• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

nec86 günaydın cnm.son durumun nasıl salı gunu mu olmuştu transferin.
test gunun ne zman?

Merhabalar,ben de lucrin kullanıyorum şu an,ve lucrinden sonra adetim iki gün gecikti,bugün adet oldum,artık birkaç gün içinde puregon kullanmaya başlıycam,benim 3.5 yaşında bir kızım var(o da tüp bebek) ,Allah izin verirse ikinci için tedavideyim:emir_bebek:

merhaba lucrını kaç tane kullandın adet oluncada devam edılıyor mu lucrın kullanmaya.bir de lucrın başladığında kan alıp test yapıldı mı.
bana hemşirem lucrın kullanmaya başladığında kan alıcaz dedi ama telde konuşuyoduk soramadım dun hemşireye kan alıp ne testı yaptıklarını.
merak ediyorum açıkcası....
demek kızın var allah bağışlasın :nazar: kaçıncı denemende oldu kızın.inş bu bebişinde ilk denemende olur kızına kardeş gelir :13:

nec86 günaydın cnm.son durumun nasıl salı gunu mu olmuştu transferin.
test gunun ne zman?

canım merhaba.. salı günü oldu transferim bebişimle dinleniyoruz inşalllahhh..
şu an bi ağrım sızım yok çok şükür.. inşallah herşey yolundadır.. iilk gün yattım hep. diğer günler biraz evin içinde dolaştım.. doktolar sürekli yatma kan dolaşımının noormal olması lazım dediler..yürüyürum yatıyorum oturuyorum 10 unda testim.. inşallah pozitifi görürüz Yarabbimmm.. Mübarek Cuma günü dualarımızı kabul eder inşallahh... sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz inşalllahhh

Merhabalar,ben de lucrin kullanıyorum şu an,ve lucrinden sonra adetim iki gün gecikti,bugün adet oldum,artık birkaç gün içinde puregon kullanmaya başlıycam,benim 3.5 yaşında bir kızım var(o da tüp bebek) ,Allah izin verirse ikinci için tedavideyim:emir_bebek:[/QUOTE

Allah bağışlasın kızını inşallah sağlıklı güzel bir kardeşi olur:))]

kızlar günaydın..

benim de transferim geçen hafta gerçekleşti..

bu sabah nasıl kabız olmuşum anlatamam...tuvalette sanki canım çekildi....inşallah kötü bişey olmamaıştır...

sinir sistemim çok bozuldu.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kıyamam hayırlıs olsun arkadaşım doktorunla konuş istersen ilaç ismi önerebilir..

canım merhaba.. salı günü oldu transferim bebişimle dinleniyoruz inşalllahhh..
şu an bi ağrım sızım yok çok şükür.. inşallah herşey yolundadır.. iilk gün yattım hep. diğer günler biraz evin içinde dolaştım.. doktolar sürekli yatma kan dolaşımının noormal olması lazım dediler..yürüyürum yatıyorum oturuyorum 10 unda testim.. inşallah pozitifi görürüz Yarabbimmm.. Mübarek Cuma günü dualarımızı kabul eder inşallahh... sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz inşalllahhh

ay ne guzel hadı inş bebişin senınledır ve sımsıkı tutunur sana.herkese soyluyorum sana da soyleyeyım saffat suresi 100.ayeti oku. RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN anlamı:rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan et. inş duaların gücüyle pozitif olur sonucun.

bir kaç gün sonra test sonucu alacak olan arkadaşlara umut olması dileği ile.....

çocukluk arkadaşım benden bir ay önce başlamıştı tedavisine,,, dün pozitif sonucu aldık,:))))))))))))) haydi bakalım arkadaşlar sizlerden de işallah iyi sonuçlar alacağız :))))

gercektem guzel hbrlere cok sevınıyorum benım pazar test gunum,tuananında c.tesi:)

öncelikle sunu belirtmek isterimki, sanki hayatınız da hiç olmayacak gibi gelen seyler birden tamda hayatınızın merkezine oturuveriyor. ve siz birden ne oluyor bana diye kalıveriyorsunuz ben son bir aydır tamda bu noktadayım. 4 yıllık evliyim ilaçsız 3 yıl korundum 1 yıldır korunmasız ilişkimiz vardı ben sadece tembellikten yada işte stresden falan hamile kalamadığımı düşünüyordum. ama değilmiş.. yarın maya ya gidiyoruz ne olacak bilmiyorum aslında önce sadece kontrol amaçlı özel bi kliniğe gitmiştik ama sonuçlar kötü olunca daha emin ellere gitme gereği duyduk. aranızda maya ya giden varsa şikayet yada memnuniyetlerini belirtirlerse çok sevinirim. Yüce rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırsınız en kısa zamanda..

ay ne guzel hadı inş bebişin senınledır ve sımsıkı tutunur sana.herkese soyluyorum sana da soyleyeyım saffat suresi 100.ayeti oku. RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN anlamı:rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan et. inş duaların gücüyle pozitif olur sonucun.

Allah razı olsun canım :)

öncelikle sunu belirtmek isterimki, sanki hayatınız da hiç olmayacak gibi gelen seyler birden tamda hayatınızın merkezine oturuveriyor. ve siz birden ne oluyor bana diye kalıveriyorsunuz ben son bir aydır tamda bu noktadayım. 4 yıllık evliyim ilaçsız 3 yıl korundum 1 yıldır korunmasız ilişkimiz vardı ben sadece tembellikten yada işte stresden falan hamile kalamadığımı düşünüyordum. ama değilmiş.. yarın maya ya gidiyoruz ne olacak bilmiyorum aslında önce sadece kontrol amaçlı özel bi kliniğe gitmiştik ama sonuçlar kötü olunca daha emin ellere gitme gereği duyduk. aranızda maya ya giden varsa şikayet yada memnuniyetlerini belirtirlerse çok sevinirim. Yüce rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırsınız en kısa zamanda..

kesinlikle öyle.. bizde eşimle konuşurken onu söylüyoruz.. hiç bir zaman böyle bir şey yaşayacağımız aklımıza gelmezdi ama nasip..inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.. maya sitede gördüm ama okumadım yorumlarını tüp bebek merkezleri topicinde yer alıyor inceleyin isterseniz.. ama eğer ist anadolu yakası uygunsa kadıköy şifayı öneririm harika insanlar.. engin enginsu ve birgül sarıkamış tedavimi yürüttü..çok çok memnunumm..

sizin yaş kaç? sorun ne?

ay canım uzme kendını.kuru kayısı fala ye.sabahları ılık su iç.bağırsaklarını yumuşatsın.inş sonucun pozitif olur
hayırlı haberlerin gelir inş....

sağol canım ya ..hepiniz çok tatlısınız...aminnnn tatlım aminnnn

kıyamam hayırlıs olsun arkadaşım doktorunla konuş istersen ilaç ismi önerebilir..

şimdiye kadar iyiydi aslında..dün kek ve poğaça yedim..hiç meyve yemedim heralde ondan oldu...siz siz olun meyvesiz gün geçirmeyinn...:54::54:

Sweet_baby gecmis olsun çok, kuru incir süt çok ise yarıyor. Aksam yatmadan ye 3,4 tane üstüne de 1 bardak süt sabaha rahatlatır. Dikkat et kendine ve bebisine. Ben 2 denememde de yasadım kabizlik, insan çok üstlük, dert yapıyor, ama sıkma canını bebeğine can veren Rabbim korusun herseyden sizi.

Tuanayi merak ettim ona bakmaya girdim ama haber yok. Umarım hersey yolundadir. Test gunü yarındi diye hatırlıyorum, güzel haberlerle gelir inşallah.

Ben de 3.tedavimin ilk adımını attım. İnşallah mevlam bu denemeye yazmıştır bebeğimi, 1 ay dogum kontrol hapı içeceğim, Ekim sonu gibi iğneler baslar sanırım.

Arkadaslar adetten oldu sorayım niye bizim bir listemiz yok?

tuanacım son durumun nasıl.kanaman devam ediyor mu.kan testını naptın.cumartesı mı yaptırcaksın...
kanama devam ediyo cnm yarın sabah yaptırcam testi

tuana nerdesın merak edıyorum senı,bir gelişme var mı
aynı cnm durumlar:59:

Sweet_baby gecmis olsun çok, kuru incir süt çok ise yarıyor. Aksam yatmadan ye 3,4 tane üstüne de 1 bardak süt sabaha rahatlatır. Dikkat et kendine ve bebisine. Ben 2 denememde de yasadım kabizlik, insan çok üstlük, dert yapıyor, ama sıkma canını bebeğine can veren Rabbim korusun herseyden sizi.

Tuanayi merak ettim ona bakmaya girdim ama haber yok. Umarım hersey yolundadir. Test gunü yarındi diye hatırlıyorum, güzel haberlerle gelir inşallah.

Ben de 3.tedavimin ilk adımını attım. İnşallah mevlam bu denemeye yazmıştır bebeğimi, 1 ay dogum kontrol hapı içeceğim, Ekim sonu gibi iğneler baslar sanırım.

güzel haber verebilmeyi çok istterim ama hergün umutlarımı wcye gömüyorum :59:kızlar hepinize çççooook teşekkür ederim yarın sonuç ne olursa olsun yazıcam size:58:

yanı kızlar hepimiz elimizden geleni yapıyoruz,bundan sonrası allahın takdiri..allah bu yolda emek harcayan herkese sabır ve yardım etsin..

kyr biz bi liste oluşturmuştuk excel sonra world olarak ama buraya atmak için farklı yapılıyo sanırım bir türlü atamamıştık maalesef yetkililerde bu konuda dönüş yapmadılar öle kaldı diğer topikte yani ağustos eylül topiğinde çok güzel bi liste vardı yapan arkadaş may babydi sanırım ona ömsj yazdım cvp vermedi öle kaldı ve maalesef listemiz yok:50:

sannırım sende 2011 nisan transferleri sayfasına yazıyosun bende bu nisanda tedavi olmuş sık sık yazmıştım o sayfaya maalesef 2011 kasım aralık anneleri topiğine geçiş yapamadım ama her iki sayfayı hala takip ediyorum bide ara sıra eğer nisan transferim olsaydı şimdi kaç haftalık olacaktı diye hesap yapıyorum(26 haftalık olacakmış:(()
gerçi karar verdim artık hesaplamayacağım bu günkü yazını görünce yazmak istedim inşallah ekim tedavisi ikimize ve tabiiki diğer arkadaşlarımıza annelik mucizesini tattırır evlatlarımızı kucağımıza alırız sağlıkla..

ben sabır değil bebeğimi istiyorum:59:

kuzumm sakin ol ltf az kaldı hayırlsı ile alacaksın inşallah mutlu haberi ltf sakin ol olumlu olmaya çalış canım çok zor biliyorum ama bol bol dua et dualarım seninle arkadaşımmm hakkında hayırlısı olsun dilerim kalbindeki muradın hakkında hayırlıdır.

kuzumm sakin ol ltf az kaldı hayırlsı ile alacaksın inşallah mutlu haberi ltf sakin ol olumlu olmaya çalış canım çok zor biliyorum ama bol bol dua et dualarım seninle arkadaşımmm hakkında hayırlısı olsun dilerim kalbindeki muradın hakkında hayırlıdır.
evet çok zormuş çabalayıpta olmaması yarın çıkacak bakalım testte neyse ...inş sen kavuşursun cnm bu sefer mevlam gönderir inşaallah mis kokulunu :71:

tuanacım gerçekten zor ama dirayetli olmaya çalış cnm ne olur:(((
cnm inş senin pozitif çıkar cnm bunu canı gönülden istiyorum benim sınavım bitmemiş henüz demekki her tedavi için bu son diyorum olmasada tedavi olmam diyodum ama olmuyo işte

Back