorum umarım yardımcı olacak bir arkdaş çıkar karşıma ..şimdiden teşekkürlerr:16:
kedersizmerhaba inş bu son tedavin olsun bu sefer Rabbim kucağına almayı nasip etsin
canım benim elimde 1 kutu pregon 300 var hiç açılmamış sanırım onların içinde 400 cc civarında ilaç oluyomuş. son kullanma tarihi 2012 kasım ayı.
yine burada kyr arkadaşımız var oda ikizlerine hamile şu anda onunda elinde yine pregon 300 var açılmış ama içerisinden sadece 50 cc kullanılmış yani onun içerisinde de 350 cc ilaç var. eğer doktorunla konuşursan tedavinde gonal f yerine pregon kullanabilirsin sadece eğer gerek olursa 1 kutu daha pregon alman yeterli olacaktır. bu arada ebru arkadaşımızda yine 4 adet menagon iğne mevcut. ben menopur hiç kullanmadım ama eğer menagon işine yararsa ebru sana onlarıda gönderecek. umarım işine yararlar. doktorunla konuşursan sanırım tedavi protokolünü bu şekilde yönlendirebilir.
bizim için ücret söz konusu dahi olamaz sen bize ve göbüşlerimizdeki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız için dua et inan bizlere yeter.
sanırım aydında oturuyosun sana nasıl ulaştırabiliriz söylersen hemen göndeririz ...

benim ilaçlarımı klınıkten verdıklerı ıcın hep ayarlı verıyorlardı keşke eyapabileceğim birşey olsaydı canım allah yardımcın olsun inş...

Bugün transferimin 3.günü inş bebeğim benimledir ve benim bizim onu istediğimiz kadar oda bizleri istiyordur...karnım feci şiş kasıklarımmı agrıyor karnımmı karar veremiyorum bu gergınlık şişlik hissi progestan iğnelerden mi kaynaklanıyor sizde de oldumu??

canım benim inan ne zaman ellerimi açsam Rabbime hep dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah ne güzel seninde az kaldı kuzucuğunla buluşmaya inşallah bu sefer Rabbim kabul edecek dualarımızı:))
benim abuş çoookkk yaramaz aman 7 ay daha dursun orada sağlıkla inşallah artık uğraşacağız napalım:))

eee annem derki ne zaman kucağına alıcaksın ah annecim diceksin diye ama biz daha kucağımıza almadan diyoruz ah ah bir anne olsam diye ama sesizce sadece içimden ve birde sizin önünüzde ah ah annecim diyorum ne zormuş bu işler oyun gibi gelirdi bebek doğurnları görünce ne oyunmuş ama rabbim al sen de buyur oyna dedi bana:21::21:
inşallah bu son olur gerçekten hepimz için rabbm açtığımız ellerimiziboş döndürmesin dualr la buluşalım inşallah ben de hep dua ediyorum elimde kur anla geziyrm hep meryem süresini okuyrm bir de yusuf suresi oku diyorlar ben yıllarca kur an öğrenim diye gidip geldim hep yaramaz öğrenci gibi kaçtım aman işim var aman hastayım sonra giderim ve yaklaşık 11 ay oldu bu sınkıtılarla rabbim bana lütfetti hepsini inşallah bu seferde anne olmayı hepimize lütfetsin yaa pınarım seni anlıyrm zor anne olmak karnına girdiği ilk gün değişiyr hayat inşallah kucağına da al tam değişsin hayatınn

Bugün transferimin 3.günü inş bebeğim benimledir ve benim bizim onu istediğimiz kadar oda bizleri istiyordur...karnım feci şiş kasıklarımmı agrıyor karnımmı karar veremiyorum bu gergınlık şişlik hissi progestan iğnelerden mi kaynaklanıyor sizde de oldumu??

slm hayrlı olsun cnm inşallah iğne dn değil bebeğindn dir gerginlik ve şişlik inşallah pozitif sonuç al

cnm ALLAH yardımcın olsun bebeğin bu tedavide gelsin inşaallah cnm :16:

aminn herkese nasip olsun inşallah valla tuamacaım sabah 9 da yedim rahatladım kendimede inanamadım:))

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah:))
afiyet olsun cnm akşam bende mantı yaptım ama sadece eşim yiyor malum diyetteyim :1:

inşaallah cnm inşaallah bebeğin yerleşmeye çalışıyodur :emir_bebek:

poyraz o iğneyle ilgili arıyacaktın cnm aradınmı dokyorunu ne içinmiş iğne kyr naptın canım gördünmü bebişleri :16:

eee annem derki ne zaman kucağına alıcaksın ah annecim diceksin diye ama biz daha kucağımıza almadan diyoruz ah ah bir anne olsam diye ama sesizce sadece içimden ve birde sizin önünüzde ah ah annecim diyorum ne zormuş bu işler oyun gibi gelirdi bebek doğurnları görünce ne oyunmuş ama rabbim al sen de buyur oyna dedi bana:21::21:
inşallah bu son olur gerçekten hepimz için rabbm açtığımız ellerimiziboş döndürmesin dualr la buluşalım inşallah ben de hep dua ediyorum elimde kur anla geziyrm hep meryem süresini okuyrm bir de yusuf suresi oku diyorlar ben yıllarca kur an öğrenim diye gidip geldim hep yaramaz öğrenci gibi kaçtım aman işim var aman hastayım sonra giderim ve yaklaşık 11 ay oldu bu sınkıtılarla rabbim bana lütfetti hepsini inşallah bu seferde anne olmayı hepimize lütfetsin yaa pınarım seni anlıyrm zor anne olmak karnına girdiği ilk gün değişiyr hayat inşallah kucağına da al tam değişsin hayatınn
bende sürekli okumaya çalışıyorum meryem suresini Rabbim kabul etsin inş.
ben hep dua ederken Allahım eşime bişey olacaksa eğer ne olur onun acısını gösterme bana 1 dk önce benim canımı al derdim. geçen yine dua ederken diyemedim. ben olmazsam kim bakar benim kuzuma dedim. Rabbim sen eşimi başımdan eksik etme diye değişti dualarım kendime inanamadı.
,ben bebeğimin yüzünü ne gördüm ne dokundum ne hissettim ama içim titriyo ona bişey olacak di,ye şimdiden. başka bambaşka bir duygu bu cidden. bi çok anneden daha anneyiz biz hamile olanlar yada olmaya çalışanlar hepimiz. sabah izledim 1 haftalık bebeğini sokağa bırakmış vicdansız, nasıl sağlıklı nasıl güzel bir oğlan çocuğu iananamazsın canım. Rabbim dedim vardır bir bildiğin buda o aciz kulunun imtihanı. o bebeğe sahip olmak için uğraşan çabalayan kullandığı hormonlardan dolayı kanser riskini bile göze alan o kadar çok arkadaşımız var ki. inan biz daha anneyiz onlardan daha sevgi dolu. ben imnanıyorum Rabbim nasip edecek hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı.

cnm ALLAH yardımcın olsun bebeğin bu tedavide gelsin inşaallah cnm :16:

afiyet olsun cnm akşam bende mantı yaptım ama sadece eşim yiyor malum diyetteyim :1:

inşaallah cnm inşaallah bebeğin yerleşmeye çalışıyodur :emir_bebek:
hadi kolay gelsin bakalım diyetin yanında günde 45 dk yürüyüşlerde yapmanı önenririm naçizane hem kilo verir hem aklını dağıtırsın .ben bu şekilde 12 kilo vermiştim

kedersizmerhaba inş bu son tedavin olsun bu sefer Rabbim kucağına almayı nasip etsin
canım benim elimde 1 kutu pregon 300 var hiç açılmamış sanırım onların içinde 400 cc civarında ilaç oluyomuş. son kullanma tarihi 2012 kasım ayı.
yine burada kyr arkadaşımız var oda ikizlerine hamile şu anda onunda elinde yine pregon 300 var açılmış ama içerisinden sadece 50 cc kullanılmış yani onun içerisinde de 350 cc ilaç var. eğer doktorunla konuşursan tedavinde gonal f yerine pregon kullanabilirsin sadece eğer gerek olursa 1 kutu daha pregon alman yeterli olacaktır. bu arada ebru arkadaşımızda yine 4 adet menagon iğne mevcut. ben menopur hiç kullanmadım ama eğer menagon işine yararsa ebru sana onlarıda gönderecek. umarım işine yararlar. doktorunla konuşursan sanırım tedavi protokolünü bu şekilde yönlendirebilir.
bizim için ücret söz konusu dahi olamaz sen bize ve göbüşlerimizdeki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız için dua et inan bizlere yeter.
sanırım aydında oturuyosun sana nasıl ulaştırabiliriz söylersen hemen göndeririz ...

canım yaa bu arkadaşlarını belliki hepsini tek tek arayıp sormuşsun benim için kıyamamm yaa ne kadar teşekkür etsem azdır size Allah razı olsun sizden ...ben doktorumla konuşayım olmazsa ,eğer olur derse haber veririm size ben özelden adresimi veririm kargo ile gönderebilirsinizz:26::26::26:

Allah göbüşünüzdekini 9 ay boyunca sağlıkla taşıyıp kucağınıza versin Rabbim:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back