kızlar rüyamda diyorumki buseferde fazla oturmıyım belki olur diye ve hamileymişim sonra başka bi evdeyiz yatak dolusu civcivler var evde eşyalar falan yeni eşimin teyzesinin eviymiş .ya bide bişey sormak istiyorum jeli bıraktım ama artıkları geliyodu sarı rengine dönük bugün yeşile dönmüş ne olabilir sizce :44:
cnm normalde ilaçsız adet olamıyorum ama tedavilerimde günüme daha varken hep kanamam başlamıştı bu sefer kanama yok daha regl günüm geçmedi 15inde olmam lazımDoktoruna sormak en iyisi... vakit kaybetmeden doktoruna bir danış. hem yeniden adet düzenini sağlamak içinde birşeyler önerecektir...
hadi gözün aydın cnm inşaallah sımsıkı tutunur yavrun sana ve müjdesini alırsın inşaallahkızlarrr merhaba yeni geldim klinikten bugun transfer olabılır demıslerdı onun oncesındede muayenem vardı doktorum carsamba gunu yaparız dedı 12 10 9 8 7 ve 5 hücreli 10 embriyom varmıs su an sızce nasılll allahım carsamba gunune kadar bısı olmasın yavrucuklarıma ondan sora kavusalım ve bı daha hıııııııııc ayrılmayalım
Ayyy ne güzel maşallah bebişlerine, Allahım en sağlıklı, en hayırlısını sana kavuştursun. 2 gün kaldı yani büyük buluşmaya, hadi hayırlısı... Tadını çıkar cnm çok güzel bir zaman bu, bunca emeğin ardından kavuşuyorsunuz bebeğinle, hiç ayrılmayın inşallah...kızlarrr merhaba yeni geldim klinikten bugun transfer olabılır demıslerdı onun oncesındede muayenem vardı doktorum carsamba gunu yaparız dedı 12 10 9 8 7 ve 5 hücreli 10 embriyom varmıs su an sızce nasılll allahım carsamba gunune kadar bısı olmasın yavrucuklarıma ondan sora kavusalım ve bı daha hıııııııııc ayrılmayalım
hadi gözün aydın cnm inşaallah sımsıkı tutunur yavrun sana ve müjdesini alırsın inşaallah
Ayyy ne güzel maşallah bebişlerine, Allahım en sağlıklı, en hayırlısını sana kavuştursun. 2 gün kaldı yani büyük buluşmaya, hadi hayırlısı... Tadını çıkar cnm çok güzel bir zaman bu, bunca emeğin ardından kavuşuyorsunuz bebeğinle, hiç ayrılmayın inşallah...
arkadaşlar dualarınız için binlerce kere Allah razı olsun diyorum
hepimizin bebeği oldu benim kuzum hepimizin umudu
Rabbime şükürler olsun umudumuz bebeğimiz çok iyi inanamazsınız ayakları olmuş ayağını oynatıığını gördüler inanamadım Rabbime şükrettim
kanama alanı küçülüyo bu kanamaya anlayamadık benim adet dönemim yüzümdede aynı adette olduğu gibi siviceler var
belki onlaa alakalıdır diyoruz herşeye rağmen hastanedeyim yinede kontrol altında
kanamam düne oranla azaldı ama devam ediyor
biliyorum hep dualarınız bizimle benim bebeğim bu sayede bu denli sağlılı Rabbim nasip ediyo
ne olur bizden eksik etmeyin dualarınızı...
Merhaba kizlar .
Pınar çok sevindimmm, Rabbim yavrunu sana bağışladı.
İnşallah bundan sonrada hic ayrılmayın ..
Kizlar bende bugün bebisimin kesesini gördüm .
Çok sukur
cnm arkadşm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben daha iyiyim moral olarak sigara olayı beni çok gerdi 2 gun boyunca 3 tane sigara içtim ama bugun birazcık sınırımı aştım aklıma takılıyr sürekli transfer sancısı gitti yerine sigara sancısı geldi resmen kastı beni sen de durumlar nasıl bittimi sigarayla arkadşlık artık
Merhaba kizlar .
Pınar çok sevindimmm, Rabbim yavrunu sana bağışladı.
İnşallah bundan sonrada hic ayrılmayın ..
Kizlar bende bugün bebisimin kesesini gördüm .
Çok sukur
İyiyiz şükür cnm, heyecanlı bekleyişe gun sayıyoruz. Sigara ile münasebetimiz bitmedi, bitecek gibi de durmuyor, lanet de okusam kendime bir kasıyorum, iki kasıyorum, yine iciyorum. Çok adice bu yaptıgım biliyorum, bunca zaman bekledim bebeğimi şimdi de onun zehirlenmesine son veremiyorum. Allah tiksindirsin hepimizi.
alintiyla cevap vermeyi bilmiyorum kizlar ama hepinize cok tesekkürler atlatmaya calisiyorum
kizim var sükür buda gecer ve yine olur allahin izniyle
pinar canim insallah biran önce hersey yoluna girer senin icinde bebegini sana bagislasin mevlam
tüm hamislerin yavrusunu bagislasin mevlam
pes etmedim yola devam allahin izniyle
Ayyy ne mutlu sana, aramızda nerdeyse 1hafta var ama ben henüz görmedim. Gozunaydin cnm, allahım saglikla sonuna kadar devam ettirsin.
Aaaaa senin icin de ikiz olabilir demislerdi, tek kese mı gördün??? Seninle degerlerimiz çok yakındı, ayyy benim de tek olabilir dimi???
kızlarrr merhaba yeni geldim klinikten bugun transfer olabılır demıslerdı onun oncesındede muayenem vardı doktorum carsamba gunu yaparız dedı 12 10 9 8 7 ve 5 hücreli 10 embriyom varmıs su an sızce nasılll allahım carsamba gunune kadar bısı olmasın yavrucuklarıma ondan sora kavusalım ve bı daha hıııııııııc ayrılmayalım
çakır cnm donmuşlarını istediğin hastaneye götürebiliyosun özel tankın içinde götürüyolarmış inşaallah bu seferki tedavinde yüzün güler cnm inşaallah cnm çok inanmıştık ama olmadı reglim başlamadı daha 15i normal regl tarihim heralde o tarihte başlıcak galiba
tedavin hayırlı olsun cnm yumurtaların güzel güzel döllensin bebiş olarak büyüsün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?