Herkese merhaba mutluyum mutluyum mutluyum ama bu mutluluk hamiş olduğmdan diil ne yazıkkı nihayet regl oldugumdanne güzel yine hamiş haberleri var okurken unuttuğum için bir bir tebrik edemiyorum allah yavrularınızı size bağaşlasın sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsunlar inşş:nazar :bizimde tedavimiz yarın başlıyor allahın izniyle pazara denk geldiğim için 3.günümde gidicem kontrole bi sakıncası olurmu acaba aksilik diilmi baştan beri benim kesin pazar olur ikinci günüm bu şansla diodum ölede oldu valla..nolurrsunuz başınızdan geçti bilenler yanıtlasın benim merakımı şimdi ben yarın orda napcam nasıl muayne olcam kaç günde bi çagırırlar acaba kaçıncı gün toplar sora beni bebişime kavuşturmak için çagrırlar ayyy çatlıyorum meraktan...o listede bende kendi adımı görmek istiyorum artık benide eklermisiniz rica etsem...
Cnm gözünaydın öncelikle, hayırlı olsun inşallah denemen. Bana soruyorsan biraz sakinleş, zamanla herşeyi tek tek yaşayacak göreceksin. Ben kısaca özetleyeyim azcık rahatla diye ama kesinlikle sakin olman lazım.
-Adetinin 3.günü muayene olacaksın, doktor kist falan var mı diye bakacak.
-Adetin başladığı anda yumurtalıklarında yeni dönemin hazırlıkları başlıyor, doktor da yumurtalıklarını kontrol ediyor.
-Ayrıca rahim kalınlığının belli bir incelikte olması gerekiyor, onu da kontrol ediyor. Bu ölçü ne diye sorma bilmiyorum:)))
-Sonra sana vücuduna, kan değerlerine göre ilaç yazıyor, bu ilaçlar 10-15 gün sürecek yumurta geliştirme evresi için.
-Yumurtaların belli ölçüye geldiğinde, rahimin belli bir kalınlığa ulaştığında çatlatma iğnesi oluyorsun.
-Bu iğne yumurta olarak gördüğün boloncukların kontrollü bir saatte çatlayıp, içinden yumurtaları almak için yapılıyor.
-Bu süre senin vücuduna, hormonlarına, yumurtalarının ilaçlara verdiği cevaba göre değişiyor.
-Süreye takılma nolur, öyle ya da böyle önemli olan denemenin başarılı, keyifli sürmesi.
-Sonrasını yaşa ve gör bence:))))
Bak benim bu 3.denemem ve tam 2 ay sürdü. Tamamı 2 ay düşün, o yüzden acele etme, ne zaman diye kendini yorma, sürecin tadını çıkar nolur. Benim de ilk denemem böyle sorularla geçti. Şimdiki aklım olsa herşeye pozitif bakar, tadını çıkarırdım. Morali motivasyon çok önemli. O yüzden hadi topla kendini, sonunda sana bebeğini getirecek bu sürecin her anını doya doya yaşa...
Buarada sayfa 664e bakarsan listenin son hali var, sen de tedaviyi bekleyenler arasındasın:))) Biz seni çoktan ekledik yani:)))
Son düzenleme: