- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
herkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam
cnm çok üzüldüm ya bekleme dönemimiz aynıydı benimde donmuş transferiydi yüzümüz yine gülmedi cnm anlıyorum seni bi neden arıyosun neden olmadı diyorsun çok zorrr kanaman başladımı peki benim daha başlamadı benim 4.denemeydi doktor dediki tek bi seçenek kalıyo embriyoya genetik test yapıcaklarmış sağlıksız embriyo tutunamazmış görünüşte embriyolar gayet iyi ama iyi görünsede içinde bozukluk olabiliyomuş geçen nette bi yazı okudum cnm sağlıksız embriyo düşer durmaz yazıyodu sadece dowm sedromlu embriyo normal gelişirmiş tutunurmuş sağlıklı embriyo gibi ALLAH korusun böyle durumlardan hepimizi benimde kaçgündür aklım beynim hep bu konularda bebeğimi koklamak sevmek istiyorum biran önce hep engeller çıkıyo ama bunları aşmaya mecburuz cnm canın neye sıkılırsa yaz bazen karşındaki insanın iki kelimesi bile insanı mutlu edebiliyo bu kötü günlerde geçicek inşaallahne zaman yapıldı bu dediklerin
senin 2. tedavin ne zaman başlıcak kız çok merak ettim anlat biraz
inşallah dondurulmuş olması biraz beni tedirgin edyo şansımızın düşük olduğunu düşündürüyo ama
yinede nefes alıyosan umut hep vardır
ay cnm çok tatlısın ya demekki bizim için donup katlanıyolar katlansınlar kim diyo onlara bukadar naz niyaz yapın diye gelsinler onlarda bak bukadar istiyoz bekliyoz ama hala bin naz niyazsayın pozitif annecik kyrm yaaa sen nekadar olumlu bir insansın rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah..dediğin gbii umarım ki bu son denemeler olur hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun diyorum ki kyr cm aslında biz özel kadınlarız bizim gibi kaç kadın varki bebeği için bukadar emek zahmet çeken her aşamayı biliyoruz herşeyden önce bilgimz çok hem de oooo kaçtane birden bebeğimz oluyor kucağımıza almasakta enazından dondurulmş birsürü embriyomz var ben dalga geçmeye başladım budurumla bebeklerimiz bile özel bizlerin baksana kuzularımız dondurulmş halde bizi bekliyor süperfresh mantı gibiler sürüsüne bereket uyuyorlar onlarda o kadar özel ki bize gelmek için buz gibi yerdelerayyy çok mu saçmaladım ben bugun ..işte böye kardeşm inşallah sen de ikiz annesi olucaksın bak sen istedin 1 rabbim vericek 2