2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

senı görmeyı cok ısterım gercekten benım randevum 4 te ahmet beyde,12dede erdal beyde

hayırlı olsun mine ablacım büyük bir heyecanla seni takip ediyor olacağım inş bu son tedavn olsun kucakların bebişlerle dolsun :))

canım dr. sor içini rahatlat bence dr.bildiği vardır arkadaşım bunlarla kafanı sıkma.ben öyle yaptım bu 3.denemede sürekli kendi kendimi sorguladım ne oldu, ne bitti diye, cnm sen sakın yapma tatlım Allahım hakkında haırlısı olsun...

ohh çok şükür bundan sınrasıda böyle su gibi aksın güzel mutlu pozitif haberlerle inşallah. ben biliyodum aslında sorun olmadığını:))
biz iyiyiz çok çok şükğr kanamam kesildi ayy ne olur herkes maaşallah desin
sedece kahve lekelenmeler kaldı yarın doktortora gideceğiz kontrole inşallah herşey yolundadır:))

Cnmmm arkadasım şimdi farkettim ne zamandır burdan selamlasmadik. Naber cnm nasılsın? Abus nasıl? Keyifler nasıl?
canımm iyiyiz Rabbime şükürler olsun
sadece gecenin 4 de mantı krizim haricinde:))
şimdi annem aldı yapıyo kahvaltıda yiyeceğim inanamıyorum ama sanırım aş eriyorummmmmm:))))))
hadi bakalım az kaldı büyük buluşmaya inşallah kalbindeki güzel haberlerle dön bize:))

banada çok söylelerdi. hatta bir seferinde bana en yakın kişi dedi ki; benim çocuğum var onu düşünmeliyim senin çocuğun yok bilemezsin! hayatımda en büyük üzüntüyü yaşadığım an o andı...
zamanla soranlara sinir olmaya başladım... konu açılınca artık üzülmekten çok hırçınlaşıyordum.. sert sert, Allah vermiyor olmuyor işte, Allahın işine karışmaya gerek yok demeye başladım. tabi arsız yüzsüz ve saygısız olanlar tedavi konusunu açmaya çalıştılar. Biz herşeyi denedik. Olmayınca olmuyor kimsede sorun yok diyordum... ben öyle hırçın bir çıkış yapınca sormamaya başladılar...

insanlardan uzaklaşmaya, dertleri benimle ortak olanlarla görüşmeye başladım. çünkü kendimi en çok onlarla rahat hissediyordum.

hala öyle hissediyorum. çünkü doğal yolla hamile kalanlar bizim yaşadıklarımızı asla ve asla anlayamazlar... Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...

Akşam 5,5 yaşındaki oğlum diyor ki; "öğretmen bize canım evladım diyor, o bizim annemiz değil ki, neden öyle diyor?" Şaşırdım...
öğretmen anne gibidir, bak terleyince üstünü değiştiriyor, yemek yemeyince sana yediriyor, hasta olunca ilacını veriyor dedim ama ikna edemedim. benim annem burda o benim annem değil dedi durdu...

Hepiniz için yürekten diliyorum bu güzelliği yaşamanızı... bazıları bu güzelliği yaşamak için dişi ve tırnağı ile uğraşır. ama sonuç çok tatlı. denemeye değer... sonuçları negatif olan arkadaşlar için yazdım bunu... tekrar tekrar deneyerek anne olmaya çalışan bayanlar, sizler verdiğiniz sınavla cennetliksiniz...

canım ne zamandır görüşmedik iyi olmana çok sevindim tatlım, ayy benim arkadaşım aş da erermiş, kahvatıda mantı süper , işte HAMİLELİK, gecenin dördünde aş ermende olayın farklı bir boyutu tabi:)

kızlar ne olur duyarlı olalım elinizde kalan ilaçlar çöpe gitmesin lütfen

olumsuz sonucu alır almaz gözüm ilaçları görmek istemedi... ilaçlarımı ihtiyacı olan birine verdim. yardımcı olamadığım için üzgünüm...

sizin adınıza üzüldüm inşallah tedaviye gerek kalmadan doğal yoldan nasip etsin Rabbim...
olsun canım bana yardımcı olamadın belki ama bu yolda emek harcayan başka birini sevindirmişsin Allah razı olsun senden

Kızlar herkese selam, klinikte oturmuş bekliyorum. Çok heyecanlıyım, nefes almakta zorluk çekiyorum, Allah'ın izniyle sunu da bir gecseydik. Ahhh kızlar, bu ne garip, bu ne yaman bur durum. Her ani heyecan dolu, her ani büyüleyici... Rabbim hepimize nasip etsin kuzularımızı, şimdilik heyecanlı bir anne adayından sevgiler))

cnm mine cm hakkında hayrlısı olsun inşallah bu son deneme olur haklısın olucaksa olur çok takılma hemen kalkma olayına benimde haftaya 26sı dedi dr ama belki değişebilr pazartesi tekrar çağırdı senin durum belli olucak inşallah ben dn önce ama ben çook inanıyrm ki bu sefer olucak hepimizin ohhh istirahat et güzelce bebeğinle keyif yap annesi tv izleyn kitap oku ona masal anlat ben de biran önce almak istiyrm bebeklerimi şimdi sen bize bolbol dua et sevgili annecik sen hamilesn ve hamilelerin duası da kabul olurmuşş

Cnm kusura bakma senin mesajini atlamıştım. Sagol güzel dileklerin icin yarın öğlen gidiyoruz cnm, inşallah güzel haberlerle gelecegim.
ay çok sevindim cnm demek buluşma vakti geldi bebişlerle

cnm tedavin hayırlı olsun inşaallah bu seferki tedavinde kavuşursun bebeğine elimde ilaç kalmadı maalesef yetmediği yerde hastane temin etmişti bize o yüzden elimde yok

bu durumları dediğin gibi anca yaşayan bilir çok zorr inşaallah benimde evladımda der benim annem sadece sensin diye o günleri görecekmiyimki inşaallah sende tekrar kendini toparladığında ikinci kez yaşarsın bu mutluluğu

ne büyülü bi andır o an ilk buluşma inşaallah bebeklerin sağlıkla büyürde gün gelir doğum heyecanı sarar seni darısı bizlere artık

sağol canım bende anlamadım uyuyamadım inan yedim rahatladım çok şükür:))
yarın büyük buluşma var demi sizinde ne güzel güzel haberlerle dön inşallah bizde gideceğiz bakalım kontrole inş yolundadır herşey çok öpüyorummm

sağol canım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın RAbbim

anladım canım yinede çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

merhaba arkadaşlar;

benim 4 yıllık evlilik sonrasında ekim ayında ilk tüp bebek denemem oldu şuanda 10 haftalık hamileyim dualarım sizinle ALLAH tüm bebek isteyen annelerin yardımcısı olsun umutlarını köreltmesin inşallah.

cnm gözün aydın azkaldı artık büyük buluşmayaa rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhh

gözünüz aydın Allah tamamınada erdirsin darısı benim gibi özlemle,hasretle bekleyenlerinde başına...canım elinde kalan ilaçların varsa uygun fiyata alabilirim

gözünüz aydın Allah tamamınada erdirsin darısı benim gibi özlemle,hasretle bekleyenlerinde başına...canım elinde kalan ilaçların varsa uygun fiyata alabilirim

slm arkadaşm rabbim inşallah busefer hepimizin son tedavisi olmasını nasip etsin inşallah ben de ekim ayında gonal f kulanmıştım ve fazla kalan ilaçların hepsini merkeze bıraktım başka birine lazım olur diye ama malesef benm sonuç olumlu olmadı buaya dondurulmş deniyorum ve sadece ilaç içiyorum elimde kalan ilacım olsa inan ki ne satması direk verirdim sana üzgünm ama bu konuda yardımcı olamıyrm sana buarada nerde yaşıyrsun bilmiyorum ama bazı eczneler bu ilaçlarda ücrette yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…