2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bayıldım... Eline sağlık, bebeğine sağlık cnm bnm... ama diyorum ki sen birkaç gün yazmaya kasmasan da, biraz sabretsen de, teyzoşumu sıkıştırmasan oralarda:))))

Burcu canim dualarin icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Bizlerde insallah kavusuruz bebislerimize.

iyi fikir ben de öyle yapmıştım 10 12. 14 ve 18. günlerde testim tekrarlamıştık, evet kuzum beklediğin ana 1 hafta kaldı çok şükür bu pozitifliğinle iyi haberleri alacaksın rabbimin izniyle işallah, yanlız az önce ev işleri falan yapıyorum demiişsin, teyzoşumu yorma annesi, çok eğilme uzanma sakın süperge tutma artık bu tip işlerin bazıları kocişlerin vazifeleri,, dün akşam ben de misafir vardı, çerez çıkarmıştım söylemesi ayıp 4 tane çocuk vardı evin her tarafı çerez oldu, kociş ne dese beğenirsin hayatım bir daha çerez çıkarma misfirlere dedi, :)))))))))) çünkü süpürge onun işi :)))))))))acayip güldüm, neyse uzun lafın kısası kendini yorma kuzum istirahat et fazla kasma ama gene de ev işi falan yapma kraliçeler gibi sefasını sür, :))))

Cnmmm iş yapma demişsin, nasıl yapmayayım yaaaa, batıyor resmen, ben kurtlu pakizeyim azcık. Dünden beri azcık o azcık bu yaptım valla. Ne bilim Allahım izin vermez ona birşey olmasına diyorum. Öyle uzanıp, kaldırmıyorum ama yavaş yavaş da olsa yaptım işte(( Benim kociş azcık tembel güya mutfak işleri onundu, daha 2.günden bıraktı kaçtı:))) Süpürge faalan zor valla:))) aslına bakarsan bir teyze geliyordu temizliğe bize, işte olduğum için hafta içi sağolsun epey alıyordu evde yükümü ama kısmet ya o da geçen ay taşındı gitti. Vardır bunda da bir hayır diyorum. Allahıma emanet.... Daha da komiği, elimde süpürge bugün, bir yandan dua okuyorum, bir yandan bebeğime bak anneciğim senin anan böyle kurtlu duramıyor işte, şimdi evimizi süpürüyorum, sen dinlen kuzum, yorma kendini falan diyorum:))))

ben geldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür değerim 124 rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sizler için dua ediyorum sizin de yuzünüz gülsün inşallah

tebrık ederım cnm allah kesesını görmeyı kalp atışını duymayı ve sonunda da hayırlısıyla dogumunu nasıp etsın inş...

henüz kimseye vermediysen ben alabilirim.
aralık sonunda başlayacağım tekrar

kızlar benide ekleyin aim yaş 33 1.deneme antalya tüp bebek merkezi HAMİLE :)

canım şimdi kurtlu pakize olmanın sırası değil ben de çok zor tutum kendimi ama mecbruz bir süre ben hala dikkat ediyorum, 12. haftayı bitirene kadar da böyle devam edeceğim, kocişine gelince benimki de yapmazdı ama artık yapıyor, senin ki de yapar hiç merak etme, ortalığı süpürüp bebeiğine sen dinlen demen de süper yani ,:))))) çok tatlısın sen yine de dikkat tatlım ne olur gözünü seveyim

canım şimdi kurtlu pakize olmanın sırası değil ben de çok zor tutum kendimi ama mecbruz bir süre ben hala dikkat ediyorum, 12. haftayı bitirene kadar da böyle devam edeceğim, kocişine gelince benimki de yapmazdı ama artık yapıyor, senin ki de yapar hiç merak etme, ortalığı süpürüp bebeiğine sen dinlen demen de süper yani ,:))))) çok tatlısın sen yine de dikkat tatlım ne olur gözünü seveyim

kızlar selam,

bugün öğlenden beri başım çok ağrıyor çok şiddetli çıldırıcak gibiyim ((( yarın doktorumu arasam mı doktor ne yapacak ki ilaç da yok offf normal mi acaba?

kızlar selam,

bugün öğlenden beri başım çok ağrıyor çok şiddetli çıldırıcak gibiyim ((( yarın doktorumu arasam mı doktor ne yapacak ki ilaç da yok offf normal mi acaba?

cnm slm
gecen haftadan berı cektıgım bas agrısını hayatımda cekmedım
ınan gozlerımın altı coktu ve morardı
doktorum normal dedı bana maalesef 12. haftaya kadar devam edebılırmıs

arkadaşlar benim yumurtalıklarımda kistler oluşmuş 2 hafta sonra kontrolüm var dr kendiliginden geçebilir dedi geldiginde bakıcaz acaba geçmeme ihtimalide varmıkı

nihall çok gözün aydın arkadaşım...
aim aynı merkezde yaptırmışız belkde karşılaşmışızdır senin de çok gözün aydın darısı bizlerin başına...

aman canım sen bize cevap yazmada yeterki yat..sakın zorlama...çook geçmiş olsun..bu korkuları ara ara yaşamak çok zordur eminim...kalp atışınıda duymuşsun..nazlıcan mı geliyo nedir??? neyse hayırlısı olsun....

Herkese merhaba mutluyum mutluyum mutluyum ama bu mutluluk hamiş olduğmdan diil ne yazıkkı nihayet regl oldugumdanne güzel yine hamiş haberleri var okurken unuttuğum için bir bir tebrik edemiyorum allah yavrularınızı size bağaşlasın sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsunlar inşş:nazar :bizimde tedavimiz yarın başlıyor allahın izniyle pazara denk geldiğim için 3.günümde gidicem kontrole bi sakıncası olurmu acaba aksilik diilmi baştan beri benim kesin pazar olur ikinci günüm bu şansla diodum ölede oldu valla..nolurrsunuz başınızdan geçti bilenler yanıtlasın benim merakımı şimdi ben yarın orda napcam nasıl muayne olcam kaç günde bi çagırırlar acaba kaçıncı gün toplar sora beni bebişime kavuşturmak için çagrırlar ayyy çatlıyorum meraktan...o listede bende kendi adımı görmek istiyorum artık benide eklermisiniz rica etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…