herkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam
cnm çok üzüldüm ya bekleme dönemimiz aynıydı benimde donmuş transferiydi yüzümüz yine gülmedi cnm anlıyorum seni bi neden arıyosun neden olmadı diyorsun çok zorrr kanaman başladımı peki benim daha başlamadıne zaman yapıldı bu dediklerin
senin 2. tedavin ne zaman başlıcak kız çok merak ettim anlat biraz
inşallah dondurulmuş olması biraz beni tedirgin edyo şansımızın düşük olduğunu düşündürüyo ama
yinede nefes alıyosan umut hep vardır
ay cnm çok tatlısın ya demekki bizim için donup katlanıyolar katlansınlar kim diyo onlara bukadar naz niyaz yapın diye gelsinler onlarda bak bukadar istiyoz bekliyoz ama hala bin naz niyazsayın pozitif annecik kyrm yaaa sen nekadar olumlu bir insansın rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah..dediğin gbii umarım ki bu son denemeler olur hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun diyorum ki kyr cm aslında biz özel kadınlarız bizim gibi kaç kadın varki bebeği için bukadar emek zahmet çeken her aşamayı biliyoruz herşeyden önce bilgimz çok hem de oooo kaçtane birden bebeğimz oluyor kucağımıza almasakta enazından dondurulmş birsürü embriyomz var ben dalga geçmeye başladım budurumla bebeklerimiz bile özel bizlerin baksana kuzularımız dondurulmş halde bizi bekliyor süperfresh mantı gibiler sürüsüne bereket uyuyorlar onlarda o kadar özel ki bize gelmek için buz gibi yerdelerayyy çok mu saçmaladım ben bugun ..işte böye kardeşm inşallah sen de ikiz annesi olucaksın bak sen istedin 1 rabbim vericek 2
canım benim evet öyle güçlü olmak zorundayız ama şuan hiç güçlü değilim.isyan etmek istemiyorum ama eşim çook üzüldü çok yorulduk dayanacak gücüm azaldı. etrafımdaki insanlar yani akrabalar sürekli bizi konuşuyorlar çoçukları olmuyo gibi lafları duyuyoruz o bizi daha çok yıpratıyır.ne olur dua et arkadaşım bana çok ihtiyacım var...
cnm belkide bebeğin donmuşlardan gelecek bilemiyoruz işte maalesefne zaman yapıldı bu dediklerin
senin 2. tedavin ne zaman başlıcak kız çok merak ettim anlat biraz
inşallah dondurulmuş olması biraz beni tedirgin edyo şansımızın düşük olduğunu düşündürüyo ama
yinede nefes alıyosan umut hep vardır
cnm çok üzüldüm ya bekleme dönemimiz aynıydı benimde donmuş transferiydi yüzümüz yine gülmedi cnm anlıyorum seni bi neden arıyosun neden olmadı diyorsun çok zorrr kanaman başladımı peki benim daha başlamadıbenim 4.denemeydi doktor dediki tek bi seçenek kalıyo embriyoya genetik test yapıcaklarmış sağlıksız embriyo tutunamazmış görünüşte embriyolar gayet iyi ama iyi görünsede içinde bozukluk olabiliyomuş geçen nette bi yazı okudum cnm sağlıksız embriyo düşer durmaz yazıyodu sadece dowm sedromlu embriyo normal gelişirmiş tutunurmuş sağlıklı embriyo gibi ALLAH korusun böyle durumlardan hepimizi benimde kaçgündür aklım beynim hep bu konularda bebeğimi koklamak sevmek istiyorum biran önce hep engeller çıkıyo ama bunları aşmaya mecburuz cnm canın neye sıkılırsa yaz bazen karşındaki insanın iki kelimesi bile insanı mutlu edebiliyo bu kötü günlerde geçicek inşaallah
ay cnm çok tatlısın ya demekki bizim için donup katlanıyolar katlansınlar kim diyo onlara bukadar naz niyaz yapın diye gelsinler onlarda bak bukadar istiyoz bekliyoz ama hala bin naz niyaz
öyle cnm bende dalgaya vuruyorum herkese benim 8tane bebeğim var diyodum ama 4tane kaldıama cnm aynen öyleler dondurulmş gıdalar gibi çok komik bir durum ve ben dalgaya vurdum artık bu acı olayı kime nasip oluyrki bizim gibi kadınlardan başka dondurulmş bebekler biz özel kadınlarız özel kayıt altında kaçtane çocuklarımız var herkes birtane yapabiliyor biz en az 10 12 arası değişiyor futbol takımı kurabiliriz biraz uğraşsak ay ay rabbim hepimize sağlıklı yavrucaklar nasip etsinbuarada cnm dondurulmş tedavide kaçıncı gün transfer oluyor
inşallah o gün ge le cek ama bu gün ama yarın bebeyimi alacağım kucağıma allahın izini ileAllah razı olsun arkadaşım. eşim çok üzüldü onu teselli ederken kendimi sıkıtık nerde yalnız bulursam kendimi ağlıyorum. 2 haftadır sizlerle değildim.kk giremedim. sanada çok geçmiş olsun arkadaşım inşlh Rabbim en kısa zamanda bizede evlat nasip eder başka yapacağım şuan yok dua etmekten..
cnm çok üzüldüm ya bekleme dönemimiz aynıydı benimde donmuş transferiydi yüzümüz yine gülmedi cnm anlıyorum seni bi neden arıyosun neden olmadı diyorsun çok zorrr kanaman başladımı peki benim daha başlamadıbenim 4.denemeydi doktor dediki tek bi seçenek kalıyo embriyoya genetik test yapıcaklarmış sağlıksız embriyo tutunamazmış görünüşte embriyolar gayet iyi ama iyi görünsede içinde bozukluk olabiliyomuş geçen nette bi yazı okudum cnm sağlıksız embriyo düşer durmaz yazıyodu sadece dowm sedromlu embriyo normal gelişirmiş tutunurmuş sağlıklı embriyo gibi ALLAH korusun böyle durumlardan hepimizi benimde kaçgündür aklım beynim hep bu konularda bebeğimi koklamak sevmek istiyorum biran önce hep engeller çıkıyo ama bunları aşmaya mecburuz cnm canın neye sıkılırsa yaz bazen karşındaki insanın iki kelimesi bile insanı mutlu edebiliyo bu kötü günlerde geçicek inşaallah
ay cnm çok tatlısın ya demekki bizim için donup katlanıyolar katlansınlar kim diyo onlara bukadar naz niyaz yapın diye gelsinler onlarda bak bukadar istiyoz bekliyoz ama hala bin naz niyaz
tabiki bende istiyorum bebeyim hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsinde dondurulmuş taze embiriyo farketmezcnm belkide bebeğin donmuşlardan gelecek bilemiyoruz işte maalesef
seninle genelde aynı şeyleri düşünüyouzama cnm aynen öyleler dondurulmş gıdalar gibi çok komik bir durum ve ben dalgaya vurdum artık bu acı olayı kime nasip oluyrki bizim gibi kadınlardan başka dondurulmş bebekler biz özel kadınlarız özel kayıt altında kaçtane çocuklarımız var herkes birtane yapabiliyor biz en az 10 12 arası değişiyor futbol takımı kurabiliriz biraz uğraşsak ay ay rabbim hepimize sağlıklı yavrucaklar nasip etsinbuarada cnm dondurulmş tedavide kaçıncı gün transfer oluyor
canım benim evet öyle güçlü olmak zorundayız ama şuan hiç güçlü değilim.isyan etmek istemiyorum ama eşim çook üzüldü çok yorulduk dayanacak gücüm azaldı. etrafımdaki insanlar yani akrabalar sürekli bizi konuşuyorlar çoçukları olmuyo gibi lafları duyuyoruz o bizi daha çok yıpratıyır.ne olur dua et arkadaşım bana çok ihtiyacım var...
öyle cnm bende dalgaya vuruyorum herkese benim 8tane bebeğim var diyodum ama 4tane kaldıonları denermiyim bilmiyorum yada taze denerim sonki transferimde isim söylüyo embriyoyu getircek teyit etmek için ismi başka söyledi soyismi doğru söyledi bende dedimki o kim yanlış söylediniz diye dedim yanlışlıkla başka embriyo koymayın diye doktorda o yüzden yanlış söylüyoruz sen teyit et diye dedi cnm benim 3.gün dondurulmuştu çözüldüğü gün transfer oldu bu bazen değişiyo galiba kimisi 5.güne bekletiyo benim 4tane çözülmüştü 2si transfer oldu 2si 6.güne kadar takip edildi 6.gün istenilen kaliteye ulaşmadığı için dondurulmadı tekrardan
inşallah o gün ge le cek ama bu gün ama yarın bebeyimi alacağım kucağıma allahın izini ile
tabiki bende istiyorum bebeyim hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsinde dondurulmuş taze embiriyo farketmez
ama işte hep içimde bir sıkıntı 3 tane tüp bebek 3 tane aşılama hiç biri ile olmadı dondurulmuşlarlamı olacak diyorum
sonra diyorum belkide benim mucizem dondurulmuşlarla inşallah öyledir
seninle genelde aynı şeyleri düşünüyouz
dün hastaneden gelince eltime dedim dondurulmuşlarla
denicez eltimde zannediyo dondurulmuşlar çözüldükten sonra
sıperm enjekte edilecek ve döllenme olacak
bende dedimki onlar döllenmiş
benim embiriyolarım 6. gün donduruldu onları çözecekler ve tırasferini yapacaklar
şimdi diyo o bebeklerimi dondurmuşlar hasta olurlar diyo zatüre kapacaklar diyo bi baddaniyeye falan sarsalardı keşke diyo
bu adetinle oluyosa bu adetinle tırasferi yapsınlar diyo gülmekten öldüm aynen
günahlar düyo onları nasıl dondururlar vicdansız bu dr
ne kadar komik
dediğin gibi artık kendimle dalga geçiyorum
ben ilk muayneye 2.günü gittim 3.gün estrofeme başladım 10.gündü galiba çağırdılar ogün belli oldu rahim 9milimdi 13.gün transfer oldu aynı gün transfer ediceklerse bikaç saat önceden çözdürüp gözlemliyolar transfer aşaması aynı normal transfer gibi fark yok cnmanladım cnm hayrlısı bakalım allahtan buarada birşey daha sorucm:26:senin kaçıncı gunun du adet sonrası ben 10. gun gidicem usg için ondn sonra belli olur herhalde ama neyapayım çok m ediyorum ben bu dondurulmş transferi
slm kızlar regl oldum az önce ben ilk muayneye 2.günü gittim 3.gün estrofeme başladım 10.gündü galiba çağırdılar ogün belli oldu rahim 9milimdi 13.gün transfer oldu aynı gün transfer ediceklerse bikaç saat önceden çözdürüp gözlemliyolar transfer aşaması aynı normal transfer gibi fark yok cnm
cnm perşembe güzel haberlerini alırız inşaallahhadı cnm gözün aydın diyrm enazındn gecikme yaşamadın rahatlarsın benm buay yaklaşık tedavi sonrası 8 gun gecikti ve ben çok gerildim.bilgi için t ederimben de cnm 2.gün gittim ve hemen estrofm başladım perşembe 10.gun ay şimdi sevindim yani çok beklemicm transfer için mutlu oldum t ederim demek ki böyle olursa ayın 19 gibi benm hesabıma göre transfer olur süper çok azkaldı bebeklerimi almaya dua edelim hepimiz için inşallah senınde buay kendiliğindn gelir bebeşin bana dr um diyrki tup tedavi sonrası hormonlar ve yumurtalklar çok uyarıldıgı için sonraki ayda şans gebe kalma açıcından çok yüksek diye hayrlı olsun hakkında
cnm perşembe güzel haberlerini alırız inşaallahya olmadığını bilince bekliyodum adet olmayı ben normalde ilaçsız adet olamıyorum ama tedavilerimde hiç şaşmadan geliyo ben bugün diyetime başladım bide spora umut etmeden uğraşmadan olmuyo biyandan incir kürüne başlıcam akşama inşaallah dediğin gibi bu ay gelir bebeğim biyandan neden olmasın diyorum biyandan senimi bulucak bu mucize diyorum
inşaallah cnm ya belkide senin müjdeli haberini alınca peşinden ben veririm müjdeyi olmazsada her yolu deneriz artık evet tedaviden sonraki ay olabiliyomuş bi önceki tedavimdede heveslenmiştim belki yumurtalar kendiliğnden büyürler ilacın etkileri vardır diyodumki reglin 10.günü tekrar kanamam olmuştu doktor d.kontrol hapı vermişti nasılsa tedaviye başlıcaz diye hayırlısı artık sen yeni yıla bebişlerinle gireceksin yaniooooooooooosüpersin işte böyle hemen başla çalışmalara kendni rahat bırak ve mucize olayına gelince zaten hamile kalmak başlı başına rabbimn bir mucizesi tabiki bir gün gelicek ve bu güzel mucize bizi de bulucak inan buna dr diyrki hep negatiften sonra karşılaşıyrz bu durumla tedavisiz geliyor bebek hasta geliyor ben tedavidn sonra adet olamadım diye bir bakıyoruz ki hamile herkez şok oluyor diyor bu olmıcak birşey değil inşallah buay hiç birşey gerekmedn hamile kalırsın kendiliğin den sadece rahat ol ve pozitif düşün bu düşünceye hepimizin çok ihtiyacı var umarım ki ben de size perşembe transfr le ilgili güzel şeyler yazabilirimm
cnm inşaallah transferin çok güzel geçer ve bebeğin 9ay bırakmaz seni inşaallah cnmyarına inş transferim varr ayyy sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yarın için bi tavsiyeniz varmı kızlar??bide nolursunuz benim için dua edin bugun klınıgı aramamak için zor tuttum kendımı embriyolardan haber almak için ama aramadım yarına kısmetımde ne varsa onu o an yasayayım ıstedım lutfen benı dualarınızda unutmayın...
inşaallah cnm ya belkide senin müjdeli haberini alınca peşinden ben veririm müjdeyi olmazsada her yolu deneriz artık evet tedaviden sonraki ay olabiliyomuş bi önceki tedavimdede heveslenmiştim belki yumurtalar kendiliğnden büyürler ilacın etkileri vardır diyodumki reglin 10.günü tekrar kanamam olmuştu doktor d.kontrol hapı vermişti nasılsa tedaviye başlıcaz diye hayırlısı artık sen yeni yıla bebişlerinle gireceksin yani
yarına inş transferim varr ayyy sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yarın için bi tavsiyeniz varmı kızlar??bide nolursunuz benim için dua edin bugun klınıgı aramamak için zor tuttum kendımı embriyolardan haber almak için ama aramadım yarına kısmetımde ne varsa onu o an yasayayım ıstedım lutfen benı dualarınızda unutmayın...
cnm inşaallah yeni yılını ve yeni yaşını bebeğin eşin ve sevdiklerinle geçirirsin inşaallah bizde kavuşuruz yeni yılda bebişlerimizeİnsallh cnm insallh mujdeli hbr veririm sizlere evet nasipse bebeklerimle giricem yeni yili ve yeni yasima dua edelim hepimiz icin umarimki bebegin kendidi supriz yapar sana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?