minecm allah ömürlü etsin inşallah oğluna şimdide rabbim bir kız kardş nasip etsin abi olucak abi inşallh anladım birazcık karışık ama anladım gibi hayrlısı olsun inşallah birşey güzel ama sigorta işi bizim burda özel sigortalar karşılamıyr tup bebeği devlette salladıkça sallıyor diye biliyorum süper tebrik ediyrm o sigortayı aferim onlara avrupa iştee neden bizdn daha önde oldukları da ortada enazındn insanlara yardımcı oluyrlar sen nerde yaşıyrsun mine cm
aminnn canim,insallah bide kizim olur,gerci fark etmezde evlat evlattir..
oyle canim avrupa ama buraninda kendine gore var zorluklari be guzelim,sigorta isi dersen idare eder,ama trdeki doktorlar gibi degiller,cogu seyi salliyorlar yani fazla arastirma yok,cunki parali degil ya doktorlar
sigorta karsiladigi icin o kadar ilgi kisaca..
ben hollandadayim canim
ben cogu seyi bu topiklerden ogrendim,doktorlar fazla bilgilendirmiyor,hersey asiri relax..)) artik iyimi kotumu bilemiyorum
ve herseyi sigorta karsiladigi icin her tedavinin ucuzundan basliyorlar,ilaclarda ayni sekilde vs.vs.
benim doktorum bana dediki nicin trye gitmiyorsun ivf tedavisi icin,turkiye burdan cok ilerde dedi..ben sok olmustum ilk duydugumda
yani herseyin artisi ve eksisi var canim,,,