• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canmım benim sanki hamiş kalımışım gbi yazmışsın.inşallah rabbim söyletmiştir amin diyorum canııııııııııııı gönülden

:)))) hiç farketmemiştim inan içimden öyle gelmiş inşallah kalbime doğan doğru olur sağlıkla kucaklarsın evladını:))

evet cnm haklısın tabiki ama eşimde kolesterol var ilacını içmiyo onun bu hali üzüyo beni bi umut bebek olursa oda daha iyi olmayaçalışır umudu olur demiştim kısacası çok istiyoduk yarın diyetime başlıcam ve bu ay biyandan incir kürü yapıcam pes etmek yok belki kendiliğinden gelir nasıl olsa yumurtam bol ALLAHA şükür en azından diyetim bitene kadar arada böyle deneyeyim diyorum ne bileyim ya kafayı yemesem iyidir

haklısın cnm evet okudum dediğin topiği ama ben okadar güçlümüyüm bilmiyorum gücümün yettiği yere kadar pes etmicem bu sefer kimseye demediğim halde geçen zil çalmıştı ısrarla açmadım kapıyı kimse anlamasın diye aşşağı ininp görümceme demişki tuana tüpbebek yaptırdı heralde yatıyo bana kapıyı açmadı demiş ya belki işim var belki evde yokum sakız oldum anlıyacağın sinir oldum resmen

tabiki önemli değil sorunun kimde olduğu sadece onda olsaydıda asla bırakmazdım eşimi ileri hareket yüzde 55eşimde buda sorun değil demişti doktor ama içimdeki bi his bana bebeğin olucak diyor bilmiyorum çok zormuş gerçekten bunu yaşamak sen bu tedavinde kavuşacaksın inşaallah eşinde üzülüyodur bence ama erkekler pek belli etmek istemez elbetteki sevdiği kadından bi çocuğu olmasını istiyodur

inşaallah bende sizler gibi kavuşurum bebeğime iğneyi bende soracaktım bugün doktora moral bozukluğundan aklıma gelmedi çünkü hemşire gebelik durumunda 9ay kullanıcaksın demişti testte bi sorun çıkmadı dedikleri halde

amin cnm inşaallah bizde kavuşuruz yavrularımıza

cnm benimde 2çıktı ama tüpbebekte bi anlam ifade etmiyor normal zamanda çıksa geç döllenme deriz artma ihtimali olabilir ama tüpbebekte transferden sonra ilişki olmadığı için zannetmiyorum cnm benide başlamadı kanamam ilaçları kesdim bugün sizde sorun neydi cnm ?
2nın bişi ifade etmediğini biliyorum gebelik şansı malesf se-ıfır sadece merak ediyorum ilkin lekeler geldi
sonra kesildi ilaçları kesmeme rahmen adet olmadım onun için sordum
tuana bizim neyimiz olduğunu inan bende bilmiyirum
en başta erkek infertilitesi idi sadece morfoloji yanı yapı bozukluğu
3. denememde yani bu denememde pco hastası olduğumu öğrendim
şimdide hastane dün aradı dr tırasfer anında rahim ağzında sorun görmüş bu sorun bizim %50 şansımızı %1 düşürmüş
ve buna rahmen tırasferim iptal edilmemiş ve bizi bundan haberdar etmemışler herşey olup ben negatif sonucu alınca söylediler
cerrahi bir operesyon gerekiyomuş
yani valla artık kime inanacağımı neye inanacağımı bilmiyorum tam 6 binlira paramız gitti
ve bu bizim için büyük bir mebla
o kadar emek umut hepsi çöp oldu gitti
şimdi beni arayıp tırasferde sorun vardı diyolar madem vardı sorun neden iptal edilmedi neden embiriyolar dondurulmadı
neden sorun giderildikten sonra tırasfer yapılmadı
yani anlıyacağın benim ne sorunum olduğunu bende bilmiyorum

tuana ve çakır kızlar gerçekten çok üzüldüm işallah tedavisiz kendiğinden gelir kuzularınız, allah sabır versin sözün bittiği yrdeyim gerçekten çok üzüldüm :(

tuana ve çakır kızlar gerçekten çok üzüldüm işallah tedavisiz kendiğinden gelir kuzularınız, allah sabır versin sözün bittiği yrdeyim gerçekten çok üzüldüm :(
inşallah inşallah inşallah
rabbim biziemde yüzümüzü güldürsün sizin evlatlarınızıda korusun sağlıcakla versin kocağınıza

2nın bişi ifade etmediğini biliyorum gebelik şansı malesf se-ıfır sadece merak ediyorum ilkin lekeler geldi
şimdide hastane dün aradı dr tırasfer anında rahim ağzında sorun görmüş bu sorun bizim %50 şansımızı %1 düşürmüş
ve buna rahmen tırasferim iptal edilmemiş ve bizi bundan haberdar etmemışler herşey olup ben negatif sonucu alınca söylediler
yani valla artık kime inanacağımı neye inanacağımı bilmiyorum tam 6 binlira paramız gitti
şimdi beni arayıp tırasferde sorun vardı diyolar madem vardı sorun neden iptal edilmedi neden embiriyolar dondurulmadı

bak şimdi üzülmekle beraber inan çok çok sinirlendim o şeref.....re
Allaha ahavala et canım benim çok zor biliyorum ama Allahlarından bulsunlar gidip rezil edeceksin bunşarı gerekirse gazeteye vereceksin ayy ne bileyim işte yazıklar olsun aldıkları paralarda haram olsun. bırak parayı ya kaybedilen tüketilen umutlar. çok kızdım kusuruma bakma.
Allahım dilerim en kısa zamanda tedavisiz göndersin sana meleğini dualarım seninle canım...

canım inşallah toplamışsındır kendini daha iyisindir sıkı sıkı sarıl eşine siz birbirinizin en kıymetlilerisiniz.
inan aradığın güç azim sende içinde.....

bak şimdi üzülmekle beraber inan çok çok sinirlendim o şeref.....re
Allaha ahavala et canım benim çok zor biliyorum ama Allahlarından bulsunlar gidip rezil edeceksin bunşarı gerekirse gazeteye vereceksin ayy ne bileyim işte yazıklar olsun aldıkları paralarda haram olsun. bırak parayı ya kaybedilen tüketilen umutlar. çok kızdım kusuruma bakma.
Allahım dilerim en kısa zamanda tedavisiz göndersin sana meleğini dualarım seninle canım...
pazartesi gidicem zaten
bunların hepsinin hesabını sorucam
ki dondurulmuşlarım orda
zaten kaliteli embiriyo elde edilmiyo 3 tane embiriyom orda
yani anlıcan ben iki arada bir derede kaldım
ki bide bu istanbulun be türkiyenin en başarılı ve kaliteli olarak gösterilen hastanelerden biri
düşünün yani
kurum adı yazarsam ceza alırım
ama listede gürürsün merkezin adını

pazartesi gidicem zaten
bunların hepsinin hesabını sorucam
ki dondurulmuşlarım orda
zaten kaliteli embiriyo elde edilmiyo 3 tane embiriyom orda
yani anlıcan ben iki arada bir derede kaldım
ki bide bu istanbulun be türkiyenin en başarılı ve kaliteli olarak gösterilen hastanelerden biri
düşünün yani
kurum adı yazarsam ceza alırım
ama listede gürürsün merkezin adını
cidden çok üzüldüm Rabbbim yardımcın olsun umarım herey çok iyi olur senin için...

cnm bende pko hastasıyım sözde kolay hamile kalırmış pko hastaları doktorun gerçekten vicdansızmış onca para emek yeşeren umutlar sadece para kazanma derdindeler bugün doktorum diyoki sen biçok şeyi zaten biliyosun bende dedimki bilmekten sıkıldım bilmek değil sonuç istiyorum dedim:20: belkide reglin görülen o sorundan kaynaklıdır cnm ALLAH vicdanlı hastaları düşünen doktorlarla karşılaştırsın inşaallah ne bileyim yaa çok zor dondurulmuşun varmıydı peki cnm inşaallah bizimde yüzümüz güler hayırlısıyla

canım allahım tez zamanda mutlulugunu sana verir inş
inşaallah cnm çok sağol

inşaallah cnm aynı süreçleri yaşamaya gücüm yok iğne acısı ilaçlar vız gelir ama bebeğim gelirse o korku çok kötüü inşaallah sen hayırlısıyla vakti saatinde kucağına alırsın bebeğini:nazar::nazar:

canım inşallah toplamışsındır kendini daha iyisindir sıkı sıkı sarıl eşine siz birbirinizin en kıymetlilerisiniz.
inan aradığın güç azim sende içinde.....
cnm arada iyi gibiyim arada gözlerim doluyor ama iyi olucam inşaallah iyiki varsınız cnm

canım yaşadıklarını şimdi okudum inan çok üzüldüm malesef adı çok duyulmuş olsa da işi para için yapan kurumlar çok.. çok şeyler duydum bende hastaneler hakkında.. elbette hesabını sor. inşallah tedavisiz gelir meleğin ama tedaviye ihtiyaç duyarsan kadıköy şifayı şiddetle tavsiye ederim para umurlarında değil ve çok profesyoneller doktorum bana her aşamada şöyle olursa tedaviyi iptal ederiz diyordu herşeyi çok incelediler.. aklında olsun..

hangi kelime bu acıyı hafifletir ne teselli ederki bazen birine üzüntüsünü paylaşacak bi cümle kurmak bu kadar zor olabiliyor..bende transfer için bekliyorum ama belkide beklemiyorum da kötü bi sürece gün saymaktansa umutla sonsuza dek beklemek daha cazip geliyor..bunlar bızım sınavımız belkide bunları yaşayarak bazı şeyleri kazanıyoruz yada kıymetini bilmemiz için yaşıyoruz her şerde bir hayır var her hayırda da bir şer bugun şer dediğimizin yarın hayra dönüşmiyceğini kim bilebilirki??bu üzüntülerin sonu allahın izniyle büyük bir mutlulukla taçlanacaktır rabbim kimsenin çekemeyeceği yükleri yüklemiyor omuzlarına. 17 yaşında babamı kaybettim insanları görünce kızıyordum nasıl yaşıyorlar konuşuyorlar hiç bişey olmamış gibi diye 3 5 senem bunları düşünerek geçti sonra evlendim ozamanlar en büyük mutsuzluğumdu o daha kötüsü yoktu taki artık bir evlat sahibi olamamanın eksikliğini yaşayana dek..şimdi buna üzülüyorum kendimce en büyük sıkıntım mutsuzluğum ne malum belki evladım olacak ondan sora ne olarak beni bekliyecek yeni sıkıntı ve umutsuzluklarım...rabbim güzel yuvanızı boy boy evlatlarla şenlendirsin inş...eşlerinizle ağzınızın tadı bozulmasın zamanı gelince herşey siz istemesenizde olacak zaten sadece bunu düşünüp rahatlayın az daha sabır..sabrın sonu selamettir bu çabalarınız karşılıksız kalmaz inş..

bebeğimm gözümün nuru kuzum bizim seninle imtihanımız bu demi annecimmm.
herkesin bir sınavı vardır bu hayatta bizimse en büyük sınavımız bu..
dileğim umudum ümidim seni kucağıma almak ama olurda Rabbim benden çok severse seni almak isterse eğer yanına vardır bir bildiği ben Razıyım ondan gelene...
üzülür ağlarım ama isyan etmem yinede
ama sen yinede konuş Rabbimle olur mu bebeğim
ne olur alma beni ondan de. ben onun içine düşünce gönlüne yağınca bir nur gibi
ona umut oldum de tamam mı annecim .tamam mı hasretimmm
ne olur beni bırakma bebeğimmmmmmmmm
ne olur beni bırakma kahramanımmm
sen çok güçlüsün çok....

ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizdennnnnnn

Son düzenleme:
dileğim umudum ümidim seni kucağıma almak ama olurda Rabbim benden çok severse seni almak isterse eğer yanına vardır bir bildiği ben Razıyım ondan gelene...

offffffffffffff pınarrrr beni mahvettin yaaa tüylerim diken dikenn daha az önce topiği okuudum senin çizelgeyi gördüm maşallah 8 haftalık olmuş diye içimden geçirdimm inşallahhhhhhhhhhh Rabbim bebeğini sana bağışlarrr canımm dualarımla yanındayımmm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benimmm.. ALLAH ım nolurr ARKADAŞIMA BEBEĞİNİ BAĞIŞLAAA YAVRUSUNU ONDAN AYIRMA :emir_bebek::nazar:

sen çok güçlüsün çok....

Bu nasıl bir duygu ifadesidir içimi yaktın kavurdun resmen Rabbim sizi hiccc ayırmasın seni evladına evladını sana bağışlasın inş rabbim yar ve yardımcınız olsun

hangi kelime bu acıyı hafifletir ne teselli ederki bazen birine üzüntüsünü paylaşacak bi cümle kurmak bu kadar zor olabiliyor..bende transfer için bekliyorum ama belkide beklemiyorum da kötü bi sürece gün saymaktansa umutla sonsuza dek beklemek daha cazip geliyor..bunlar bızım sınavımız belkide bunları yaşayarak bazı şeyleri kazanıyoruz yada kıymetini bilmemiz için yaşıyoruz her şerde bir hayır var her hayırda da bir şer bugun şer dediğimizin yarın hayra dönüşmiyceğini kim bilebilirki??bu üzüntülerin sonu allahın izniyle büyük bir mutlulukla taçlanacaktır rabbim kimsenin çekemeyeceği yükleri yüklemiyor omuzlarına. 17 yaşında babamı kaybettim insanları görünce kızıyordum nasıl yaşıyorlar konuşuyorlar hiç bişey olmamış gibi diye 3 5 senem bunları düşünerek geçti sonra evlendim ozamanlar en büyük mutsuzluğumdu o daha kötüsü yoktu taki artık bir evlat sahibi olamamanın eksikliğini yaşayana dek..şimdi buna üzülüyorum kendimce en büyük sıkıntım mutsuzluğum ne malum belki evladım olacak ondan sora ne olarak beni bekliyecek yeni sıkıntı ve umutsuzluklarım...rabbim güzel yuvanızı boy boy evlatlarla şenlendirsin inş...eşlerinizle ağzınızın tadı bozulmasın zamanı gelince herşey siz istemesenizde olacak zaten sadece bunu düşünüp rahatlayın az daha sabır..sabrın sonu selamettir bu çabalarınız karşılıksız kalmaz inş..
aynı acıları yaşasakta dediğin gibi teselli sözcüğü bulamayabiliyoruz sözcüklerin bittiği nokta o bu derken 4tüpbebek yaptırdım biz sadece elimizden geleni yapıyoruz tedavimizi oluyoruz gerisi yine mevlamın takdiri ol derse olucak sende zor günler geçirmişsin cnm ALLAH rahmet eylesin insan oğluyuz unutmasakta acımızı içimize gömmek zorunda kalıyoruz bide kötü bi süreç deme cnm eminim bizden etkilendin kötü sonuç aldık diye diğer pozitif alan arkadaşlarımızı düşün umutlu ol belkide bu tedavinde kavuşacaksın bebeğine bende yeni planlar yapıyorum her sabah ilaç aldığım için erken kalkıyodum bugünde erken kalktım iğneyle yumurta takibi istiycem boş durmaktan iyidir normal deniycez belki daha rahat olur bakalım doktorum ne diycek bu isteğime ilk görüştüğümüzde direk tüpbebek yapmazdım diyodu ama daha öncede tüp denediğimiz için o yüzden yaptı tüpbebeği yani şuanda tekrar tüpbebeğe gücüm yok manevi yönden .güzel haberlerini alırız inşaallah en kısa zamanda senin transfer günü belli oldumu cnm doktor erteleyebilir diyodun galiba

sen çok güçlüsün çok....

mevlam sana bağışlasın cnm onu senden almasın yavrun çok güçlü cnm bırakmıcak seni o çok seviyo annesini dualarımız seninle ALLAH yardımcın olsun cnm

aynı acıları yaşasakta dediğin gibi teselli sözcüğü bulamayabiliyoruz sözcüklerin bittiği nokta o bu derken 4tüpbebek yaptırdım biz sadece elimizden geleni yapıyoruz tedavimizi oluyoruz gerisi yine mevlamın takdiri ol derse olucak sende zor günler geçirmişsin cnm ALLAH rahmet eylesin insan oğluyuz unutmasakta acımızı içimize gömmek zorunda kalıyoruz bide kötü bi süreç deme cnm eminim bizden etkilendin kötü sonuç aldık diye diğer pozitif alan arkadaşlarımızı düşün umutlu ol belkide bu tedavinde kavuşacaksın bebeğine bende yeni planlar yapıyorum her sabah ilaç aldığım için erken kalkıyodum bugünde erken kalktım iğneyle yumurta takibi istiycem boş durmaktan iyidir normal deniycez belki daha rahat olur bakalım doktorum ne diycek bu isteğime ilk görüştüğümüzde direk tüpbebek yapmazdım diyodu ama daha öncede tüp denediğimiz için o yüzden yaptı tüpbebeği yani şuanda tekrar tüpbebeğe gücüm yok manevi yönden .güzel haberlerini alırız inşaallah en kısa zamanda senin transfer günü belli oldumu cnm doktor erteleyebilir diyodun galiba

amin canım saolasın..öyle tabi simdi yeniden umud edip yola koyulcaksın öyle olmasa ınsan nasıl yasar dimi..eşim bile diyo şimdiden şu çocuk olursa cam kafes yaptırcam o kadar ugrastırdın be bizi diyip kimseyi yaklaştırmıcam:)ben ohss olucam korkusu yasadım bide cok sukur 14 yumurta topladılar 12 si saglıklıymıs 10 tane dollenmıs dun aradılar belkı yarına transfer yaparız deıler doktorumuz carsama demıstı bı mechul ıcındeyız kı sorma gıtsın ya koparlar ayrılırlarsa bırbırlerınden dıe gece kac dfa kalktım cook zorr ama zorlugu kadarda mukafatımız olacak ıns ..dayımlarda 3 asılama 3 tup bebek yapmıslardı malesf olumsuz oldu hepsı ustelık hıc de sorunları yoktu onlarla bene gıderdım doktora sımdı kendım ıcın o gıtııgım yerlerdeyım kader ıste onlar kabullendıler yada oyle gorunuyolar ama rabbım mucızesını esırgemez bızlerden buna cok ınanıyorum bıze uzun gelen zaman onun ıcın kasla goz arası kadar kısa..azıcık topla kendını sorası allah kerım...

amin canım saolasın..öyle tabi simdi yeniden umud edip yola koyulcaksın öyle olmasa ınsan nasıl yasar dimi..eşim bile diyo şimdiden şu çocuk olursa cam kafes yaptırcam o kadar ugrastırdın be bizi diyip kimseyi yaklaştırmıcam:)ben ohss olucam korkusu yasadım bide cok sukur 14 yumurta topladılar 12 si saglıklıymıs 10 tane dollenmıs dun aradılar belkı yarına transfer yaparız deıler doktorumuz carsama demıstı bı mechul ıcındeyız kı sorma gıtsın ya koparlar ayrılırlarsa bırbırlerınden dıe gece kac dfa kalktım cook zorr ama zorlugu kadarda mukafatımız olacak ıns ..dayımlarda 3 asılama 3 tup bebek yapmıslardı malesf olumsuz oldu hepsı ustelık hıc de sorunları yoktu onlarla bene gıderdım doktora sımdı kendım ıcın o gıtııgım yerlerdeyım kader ıste onlar kabullendıler yada oyle gorunuyolar ama rabbım mucızesını esırgemez bızlerden buna cok ınanıyorum bıze uzun gelen zaman onun ıcın kasla goz arası kadar kısa..azıcık topla kendını sorası allah kerım...
evet cnm kaybedicek zaman yok hele kadınlar için belli yaştan sonra dahada zorlaşıyo vakti saati gelene kadar devam uğraşmaya ben ciddi ohss riskinden döndüm keşke bebeğim tutunsaydıda olsaydım ohss benim komşum ohss olmuştu ama hamileydi ikizlerine şimdi görsen çok tatlılar biri kız biri erkek onlarda bizden müjdeli haber bekliyolar mahallede bi biz kaldık çocuğu olmayan hayırlısı artık senin ohss riskin yoktur bence cnm içini ferah tut öyle olsaydı doktorun uyarırdı heralde inşaallah bu tedavinde gelir bebeğin dayınlarınında gelir inşaallah bebekleri :16:

Back