Merhaba kizlar .
Pınar çok sevindimmm, Rabbim yavrunu sana bağışladı.
İnşallah bundan sonrada hic ayrılmayın ..
Kizlar bende bugün bebisimin kesesini gördüm .
Çok sukur
malesef kizlar cuma gününden beri lekelenmelerim vardi
hastaneye gittim ve yapilan kan tahliliyle degerimin düstügü anlasildi
normalde yarin ultrasyonda görecektik bebegimi ama olmadi dün doktor ultrasyondanda bakti ama malesef göremedi 6 haftalikti ama ultrasyonda gözükmedi
anliyacaginiz bizim hamilelik masali burda sona erdi suan düne göre daha iyim üzüldüm agladim icimi bosalttim ve kizima sarilip tekrardan eski hayatima döndüm ama pes etmek yok yola devam insallah bidahaki denemede rabbim kuzuma bi kardes verir manevi olarak kendimi toparlayim 3 4 ay sonra tekrar deneyecegim insallah allah tüm hamilelerimizinkini korusun insallah sonuna kadar devam etsin bizim masal bitti
hadi şükür sonuna geldin tedavinin rabbim sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah o kucağında taşıdığın yumoşların, kucağında taşıyacağın bebeklerin olsunsağlıkla inşallah hadi bakalım darısı başıma diyorm benm de perşmbe kontrlm var sen bebşini almaya biz kontrle hepimizin hakkın da rabbm hayrlı olanı versin k d et
slm kızlar ben geldim haberler aynı tutunmamasının sebebi tırasferde yaşanılan sorun deyil dedi mustafa bey
ama ben öyle olduğunu düşünüyorum
soruna gelince sorunda tırasfer anında ince biişi ile tırasfer yapılıyoya
o rahım ağzında zorlanarak geçmiş
yani öyle söyledi ne kadarı doğru bilmiyorum
benim durumuma gelince bu gün tekrar muayene yaptı rahim damarlarından onun gibi ince bir çubuk geçirid
şimdilik sorun yok dedi
şu an adet oldum 10 gün sonra yine çağırdı o zamanda muayene yapıcak
diyer adetimle ınjurıy denilen rahimde yaralama yapılıcak bu embiriyonun rahime tutunma
şansını artıracak
işin kısası bu
şu sözü çok hoşuma gitti ben artık tükendim sıfırdan başlamaya deyince
sen hiç merak etme ben seni burdan gebe olarak göndericem dedi
başka dr artık muyene olmicaksın sadece ben bakıcam sana dedi
ben yoksam sadece seni semra hanıma yönlendiricem dedi
ne bileyim inandım işte
kızlar aranızda bu teknikle hamile kalan varmı veya duydunuzmu
tesk.ederim canim ya,cogu gitti azi kaldi,simdilik iyi gidiyor gibi..biraz yumoslar budefa az oldu,ama bana lazim olan 1 tane kaliteli insallah oda olucak..
seninde az kaldi insallah puruzsuz,sorunsuz transferin hayirlisiyla olur tatlim,,ne guzel ayni zamanlarda gun sayacagiz galiba...
benim icimde bu defa olacak diye bi his var,kismet artik ..))
evet canım inanmaktan başka çare yok ne yazıkkiarkadaşm hakkın da hayrlısı aslında inanmaktan başka çaremiz yok inşallah dediği gibi olur herşey senın transfrde sorun yaşadıgını bilmiyrdum yeni okudum umarım busefer hiç bir sorun olmaz ve bize ben de anne oluyrm diye yazarsın
slm kızlar ben geldim haberler aynı tutunmamasının sebebi tırasferde yaşanılan sorun deyil dedi mustafa bey
benim durumuma gelince bu gün tekrar muayene yaptı rahim damarlarından onun gibi ince bir çubuk geçirid
şimdilik sorun yok dedi
diyer adetimle ınjurıy denilen rahimde yaralama yapılıcak bu embiriyonun rahime tutunma
şansını artıracak
işin kısası bu
ne bileyim inandım işte
evet canım inanmaktan başka çare yok ne yazıkki
inşallah bu defa olur
iyi fikir aslında kendi dr sor bakalım ne diyecek bu teknik hakkında
olucak budefa kesin olucak ben inanıyorum ki hepimz anne olucaz hepimiz kucaklarımıza bebeklerimizi alıcaz ve büyük bir aile olucaz eşlerimizle rabbim bize de nasip edicek başlamadan inanmak zorundayız hem ekibimize hem kendimize hemde bebeklerimize hayrlısı olsun cnm ama m ettim ben tedaviyi kendi dr ma sorucam mutlaka
inşallah canım inşallah rabbim yardımcımız olsun diyecek başka bişi yokbu tekniği hiç bilmiyorum canım, umarım senin için hayırlısı böyledir doktorun haklı çıkar ve sen de buraya hamileyim dersin....
minecan walla ben de aynı hisle dolanıyorum ortada busefer olucak inşallah diyorum ama negatifte olabilir bu kadar kendini kaptırma diyrm aman umut tek tesellimiz işte evet benm de az kaldı ama senin sonuç bizdn önce olucak wish te aynı tarhte bizimle beraber ben sizi sondan takip edicm benm de perşmbe 10.günüm kontrl var öğlen bakalım hakkımzda hayrlısı rabbim hepimzin yardımcısı olsun kucaklarımızı doldursun inşallah..senin neden 2.de tek konuluyorki embriyo biz busefer anlaştık 2 yada 3 tane diye gerçi bunun 1 2si yok rabbim vericek olduktan sonra sayının ne önemi varki dua edelim hepimz için
arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim sanırım bu duruma alışmam gerek kuzum iyi çok şükür. o iyi olsund YpCk bişey yok.
minecan yumişlerin hayırlı olsum sağlıklı embriyolar olsun inş.
yazdıkların bana umut oluy inan inşallah bende senin ki gibi sağlıklı bir oğluş yada kız doğururum Rabbimin izni ile.
inşaallah cnm aminnnnnnntesk.ederim guzel dileklerin icin,insallah sende bundan sonra kavusursun bebislerine
allahim kimsesi umutsuz birakmasin..
cnm çok sevindim tedaviye başlamana inşaallah cnm bu sefer olur ALLAHIN izniyleslm kızlar ben geldim haberler aynı tutunmamasının sebebi tırasferde yaşanılan sorun deyil dedi mustafa bey
şimdilik sorun yok dedi
şansını artıracak
işin kısası bu
ne bileyim inandım işte
sen kaptir kendini insallah zarari olmuyacak..))
arkamizdan geleceksin bebisinle,ben inaniyorum buna gor bak,aramizda birkac gunun lafimi olur tatlim..))
canim ben yurt disindayim,burda sigorta isleri farkli isliyor,her sigorta odeyen kisi 3 defa ivf hakki var
bende 2009'da ilk tup bebek tedavisi yaptirmistim ve 1.denemede tuttu suan nerdeyse 19 aylik bi oglum var,,ve 1.tedavim 1.denemede tuttugu icin bu hakkim sifilaniyor.
yani hakkim tekrar 3 oldu..)))ve ben yil agustosta yine tup tedaviye basladim ama negatifle sonuclandi,o tedaviden dondurulmusum vardi 2 tane oda 2.tedavinin eki oldugu icin bonus oldu bize ama tuttmadi o ayri bi konu..
suan icinde oldugum tedavi 2.tup tedavi olarak gozukuyor,onun ici malesef tek embriyo transfer ediyorlar(bu dondurulmus icin gecerli degil,dondurulmuslarla 2 tane transfer yapiyorlar sorun olmuyor )
karisik oldu biraz dimi
şimdilik sorun yok dedi
şansını artıracak
işin kısası bu
ne bileyim inandım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?