- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
cnm genetikler için kanmı verdin bizim kan testleri temiz çıkmıştı ama üstüste başarısız tüpdenemeleri olunca doktorum en son çare embriyoda genetik inceleme dedi ALLAH yardımcımız olsun inşaallah bebeklerimiz gelsin sağlıklaoh çok şükür dilerim olmaz olsada endişelenme canım rabbim korur dilerim yavrunu geçen gün durumundan bahsettim arkadaşarımla birlikteyden deneyimli bir arkadaşım allahın izniyle hiç bişey olmaz dedi rahim içindeki kanamadan çok cenin kanamaları tehlikeli önlem alındıktan sonra yavaş yavaş temizlnir bir tehlikesi olmaz sağlıkla alır yavrusunu kucağına dedi moral olması açısından paylaştım seninle, bu arada bende iyi olmaya çalışıyorum bugün genetik testlerimizin sonucu geldi yarın kendi dr ma cumayada şehir dışındaki başka bir dr la görüşmeye gidicem bilemiyorum canım karmakarışığım rabbime dua diyorum en hayırlısı neyse hakkımda ona doğru yönlendr beni çok zor bir dönem başarısız denemelerden sonrası toprlanmak sonra yeni denemeler için araştırma yapmak bi yandanda yinede şükür ediyorum rabbime daha zor durumda olanlar var bizden neyse canım sıkmayın canını şimdi böyle şeylerle siz iyi olun kuzucuğunla iyi bakın kendinize annecik bebişcik sarılın birbirinize güzel haberlerinizle bizde moral bulalım öpüyorum ikinizide :)