Kizlar merhaba,cepten yaziyorum ,okuyamadim diger sayfalari
Karasu81 bugunki randevun nasil gecti canim,guzel gelismeler olmustur umarim
Ve benm.. az once hastaneden geldimmmmm
8 olgun yumosumdan,7 tanesi dollenmis,ve biz 1 tanesini aldik geldik evimize,allahima sukurler olsun..
Yarina kadar diger 6 yumosu takip edip,duruma gore donduracaklar,ve iki hafta sonra mektupla bildirecekler..
Icim icime sigmir ya,neyse yarin laptop tamirden gelince daha detayli yazarim..
Ha bide transfer oldu,hemen kalktim ustumu giyindim,eve geldim 10 dakikada arabaya yuruduk,azcik ona canim skildi ama olacak olan hersekilde olur..
Sevgiler
gozun aydın canım allahım hıc ayırmasın sızı sen yınede dıkkat et orası dogru olacak olan her sekılde olur ama ınsan keske sunu yapmasaydım diye kendını suclu hısssedıo catlamak uzereyım ama saga sola donmek sartıyla uzanıyorum nıyeyse bı belırtım yok bı tek karnım şiş:18: senınle safak sayıcaz ıns bakalım rabbım alnımıza ne yazmıs ıns mıs kokulularımız bızım onları farketmemızı hısetmemızı beklıyordur ıcımızde ınsssss
Ayy neguzel beraber gun sayacagiz,seninde gozun aydin,allahim hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip eder ins..
Canim belirti icin erken,birde olacak diye bi kanun yok ki..))) rahat ol..
Ben pzrtsye kadar evdeyim,sonra is..offf
Birde transfer olali 3 saat falan oldu az once wcye gitmistim kan geldi,yani peceteyi dolduracak kadar,o takilan alet bu kadar kanama yaparmi arkadaslar????:18:
Ayy neguzel beraber gun sayacagiz,seninde gozun aydin,allahim hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip eder ins..
Birde transfer olali 3 saat falan oldu az once wcye gitmistim kan geldi,yani peceteyi dolduracak kadar,o takilan alet bu kadar kanama yaparmi arkadaslar????:18:
cnm perşembe güzel haberlerini alırız inşaallahya olmadığını bilince bekliyodum adet olmayı ben normalde ilaçsız adet olamıyorum ama tedavilerimde hiç şaşmadan geliyo ben bugün diyetime başladım bide spora umut etmeden uğraşmadan olmuyo biyandan incir kürüne başlıcam akşama inşaallah dediğin gibi bu ay gelir bebeğim biyandan neden olmasın diyorum biyandan senimi bulucak bu mucize diyorum
canım nolur sakin ol reçetede yazıyosa yapman gerekiyordur hemen şimdi ara doktorunu öğren lütfen sakin ol..bugun transferımın 2. gunu ılac lıstemde decapeptyl iğnesi yazıyor ve az once yaptım bu ıgne yumurta baskılamak ıcın dıılmıydı yaa nıye erdılerkı bende nıye doktorumu aramadan yaptım kınolurr bısıler soleyınn
cnm hadi gözün aydın az öncede yazdım sitede sorun olduğundan çıkmadı yazım inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana o müjdeyi alırsın inşaallah benim son tedavimde transfer olduğu gün peçeteye az bişey kan gelmişti hemşireyi aradığımda sonuçta oraya alet takılıyo zedelenmiş olabilir yada orayı pembe bi sıvıyla yıkıyoruz oda olabilir dedi biraz fazlada gelse korkma demişti istersen hastaneni ara için rahat etsin cnmAyy neguzel beraber gun sayacagiz,seninde gozun aydin,allahim hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip eder ins..
cnm sende pkomusun ben glukophageyide içiyorum onu içerken tedavilerimde yumurtalarım rahat büyüyodu hayıt reg olabilmek için diye biliyodum ben:44:bu ay incir kürü işe yaramazsa ocakta ikisini bir yaparım ya ben diyete başladım ama bu incir kürünü yaparken nasıl kilo vericem hiç bilmiyorumarkadaşım içebilirsen bir de hayıt kürünü dene ben çok faydasını gördüm yumurta sayısısnı ve kaliteyi arttırıyo
Ayyy ne güzel cnm maşallah size tututu allahım nazarlardan korusun, beraberliğinizi daim etsin. Sakin transfer sonrasını takma kafana, birsey olacak olsa yollarlar mı hiç rahat ol cnm. Okurmuşsunuz belki ben transferin 3.gunu tutamadım kendimi kalktım ev supurdum, yorulmadan, zorlamadan ama yaptım. Senin de dediğin gibi Rabbim ol desin yeter ki İnan olur.Kizlar merhaba,cepten yaziyorum ,okuyamadim diger sayfalari
Karasu81 bugunki randevun nasil gecti canim,guzel gelismeler olmustur umarim
Ve benm.. az once hastaneden geldimmmmm
8 olgun yumosumdan,7 tanesi dollenmis,ve biz 1 tanesini aldik geldik evimize,allahima sukurler olsun..
Yarina kadar diger 6 yumosu takip edip,duruma gore donduracaklar,ve iki hafta sonra mektupla bildirecekler..
Icim icime sigmir ya,neyse yarin laptop tamirden gelince daha detayli yazarim..
Ha bide transfer oldu,hemen kalktim ustumu giyindim,eve geldim 10 dakikada arabaya yuruduk,azcik ona canim skildi ama olacak olan hersekilde olur..
Sevgiler
slm cnm nasılsın bebeklerle ilk buluşma ne zaman :44:az kaldı galiba güzel haberlerini bekliyorum cnmAyyy ne güzel cnm maşallah size tututu allahım nazarlardan korusun, beraberliğinizi daim etsin. Sakin transfer sonrasını takma kafana, birsey olacak olsa yollarlar mı hiç rahat ol cnm. Okurmuşsunuz belki ben transferin 3.gunu tutamadım kendimi kalktım ev supurdum, yorulmadan, zorlamadan ama yaptım. Senin de dediğin gibi Rabbim ol desin yeter ki İnan olur.
uzun bir aradan sonra merhaba,bu baslıgın eskılerı bilir beni ikinci negatıfı sonucunu alanlardayım ama yıkılmadım tekrar tedavıye baslayacagım allahın ıznınyle..fakat bu sefer rotamı ızmıre cevırdım yrn ıkı doktorla randevum var 3. denemem olacagı ıcın bır kac hekımın fikrini almak istiyorum sizinde fikirlerine inanın cok ıhtıyacım var mesela kyr sende ben gibi baya ugrasanlardansın hangı doktor hangı klınık?benım artık develt guvencemde kalmadı ozel olacagı ıcın hersey klınıgımı ıyı secmek ıstıyorum.aslında ankaradakı klınıklerde gayet memnundum fakat bulundugum sehıre uzak oldugu ıcın ızmırı tercıh etmek ıstıyorum.degerlı fıkırlerınızı beklıyorum..sevgılerle
Hatırlıyoruz tabii ki seni, hosgeldin tekrar aramıza. Allahım bu denemene yazsın bebeğini, bu sefer son olsun inşallah. İzmirle ilgili bildiklerimi yazayım sana;
1.symrna-funda hnm
2.ege özel t.b.-Kaan bey/Erdal bey
3.kent hastanesi-İsrail Aruf
4.irenbe-Ahmet Zeki ışık
5.erol tavmergen
Öncelikle bu yazdıklarım hakkında sadece bir kisi icin çok emin söyleyeceğim; Erol tavmergenden uzak dur. Aman sakin bulaşma, canin yanar arkadasım. Digerleri içinse hepsiyle görüşmeni, icine, gönlüne en çok sinenle bu yola çıkmanı tavsiye ederim. Bu is moral, inanç ısı, doktorunu sevmen, inanman cooook önemli. Hepsiyle görüş bence, öngörülme icin kimse para almıyor. Git yuzyuze sor aklına gelen herseyi, sonra gönlün neyi secerse İnan ve devam et cnm. Umarım en rahat olacağın merkezde, en güveneceğim doktorla baslar, bebeğine kavuşarak bitirirsin bu denemeyi. Yine sormak istediğin her soruyu severek cevaplarım.
ahmet zekı ısık ve erdal beyden yrn ıcın randevu aldım ama randevu aldıgım ıcın herhalde ıkısıde ucret alınacagını söledi?ön görüşmemi demem gerekıyordu acaba?
ahmet zekı ısık ve erdal beyden yrn ıcın randevu aldım ama randevu aldıgım ıcın herhalde ıkısıde ucret alınacagını söledi?ön görüşmemi demem gerekıyordu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?