evet 3 tane ab kalitesinde dondurulmuş embiriyom varcnm bende pko hastasıyım sözde kolay hamile kalırmış pko hastaları doktorun gerçekten vicdansızmış onca para emek yeşeren umutlar sadece para kazanma derdindeler bugün doktorum diyoki sen biçok şeyi zaten biliyosun bende dedimki bilmekten sıkıldım bilmek değil sonuç istiyorum dedim belkide reglin görülen o sorundan kaynaklıdır cnm ALLAH vicdanlı hastaları düşünen doktorlarla karşılaştırsın inşaallah ne bileyim yaa çok zor dondurulmuşun varmıydı peki cnm inşaallah bizimde yüzümüz güler hayırlısıyla
inşaallah cnm çok sağol
inşaallah cnm aynı süreçleri yaşamaya gücüm yok iğne acısı ilaçlar vız gelir ama bebeğim gelirse o korku çok kötüü inşaallah sen hayırlısıyla vakti saatinde kucağına alırsın bebeğini
cnm arada iyi gibiyim arada gözlerim doluyor ama iyi olucam inşaallah iyiki varsınız cnm
dondurulmuşlarım orda olduğu için yine oraya gidicemcanım yaşadıklarını şimdi okudum inan çok üzüldüm malesef adı çok duyulmuş olsa da işi para için yapan kurumlar çok.. çok şeyler duydum bende hastaneler hakkında.. elbette hesabını sor. inşallah tedavisiz gelir meleğin ama tedaviye ihtiyaç duyarsan kadıköy şifayı şiddetle tavsiye ederim para umurlarında değil ve çok profesyoneller doktorum bana her aşamada şöyle olursa tedaviyi iptal ederiz diyordu herşeyi çok incelediler.. aklında olsun..
ama gevenim çok sarsıldı bu aşamadan sonra nasıl onlara güveneceğimide bilmiyorum
AMİN güzel cümlelerine bin kere aminhangi kelime bu acıyı hafifletir ne teselli ederki bazen birine üzüntüsünü paylaşacak bi cümle kurmak bu kadar zor olabiliyor..bende transfer için bekliyorum ama belkide beklemiyorum da kötü bi sürece gün saymaktansa umutla sonsuza dek beklemek daha cazip geliyor..bunlar bızım sınavımız belkide bunları yaşayarak bazı şeyleri kazanıyoruz yada kıymetini bilmemiz için yaşıyoruz her şerde bir hayır var her hayırda da bir şer bugun şer dediğimizin yarın hayra dönüşmiyceğini kim bilebilirki??bu üzüntülerin sonu allahın izniyle büyük bir mutlulukla taçlanacaktır rabbim kimsenin çekemeyeceği yükleri yüklemiyor omuzlarına. 17 yaşında babamı kaybettim insanları görünce kızıyordum nasıl yaşıyorlar konuşuyorlar hiç bişey olmamış gibi diye 3 5 senem bunları düşünerek geçti sonra evlendim ozamanlar en büyük mutsuzluğumdu o daha kötüsü yoktu taki artık bir evlat sahibi olamamanın eksikliğini yaşayana dek..şimdi buna üzülüyorum kendimce en büyük sıkıntım mutsuzluğum ne malum belki evladım olacak ondan sora ne olarak beni bekliyecek yeni sıkıntı ve umutsuzluklarım...rabbim güzel yuvanızı boy boy evlatlarla şenlendirsin inş...eşlerinizle ağzınızın tadı bozulmasın zamanı gelince herşey siz istemesenizde olacak zaten sadece bunu düşünüp rahatlayın az daha sabır..sabrın sonu selamettir bu çabalarınız karşılıksız kalmaz inş..
inşallah bu imtihan daha fazla sürmez rabbim verir bizim mucizemezi
pınar inşallah bebeyin seninle hiç korkmabebeğimm gözümün nuru kuzum bizim seninle imtihanımız bu demi annecimmm.
herkesin bir sınavı vardır bu hayatta bizimse en büyük sınavımız bu..
dileğim umudum ümidim seni kucağıma almak ama olurda Rabbim benden çok severse seni almak isterse eğer yanına vardır bir bildiği ben Razıyım ondan gelene...
üzülür ağlarım ama isyan etmem yinede
ama sen yinede konuş Rabbimle olur mu bebeğim
ne olur alma beni ondan de. ben onun içine düşünce gönlüne yağınca bir nur gibi
ona umut oldum de tamam mı annecim .tamam mı hasretimmm
ne olur beni bırakma bebeğimmmmmmmmm
ne olur beni bırakma kahramanımmm
sen çok güçlüsün çok....
ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizdennnnnnn
bu aşamaya kadar hep inancınla getirdin
onun senden vazgeçtiğini düşünme
meleğin hep seninle olacak inşallah