2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Embriyolog aradı kızlar, bebeklerimin hepsi yaşıyormuş. Çooook mutlu oldum, Allahım dua eden herkesten bin kere razı olsun.

Embriyolog aynen şöyle dedi: "Hepsi yaşıyor bebeklerinin, içlerinde çok kaliteli görünenler de var, orta kalitelerde. Yarın 2,5ta bebeklerine kavuşacaksın, bugün onlar için çok kritik bir gün, burada sana çok ihtiyacımız var, onları yalnız bırakma, dualarınla, kalbinle onlarla ol bugün." Ahhh canlarım bugün bebeklerim için en önemli günlerden biri, dua edin bize... Çoook heyecanlıyım, çoooook...

sağol zahmet olmazsa çok sevinirim çok uğraştım ama düzeltemedim. 14 ekim son adet tarihim.

cnm nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerin iyimi ? dr gittin mi bi sorun varmı canım merak ettim seni? bana lütfen dua edin haftaya 28.11.2011 trasferim belli oldu hayırlsıya inşlh meleğim gelir annesine

cnm nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerin iyimi ? dr gittin mi bi sorun varmı canım merak ettim seni? bana lütfen dua edin haftaya 28.11.2011 trasferim belli oldu hayırlsıya inşlh meleğim gelir annesine
canıım hayırlısı olsun inşallah bu son tedavin Rabbimin izni ile.benim kanamam hafif hafif devam ediyor. biraz sonra doktora gideceğiz abuşumu görmeye umarım herşey yolundadır.

kuzum çok sevindim çooook, dularım hep seninle, işallah bu mide bulantılarını sen de yaşarsın :))))))))) yarın 2,5 ta mı yapılacak transferin şimdi senin?
günaydın canım amin binlerce kez amin arkadaşım inşlh bulantıları bizde yaşarızinşlh sende meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın
işallah canım hepimiz için
sağlıklı bir gebeliğin belirtisi derdi benim doktorum..onun için kıymetini bil bu bulantıların...
işallah kuzum hepimiz için
günaydın canım amin rabbim bizlere de tattırsın inşallah

nasıl hissediyorsun kendini
amin canım işallah, ya normal bir mide bulantısı değil, sanki içerideki tüm organlarım yer değiştirdi, şimdi iyiyim şükürler olsun :)))

QUOTEohhh çok şükür kuzucuğuma bebeciğine:))))))[/QUOTE]

kuzum sen nasılsın iyi misin,

amin kuzum, işallah gelecek bu kadar iyi mükemmel bir anneyi niye braksın ki, :))))
Hem gozunaydin, hem Allah sabir versin)) biz çok şanslı kadinlariz bu acıdan, düşünsene birçok kadın bu olayı facia gibi yaşıyor bizse midem bulandı diye seviniyoruz)) sana da iyi haftalar cnmmm

aynen canım, sabah midem bulanıyor ya bir taraftan da kendi kendime gülüyorum :)))))))) normal hamileler hep şikayet eder, bizse hamileleiğin tüm belirtilerini yaşamak için çıldırıyoruz, dilerim sen de yaşa bu bulantıları, mikserle çırpıldı sanki içim :))))))))

arkadaşlar size sorum olukcak? transfer sonrası en büyük başımın belası KABIZLIK. 2 denememde ne yaptıysam olmadı dr şurup verdi bu seferde ishal yaptı. siz neler yaptınız arkadaşlar farklı bişeyler yapan varmı lütfen cvp verirseniz çk sevinirim

canım sen nasılsın iyi misin, abuşun nasıl o da iyidir işallah, neler yapıyosun tatlım
ca
canım benim dün sabah şiddetli aynı adet gibi kanamamoldu.şimdi kahve sızıntı halinde devam ediyor ama ağrı sızı hiç birşey olmadı. biraz sonra kendi doktoruma gideceğiz abuşum ne durumda diye inşallah herşey yolundadır.

Allah razı olsun arkadaşım inşlh bu son tedavim olur çünkü çoook özledim bebek kokusunu, onun ellerini, ayaklarını, ağlamasını, herşeyini artık yeğenlerimi bile sevmez oldum herkesin Allah sizede nasip etsin, darısı sizin başına gibi lafları beni çok yordu hergün dua etmekten başka çarem kalmadı.iyiki sizler varsınız Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin; Allahım inşlh bu sefer hayırlı haberleri vermemizi nasip eder(amin)

Cnmmm sağolasın, evet yarın 14.30 dedi embriyolog. Yarın büyük gün yani, kavuşuyorum bebeğime. Dediğin gibi kuzum sarılsın bana sımsıkı, bu sefer ben onu kimseyi sarmadığım gibi saracağım:))
Mide bulantısı geçici bir süreç diye duymuştum ilk 3 oluyor sonra azalıyormuş. Allahım sabır versin, ama senin de dediğin gibi ne keyiftir ki bebeğin sana burdayım annecim, büyüyorum diyor. Allahım sağlıkla büyütsün.

Canııııımmmmm ne demek dualarım seninle , ben transferden sonra vede olacağım için hergün 1 yasin okumayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse, ismini anacağım mutlaka .. Aklıma gelmeyince topiklerdeki tüm arkadaşlarıma diyorum zaten .. Eminim dualar yerini buluyordur..
Cok ama cok heyecanliyim hemen yarin olsun bebisleimi ya da bebisimi goreyim artik saglikla
Saniyorum yarin 3-4 kisinin kontrolu var insallah hersey yolunda gider
Oprah rabbim yardımcın olsun , güzel haberlerle gelesin inşallah .. Bebeğini değil bebişlerini gör emi :)

AYYY KYR coooook sevindim .. Maşallah , fire vermeden gitmesi ne kadar iyi bişey biliyor musun , maşallah kuzularına
Embriyoloğuna da bayıldım , dostlar başına:),Hadi yarın kuzularını kapta gel , 9 ay ayrılmayın ...Rabbim emeklerinin karşılığını verecektir inşallah ..
sağol zahmet olmazsa çok sevinirim çok uğraştım ama düzeltemedim. 14 ekim son adet tarihim.
Ay ne demek , bekle hemecik yapıyorum :)

canım benim de yarın kontrolüm sen kalp atışı için mi gideceksin kese için mi?
Cloudly , insallah güzelce kuzunu görüp gelirsin , bizede bebeğimi gördüüüüüüüm diye uzun uzun yazarsın .. Dualarım seninle..

Ay canım benimde hep kabızlık oluyor , ilkinde çok çektim , bol su içmeni ve sabak aç karnına yine bol su ile 1-2 tane kuru kayısı yemeni tavsiye ederim ..

Allah razı olsun arkadaşım yasin şerif bende okuycam bende burdaki herkesi söylüyorum ama isim ile yapılan dua daha efdaldir.benim ismim (özgül). cvp için saol evet şimdiden başadım su içmeye ve kaysı yemeye inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbim.

Cnm dupalac mı şurubun, benim de bağırsaklarımda çok sorun oldu ilkinde, bunu söyledim doktoruma bana hemen dupalac başla dedi. 2 haftadır içiyorum. Hemen başla ki o güne kadar dozunu ayarlayabilesin dedi. Hiç bir sakıncası yokmuş bu şurubun. Önce sabah akşam 15cc iç dedi. Baktın ishal yaptı 10a düşür, sen kendi durumuna göre ayarla dozunu, transfer gününe kadar düzenlemeye çalış dedi. Umarım işine yarar bu bilgi, sor bence sen de doktoruna, şimdiden önlem al. Bir de ne yaparsak yapalım o zaman kullandığımız progesteron bağırsakları yavaşlatıyormuş. Beslenme de çok önemli, lifli gıdalar, kuru meyveler yemeye başla ki o zamana kadar sindirim sistemin de rahatlasın cnm. Ben de en çok işe yarayan incir süt ikilisi. Ama herkeste farklı, deneyerek bulabilirsin.
Aklıma gelen birkaç gıda sayayım, yediğim faydasını gördüğüm; pırasa, brokoli, ıspanak, incir, yulaf.

o zaman kısmetse allah bir mani vermezde bebeiğimin fotoğrafını alıp ( işallah rabbim izin veririse) hopppp senin yanına geliyoruz kuzumla :)))
canım ben de yaşadım sabahları aç karnına kuru kayısı ya da incir ye üstüne bir bardak su iç , hoş ben de önce işe yaramadı şurup kullandım 2 gün sonra bıraktım çok karın ağrısı yaptı ben de .... bana kuru incir iyi gelmişti, sonradan kuru incir yedim.

işallah canım dularım seninle, güzel güzel haberlerini bekliyoruz abuşunun ....

canımm oh ne güzel bebişlerin durumu bak herşey güzel gidiyor Mvlam onları sana sımsıkı tutunmayıda nasip etsin arkadaşım

Yarın test gunüm, çok heycanli değilim sanki.... Neden bilmiyorum......kyr transferin iyi gecer umarım, neden 5. Güne bekletmiyolar embriyoları , yumurtanda çok aslında. İnsan hemen gönül bağı kuruyor bebislerine ,ben mesala dondurulmuş 5 yavrumu karnimdaki tutunursa nasıl onların orda durmalarına razı olcagimi düşünüyorum.... Ne duygusaliz biz kadınlar.....

Herkese günaydın kyr cım sabah yazını okuyunca çok duygulandım senin adına çok sevindim Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah. Yarın transferin çok güzel geçsin ve 12 gün sonra bugüne kadar hap başkaları için koyduğun mavi boncuğu kendine koymak nasip olsun bi kaç seferdir yazıyorum belki farketmişsindir sizi baştan beri takip etmeme rağmen fazla yazamıyorum bugün sabah dayanamadım bende biraz bahsediyim 3,5 yıllık evliyiz bende bende çikolata kisti eşimdede problem var çift taraflı sorunluyuz yani iki kere tüp bebek yaptırdık ilk ki negatifti ikincisi kimyasal gebelikti 14 ekimde öğrendik bakalım şimdi doktor suni menopoz ilacı verdi kistleri baskılmak için 6 aylık ama daha yaptırmadım hastalanmayı bekliyorum geçen seferde transferden sonraki ay 10 gün gecikmişti şimdide öyle oldum hala gelmedi öyle işte canım yarın senin için dua edicem canım mucizene az kaldı öpt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…