• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

oh çok şükür dilerim olmaz olsada endişelenme canım rabbim korur dilerim yavrunu geçen gün durumundan bahsettim arkadaşarımla birlikteyden deneyimli bir arkadaşım allahın izniyle hiç bişey olmaz dedi rahim içindeki kanamadan çok cenin kanamaları tehlikeli önlem alındıktan sonra yavaş yavaş temizlnir bir tehlikesi olmaz sağlıkla alır yavrusunu kucağına dedi moral olması açısından paylaştım seninle, bu arada bende iyi olmaya çalışıyorum bugün genetik testlerimizin sonucu geldi yarın kendi dr ma cumayada şehir dışındaki başka bir dr la görüşmeye gidicem bilemiyorum canım karmakarışığım rabbime dua diyorum en hayırlısı neyse hakkımda ona doğru yönlendr beni çok zor bir dönem başarısız denemelerden sonrası toprlanmak sonra yeni denemeler için araştırma yapmak bi yandanda yinede şükür ediyorum rabbime daha zor durumda olanlar var bizden neyse canım sıkmayın canını şimdi böyle şeylerle siz iyi olun kuzucuğunla iyi bakın kendinize annecik bebişcik sarılın birbirinize güzel haberlerinizle bizde moral bulalım öpüyorum ikinizide :)
cnm genetikler için kanmı verdin bizim kan testleri temiz çıkmıştı ama üstüste başarısız tüpdenemeleri olunca doktorum en son çare embriyoda genetik inceleme dedi ALLAH yardımcımız olsun inşaallah bebeklerimiz gelsin sağlıkla :emir_bebek:

cnm genetikler için kanmı verdin bizim kan testleri temiz çıkmıştı ama üstüste başarısız tüpdenemeleri olunca doktorum en son çare embriyoda genetik inceleme dedi ALLAH yardımcımız olsun inşaallah bebeklerimiz gelsin sağlıkla :emir_bebek:

evet cnm benim genetik test verdim dilerim temiz çıksında sonraki denemede bizimde embriyoda pgd yaplıcak amin canım amin inşallah gelecek hayırlısıyla yavrularımız napalım bizimde sınavımız buymuş

hayırlısıyla bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.. yalnız günlerdir çok merak ettiğim bir soru var aklımda.
transfer işlemi adet başlangıcından yaklaşık kaç gün sonra yapılıyor? sizlerde nasıl oldu? yardımcı olursanız çok sevinirim

hayırlısıyla bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.. yalnız günlerdir çok merak ettiğim bir soru var aklımda.
transfer işlemi adet başlangıcından yaklaşık kaç gün sonra yapılıyor? sizlerde nasıl oldu? yardımcı olursanız çok sevinirim

canım benim öncelikle hayırlı olsun tedavin pozitif hayırlı sonuçlar alman dileğiyle transfer gününe gelince bu kişiye göre değişir belirli bir günü yoktur genellikle tedavi başlangıcının 8 ila 13 günleri arasında yumurtanın olgunlaşmasına göre yumurta toplama işlemi yaplır sonrasında rahim duvarı kalınlaşması e2 sonuçlarına ve embriyoların durumuna göre dr belirliyor bu tarihi dr na güven içini ferah tut olması gerektiği gün kavuşucaksın bebeğine ve bir ömür boyunca hep seninle kalsın bebeğin dilerim,, biraz eksik ve yanlış yazmıştım düzelttim :) umarım yardımcı olabilimişimdr

Son düzenleme:
evet cnm benim genetik test verdim dilerim temiz çıksında sonraki denemede bizimde embriyoda pgd yaplıcak amin canım amin inşallah gelecek hayırlısıyla yavrularımız napalım bizimde sınavımız buymuş

canım inşlh genetik testin temiz çıkar ve meleğine tez zamanda kavuşursun.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

canım inşlh genetik testin temiz çıkar ve meleğine tez zamanda kavuşursun.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

amin canım benim amiiinnn dilerim sende bekleyen tüm arkadaşlarımızda hepimiz kavuşalım meleklerimize rabbimin gücüde ihsanıda sınırsız hepimize verecek inşallah bizi bu yönde güçlü gördüki demek sınava tabi tutuyor sadece kurban olduğum rabbim ama biz ona sığındık dua ediyoruz inanıyorumki hepimize tattıracak bu duyguyu

inşaallah temiz çıkar cnm peki tedaviye başlıyacakmısın yoksa biraz daha beklicekmisin cnm :34:

inşaallah temiz çıkar cnm peki tedaviye başlıyacakmısın yoksa biraz daha beklicekmisin cnm :34:

aminn cnm inşallah hayır doğrusu tedaviye hemen başlamayı düşünmüyorum ağustos gibi bir tarih var kafamda en erken ama rabbim ne kısmet eder bilemem duam dileğim en hayırlı zamana rabbimin yönlendirmesi bu arada kendimi maddi manevi toparlayıp araştırma yaparak motive olmaya çalışıcam canım kısmet yaşayıp görücez artık dilerim seninde benimde tedavi bekleyen tüm arkadaşlarımıza sürpriz yapıp tedavisiz gelsin yavrularımız

canım benim öncelikle hayırlı olsun tedavin pozitif hayırlı sonuçlar alman dileğiyle transfer gününe gelince bu kişiye göre değişir belirli bir günü yoktur genellikle tedavi başlangıcının 8 ila 13 günleri arasında yumurtanın olgunlaşmasına göre yumurta toplama işlemi yaplır sonrasında rahim duvarı kalınlaşması e2 sonuçlarına ve embriyoların durumuna göre dr belirliyor bu tarihi dr na güven içini ferah tut olması gerektiği gün kavuşucaksın bebeğine ve bir ömür boyunca hep seninle kalsın bebeğin dilerim,, biraz eksik ve yanlış yazmıştım düzelttim :) umarım yardımcı olabilimişimdr

canım,çok teşekkürler..inşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize

aminn cnm inşallah hayır doğrusu tedaviye hemen başlamayı düşünmüyorum ağustos gibi bir tarih var kafamda en erken ama rabbim ne kısmet eder bilemem duam dileğim en hayırlı zamana rabbimin yönlendirmesi bu arada kendimi maddi manevi toparlayıp araştırma yaparak motive olmaya çalışıcam canım kısmet yaşayıp görücez artık dilerim seninde benimde tedavi bekleyen tüm arkadaşlarımıza sürpriz yapıp tedavisiz gelsin yavrularımız
anladım cnm şuan hazırlık yapıyosun anladığım kadarıyla inşaallah bebeklerimiz bekleme döneminde kendiliğinden gelirde şu testlerdi tedaviydi uğraşmak yerine bebeğimizin odasını doğum çantası falan hazırlamakla meşgul oluruz:94: çok zor üstüste yıkılmak ve yeniden ayağa kalkmaya çalışmak

herkese merhaba...dualarınız için eksik olmayın..transferim yapıldı cok sukur evdeyız sımdı mınık zuzumla bir tane embriyo transfer edildi su an ıcın 4 tane dondurulmusumuz var gozlem yapılıcak olan da 5 embriyomuz varmıs onların akıbetı de yarın belli olucak sımdılık yatıyoruz merak ettıgım bısı var bu progestan iğnelerinizi nerede yada nasıl yaptırıyorsunuz

geçmiş yazıları yavaş yavaş okuyorum arkadaşlar, bayağı gelişmeler olmuş, pınar1202 canım sen nasıl oldun bebişin nasıl, kyr hamileymiş çook sevindim yanlız, Bilgemmm hamile mi onu okuyamadım daha bi sürsü şeyler olmuş. Keşke bende güzel haberlerle gelebilseydim ama malesef 3. denmemizde negatif ile sonuçlandı:43::43: arkadaşlar duanı eksik etmeyin benden neolur bir an önce toparlanmak için Rabbim yardım etsin inşlh.Allahım kimsenin kıcağını boş bırakmasın(amin)

Cnmm çok teşekkür ederim, ben giremedim 2gundur, şimdi okudum sonucunu. Allahım sabir versin, en kısa zamanda, en hayırlı sekilde de bebeğine kavuştursun seni. Coook üzücü elbet ama şükürler olsun ki deneme şansımız var. Üzüntün geçince inşallah çok güzel seyler bekleyecek seni Rabb'imin izniyle.

inşallh cnm 1 haftaya kalmaz herhalde dua et lütfen ben çok sabırsızlanıyrm bir taraftanda bu kadar kaptırma diyrm çünkü negtf olursa sonuç üzülürüm diye korkuyrm inşallah hayrlısı olsun hepimz için

Korkma cnm valla, kaptır kaptırabildigin kadar, hatta o kadar kaptır ki eminim hamile oldugundan, İnan ki o zaman vücudun yanıltmaz seni, bol bol gülümse. Cnm söyle duşun kaptırsan da kaptırmasan da olmazsa üzüleceksin, ama şimdiden değil nolur...

Cnmm hosgeldin aramıza, nasılsın? Nasıl gidiyor? Cnm bu tamamen kisinin vücuduna bağlı, yumurtalarının ne zaman buyuyecegi, olgunlasacagi, embriyoların durumu transfer süresini etkileyen seyler, sanırım ortalaması yok. Fikir olsun diye söyleyeyim, benim bu denemem de sat 1 Kasım, opu 19 kasım, transfer 22 Kasım.

herkese merhaba...dualarınız için eksik olmayın..transferim yapıldı cok sukur evdeyız sımdı mınık zuzumla bir tane embriyo transfer edildi su an ıcın 4 tane dondurulmusumuz var gozlem yapılıcak olan da 5 embriyomuz varmıs onların akıbetı de yarın belli olucak sımdılık yatıyoruz merak ettıgım bısı var bu progestan iğnelerinizi nerede yada nasıl yaptırıyorsunuz

Ayyy gözünaydin, senin zuzunu yesinler. Aman da aman gelmiş miniği annesinin sıcaklık bedenine, allahım ayırmasın. Cnmm bak hersey geride kaldı artık, endişe kaygı, sıkıntı hepsini yarında bırak, saril bebisine, bol bol hayl kur ben çok uğraştım hayal kurmak icin. Rabb'imin izniyle yanında kalacak bebisin, sen artık hamile bir bayanın bunu sakin unutma;))) bol keyif, bol bol naz;)))

Ayyy gözünaydin, senin zuzunu yesinler. Aman da aman gelmiş miniği annesinin sıcaklık bedenine, allahım ayırmasın. Cnmm bak hersey geride kaldı artık, endişe kaygı, sıkıntı hepsini yarında bırak, saril bebisine, bol bol hayl kur ben çok uğraştım hayal kurmak icin. Rabb'imin izniyle yanında kalacak bebisin, sen artık hamile bir bayanın bunu sakin unutma;))) bol keyif, bol bol naz;)))

saol canım benim inş benimkide belgeli olurda doya doya sevinirim:)çok garip bişiy sürekli acaba napyo ki dite söyleniyorum millet deli demesin diye sessizce konusup evimizi anlatıyorum zuzuma:21:ilk transfer günü ve sonrasında naptınız ben cokmu saga sola donuyom dıye pırpırlandımda bıraz:17:

ay ne güzel maşallah arkadşm neden üzüldün ki olsun vardır bunda bir hayr rabbim bunları daha hayrlı kılmış demek ki sizin için inşallah sana sımsıkı tutunur bebeklerin sağlıkla kucağına alırsın benm de 13 tane olmuştu transfer gunune 10 tane kaldılar olsun geri kalanlar bizimdir inşallah

amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucagımıza ben ıkı embrıyo konulsun ıstıodum ama doktorum ıkı embrıyo rısk ıhtımalını cok arttıyor dedı:2:bende pasa pasa bı tanesını alıp dondum inş yavrum benı annesı olarak secer ve bana sııımmmsıkı tutunur allahım bu mucızeden mahrum bırakmasın bizi...

Cnmm çok teşekkür ederim, ben giremedim 2gundur, şimdi okudum sonucunu. Allahım sabir versin, en kısa zamanda, en hayırlı sekilde de bebeğine kavuştursun seni. Coook üzücü elbet ama şükürler olsun ki deneme şansımız var. Üzüntün geçince inşallah çok güzel seyler bekleyecek seni Rabb'imin izniyle.

Allah razı olsun arkadaşım. inşlh en kısa zamanda Rabbim bizede tattırır o güzel duyguyu. zaten biliyomusun; bu sefer nedense hiç olacak diye hissetmedim, hiç içimden geçmedi hamileyim diye..demek insan hiisediyor. şuan 1-2 ay hiç düşünmiycem karar verdik eşim ilede kafamızdan bu atmak için elimden geleni yapıcam Allahım hakkımızda hayırlı olan ne ise ona doğru yönlendirsin.sanada Rabbim bebeğini kıcağına lamayı nasip etsin arkadaşım.neolur duanı eksik etme bende biliyosun isim ile dua etmek daha efdaldir canım öptm

canım hayırlı olsun inşlh yavrun seninle birlikte kalır seni terketmez inşlh.ben puregestan iğnelerimi evde yaptırmıştım ablam yapabildiği için o yapmıştı. eğer imkanın varsa tanıdık yapabilen evde yaptır derim ama yoksada en yakın sağlık merkezinde yaptırırsin canım.inşlh sen güzel haberleri yazarsın inşlh

Korkma cnm valla, kaptır kaptırabildigin kadar, hatta o kadar kaptır ki eminim hamile oldugundan, İnan ki o zaman vücudun yanıltmaz seni, bol bol gülümse. Cnm söyle duşun kaptırsan da kaptırmasan da olmazsa üzüleceksin, ama şimdiden değil nolur...

oooo slm annecik sen nasılsın hadi az kaldı buluşmaya rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin cnm walla ben kaptrdım kendimi süper mutlu ve umutluym hatta transfermin 26 aralkta olucağını duyunca hemen bir bilet check ettim amerikaya gidip gelicektimbu hafta ama eşim vazgeçirdi birazcık ama öyle tuhaf bir mutluluk varki üzerim de uçuyorum sankiii belki hafya çoook uzaklardn yazarım size vazgeçmiş değilm yani yaaa kaptır kendini diyorsun ver bana gaz sonra ben yerime sığamıyorum eşim diyor kii allah allah ya ne oldu sana kim sana böyle gaz veriyor anlamadım diyor:52::52:ben de dedim kyr o da kim senın ne yaptıgını şimdi anlıyrm bütün gun pc başında diyr ayyyy tam komedi haldeym kyr mmm

Back