Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 tane neyine yetmiyo kaliteli ise dondurulur bilegünaydın kızlarrr az önce klinikten aradılar 7 tane blastosist embriyomuz kalmış içim biraz burkuldu diğer 3 ü bizi terketmiş diye saat ikide kavuşucaz artık inş...
günaydın kızlarrr az önce klinikten aradılar 7 tane blastosist embriyomuz kalmış içim biraz burkuldu diğer 3 ü bizi terketmiş diye saat ikide kavuşucaz artık inş...
geçmiş yazıları yavaş yavaş okuyorum arkadaşlar, bayağı gelişmeler olmuş, pınar1202 canım sen nasıl oldun bebişin nasıl, kyr hamileymiş çook sevindim yanlız, Bilgemmm hamile mi onu okuyamadım daha bi sürsü şeyler olmuş. Keşke bende güzel haberlerle gelebilseydim ama malesef 3. denmemizde negatif ile sonuçlandı arkadaşlar duanı eksik etmeyin benden neolur bir an önce toparlanmak için Rabbim yardım etsin inşlh.Allahım kimsenin kıcağını boş bırakmasın(amin)
günaydın kızlarrr az önce klinikten aradılar 7 tane blastosist embriyomuz kalmış içim biraz burkuldu diğer 3 ü bizi terketmiş diye saat ikide kavuşucaz artık inş...
cnm inşaallah yeni yılını ve yeni yaşını bebeğin eşin ve sevdiklerinle geçirirsin inşaallah bizde kavuşuruz yeni yılda bebişlerimizeayyy ne güzel olur bende eşime sürpriz yaparım testte çıktıktan sonra öyle bişey olsa çıldırır heralde çoooooooookk sevinir
inşaallah cnm yeni yıl yeni umutlar ama eşim umut etmiyo pek oda haklı aslında neyse moral bozmak yok değilmi yoola devam senin güzel haberin bana moral olucak cnm 1hafta sürmez heralde bebişlerini almanay aya ayyyy inaşşah dediğin gibi olur walla sen bana moral verdin duşundukçe içim bir tuhaf oluyr şimdi umarım yeni yıl ve yeni yaşım uğurlu gelir tabikiiii sana da ve eşine de rabbm bizi de buyuk mutlu sağlıklı bir aile yapsın inşallah yeni yılaaa büyük süprizlerle gir inşallah
slm arkadaşım yaa bizim site 1 kaç gündür terkedilmiş gibi kimsecikler yok evet bilgem de hamile inşallah sen de tedavisiz kendiliğindn gelen bebeğini yazarsın bize herşey bizim için canımız sağlsun be arkadşım o kadar alıştık ki aslında bu acılara bizler eminmki birgun bizde anne olucaz rabbim sana sabır versin daha doğrusu tedavide olan ve negatf alan bütün arkadşlara sıkma canını stress yapma lütfen
inşaallah cnm yeni yıl yeni umutlar ama eşim umut etmiyo pek oda haklı aslında neyse moral bozmak yok değilmi yoola devam senin güzel haberin bana moral olucak cnm 1hafta sürmez heralde bebişlerini alman
canımm iyiyiz çok şükür eve geldik kanama şimdilik kesildi inşallah devam etmez. kuzumda iyi şükürler olsun sen nasılzın canımmmcanımm nasılsın kuzucuğun nasıl umarım çok iyisinizdir geçmişi okuyordum haber varmı diye senden burda gördüm seni :)
canımm nasılsın kuzucuğun nasıl umarım çok iyisinizdir geçmişi okuyordum haber varmı diye senden burda gördüm seni :)
geçmiş yazıları yavaş yavaş okuyorum arkadaşlar, bayağı gelişmeler olmuş, pınar1202 canım sen nasıl oldun bebişin nasıl, kyr hamileymiş çook sevindim yanlız, Bilgemmm hamile mi onu okuyamadım daha bi sürsü şeyler olmuş. Keşke bende güzel haberlerle gelebilseydim ama malesef 3. denmemizde negatif ile sonuçlandı arkadaşlar duanı eksik etmeyin benden neolur bir an önce toparlanmak için Rabbim yardım etsin inşlh.Allahım kimsenin kıcağını boş bırakmasın(amin)
canım öncelikle çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin dilerim acın en kısa zamanda hafiflesin bebeğin tedavisiz gelsin sana.
ben daha iyiyim çok şükür evdeyiz kuzumla inşallah dahada iyi olacağız Allahın izni ile
lğtfen umudunu kaybetme dualarım seninle canım
inşaallah bu sefer üzülmezsin cnm çoook mutlu olursun sende dua et cnm çünkü çok ihtiyacım var gün gelir beişlerimizin resimlerinide burdan paylaşırız inşaallahinşallh cnm 1 haftaya kalmaz herhalde dua et lütfen ben çok sabırsızlanıyrm bir taraftanda bu kadar kaptırma diyrm çünkü negtf olursa sonuç üzülürüm diye korkuyrm inşallah hayrlısı olsun hepimz için
canımm iyiyiz çok şükür eve geldik kanama şimdilik kesildi inşallah devam etmez. kuzumda iyi şükürler olsun sen nasılzın canımmm
canım benim sendende arkadaşındanda Rabbim razı olsun bende kötü bişey olmayacağını biliyorum Allahın izni ile ama işte o an hele bu pazar cidden çok korktum bide eşim yoktu toplantıdaydı kız kardeşim vardı eşimin olmaması çok üzdü beni. neyse şimdilik çok iyiyiz inşallah böylede devam edecek Allahın izni ile. ne bileyim ben herşey iyi olacak sağlıkla kucağıma alacağım gibi hissediyorum kuzumu ama tabi yinede Rabbim bilir ona emanet.oh çok şükür dilerim olmaz olsada endişelenme canım rabbim korur dilerim yavrunu geçen gün durumundan bahsettim arkadaşarımla birlikteyden deneyimli bir arkadaşım allahın izniyle hiç bişey olmaz dedi rahim içindeki kanamadan çok cenin kanamaları tehlikeli önlem alındıktan sonra yavaş yavaş temizlnir bir tehlikesi olmaz sağlıkla alır yavrusunu kucağına dedi moral olması açısından paylaştım seninle, bu arada bende iyi olmaya çalışıyorum bugün genetik testlerimizin sonucu geldi yarın kendi dr ma cumayada şehir dışındaki başka bir dr la görüşmeye gidicem bilemiyorum canım karmakarışığım rabbime dua diyorum en hayırlısı neyse hakkımda ona doğru yönlendr beni çok zor bir dönem başarısız denemelerden sonrası toprlanmak sonra yeni denemeler için araştırma yapmak bi yandanda yinede şükür ediyorum rabbime daha zor durumda olanlar var bizden neyse canım sıkmayın canını şimdi böyle şeylerle siz iyi olun kuzucuğunla iyi bakın kendinize annecik bebişcik sarılın birbirinize güzel haberlerinizle bizde moral bulalım öpüyorum ikinizide :)
amin canıminş en kısa zamanda sana ve tüm arkadaşlarımızada nasip olsun..Allah razı olsun canım inşlh Rabbimin çok güzel mücizelerinden biride bana nasip olur ve size güzel habreleri verir inşlh.senin iyi olmana da sevindim inşlh kucağınada alırsın...
canım benim sendende arkadaşındanda Rabbim razı olsun bende kötü bişey olmayacağını biliyorum Allahın izni ile ama işte o an hele bu pazar cidden çok korktum bide eşim yoktu toplantıdaydı kız kardeşim vardı eşimin olmaması çok üzdü beni. neyse şimdilik çok iyiyiz inşallah böylede devam edecek Allahın izni ile. ne bileyim ben herşey iyi olacak sağlıkla kucağıma alacağım gibi hissediyorum kuzumu ama tabi yinede Rabbim bilir ona emanet.
umarım test sonuçların temiz gelmiştir doktora gösterdikten sonra mutlaka bizede haber ver.
inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım dilerim gönlünün muradı hakkında hayırlısıdır.
bizim sınavımızda buymuş yıkılıp yıkılıp yeniden kalkmak he şeye en başından başlamak
tekrar umutlanmak ne kadar ilginç
bitti dediğin dahada toparlanaamam dediğin yerde bir öncekinden daha güçlü olmak daha hırslı sarılmak hayat işte. inşallah daha iyi olacak herşey lütfen sen içini ferah tut...
sağol canım benim dualarımız kabul olsun inş. hepimizin inan tüm dualarım hepimiz için ben inanıyorum temiz çıkacak sonuçların Allahın izni ile haber vermeyi unutmaaynen canım benim benimde için rahat senden taraf yavrunu sağlıkla kucağına alıcağana inanıyorum haklısın tabi endişelenmekte sözkonusu yıllarca beklediğin emek verdiğin yavrun olunca çok çok haklısın herkes endişelenir yavrusu için ama bizler iki kat daha endişeliyiz biz farkında olmadan bi anlık aşkla hamile kalan şanslı annelerden değiliz bu yolda yıllarca maddi manevi çok emek veriyoruz an be an yaşıyoruz gözlemliyoruz bebeğimizin oluşumunu emek veriyoruz bu yolda rabbim emeğini cennet kokulunu kucağına verecek dostum ben inanıyorum dualarım sizinle bu arada bende kısmet olur gebe kalırsam senin gibi kanamalı gebelik geçirme ihtimalim yüksekmiş endometriozis odakları varmış rahimde ama bunları düşünmek için çok erken tabi rabbim kısmet etsinde o günleri ben razıyım zorluklara alıştık biz :) çok sağol güzel dileklerin için gelişmeleri yazarım yarın akşam, dualarım hepimiz için rabbim hepimizin muradını gerçekleştirsin hayırlısıyla bende tüm arkadaşlarımdan dua istiyorum umarım temiz çıkar test sonuçlarım