2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayrli olsun cnm tranfern gabila senin bndn 3gunonce oluck ay insallh busefer bizde pozitf aln gruba katilalim umut etmeyi bilen vuslattaki sirrada asinadir derler insallh rabbim gonlune gore versin guzel isim

Merhaba kizlar.
Tuana cok uzuldum canim benim ,ne hissettigini anliyorum inan.
Umarim bu son yasadigin aci olur.

Kizlar kan pihtilasmam ile ilgili yorumlar yapmissiniz cok sagolun .
Kizlar bende sadece mtfhr 1298 heterezigot mutasyon var,digerleri normal.
Dr makaleleri okudum,kimisi igne kullanilabilir diyor,kimisi cok dusuk bir seviye pihtilasma oldugundan coraspin yeter diyor.
Ben genetikte uzman bir dr'a gosterdim,igneye gerek yok dedi.
Kendi dr'um docent oda gerek yok dedi.
Birde hastanede klinik sefi olan bi prof'a sordum oda ayni.
Ben ne yapayim kizlar.
Sali hastaneye gidicem, doktoruma dusuk doz kan sulandirici igne istedigimi soylicem.
Tamam derse kullanirim, yok israrla aspirin yeter derse bende israr etmicem kizlar.
Allah'a emanet yavrum,o korusun .Rabbim korusun kollasin.

çok saol canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi alırım yovrumu kocağıma

tuana inan çok üzüldüm iki gün önce bu üzüntüyü yaşamış biri olarak diye bileceğim tek şey allah gönlüne sabır ferahlık versin

kızlar bu sorumu yanıtlarmısınız bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili

canım ya test yaptığında kaçıncı gündeydin.. kahverengi lekeler genelde iyiye işarettir tuhaf geldi.. benim ilk tedavimde 17. gün adet olmuştum transferden sonra. ikinci tedavide senin dediğin gibi kahve leke gelmişti ama benim tutunmuştu ve kaybetmeye başladıktan sonra kahve lekeler geldi sık sık ama adet olmam birkaç hafta aldı

benim tırasferim 30 kasıma oldu bende 8 aralıkta test yaptım hastanenin bana verdiği test tarihide 9 aralıktı
benim ikici tedavimde 7. gün lekeler gedi sonra azar azar devam etti ve ben 10. gün adet oldum
ama bu defa iki tane leke geldi perşembe akşamı gittim hastaneye test yaptım 2 çıktı durum bu
işin ilginç yanı hiç adet sancım falanda yok

çok ilginç canım testini tekrarlamanı istemediler mii ? ben ikinci tedavide 9. gün lekelenmeme oldu hamile çıktım. sonra yaşamadı. genelde tekrarlatırlar testi ama ne bilim canım enteresan ilaçları bırakınca hemen adet olmuyorsun filan diyorlardı belki ondandı. doktorunla konuş

ben ilaçları iki gündür içmiyorum pazartesi günüde gidicem dr yanına testi tekrar yapın falan demedi biz dr teste 2 çıkmış dedik oda gebelik oluşmamış dedi

slm kızlar...rabbimin izniyle başladım tedaviye..17 sinde kontrolüm var bakalım??hem heyecanlıyım hemde acaip stresliyim

evet cnm haklısın tabiki ama eşimde kolesterol var ilacını içmiyo onun bu hali üzüyo beni bi umut bebek olursa oda daha iyi olmayaçalışır umudu olur demiştim kısacası çok istiyoduk yarın diyetime başlıcam ve bu ay biyandan incir kürü yapıcam pes etmek yok belki kendiliğinden gelir nasıl olsa yumurtam bol ALLAHA şükür en azından diyetim bitene kadar arada böyle deneyeyim diyorum ne bileyim ya kafayı yemesem iyidir

haklısın cnm evet okudum dediğin topiği ama ben okadar güçlümüyüm bilmiyorum gücümün yettiği yere kadar pes etmicem bu sefer kimseye demediğim halde geçen zil çalmıştı ısrarla açmadım kapıyı kimse anlamasın diye aşşağı ininp görümceme demişki tuana tüpbebek yaptırdı heralde yatıyo bana kapıyı açmadı demiş ya belki işim var belki evde yokum sakız oldum anlıyacağın sinir oldum resmen

tabiki önemli değil sorunun kimde olduğu sadece onda olsaydıda asla bırakmazdım eşimi ileri hareket yüzde 55eşimde buda sorun değil demişti doktor ama içimdeki bi his bana bebeğin olucak diyor bilmiyorum çok zormuş gerçekten bunu yaşamak sen bu tedavinde kavuşacaksın inşaallah eşinde üzülüyodur bence ama erkekler pek belli etmek istemez elbetteki sevdiği kadından bi çocuğu olmasını istiyodur

inşaallah bende sizler gibi kavuşurum bebeğime iğneyi bende soracaktım bugün doktora moral bozukluğundan aklıma gelmedi çünkü hemşire gebelik durumunda 9ay kullanıcaksın demişti testte bi sorun çıkmadı dedikleri halde

tuana inan çok üzüldüm iki gün önce bu üzüntüyü yaşamış biri olarak diye bileceğim tek şey allah gönlüne sabır ferahlık versin
amin cnm inşaallah bizde kavuşuruz yavrularımıza

cnm benimde 2çıktı ama tüpbebekte bi anlam ifade etmiyor normal zamanda çıksa geç döllenme deriz artma ihtimali olabilir ama tüpbebekte transferden sonra ilişki olmadığı için zannetmiyorum cnm benide başlamadı kanamam ilaçları kesdim bugün sizde sorun neydi cnm ?

cnm benmde 15 yumurtam vardı ve 10 embriyo oluşmuştu transferim oldu bekliyorum hayırlısıyla bebeklerimizi kalp seslerini duyalım biran önce rabbim mutluluğumuzu artırsın şimdiden hayırlısı olsun güzel anne

olmadı kızlar bana mutluluk haram sanki sonuç 2.78 inşaallah tedavide olanlar sonuç bekleyen diğer arkadaşların pozitif sonuçlanır hamile olanlarında doğurmak nasip olur inşaallah

cnm çok üzüldüm ama lütfen koyma kendini mutlu olmak hepimizin hakkı bugün olmadıysa bir gün mutlak olacak sende bebeklerinin kokusuyla uyuyacaksın rabbim en hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin

amin canım inşallahhhhh.sende sıkma canını demekki hayırlısı buymuş.sonradan olan kayıplar daha acı canım.hakkında hayırlısı buymuş
evet haklısın cnm inşaallah sende kavuşursun evladına bu seferki tedavinde hayırlısıyla

cnm çok üzüldüm ama lütfen koyma kendini mutlu olmak hepimizin hakkı bugün olmadıysa bir gün mutlak olacak sende bebeklerinin kokusuyla uyuyacaksın rabbim en hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin
evet cnm bu yolda maddi manevi yoruluyoruz inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız hayırlısıyla

cnm ya nekadar güzel bir durum dimi ayakların yerden kesilmiştir umarım, rabbim banada nasip eder inş. bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…