minecm allah ömürlü etsin inşallah oğluna şimdide rabbim bir kız kardş nasip etsin abi olucak abi inşallh anladım birazcık karışık ama anladım gibi hayrlısı olsun inşallah birşey güzel ama sigorta işi bizim burda özel sigortalar karşılamıyr tup bebeği devlette salladıkça sallıyor diye biliyorum süper tebrik ediyrm o sigortayı aferim onlara avrupa iştee neden bizdn daha önde oldukları da ortada enazındn insanlara yardımcı oluyrlar sen nerde yaşıyrsun mine cm
slm canim cok iyi durumda embriyocuklarin masallah onlara
galiba beraber gun sayacagiz seninle,benimde persembe gunu transferim olacak
allahim yardimcimiz olsun
saolasın canım amin.. bı gun arayla yapılıcak sanırım transferlerımız ben ıkı embrıyo ıstıyorum ama 5. gün embriyosu olursa ıkı cok rısklı falan fısman bısıler dedıler canım sıkıldı banane yaa bekledıgım yıllar ıcın olsun o ıkı embriyo
Slm wish iymisin m ettim seni
arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim sanırım bu duruma alışmam gerek kuzum iyi çok şükür. o iyi olsund YpCk bişey yok.
minecan yumişlerin hayırlı olsum sağlıklı embriyolar olsun inş.
yazdıkların bana umut oluy inan inşallah bende senin ki gibi sağlıklı bir oğluş yada kız doğururum Rabbimin izni ile.
kızlar rüyamda diyorumki buseferde fazla oturmıyım belki olur diye ve hamileymişim sonra başka bi evdeyiz yatak dolusu civcivler var evde eşyalar falan yeni eşimin teyzesinin eviymiş .ya bide bişey sormak istiyorum jeli bıraktım ama artıkları geliyodu sarı rengine dönük bugün yeşile dönmüş ne olabilir sizce :44:
inşaallah cnm gelsin bizim civcivlerimiz bu ay sadece incir kürü denicem ahhh keşke gelse bebeğim bebeklerimizrüyan çıksın inşallah seninde civcivlerin olsun tabi hepimizn inşallah :) ablam hamile kaldığında annem rüyasında civciv görmüştü ablamda kuş görmüştü senin rüyanda öyle çıksın dilerim
çok çok çok üzüldüm inan 5 gün önce bende 3. tedavimin negatif olduğunu öğrendim yıkıldımherkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam
herkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam
ne zaman yapıldı bu dediklerincnm benmde 1. denemeden sonra histeroskopi yapıldı ve aynı dediğin gibi rahmime çizikler atıldı tutunma şansı artırılsın diye umarım faydası olur ikimizide
inşallah dondurulmuş olması biraz beni tedirgin edyo şansımızın düşük olduğunu düşündürüyo amainşaallah cnm aminnnnnnn
cnm çok sevindim tedaviye başlamana inşaallah cnm bu sefer olur ALLAHIN izniyle
Minecan, karasu, wish, poyraz kalbim sizlerle sayfamızda sona yaklaşan arkadaslarimiz sizlersiniz su sıralar, hergun merakla giriyorum sizlerin haberlerini okumak icin. Rabb'ime şükürler oldun hepiniz olumlu, mutlusunuz. İnşallah bu denemeler son olacak sizlerin de güzel haberleriyle sevineceğiz.
Sonra sıradaki kızlar gelecek hayirlisiyla, tadını çıkarın bugünlerin, inanın sonrasında beklemek coook daha zor. Rabbim hepimizi güldürsün, hepimizi evlatlarımızın sağlıklarına sevindirsin. Kocaman kocan öpüyorum sizleri...
çok çok çok üzüldüm inan 5 gün önce bende 3. tedavimin negatif olduğunu öğrendim yıkıldım
ağamakta iki gün gözlerimin şişi inmedi
ama becburen kabullendim mecburen ne yazıkki becburen şimdi dondurulmuşlarla 4. tedavime başlicam
senin varmı dondurulmuşların
kendini yıpratma bu sadece senin zararına çokta üzülsen çokta ağlasan hiç bir şey yerine gelmez sadece kendini yıpratırsın
onun için toparlan ne yapabileceğini düşun araştr her şey allahtan allah sabır versin içine
ah arkadşm ne desem ki o acı duyguyu çok iyi biliyorum aslında keşke bugunde evde istirahat edebilseydin rabbm hakkında hayrlısını versin ve kendiliğindn gelsin bebeğin inşallh
pes etmek yıkılmak yok bizler güçlü olmak zorundayız ben inanıyrm bak hepimiz sıra ile anne olucaz rabbimin hazinesi çok geniş bize vericek ben diyorum ki olmuyrsa vardır bir hayr bunda bizler özel anneler olucaz inan buna çok çaba sarfediyoruz emek veriyoruz maddi manevi ee rabbimnde bize rahmeti buyuk olucak zahmetsiz rahmet olmaz derler inan bizde bağırıcaz anne oluyrm diye birgun rabbim yar ve yardımcın olsun üzerimize sekine yağdırsın sabır versin
çok sağol canım sabahtan moralim çok bozuktu ama şuan iyiyim.kendimi çok hazırlamıştım aslında böyle bir sonuç beklemiyordum. artık ben seni takip edeceğim inş canım tedavin sorunsuz ve herşey çok güzel olur inş dualarım seninle:)
herkese merhaba, ben geldim malesef negatif ile geldim dün test taptık ve yine olmadı. 3. tedavimiz yine hüsran ile bitti okadar üzgünümki anlatamam ağlamaktan yoruldum arkadaşalar. bugün işe başladım ama bide bana sorun kafam burda değil.neolur bana yardım edin ben ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?