cnm genetikler için kanmı verdin bizim kan testleri temiz çıkmıştı ama üstüste başarısız tüpdenemeleri olunca doktorum en son çare embriyoda genetik inceleme dedi ALLAH yardımcımız olsun inşaallah bebeklerimiz gelsin sağlıklaoh çok şükür dilerim olmaz olsada endişelenme canım rabbim korur dilerim yavrunu geçen gün durumundan bahsettim arkadaşarımla birlikteyden deneyimli bir arkadaşım allahın izniyle hiç bişey olmaz dedi rahim içindeki kanamadan çok cenin kanamaları tehlikeli önlem alındıktan sonra yavaş yavaş temizlnir bir tehlikesi olmaz sağlıkla alır yavrusunu kucağına dedi moral olması açısından paylaştım seninle, bu arada bende iyi olmaya çalışıyorum bugün genetik testlerimizin sonucu geldi yarın kendi dr ma cumayada şehir dışındaki başka bir dr la görüşmeye gidicem bilemiyorum canım karmakarışığım rabbime dua diyorum en hayırlısı neyse hakkımda ona doğru yönlendr beni çok zor bir dönem başarısız denemelerden sonrası toprlanmak sonra yeni denemeler için araştırma yapmak bi yandanda yinede şükür ediyorum rabbime daha zor durumda olanlar var bizden neyse canım sıkmayın canını şimdi böyle şeylerle siz iyi olun kuzucuğunla iyi bakın kendinize annecik bebişcik sarılın birbirinize güzel haberlerinizle bizde moral bulalım öpüyorum ikinizide :)
cnm genetikler için kanmı verdin bizim kan testleri temiz çıkmıştı ama üstüste başarısız tüpdenemeleri olunca doktorum en son çare embriyoda genetik inceleme dedi ALLAH yardımcımız olsun inşaallah bebeklerimiz gelsin sağlıkla
hayırlısıyla bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.. yalnız günlerdir çok merak ettiğim bir soru var aklımda.
transfer işlemi adet başlangıcından yaklaşık kaç gün sonra yapılıyor? sizlerde nasıl oldu? yardımcı olursanız çok sevinirim
evet cnm benim genetik test verdim dilerim temiz çıksında sonraki denemede bizimde embriyoda pgd yaplıcak amin canım amin inşallah gelecek hayırlısıyla yavrularımız napalım bizimde sınavımız buymuş
canım inşlh genetik testin temiz çıkar ve meleğine tez zamanda kavuşursun.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
inşaallah temiz çıkar cnm peki tedaviye başlıyacakmısın yoksa biraz daha beklicekmisin cnmevet cnm benim genetik test verdim dilerim temiz çıksında sonraki denemede bizimde embriyoda pgd yaplıcak amin canım amin inşallah gelecek hayırlısıyla yavrularımız napalım bizimde sınavımız buymuş
inşaallah temiz çıkar cnm peki tedaviye başlıyacakmısın yoksa biraz daha beklicekmisin cnm
canım benim öncelikle hayırlı olsun tedavin pozitif hayırlı sonuçlar alman dileğiyle transfer gününe gelince bu kişiye göre değişir belirli bir günü yoktur genellikle tedavi başlangıcının 8 ila 13 günleri arasında yumurtanın olgunlaşmasına göre yumurta toplama işlemi yaplır sonrasında rahim duvarı kalınlaşması e2 sonuçlarına ve embriyoların durumuna göre dr belirliyor bu tarihi dr na güven içini ferah tut olması gerektiği gün kavuşucaksın bebeğine ve bir ömür boyunca hep seninle kalsın bebeğin dilerim,, biraz eksik ve yanlış yazmıştım düzelttim :) umarım yardımcı olabilimişimdr
anladım cnm şuan hazırlık yapıyosun anladığım kadarıyla inşaallah bebeklerimiz bekleme döneminde kendiliğinden gelirde şu testlerdi tedaviydi uğraşmak yerine bebeğimizin odasını doğum çantası falan hazırlamakla meşgul oluruz:94: çok zor üstüste yıkılmak ve yeniden ayağa kalkmaya çalışmakaminn cnm inşallah hayır doğrusu tedaviye hemen başlamayı düşünmüyorum ağustos gibi bir tarih var kafamda en erken ama rabbim ne kısmet eder bilemem duam dileğim en hayırlı zamana rabbimin yönlendirmesi bu arada kendimi maddi manevi toparlayıp araştırma yaparak motive olmaya çalışıcam canım kısmet yaşayıp görücez artık dilerim seninde benimde tedavi bekleyen tüm arkadaşlarımıza sürpriz yapıp tedavisiz gelsin yavrularımız
geçmiş yazıları yavaş yavaş okuyorum arkadaşlar, bayağı gelişmeler olmuş, pınar1202 canım sen nasıl oldun bebişin nasıl, kyr hamileymiş çook sevindim yanlız, Bilgemmm hamile mi onu okuyamadım daha bi sürsü şeyler olmuş. Keşke bende güzel haberlerle gelebilseydim ama malesef 3. denmemizde negatif ile sonuçlandıarkadaşlar duanı eksik etmeyin benden neolur bir an önce toparlanmak için Rabbim yardım etsin inşlh.Allahım kimsenin kıcağını boş bırakmasın(amin)
inşallh cnm 1 haftaya kalmaz herhalde dua et lütfen ben çok sabırsızlanıyrm bir taraftanda bu kadar kaptırma diyrm çünkü negtf olursa sonuç üzülürüm diye korkuyrm inşallah hayrlısı olsun hepimz için
hayırlısıyla bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.. yalnız günlerdir çok merak ettiğim bir soru var aklımda.
transfer işlemi adet başlangıcından yaklaşık kaç gün sonra yapılıyor? sizlerde nasıl oldu? yardımcı olursanız çok sevinirim
herkese merhaba...dualarınız için eksik olmayın..transferim yapıldı cok sukur evdeyız sımdı mınık zuzumla bir tane embriyo transfer edildi su an ıcın 4 tane dondurulmusumuz var gozlem yapılıcak olan da 5 embriyomuz varmıs onların akıbetı de yarın belli olucak sımdılık yatıyoruz merak ettıgım bısı var bu progestan iğnelerinizi nerede yada nasıl yaptırıyorsunuz
Ayyy gözünaydin, senin zuzunu yesinler. Aman da aman gelmiş miniği annesinin sıcaklık bedenine, allahım ayırmasın. Cnmm bak hersey geride kaldı artık, endişe kaygı, sıkıntı hepsini yarında bırak, saril bebisine, bol bol hayl kur ben çok uğraştım hayal kurmak icin. Rabb'imin izniyle yanında kalacak bebisin, sen artık hamile bir bayanın bunu sakin unutma)) bol keyif, bol bol naz ))
ay ne güzel maşallah arkadşm neden üzüldün ki olsun vardır bunda bir hayr rabbim bunları daha hayrlı kılmış demek ki sizin için inşallah sana sımsıkı tutunur bebeklerin sağlıkla kucağına alırsın benm de 13 tane olmuştu transfer gunune 10 tane kaldılar olsun geri kalanlar bizimdir inşallah
Cnmm çok teşekkür ederim, ben giremedim 2gundur, şimdi okudum sonucunu. Allahım sabir versin, en kısa zamanda, en hayırlı sekilde de bebeğine kavuştursun seni. Coook üzücü elbet ama şükürler olsun ki deneme şansımız var. Üzüntün geçince inşallah çok güzel seyler bekleyecek seni Rabb'imin izniyle.
herkese merhaba...dualarınız için eksik olmayın..transferim yapıldı cok sukur evdeyız sımdı mınık zuzumla bir tane embriyo transfer edildi su an ıcın 4 tane dondurulmusumuz var gozlem yapılıcak olan da 5 embriyomuz varmıs onların akıbetı de yarın belli olucak sımdılık yatıyoruz merak ettıgım bısı var bu progestan iğnelerinizi nerede yada nasıl yaptırıyorsunuz
Korkma cnm valla, kaptır kaptırabildigin kadar, hatta o kadar kaptır ki eminim hamile oldugundan, İnan ki o zaman vücudun yanıltmaz seni, bol bol gülümse. Cnm söyle duşun kaptırsan da kaptırmasan da olmazsa üzüleceksin, ama şimdiden değil nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?