2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

evet haklısın cnm..Rabbim yavrularımızı krusun..O OL dedikten sonra hepsi boş...ama şu 12 gün hiç geçmek bilmiyor..

tedavin hayırlı olsunn

ben sabır değil bebeğimi istiyorum

tatlım geçmiş olsun...umarım yavrun seninledir...........

Son düzenleme:

Adetin 21. günü başladım kullanmaya ve devam ediyorum,adet olunca da kesintisiz kullanmaya devam ediliyor,tabii tedavi protokolü kişiden kişiye değişebilir,benim lucrin kullanmaya başlamadan genel testlerim olmuştu,lucrine başladığım gün ve daha sonrası hiç test olmadı,sen hangi aşamadasın?lucrin mi kullanıyorsun?
Kızım 2. denememde oldu,ilk denemem biyokimyasal sonuçlanmıştı,inşaallah hepimize nasip eder Allahım.

Son düzenleme:
[QUOTE

ben de izmirdenim, sen nerede tedavi oluyorsun? ben irenbe tup bebekte Ahmet Zeki Işık'la başladım tedavime.

[/QUOTE]

merhaba cnm
hayırlı olsun tedavin inş..
ben ozel ege tup bebekde tedavi gorecegım. benden baska orada tedavi goren var mı? içime sinmese de doktorum nedenıyle basladım. doktorum Sait Yücebilgin

Evet pinarcim o sayfada ilk tedavimi yasadım, ilk olduğu için çok heyecanlı, çok meraklı, sonuçta çok aciliydi. Orayı ben de takip ediyorum. Ama olsa ne olurdu diye hiç düşünmedim sen de düşünme uzme böyle kendini. İnşallah son tedavilerimizi burda kutlayacağız. Hep dua ediyorum bu 3.tedavim 3 ayrı sayfa oldu benim için:)) 3 sayfada da aynı duayı ettim. Mevlam bebeklerimizi bizlere yazsin

[QUOTE

ben de izmirdenim, sen nerede tedavi oluyorsun? ben irenbe tup bebekte Ahmet Zeki Işık'la başladım tedavime.

merhaba cnm
ben ozel ege tup bebekde tedavi gorecegım. benden baska orada tedavi goren var mı? içime sinmese de doktorum nedenıyle basladım. doktorum Sait Yücebilgin[/QUOTE]

Aminnn... Hepimizin emekleri karsilik bulsun.Burda bir kaç arkadas daha orada kesin bildigim pınar. Sait hocayı esime çok tavsiye eden oldu. Sen memnun musun?

merhaba cnm
ben ozel ege tup bebekde tedavi gorecegım. benden baska orada tedavi goren var mı? içime sinmese de doktorum nedenıyle basladım. doktorum Sait Yücebilgin

Aminnn... Hepimizin emekleri karsilik bulsun.Burda bir kaç arkadas daha orada kesin bildigim pınar. Sait hocayı esime çok tavsiye eden oldu. Sen memnun musun?[/QUOTE]

ben Sait bey ile 17 yasımda tanıstım. 13 senedir de ona gidiyorum. Endometriozis hastasıyım ben. Sait bey in yaptıgı bir laparoskopim var. Sait bey cok bılgılı bir doktor, gece gec saatlere kadar calısıyor. sadece çok konusmuyor. sen soru sordukca cevaplıyor, ben de artık her aklıma geleni soruyorum ona bu sekılde de konusmama sorununu aştık. acıkcası bu kadar seneden sonra değiştiremedim doktorumu. onemlı olan doktora guvenmek. asırı doz falan benım ıcın tehlıkelı. asılamada bıle ohss oldum dıye odum koptu. gunlerce nefes alamadım 4 aylık hamıle gibi gezdim... bu nedenle gun gun takıp cok onemlı.

arkadaşlar bir aşama daha atlattım, histereskopi yapıldı bugün, doktorum rahim normal tüp bebek için herhangi bir engel yok dedi çok mutlu oldum:) adet olunca iğnelere başlayacağım .... ayın 15 i gibi olurum herhalde...
yarın sonuçalacak arkadaşlar için dua ediyor sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum....

merhaba cnm
ben ozel ege tup bebekde tedavi gorecegım. benden baska orada tedavi goren var mı? içime sinmese de doktorum nedenıyle basladım. doktorum Sait Yücebilgin[/QUOTE]

bende oradanım doktorum kaan bey..

haklısın bende bugünde bıraktım eski tedavimi dualarına yürekten amin diyorummm

hadi hayırlısı olsun tatlım bir adım daha bebeğine doğru ne güzel:))

selam kızlar,

ulun beyi acayip çok sevdim..umut tüp merkezinide aynı şekilde.. çok güzel anlattı ilgilendi ve dinledi...sonuçlar şöyle,

1. romatizma hastası olduğum için kullandığım ilaçlar bende yumurta rezervimde azalma ve kalitesiz yumurta olmasına sebep oluyomuş ama aynı zamanda pko olduğu için bnde yumurtalarım rezerv açısından dengeleniyormuş,
2. bana şeker dengeleyici ve de yumurta kalitesini artırıcı ilaç ve de yüksek doz folik asit verdi...
3. ben yumurtlamışım bu ay evet ama kist yumurtlamışım.. yani hevesim boşunaymış sol tarafta kist var,
4.şimdii doktor aslında yaştan dolayı falan ilk önce aşılama deneyelim 1 kez olmazsa tüpe başlarız dedi.. ama önce spermiogram istedi ona bakacak sonuçlara göre aşılama yada tüp dedi..
5.aşılamada tutma oranı %15 olduğundan ve de 1500tl olduğundan bize çok cazip gelmedi..kocişimle yolda konuştuk gelirken bnce direk tüp yapalım dedi hem oran düşük hem boşa para vermeyelim dedi..bnde öyle düşünüyorum..
6. ayrıca bndeki romatizma artmaya başladı ve gittikçe ağrılarım dayanılmaz olup sosyal hayatımı etkileeye başladı tekrardan hiç değilse tüp de oran yüksek olduğu için bncede tüp deneyelimm..
7. şimdi kocam p.tesi test yaptırcak sonra adetin 2.günü başlıcaz.. tüp istediğimizi sölicez hayırlısıyla önümüzdeki 10 gün içinde başlıcaz yani...

bnde haberler bunlar kızlar... görüşmeye giderken çok stresli ve gergindim.. görüşmeni sonund gözlerim doldu doktor ne oldu demesine kalmadan ben bi başladım ağlamaya kendimi çok sıkmışım bırakıp rahatlayınca tutamadım valla ağladım doktor da peçete uzattıağla ağla rahatlarsın dedi öyle yani.. kendimi ii hissediorum umutluyum inşallah tüple bebeğim gelcek Allah ın izniyle..bnden haberler bunlar kızlar.. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)

hly canı merkezini sevmene çok sevindim hayırlısı olsun umarım eşinin spermiyogramı mükemmel çıkar bencede tüp bebek en mantıklısı aşılama hiç yaptırmadım ama gördüğüm kadarıyla zaman kaybı tekrar tebrik ederim hayırlısı olsunnn

canım inan aklımda kaldı sana mutlaka yazayım dedim yarın bi toplantım var akşama kadar bakamam sanırım fırsat bulmaya çalışırım ama ne olur ne olmaz umarım yarın mjdeli haberlerle dönersin umarım kaderinde anne olmak ve güzel haberi yarın almak vardır kalbim ve dualarım seninle

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
Kyr|31|eylül-ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak

Son düzenleme:
Kyr|31|eylül-ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak

oldu sanırım
hadi başlayalım bilgiler lutfen

Son düzenleme:
pinar1202||eylül-ekim|||özel ege tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
kyr|31|eylül-ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|ekimde başlayacak
tuana0225||eylül-ekim||||1 ekim test tarihi

bildiklerimi ekledim, oldu valla oleyyyy

Son düzenleme:
Aminnn... Hepimizin emekleri karsilik bulsun.Burda bir kaç arkadas daha orada kesin bildigim pınar. Sait hocayı esime çok tavsiye eden oldu. Sen memnun musun?

ben Sait bey ile 17 yasımda tanıstım. 13 senedir de ona gidiyorum. Endometriozis hastasıyım ben. Sait bey in yaptıgı bir laparoskopim var. Sait bey cok bılgılı bir doktor, gece gec saatlere kadar calısıyor. sadece çok konusmuyor. sen soru sordukca cevaplıyor, ben de artık her aklıma geleni soruyorum ona bu sekılde de konusmama sorununu aştık. acıkcası bu kadar seneden sonra değiştiremedim doktorumu. onemlı olan doktora guvenmek. asırı doz falan benım ıcın tehlıkelı. asılamada bıle ohss oldum dıye odum koptu. gunlerce nefes alamadım 4 aylık hamıle gibi gezdim... bu nedenle gun gun takıp cok onemlı.[/QUOTE]

çok şanslısın, doktoruna güvenmen çok önemli bence, sonuçta hepsi aynı şeyi yapıyor, bu tedavinin en önemli noktası moral motivasyon bana kalırsa bu da doktorun işi. ben ilk 2 tedavimi hiç inanmadan, doktorumu hiç sevmeden yaşadım. Umarım herşey gönlünce olur.

cabım benı deeklermısın _? ılk deneme acıbadem hastanesınde lucrın e 20 eylul de basladım :)

ayy harika valla eline sağlık kyr benim 4. denemem olacak erkek sorunu bende 4 yıllık evliyim diğer arkadaşlarında bilgisi var onlarıda yazayım
hly7co umut tüp bebek merkezi ekim ayı aderinde başlıyor 23 yaşında 4 yıllık evli
tuana: medikal park göztepe 30 yaşında 10 yıllık evli 3 denemesi
nec 86: 26 yalında 2 yıllık evli sebebpsiz inf kadıköy şifa 1. denemesi sonuç bekliyor
baby2007:25 yaşında 4 yıllık evli pco-erkek inf bursa tüp bebek merkezi 1 . deneme ekim ayı adeti

aymutu:29 yaşında 9 yıllık evli anatolia tüp bebek mer 4. denemesi 1 kızı var zehra lucrin kullanıyor

bendekiler bunlar ilk yaptığımız listeydi bu sonradan eklenen ark bilgileriin almadık onlarda verirlerse listemiz tam olur tekrar ellerine sağlık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…