2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım çok saolasın vallahi o kadar pozitif geldinki bana çok teşekkür ederim :) merkez konusunda çok okudum araştırdım düşündüm taşındım ve umuta karar verdim.. ve hiç pişman olmadımm o kadar güleryüzlü pozitif ilgilerki bayıldım.. ulun bey çok şeker bi adam..ilk defa bi erkek dr. muayene olacağım için çok sııkıntılıydım.. ama beni saolsun hemşire hazırladı zaten karkaranlık oda ben çatala yatınca çağırdı ulun beyi oda ultrasonu soktu bakmadan baks bile oda da sadece ultrason ışığı vardı :d yani çok rahattım ... aşılamaya boşa para ve zaman harcamayalım dedik işte.. tüp dicez doktora..8-9 ekim bat ım..2. gününde başlıcaz işte hayırlısıyla...

ayy kyr çok teşekkürlerr sonunda listemiz olduu yaşasınnnnnnnnn pınarcım sana da teşekkür ederim bilgilerim doğru.. 9-10 ekim gibi başlıcaz Allah ın izniyle

hly ben umutla çok görüştüm tlf ama izmirde olduğum için ve iş zamam nedeni ile gelemedik inşallah gerek kalmayacak ama burada bi aksilik olursa niyetim sene ye umut dilerim gerek kalmaz ........
hadi bakalım hiç bişey kalmadı adetine gelsin bebek müjdesi:))

canım dualarım seninle hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun tatlımmm dilerim pozitif haberlerle dönersin sevgiler.....

Kızlar disardayim, ofise gecer geçmez listeyi düzenlerim.

Tuanadan bugün haber bekliyoruz, allahım güzel haberlerini nasip etsin. Listemizde var artık, ilk hamile haberini yazalım inşallah.

günaydın canlar
bende 1,5 yıllık evliyim 27 yasındayım daha önce gecirdiğim acık cikolata kisti ameliyatlarından (2kez)
tüplerim kapalı ve sol yumurtalık calısmıyor
tedaviye gazieurofertilde basladım
pzt yumurtacıklar toplancak
persembe ya da cuma transfer olur dediler duruma göre tabi
bisey sormak istiyorum
yumurtaların toplandığı gün 2 saat dersim var okulda 12.30 da toplancak
dersim saat 5 te gidebilir miyim
yoksa tüm haftayı raporla kapatsam mı
bide sormam gereken bişiler var mı acep:18:
hepimize kolay gelsin

günaydın kızlarrr sizleri hergün olkuyor takip ediyorum..hepinizi nicklerinden tanıyorum :)))

34 yaşındayım 1 tüp ve 1 dondurulmuşlarla negatifi görüp dünyadan soğumuşluğum var.(allah düşmanıma bile yaşatmasın..) bu ay yeni denemedeyim pazartesi yumurtam toplanacak..çünkü 3 folikülden 1 tane yumurta olgunlaştı.. herşeye rağmen denemek istiyorum dedim..ama canım sıkkın birazcık..

paylaşmak istedim bende...bu yolda beraberiz..allah yeni denemeler yaşatmasın olumlu sonuçlar alalım inşallah ama nötr bir durumdayımm şu anda...

kyrcım süpersin ellerine sağlık :))

pınarcım bilgilerim için teşekkürler yaşım daha 25

toobe canım öğretmensin sanırım.. benimde toplandığı gün illa okula gidicem diye eşime diretiyordum o da rapor alırız diyrdu. en sonunda ikna ettim tamam dedi kendini iyi hissedersen gidersin ama canım walla narkoz aldığımız için kalkmaya hiç halin olmuyor.. ben toplandıktan sonra eşime dedim okula telefon eder misin buün raporluyum dedim :) zaten o biliyormuş böyle olacağını.. çok ağrın sızın olmuyor ama narkozun etkisiyle sersemlik baş dönmesi oluyor.. kalkmaya gözün almıyor.. bi gün dinlenmen yetiyor ama

inşallah bu sefer olumlu olur canım.. siz daha önce yaşamışınız zorluğunu biliyorsunuzdur benim ilk çok zormuş Aallah kimseye çocuk aratmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bizlerede inşallahhh .. nerde tedavi oluyorsun?

seninde inşallah ilk ve son denemen olur arkadaşımmm... benim hocam dışarıda ama tüm işlemlerimiz memorial ataşehirde yapılıyor... duanada kocaman bir aminnnnnnnnnn...inşallah..

seninde inşallah ilk ve son denemen olur arkadaşımmm... benim hocam dışarıda ama tüm işlemlerimiz memorial ataşehirde yapılıyor... duanada kocaman bir aminnnnnnnnnn...inşallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımm

slm kızlar haziran-temmuz topiğinden tanıyanlar var beni burda ama bende bilğilerimi yazayım tekrar kyr cım listeye eklermisin benide.
26 yaşındayım 2 kez klomen +2 aşılama+2 tüp bebek denemesi geçirdim ama malesef olmadı.geçen sene kendiliğinden bir gebeliğim oldu oda kalp atışı olmadıgından kürtajla sonuçlandı.tüp bebekte 2 denemem temmuz ayındaydı 4 agostosta negatif sonucu aldım.bizde sorun sebepsiz inf.bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum.22 ekime kadar adet olup 3. denemeye başlamayı bekliyorum.allah hepimizin hakkında hayırlı olanını versin.emeklerimizi boşa çıkartmasın

pınarcım ellerine sağlık listemiz süper olmuş ben bugün d.kontrol hapıma başlıyorum kızlar
yenı bır ay, yenı bır ilaç ,yenı bir umut ve sonunda bı bebiş inş. :)))

Son düzenleme:

cnmmm hoşgeldin eklerim tabii, insallah hepimizin son olacak arkadaşım. Hayırlı olsun tedavin.

cnmmm hoşgeldin eklerim tabii, insallah hepimizin son olacak arkadaşım. Hayırlı olsun tedavin.

sagol cnm benim.inşallah cnm bu kez allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

hımm anladım cvp için teşekkür edrim.ben farlutal ile başladım 10gun kullandım o bıttı regl oldum bugun 3.gün ve bugun d.kontrol hapı başlıyorum hapın son gunu kontrole gıdıcem lucrın başlayacakmışız hemşire öyle söyledı tlf da.şimdilik bu kadar bılgım var daha detaylı gıdınce ögrenıcem merkeze.
sadece tlf da konuşurken hemşire kan alıp bakmamız lazım lucrın kullnırken dedı ama ne için bilmıyorum

ivet cnm öğrmenim
hmm anladım zaten
benim zaten hemen herseye basım döner
o gün artık leyla gibi olurum derste sacmalar dururum
o zaman duruma göre bakarım
yaa bide annem diyor herkes 15 gün yatıyor sen nasıl 3 gün yatmayı rapor almayı planlıyorsun diye
3 günden sonra giderim ben okula ama cok yormam kendimi napalım
ins cnm hayırlısı olsun

Son düzenleme:

hosgeldin tatlım cnnı sıkma zor ama malesef bu sürecleri atlatıp güzel günler göreceğiz ins

yumurta toplamadan sonra değilde transfer sonrası rapor gerekiyor.. benim salı transferim oldu cumaya kadar aldım rapor.eşime kalsa haftaya da alcakta ben artık gideyim pzt diyorum kendimi çok yormadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…