inş canım bende bu tedavimde azda olsa umutluyum ayrıca oğlm olursa adıda umut olucak:)benimde p.tesi canım kesin belli olur transfer günüm büyük ihtimalle sende önce alırım bebişimi:) birdahada bırakmayız inş bebişileri
çok saol canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi alırım yovrumu kocağımaCnmmm kaç gündür giremedim doğru dürüst, sana geçmiş olsun demek nasip olmadı. Kusuruma bakma nolur. Bu son olsun cnm, dilerim bebeğine en kısa sürede, en hayırlı şekilde kavuşursun. Üzülmemek elde değil, ama sürekli üzülmek de çare değil. Allahım sabrını verecek elbet, yeniden bebeğine yürüyeceksin emin adımlarla. Öpüyorum seni.
inşallah bebeyin tutunmuştur
kızlar bişi soracağım
biliyosunuz perşembe akşamı kahve rengi lekeler geldiği için
gidip test yaptım 2 çıktı
dahada hiç leke gelmedi akıntı bez bir akıntı oldu adet olmadım
aranızda böyle olan varmı
kızlar bu sorumu yanıtlarmısınız bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili
benim tırasferim 30 kasıma oldu bende 8 aralıkta test yaptım hastanenin bana verdiği test tarihide 9 aralıktıcanım ya test yaptığında kaçıncı gündeydin.. kahverengi lekeler genelde iyiye işarettir tuhaf geldi.. benim ilk tedavimde 17. gün adet olmuştum transferden sonra. ikinci tedavide senin dediğin gibi kahve leke gelmişti ama benim tutunmuştu ve kaybetmeye başladıktan sonra kahve lekeler geldi sık sık ama adet olmam birkaç hafta aldı
kızlar bu sorumu yanıtlarmısınız bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili
benim tırasferim 30 kasıma oldu bende 8 aralıkta test yaptım hastanenin bana verdiği test tarihide 9 aralıktı
benim ikici tedavimde 7. gün lekeler gedi sonra azar azar devam etti ve ben 10. gün adet oldum
ama bu defa iki tane leke geldi perşembe akşamı gittim hastaneye test yaptım 2 çıktı durum bu
işin ilginç yanı hiç adet sancım falanda yok
ben ilaçları iki gündür içmiyorum pazartesi günüde gidicem dr yanına testi tekrar yapın falan demedi biz dr teste 2 çıkmış dedik oda gebelik oluşmamış dediçok ilginç canım testini tekrarlamanı istemediler mii ? ben ikinci tedavide 9. gün lekelenmeme oldu hamile çıktım. sonra yaşamadı. genelde tekrarlatırlar testi ama ne bilim canım enteresan ilaçları bırakınca hemen adet olmuyorsun filan diyorlardı belki ondandı. doktorunla konuş
evet cnm haklısın tabiki ama eşimde kolesterol var ilacını içmiyo onun bu hali üzüyo beni bi umut bebek olursa oda daha iyi olmayaçalışır umudu olur demiştim kısacası çok istiyoduk yarın diyetime başlıcam ve bu ay biyandan incir kürü yapıcam pes etmek yok belki kendiliğinden gelir nasıl olsa yumurtam bol ALLAHA şükür en azından diyetim bitene kadar arada böyle deneyeyim diyorum ne bileyim ya kafayı yemesem iyidirah canım sakin ol ne olur bak kuzucuğun sağlıklı test sonuçların çok güzel şükürer olsun . ne olur biraz daha sakinlik nec ne olur. eminim bebeğin hissetmemişir üzüldüğünü ama bu hissetmeyeceği anlamına gelmez canım bak Rabbime şükürler olsun herşey yoluda gidiyor ne olur bu keyifli günlerin tadını çıkar biraz rahat olmaya çalış canım benim...
tuana canımm deme öyle ne olur demeee
bak hiç bir şey dünyanın sonu değil şimdi eşin kanser olsa gözlerini önünde erise gitse inan o zaman çok daha fazla üzülürdün yada sana bişey olsa. lütfen aklına bunları getir ve şükret canım biz yinede çok şanslı insanlarız eğer eşime bir şey olsa 10 çocuğum olsa neye yarar yapma ne olur canım. belki çok ağır bir örnek ama sadece düşün isterim
yaran çok yeni acın çok taze biliyorum amaaa bütün bunlar geçecek biliyosun ümitlerin yeniden filizlenecek as olan öncelikle sen ve eşinsiniz lütfen bunu unutma. bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok . ne olur üzülme
haklısın cnm evet okudum dediğin topiği ama ben okadar güçlümüyüm bilmiyorum gücümün yettiği yere kadar pes etmicem bu sefer kimseye demediğim halde geçen zil çalmıştı ısrarla açmadım kapıyı kimse anlamasın diye aşşağı ininp görümceme demişki tuana tüpbebek yaptırdı heralde yatıyo bana kapıyı açmadı demiş ya belki işim var belki evde yokum sakız oldum anlıyacağın sinir oldum resmencanımm ne olur diğer arkadaşlarında dediği gibi kendini bu şekilde suçlama.. durum gerçekten çok zor çok yorucu ama Allahımıza tevekkül etmeken başka hiçbir çaremiz yok.. bir topic açılmış 14 yıllık sürecini anlatmış bir arkadaş ve binlerce şükür umuduna kavuşmuş.. Allahtan umut kesilmez gerçekten ki inşallah RABBİM sana cennet yüzlünü tedavisiz yollucak sana.. ne olur toparlan eşine ve kendine çok çok dikkat et..
tabiki önemli değil sorunun kimde olduğu sadece onda olsaydıda asla bırakmazdım eşimi ileri hareket yüzde 55eşimde buda sorun değil demişti doktor ama içimdeki bi his bana bebeğin olucak diyor bilmiyorum çok zormuş gerçekten bunu yaşamak sen bu tedavinde kavuşacaksın inşaallah eşinde üzülüyodur bence ama erkekler pek belli etmek istemez elbetteki sevdiği kadından bi çocuğu olmasını istiyodurCnm bence ne yapilmasi gerekiyrsa yaptr gercktn burda sorun esinde de olabilir aslinda sorunun kimde oldugu degil ne oldugu onemli aslinda hicbirsey sebebsiz degil inanki bizim bebegimz olmuyrsa var mutlak bir sebebi evet bak gerckten sukret benim durumum zor esim bu konuda ve beni hic anlayamiyor onunbircocugu olmasi ona guc veriyor amn bosver ya takilma bu konuya diyor aslinda benm icin katlnmasi zor birdurum yani hakkimzda hayrlisi cnm hicsikma kendini rabbm hepimize sabir versin
inşaallah bende sizler gibi kavuşurum bebeğime iğneyi bende soracaktım bugün doktora moral bozukluğundan aklıma gelmedi çünkü hemşire gebelik durumunda 9ay kullanıcaksın demişti testte bi sorun çıkmadı dedikleri haldeMerhaba kizlar.
Tuana cok uzuldum canim benim ,ne hissettigini anliyorum inan.
Umarim bu son yasadigin aci olur.
Kizlar kan pihtilasmam ile ilgili yorumlar yapmissiniz cok sagolun .
Kizlar bende sadece mtfhr 1298 heterezigot mutasyon var,digerleri normal.
Dr makaleleri okudum,kimisi igne kullanilabilir diyor,kimisi cok dusuk bir seviye pihtilasma oldugundan coraspin yeter diyor.
Ben genetikte uzman bir dr'a gosterdim,igneye gerek yok dedi.
Kendi dr'um docent oda gerek yok dedi.
Birde hastanede klinik sefi olan bi prof'a sordum oda ayni.
Ben ne yapayim kizlar.
Sali hastaneye gidicem, doktoruma dusuk doz kan sulandirici igne istedigimi soylicem.
Tamam derse kullanirim, yok israrla aspirin yeter derse bende israr etmicem kizlar.
Allah'a emanet yavrum,o korusun .Rabbim korusun kollasin.
amin cnm inşaallah bizde kavuşuruz yavrularımızatuana inan çok üzüldüm iki gün önce bu üzüntüyü yaşamış biri olarak diye bileceğim tek şey allah gönlüne sabır ferahlık versin
cnm benimde 2çıktı ama tüpbebekte bi anlam ifade etmiyor normal zamanda çıksa geç döllenme deriz artma ihtimali olabilir ama tüpbebekte transferden sonra ilişki olmadığı için zannetmiyorum cnm benide başlamadı kanamam ilaçları kesdim bugün sizde sorun neydi cnm ?kızlar bu sorumu yanıtlarmısınız bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili
inşaallah bu tedavinde kavuşursun yavruna cnmslm kızlar...rabbimin izniyle başladım tedaviye..17 sinde kontrolüm var bakalım??hem heyecanlıyım hemde acaip stresliyim
hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını..slm kızlar...rabbimin izniyle başladım tedaviye..17 sinde kontrolüm var bakalım??hem heyecanlıyım hemde acaip stresliyim
az önce klinikten aradılar toplanan 14 yumurtanın 12 si sağlıklıymış ve 10 tanesi döllenmiş gidişata göre ya p tesi yada çarşamba gününe transfer yapılıcak inş benim minik kuzularımdan daha fire veren olmaz dualarınız bizlerle olsun artık benim içimde hiç ayrılamamk üzere kavuşalım kuzularımla...
yaş 25 ,antalya gelecek tüp bebek merkezi 20 aralık test günü 2.denemeCnmmm hayırlı uğurlu olsun, bebeklerin sendeymiş, Alalhım hiç ayırmasın sizi. Ben seni listeye ekledim ama bilgilerin eksik, tamamlarsan çok seviniriz. Güzel haberlerini paylaşırız inşallah 10gün sonra...
inşaallah bu tedavinde kavuşursun yavruna cnm
hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını..
olmadı kızlar bana mutluluk haram sanki sonuç 2.78 inşaallah tedavide olanlar sonuç bekleyen diğer arkadaşların pozitif sonuçlanır hamile olanlarında doğurmak nasip olur inşaallah
evet haklısın cnm inşaallah sende kavuşursun evladına bu seferki tedavinde hayırlısıylaamin canım inşallahhhhh.sende sıkma canını demekki hayırlısı buymuş.sonradan olan kayıplar daha acı canım.hakkında hayırlısı buymuş
evet cnm bu yolda maddi manevi yoruluyoruz inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız hayırlısıylacnm çok üzüldüm ama lütfen koyma kendini mutlu olmak hepimizin hakkı bugün olmadıysa bir gün mutlak olacak sende bebeklerinin kokusuyla uyuyacaksın rabbim en hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin
Ahhh kızlar ne zormuş bu bekleyiş, valla ömrümden ömür gitti. Zor valla zor, her anı ayrı heyecan, her süreci farklı telaş. Biliyorsunuz nasıl pozitif, nasıl inançlıydım sonuçtan önce. Sonucumu alınca bana birşeyler oldu, öyle kalakaldım, sanki zaman durdu, ruhum bir yerlerde çoşmayı bekliyor. Ayyy Allahım nasip etse de hayırlısıyla şu kesemizi bir görseydik. Bugün transferimiz 18.günü, sabah kan verdim, inanın yeniden sonuç alıyor gibi heyecanlandım, 4828çıktı. Rabbime şükürler olsun orada bebeğim, haftaya c.tesi kese için gideceğim, 1hafta yeter inşallah bu bana:)))
Alalhım hepimize hayırlı yazılar yazsın, hepimizi güldürsün,hepimize sabır versin, hepimizi evlatlarına kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?