2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Doktoruna sormak en iyisi... vakit kaybetmeden doktoruna bir danış. hem yeniden adet düzenini sağlamak içinde birşeyler önerecektir...

Doktoruna sormak en iyisi... vakit kaybetmeden doktoruna bir danış. hem yeniden adet düzenini sağlamak içinde birşeyler önerecektir...
cnm normalde ilaçsız adet olamıyorum ama tedavilerimde günüme daha varken hep kanamam başlamıştı bu sefer kanama yok daha regl günüm geçmedi 15inde olmam lazım

kızlarrr merhaba yeni geldim klinikten bugun transfer olabılır demıslerdı onun oncesındede muayenem vardı doktorum carsamba gunu yaparız dedı 12 10 9 8 7 ve 5 hücreli 10 embriyom varmıs su an sızce nasılll allahım carsamba gunune kadar bısı olmasın yavrucuklarıma ondan sora kavusalım ve bı daha hıııııııııc ayrılmayalım

hadi gözün aydın cnm inşaallah sımsıkı tutunur yavrun sana ve müjdesini alırsın inşaallah

Ayyy ne güzel maşallah bebişlerine, Allahım en sağlıklı, en hayırlısını sana kavuştursun. 2 gün kaldı yani büyük buluşmaya, hadi hayırlısı... Tadını çıkar cnm çok güzel bir zaman bu, bunca emeğin ardından kavuşuyorsunuz bebeğinle, hiç ayrılmayın inşallah...

aminn canım aminnn belki bugun kavusuruz diye gittim ama carsambaya kaldı hayırlısıyla gelsede su carsamba içim rahatlasa şimdide transfer sendromu var haha:)sen nasılsın bebısler ıyıler sanırım allahım hıcc ayırmasın kavusmayı bekleyenlerede bır an once nasıp etsın ıns..

cnm çok geçmiş olsun hadi gözün aydın senın bebiş varya gerçekten çoook yaramaz olucak baksana hiç birşey yok gibi içinde dans ediyor yaramaz resmen annesi korkutuyor sürekli şakcı bu bebeiş şakacı kime benziyor acaba sen yada eşin kesin çok yaramazdınz zamanında aman cnm arkadaşm olan sadece bu kadar olsun kimi insan 9 ay boyunca kanama görüp adet belirtileri yaşıyabiliyrmuş inşallah sen sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına rabbim yardımcın olsun bu uzun yolda yoldaşın olsun inşallahh tekrar g. olsun k d et

cnm arkadşm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben daha iyiyim moral olarak sigara olayı beni çok gerdi 2 gun boyunca 3 tane sigara içtim ama bugun birazcık sınırımı aştım aklıma takılıyr sürekli transfer sancısı gitti yerine sigara sancısı geldi resmen kastı beni sen de durumlar nasıl bittimi sigarayla arkadşlık artık

Merhaba kizlar .
Pınar çok sevindimmm, Rabbim yavrunu sana bağışladı.
İnşallah bundan sonrada hic ayrılmayın ..

Kizlar bende bugün bebisimin kesesini gördüm .
Çok sukur

Merhaba kizlar .

Çok sukur

ay süper arkadşm inşallah cinsiyetini de görür vakti geldiğinde kucağına alırsın kanda ki pıhtılşma için görştnmü dr la iğne için ne düşünyrsun cnm

İyiyiz şükür cnm, heyecanlı bekleyişe gun sayıyoruz. Sigara ile münasebetimiz bitmedi, bitecek gibi de durmuyor, lanet de okusam kendime bir kasıyorum, iki kasıyorum, yine iciyorum. Çok adice bu yaptıgım biliyorum, bunca zaman bekledim bebeğimi şimdi de onun zehirlenmesine son veremiyorum. Allah tiksindirsin hepimizi.

alintiyla cevap vermeyi bilmiyorum kizlar ama hepinize cok tesekkürler atlatmaya calisiyorum
kizim var sükür buda gecer ve yine olur allahin izniyle
pinar canim insallah biran önce hersey yoluna girer senin icinde bebegini sana bagislasin mevlam
tüm hamislerin yavrusunu bagislasin mevlam
pes etmedim yola devam allahin izniyle

Merhaba kizlar .

Çok sukur

Ayyy ne mutlu sana, aramızda nerdeyse 1hafta var ama ben henüz görmedim. Gozunaydin cnm, allahım saglikla sonuna kadar devam ettirsin.
Aaaaa senin icin de ikiz olabilir demislerdi, tek kese mı gördün??? Seninle degerlerimiz çok yakındı, ayyy benim de tek olabilir dimi???

amin cnm amin rabbm tiksindirsin inşallah en kısa zamn da hepimizi walla tedavinin ilk anındn beri sen hep benm ümidim din ve sonuç pozitif oldu şimdi sigara konusun da da kasmıcm diyrm kendimi ama az içicem şimdi kaldırdım önmden paketimi enazındn baya bir azaltmş durumdaym ama beni kasıyr işte tedavi umut dolu bekleyiş ve sigarasızlık tuhaf bir durum iyi olmanıza sevindim inşallah 2 tane kesem de var dersin ve bizi çokkk sevindirirsin rabbm kucağını 2 kolunuda doldursun inşallah tabiki bizim de aslında ben çok isterim ikiz olmasını dua et bizlere k d et annecik

yaa arkadşm pes edicek ne var ki tamam hepimz çok geriliyruz bu durum da bizi bizden başka kimse anlamaz neler yaşadık neler ama ben inanıyrm ki rabbim bizimde yuzumuzu güldürücek inşallah hepimiz sevinicez en kısa zaman da rabbm yar ve yardımcın olsun

Kyr sagolasin.
Bana tek embriyo konmuştu zaten ama degerim yüksek çıkınca bolunup tek yumurta ikizimi oldular acep dedik ama tek kese göründü .
Hayırlısı , tek olsun bizim olsun , saglicakla gelsinler.

ben geldim bugun opu vardi,cok sukur sorunsuz atlattim
daha onceki kontrollerimde 11 veya fazla yumos olabilir demistim doktorum
ama 14 tane toplandi,bunun 8 i istenen buyuklukteydi ve 7 tanesi olgun cikti,suan ask yasiyorlar..)))
opudan sonra bende esimle birlikte yumoslari diger hastaneye goturduk,ve oradakiler cok gulduler bana,nasil kalkipta yumoslarimin arkasindan geldim diye..))
(ayni hastanede birlesme yaptirmiyorlar,baska bi hastaneye yumuslar transfer ediliyor bunu kendimiz goturuyoruz ozel bi kucuk kutunun icinde)
yumoslari biraktiktan sonra esim beni ise birakti,allaha sukur iyiyim....

buyuk ihitimal persembe transferim var

pinar: tatlim biliyordum bisey olmuyacagini,biliyordum yavrunun seni asla birakmayacagini..(yasadim ayni seyleri..dualarim seninle )

kyr:kalbi guzel annecik,guzel dileklerin icin cok tesk.ederim ...allahim seni ve bebislerini korusun

wish: ablasini guzeli sanada ayrica tesk.ederim bitanem,,seninde tedavin hayirli olur insallah..seni takipteyim

bilgem: canim allahim saglikla kucagina almayida nasip eder insallah,neguzel keseyide gormussun masallah sana ve yavruna (daha once tebrik mesaji yazmistim ama gormedin sanirim..)

slm canim cok iyi durumda embriyocuklarin masallah onlara
galiba beraber gun sayacagiz seninle,benimde persembe gunu transferim olacak
allahim yardimcimiz olsun

tesk.ederim guzel dileklerin icin,insallah sende bundan sonra kavusursun bebislerine
allahim kimsesi umutsuz birakmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…