Sweet_baby gecmis olsun çok, kuru incir süt çok ise yarıyor. Aksam yatmadan ye 3,4 tane üstüne de 1 bardak süt sabaha rahatlatır. Dikkat et kendine ve bebisine. Ben 2 denememde de yasadım kabizlik, insan çok üstlük, dert yapıyor, ama sıkma canını bebeğine can veren Rabbim korusun herseyden sizi.
Tuanayi merak ettim ona bakmaya girdim ama haber yok. Umarım hersey yolundadir. Test gunü yarındi diye hatırlıyorum, güzel haberlerle gelir inşallah.
Ben de 3.tedavimin ilk adımını attım. İnşallah mevlam bu denemeye yazmıştır bebeğimi, 1 ay dogum kontrol hapı içeceğim, Ekim sonu gibi iğneler baslar sanırım.
Arkadaslar adetten oldu sorayım niye bizim bir listemiz yok?
ben sabır değil bebeğimi istiyorum
merhaba lucrını kaç tane kullandın adet oluncada devam edılıyor mu lucrın kullanmaya.bir de lucrın başladığında kan alıp test yapıldı mı.
bana hemşirem lucrın kullanmaya başladığında kan alıcaz dedi ama telde konuşuyoduk soramadım dun hemşireye kan alıp ne testı yaptıklarını.
merak ediyorum açıkcası....
demek kızın var allah bağışlasınkaçıncı denemende oldu kızın.inş bu bebişinde ilk denemende olur kızına kardeş gelir :13:
sannırım sende 2011 nisan transferleri sayfasına yazıyosun bende bu nisanda tedavi olmuş sık sık yazmıştım o sayfaya maalesef 2011 kasım aralık anneleri topiğine geçiş yapamadım ama her iki sayfayı hala takip ediyorum bide ara sıra eğer nisan transferim olsaydı şimdi kaç haftalık olacaktı diye hesap yapıyorum(26 haftalık olacakmış()
gerçi karar verdim artık hesaplamayacağım bu günkü yazını görünce yazmak istedim inşallah ekim tedavisi ikimize ve tabiiki diğer arkadaşlarımıza annelik mucizesini tattırır evlatlarımızı kucağımıza alırız sağlıkla..
[QUOTE
ben de izmirdenim, sen nerede tedavi oluyorsun? ben irenbe tup bebekte Ahmet Zeki Işık'la başladım tedavime.
Yerim seni ben.Tamam aşkım benim inşallah bebeklerimize kıyafetler almaya gitmek nasip olsun.
Ay canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Ben haftaya bugün başlayacağım canım iğneye.Yani bu iğneler bittikten sonra da başka asıl iğnelerimizi kullanacağız.Bu arara doğum kontrol hapını neden kullanıyorsun .Anlayamadım ;(
Bu arada ben de İzmirdeyim ve Ege üni de başladım tedavime, sorun eşimden kaynaklı.Sizde sorun ne canım...Özelden de yazabilirsin bana her zaman..öptüm
İnşallah arkadaşımmmmmmmm
Canım benim Smyrna gerçekten güzel bir merkez ancak ticari amaçlı malesef..
Benim bu merkezle güzel bir anım yok.Ben birkaç yere de yazdım bu konuyla ilgili.Ben yumurta takibi için gidiyordum iş yerime çok yakın olduğu için.Daha sonra eşin de gelsin dediler ve eşim de test falan verdi.o kadar benimle ilgilenen dr suratıma atar gibi sonuçları sorununuzu halledin öyle gelin dedi...ordaki ürolog e.bal bize öyle bir anlattı ki tamam dedik biz öldükdaha sorunumuzun ne olduğunu falan anlamazken o şok halde bize tüp yapın hemen dedi.Hemen para olayına girildi.Yani biz neye uğradığımızı bilemedik.Hala bu sorunumuzu halledememizin sebepleri onlar.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları.Biz eski biz değiliz artık.Sen bilirsin artık o merkezi.
canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun.biz de yaşarız inşallah bu duyguları.
Yupii ben de bu ayki adetime o kadar sevinmiştim ki.
Canım ne güzel bir dua bu...aminnnnnnnnnnnn
Ben de tuanadan çok memnunum.
meliscim merhaba
uzun protokol uygulandı bende. gecen aykı adetımde basladım dogum kontrol hapına. 21. gunu adetin de decapeptyl e basladım. bu iğneyi adet gordukten sonra da kullanacakmısım. ben asılamadan tecrubelıyım dıger ıgnelere. onlar adetin 3. gunu ve sonrasında vuruluyor.
bizde sorun endometrioziskistle basladım tedavime. Özel ege tup bebek merkezıne gidiyorum
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... hepimize kolaylıklar diliyorum
merhaba cnm
hayırlı olsun tedavin inş..
ben ozel ege tup bebekde tedavi gorecegım. benden baska orada tedavi goren var mı? içime sinmese de doktorum nedenıyle basladım. doktorum Sait Yücebilgin
Evet pinarcim o sayfada ilk tedavimi yasadım, ilk olduğu için çok heyecanlı, çok meraklı, sonuçta çok aciliydi. Orayı ben de takip ediyorum. Ama olsa ne olurdu diye hiç düşünmedim sen de düşünme uzme böyle kendini. İnşallah son tedavilerimizi burda kutlayacağız. Hep dua ediyorum bu 3.tedavim 3 ayrı sayfa oldu benim için:)) 3 sayfada da aynı duayı ettim. Mevlam bebeklerimizi bizlere yazsin
arkadaşlar bir aşama daha atlattım, histereskopi yapıldı bugün, doktorum rahim normal tüp bebek için herhangi bir engel yok dedi çok mutlu oldum:) adet olunca iğnelere başlayacağım .... ayın 15 i gibi olurum herhalde...
yarın sonuçalacak arkadaşlar için dua ediyor sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum....
selam kızlar,
ulun beyi acayip çok sevdim..umut tüp merkezinide aynı şekilde.. çok güzel anlattı ilgilendi ve dinledi...sonuçlar şöyle,
1. romatizma hastası olduğum için kullandığım ilaçlar bende yumurta rezervimde azalma ve kalitesiz yumurta olmasına sebep oluyomuş ama aynı zamanda pko olduğu için bnde yumurtalarım rezerv açısından dengeleniyormuş,
2. bana şeker dengeleyici ve de yumurta kalitesini artırıcı ilaç ve de yüksek doz folik asit verdi...
3. ben yumurtlamışım bu ay evet ama kist yumurtlamışım.. yani hevesim boşunaymış sol tarafta kist var,
4.şimdii doktor aslında yaştan dolayı falan ilk önce aşılama deneyelim 1 kez olmazsa tüpe başlarız dedi.. ama önce spermiogram istedi ona bakacak sonuçlara göre aşılama yada tüp dedi..
5.aşılamada tutma oranı %15 olduğundan ve de 1500tl olduğundan bize çok cazip gelmedi..kocişimle yolda konuştuk gelirken bnce direk tüp yapalım dedi hem oran düşük hem boşa para vermeyelim dedi..bnde öyle düşünüyorum..
6. ayrıca bndeki romatizma artmaya başladı ve gittikçe ağrılarım dayanılmaz olup sosyal hayatımı etkileeye başladı tekrardan hiç değilse tüp de oran yüksek olduğu için bncede tüp deneyelimm..
7. şimdi kocam p.tesi test yaptırcak sonra adetin 2.günü başlıcaz.. tüp istediğimizi sölicez hayırlısıyla önümüzdeki 10 gün içinde başlıcaz yani...
bnde haberler bunlar kızlar... görüşmeye giderken çok stresli ve gergindim.. görüşmeni sonund gözlerim doldu doktor ne oldu demesine kalmadan ben bi başladım ağlamayakendimi çok sıkmışım bırakıp rahatlayınca tutamadım valla ağladım doktor da peçete uzattıağla ağla rahatlarsın dedi öyle yani.. kendimi ii hissediorum umutluyum inşallah tüple bebeğim gelcek Allah ın izniyle..bnden haberler bunlar kızlar.. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
Kyr|31|eylül-ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
Aminnn... Hepimizin emekleri karsilik bulsun.Burda bir kaç arkadas daha orada kesin bildigim pınar. Sait hocayı esime çok tavsiye eden oldu. Sen memnun musun?
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
pinar1202||eylül-ekim|||özel ege tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
kyr|31|eylül-ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
tuana0225||eylül-ekim||||1 ekim test tarihi
bildiklerimi ekledim, oldu valla oleyyyy
ayy harika valla eline sağlık kyr benim 4. denemem olacak erkek sorunu bende 4 yıllık evliyim diğer arkadaşlarında bilgisi var onlarıda yazayımİsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
pinar1202||eylül-ekim|||özel ege tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
kyr|31|eylül-ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
tuana0225||eylül-ekim||||1 ekim test tarihi
bildiklerimi ekledim, oldu valla oleyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?