• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

:nazar:minecm allah ömürlü etsin inşallah oğluna şimdide rabbim bir kız kardş nasip etsin abi olucak abi inşallh anladım birazcık karışık ama anladım gibi hayrlısı olsun inşallah birşey güzel ama sigorta işi bizim burda özel sigortalar karşılamıyr tup bebeği devlette salladıkça sallıyor diye biliyorum süper tebrik ediyrm o sigortayı aferim onlara avrupa iştee neden bizdn daha önde oldukları da ortada enazındn insanlara yardımcı oluyrlar sen nerde yaşıyrsun mine cm

aminnn canim,insallah bide kizim olur,gerci fark etmezde evlat evlattir..
oyle canim avrupa ama buraninda kendine gore var zorluklari be guzelim,sigorta isi dersen idare eder,ama trdeki doktorlar gibi degiller,cogu seyi salliyorlar yani fazla arastirma yok,cunki parali degil ya doktorlar
sigorta karsiladigi icin o kadar ilgi kisaca..
ben hollandadayim canim
ben cogu seyi bu topiklerden ogrendim,doktorlar fazla bilgilendirmiyor,hersey asiri relax..)) artik iyimi kotumu bilemiyorum
ve herseyi sigorta karsiladigi icin her tedavinin ucuzundan basliyorlar,ilaclarda ayni sekilde vs.vs.
benim doktorum bana dediki nicin trye gitmiyorsun ivf tedavisi icin,turkiye burdan cok ilerde dedi..ben sok olmustum ilk duydugumda

yani herseyin artisi ve eksisi var canim,,,

slm canim cok iyi durumda embriyocuklarin masallah onlara
galiba beraber gun sayacagiz seninle,benimde persembe gunu transferim olacak
allahim yardimcimiz olsun

saolasın canım amin.. bı gun arayla yapılıcak sanırım transferlerımız ben ıkı embrıyo ıstıyorum ama 5. gün embriyosu olursa ıkı cok rısklı falan fısman bısıler dedıler canım sıkıldı banane yaa bekledıgım yıllar ıcın olsun o ıkı embriyo:21:

saolasın canım amin.. bı gun arayla yapılıcak sanırım transferlerımız ben ıkı embrıyo ıstıyorum ama 5. gün embriyosu olursa ıkı cok rısklı falan fısman bısıler dedıler canım sıkıldı banane yaa bekledıgım yıllar ıcın olsun o ıkı embriyo:21:

Cnm hayrli olsun secim hakki sendeyse ben 2tane koydur derim benim ilkinde cok kaliteli aman 2tane koymayalim kesin tutuvak dediler ve malesef basta ben sonrada onlar sok oldu kafani karistrmalarina izin verme sonra pismn olma riskli olan da ne enfazla ikiz olur bundan da onlara ne bizi tam transfer aninda caydirdi dr um bende ilk oldugu icin saf durumdaydim ok dedim sonra ben veesim pisman olduk arkdnda kimyasal olunca dr um tuh tuh keske 2koysaydim dedi iste boyle sen ikizden vazgecme derim ben

bugun klınkteydim trasfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg E2 vePROGESTERON tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama ALLAH biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde

PINAR CIM canım çok sevindim gözümüz aydın bebişin ve sen iyisin
BİLGEM canım hayırlı olsun allah eline almayı nasip etsin inş
MİNECAN ablacım hayırlı olsun ne güzel yumişlerin olmuş inş bu son tedavin olur öpyorum seni:)
POYRAZ cım hayırlı olsun tedavin ALLAH gönlüne göre versin ilk ve son tedavin olur inş.
KARASU canım biz diğer topikte faceden görüşüyoruz kızlarla seninde bu grupta olmanı isterin artık canım ben seni takip edeceğim duarım sennle:)eğer canım grupa girmek istersen sana özelden msj atarım arkadaşların hepsiyle tanıştım hepsi çok şekerler senden tatlı olmasın:)

Slm wish iymisin m ettim seni

çok sağol canım sabahtan moralim çok bozuktu ama şuan iyiyim.kendimi çok hazırlamıştım aslında böyle bir sonuç beklemiyordum. artık ben seni takip edeceğim inş canım tedavin sorunsuz ve herşey çok güzel olur inş dualarım seninle:)

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim sanırım bu duruma alışmam gerek kuzum iyi çok şükür. o iyi olsund YpCk bişey yok.

minecan yumişlerin hayırlı olsum sağlıklı embriyolar olsun inş.
yazdıkların bana umut oluy inan inşallah bende senin ki gibi sağlıklı bir oğluş yada kız doğururum Rabbimin izni ile.

amin canım amin sabah baktım hayırlı haberinle rahatladım mutlu oldum :) benimde dr randevum vardı o yüzden aceleden yazamadım gelmiş geçmiş olsun inşallah sen yavrunu bizde seni rabbime emanet ettik, rabbimin izniyle kucağına alacaksın bizlerede verdiğin emekler çektiğin zorluklar örnek olacak umut olacak inşallah öpüyorum azmin inancın örneği annecik ve yavrucuğunu :)

kızlar rüyamda diyorumki buseferde fazla oturmıyım belki olur diye ve hamileymişim sonra başka bi evdeyiz yatak dolusu civcivler var evde eşyalar falan yeni eşimin teyzesinin eviymiş .ya bide bişey sormak istiyorum jeli bıraktım ama artıkları geliyodu sarı rengine dönük bugün yeşile dönmüş ne olabilir sizce :44:

rüyan çıksın inşallah seninde civcivlerin olsun tabi hepimizn inşallah :) ablam hamile kaldığında annem rüyasında civciv görmüştü ablamda kuş görmüştü senin rüyanda öyle çıksın dilerim

Son düzenleme:
Minecan, karasu, wish, poyraz kalbim sizlerle sayfamızda sona yaklaşan arkadaslarimiz sizlersiniz su sıralar, hergun merakla giriyorum sizlerin haberlerini okumak icin. Rabb'ime şükürler oldun hepiniz olumlu, mutlusunuz. İnşallah bu denemeler son olacak sizlerin de güzel haberleriyle sevineceğiz.

Sonra sıradaki kızlar gelecek hayirlisiyla, tadını çıkarın bugünlerin, inanın sonrasında beklemek coook daha zor. Rabbim hepimizi güldürsün, hepimizi evlatlarımızın sağlıklarına sevindirsin. Kocaman kocan öpüyorum sizleri...

rüyan çıksın inşallah seninde civcivlerin olsun tabi hepimizn inşallah :) ablam hamile kaldığında annem rüyasında civciv görmüştü ablamda kuş görmüştü senin rüyanda öyle çıksın dilerim
inşaallah cnm gelsin bizim civcivlerimiz bu ay sadece incir kürü denicem ahhh keşke gelse bebeğim bebeklerimiz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam :43::43::43:

herkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam :43::43::43:
çok çok çok üzüldüm inan 5 gün önce bende 3. tedavimin negatif olduğunu öğrendim yıkıldım
ağamakta iki gün gözlerimin şişi inmedi
ama becburen kabullendim mecburen ne yazıkki becburen şimdi dondurulmuşlarla 4. tedavime başlicam
senin varmı dondurulmuşların
kendini yıpratma bu sadece senin zararına çokta üzülsen çokta ağlasan hiç bir şey yerine gelmez sadece kendini yıpratırsın
onun için toparlan ne yapabileceğini düşun araştr her şey allahtan allah sabır versin içine

ah arkadşm ne desem ki o acı duyguyu çok iyi biliyorum aslında keşke bugunde evde istirahat edebilseydin rabbm hakkında hayrlısını versin ve kendiliğindn gelsin bebeğin inşallh
pes etmek yıkılmak yok bizler güçlü olmak zorundayız ben inanıyrm bak hepimiz sıra ile anne olucaz rabbimin hazinesi çok geniş bize vericek ben diyorum ki olmuyrsa vardır bir hayr bunda bizler özel anneler olucaz inan buna çok çaba sarfediyoruz emek veriyoruz maddi manevi ee rabbimnde bize rahmeti buyuk olucak zahmetsiz rahmet olmaz derler inan bizde bağırıcaz anne oluyrm diye birgun rabbim yar ve yardımcın olsun üzerimize sekine yağdırsın sabır versin

cnm benmde 1. denemeden sonra histeroskopi yapıldı ve aynı dediğin gibi rahmime çizikler atıldı tutunma şansı artırılsın diye umarım faydası olur ikimizide :emir_bebek:
ne zaman yapıldı bu dediklerin
senin 2. tedavin ne zaman başlıcak kız çok merak ettim anlat biraz

inşaallah cnm aminnnnnnn

cnm çok sevindim tedaviye başlamana inşaallah cnm bu sefer olur ALLAHIN izniyle
inşallah dondurulmuş olması biraz beni tedirgin edyo şansımızın düşük olduğunu düşündürüyo ama
yinede nefes alıyosan umut hep vardır

Minecan, karasu, wish, poyraz kalbim sizlerle sayfamızda sona yaklaşan arkadaslarimiz sizlersiniz su sıralar, hergun merakla giriyorum sizlerin haberlerini okumak icin. Rabb'ime şükürler oldun hepiniz olumlu, mutlusunuz. İnşallah bu denemeler son olacak sizlerin de güzel haberleriyle sevineceğiz.

Sonra sıradaki kızlar gelecek hayirlisiyla, tadını çıkarın bugünlerin, inanın sonrasında beklemek coook daha zor. Rabbim hepimizi güldürsün, hepimizi evlatlarımızın sağlıklarına sevindirsin. Kocaman kocan öpüyorum sizleri...

sayın pozitif annecik kyrm yaaa sen nekadar olumlu bir insansın rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah..dediğin gbii umarım ki bu son denemeler olur hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun diyorum ki kyr cm aslında biz özel kadınlarız bizim gibi kaç kadın varki bebeği için bukadar emek zahmet çeken her aşamayı biliyoruz herşeyden önce bilgimz çok hem de oooo kaçtane birden bebeğimz oluyor kucağımıza almasakta enazından dondurulmş birsürü embriyomz var ben dalga geçmeye başladım budurumla bebeklerimiz bile özel bizlerin baksana kuzularımız dondurulmş halde bizi bekliyor süperfresh mantı gibiler sürüsüne bereket uyuyorlar onlarda o kadar özel ki bize gelmek için buz gibi yerdeler:5::5:ayyy çok mu saçmaladım ben bugun ..işte böye kardeşm inşallah sen de ikiz annesi olucaksın bak sen istedin 1 rabbim vericek 2

çok çok çok üzüldüm inan 5 gün önce bende 3. tedavimin negatif olduğunu öğrendim yıkıldım
ağamakta iki gün gözlerimin şişi inmedi
ama becburen kabullendim mecburen ne yazıkki becburen şimdi dondurulmuşlarla 4. tedavime başlicam
senin varmı dondurulmuşların
kendini yıpratma bu sadece senin zararına çokta üzülsen çokta ağlasan hiç bir şey yerine gelmez sadece kendini yıpratırsın
onun için toparlan ne yapabileceğini düşun araştr her şey allahtan allah sabır versin içine

Allah razı olsun arkadaşım. eşim çok üzüldü onu teselli ederken kendimi sıkıtık nerde yalnız bulursam kendimi ağlıyorum. 2 haftadır sizlerle değildim.kk giremedim. sanada çok geçmiş olsun arkadaşım inşlh Rabbim en kısa zamanda bizede evlat nasip eder başka yapacağım şuan yok dua etmekten..

ah arkadşm ne desem ki o acı duyguyu çok iyi biliyorum aslında keşke bugunde evde istirahat edebilseydin rabbm hakkında hayrlısını versin ve kendiliğindn gelsin bebeğin inşallh
pes etmek yıkılmak yok bizler güçlü olmak zorundayız ben inanıyrm bak hepimiz sıra ile anne olucaz rabbimin hazinesi çok geniş bize vericek ben diyorum ki olmuyrsa vardır bir hayr bunda bizler özel anneler olucaz inan buna çok çaba sarfediyoruz emek veriyoruz maddi manevi ee rabbimnde bize rahmeti buyuk olucak zahmetsiz rahmet olmaz derler inan bizde bağırıcaz anne oluyrm diye birgun rabbim yar ve yardımcın olsun üzerimize sekine yağdırsın sabır versin

canım benim evet öyle güçlü olmak zorundayız ama şuan hiç güçlü değilim.isyan etmek istemiyorum ama eşim çook üzüldü çok yorulduk dayanacak gücüm azaldı. etrafımdaki insanlar yani akrabalar sürekli bizi konuşuyorlar çoçukları olmuyo gibi lafları duyuyoruz o bizi daha çok yıpratıyır.:43: ne olur dua et arkadaşım bana çok ihtiyacım var...

çok sağol canım sabahtan moralim çok bozuktu ama şuan iyiyim.kendimi çok hazırlamıştım aslında böyle bir sonuç beklemiyordum. artık ben seni takip edeceğim inş canım tedavin sorunsuz ve herşey çok güzel olur inş dualarım seninle:)

cnm allah razı olsun inşallah herşey hepimz için sorunsuz olur ben de senin yazını okuynca heyecnlandım herşey olabilir demek ki ben de perşmbe 10. gun için gidicem bakalım herşy netleşir herhalde o gun seni anlıyrm ben de aynı durumdaym hazırladım kendimi ama biz hep rabbmden herşeyn hayrlısını istiyoruz demek ki vardır bunda da bir hayr enazındn dr unun yaklaşımı güzel ya transfr yapsaydı biz anlamıyruzki sorun ne vizdanlıymış yani ben de bahçeçiye geldim geçen ay kontrole ve gördüm ki hiçbirşeyi atlamıyorlar ben ordaki dr yüzünden yaptırdım mutasyon tetslerini benm kendi dr istemiyrdu gerek yok diyordu fakat ben de pıhtılşma çıktı yani sen bence doğru ellerdesin geç olsun ve sonu çoook güzel olsun inşallah wish cm eger sorun olmasaydı kaçıncı gün olucaktı transfern senin

canaım çok üzüldüm acını yaşa ağla ama bir an önce toparlanmaya çalış, allahın takdiri her şeyde vardır bir hayır, kendini çok fazla lütfen yıpratma. etrafta ne yazıkki o tür insanlar çok var, buradaki hemen hemen herkes duymuştur bu tip lafları, takılmamaya çalış....

eşine ve kendine çok ama çok iyi bak, işallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin ... allah sabır versin

Back