İnşallah kyr ; Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin , bizlere sağlıklı sıhhatli salihli evlatlar nasip eylesin ..
Amin pınar sağolsun .. Rabbim minik kuzunuda sana bağışlasın inşallah..
Bu arada sanırım çizelgen yanlış mı ben mi öyle anladım .. Son adet tarihini söylersen yapabilirim sana , tabi sen istersen ..
Hafta hfata gebelik çizelgesi olması lazım , snein ki ay olarak gösteriyor :)
Canım 3'üne 5'ine bakmıyorum ben ..
Bana salı gel deselerdi hoplaya zıplaya gidecektim yine ..
Niye 5. gün transferi yapılmadı demeyecektim , bu embriyoloğun kararı bizim yapacak bişeyimiz yok..
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ..
Cenabı Allah verecekse kaçıncı gün olsa verir ..
Ben 2. gün transferi olup , üstelik embriyosu 2. kalite olup bebeğini kucağına alanlar biliyorum ..
Rabbim yeterki 'ol' desin..
canıım hayırlısı olsun inşallah bu son tedavin Rabbimin izni ile.benim kanamam hafif hafif devam ediyor. biraz sonra doktora gideceğiz abuşumu görmeye umarım herşey yolundadır.cnm nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerin iyimi ? dr gittin mi bi sorun varmı canım merak ettim seni? bana lütfen dua edin haftaya 28.11.2011 trasferim belli oldu hayırlsıya inşlh meleğim gelir annesine
kuzum çok sevindim çooook, dularım hep seninle, işallah bu mide bulantılarını sen de yaşarsın :))))))))) yarın 2,5 ta mı yapılacak transferin şimdi senin?Embriyolog aradı kızlar, bebeklerimin hepsi yaşıyormuş. Çooook mutlu oldum, Allahım dua eden herkesten bin kere razı olsun.
Embriyolog aynen şöyle dedi: "Hepsi yaşıyor bebeklerinin, içlerinde çok kaliteli görünenler de var, orta kalitelerde. Yarın 2,5ta bebeklerine kavuşacaksın, bugün onlar için çok kritik bir gün, burada sana çok ihtiyacımız var, onları yalnız bırakma, dualarınla, kalbinle onlarla ol bugün." Ahhh canlarım bugün bebeklerim için en önemli günlerden biri, dua edin bize... Çoook heyecanlıyım, çoooook...
işallah canım hepimiz içingünaydın canım amin binlerce kez amin arkadaşım inşlh bulantıları bizde yaşarızinşlh sende meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın
işallah kuzum hepimiz içinsağlıklı bir gebeliğin belirtisi derdi benim doktorum..onun için kıymetini bil bu bulantıların...
amin canım işallah, ya normal bir mide bulantısı değil, sanki içerideki tüm organlarım yer değiştirdi, şimdi iyiyim şükürler olsun :)))günaydın canımamin rabbim bizlere de tattırsın inşallah
nasıl hissediyorsun kendini
21.11.2011
Kuzummm günaydın annemmm... Bugün varlığının 2.gunu, seni dusleyerek, sana dualar ederek daldığım uykumdan yasadigini bilerek, gülümseyerek uyandım. Ahhh benim gözümün nuru hazır mısın yanıma, yerine gelmeye... Ben çok heyecanlıyım kuzum, bugün yarın geleceksin bana diye. Buna hiçbir zaman hazır olunmaz sanırım. Bu sefer korkmuyorum, aksine duayla, heyecanla bekliyorum seni.
Ahhh canımın canı, evimin neşesi gel de dinsin bu hasret. " anne sen de az dur geliyorum iste, 2-3 hücrem daha olsun ki sımsıkı sarilabileyim sana" dediğini duyar gibiyim)) tamam bebeğim beklerim, yeter ki sen iyi ol, saglikla gel... Ama gel...
Hem gozunaydin, hem Allah sabir versin)) biz çok şanslı kadinlariz bu acıdan, düşünsene birçok kadın bu olayı facia gibi yaşıyor bizse midem bulandı diye seviniyoruz )) sana da iyi haftalar cnmmm
Cok ama cok heyecanliyim hemen yarin olsun bebisleimi ya da bebisimi goreyim artik saglikla
Saniyorum yarin 3-4 kisinin kontrolu var insallah hersey yolunda gider
cacanım sen nasılsın iyi misin, abuşun nasıl o da iyidir işallah, neler yapıyosun tatlım
kuzum çok sevindim çooook, dularım hep seninle, işallah bu mide bulantılarını sen de yaşarsın :))))))))) yarın 2,5 ta mı yapılacak transferin şimdi senin?
amin kuzum, işallah gelecek bu kadar iyi mükemmel bir anneyi niye braksın ki, :))))
aynen canım, sabah midem bulanıyor ya bir taraftan da kendi kendime gülüyorum :)))))))) normal hamileler hep şikayet eder, bizse hamileleiğin tüm belirtilerini yaşamak için çıldırıyoruz, dilerim sen de yaşa bu bulantıları, mikserle çırpıldı sanki içim :))))))))
Canııııımmmmm ne demek dualarım seninle , ben transferden sonra vede olacağım için hergün 1 yasin okumayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse, ismini anacağım mutlaka .. Aklıma gelmeyince topiklerdeki tüm arkadaşlarıma diyorum zaten .. Eminim dualar yerini buluyordur..cnm hayırlı olsun sayısı çok güzel Allahım inşlh sonucunuda güzel yapar. benimde haftaya pazrtesi trasnferim lütfen dua edin banada transfer sonrası 2 hafta rapor alıcam evdeyim dinlenicem Allahım inşlh son denemem olur hepimizin yüzü güler inşlh
Oprah rabbim yardımcın olsun , güzel haberlerle gelesin inşallah .. Bebeğini değil bebişlerini gör emi :)Cok ama cok heyecanliyim hemen yarin olsun bebisleimi ya da bebisimi goreyim artik saglikla
Saniyorum yarin 3-4 kisinin kontrolu var insallah hersey yolunda gider
AYYY KYR coooook sevindim .. Maşallah , fire vermeden gitmesi ne kadar iyi bişey biliyor musun , maşallah kuzularınaEmbriyolog aradı kızlar, bebeklerimin hepsi yaşıyormuş. Çooook mutlu oldum, Allahım dua eden herkesten bin kere razı olsun.
Embriyolog aynen şöyle dedi: "Hepsi yaşıyor bebeklerinin, içlerinde çok kaliteli görünenler de var, orta kalitelerde. Yarın 2,5ta bebeklerine kavuşacaksın, bugün onlar için çok kritik bir gün, burada sana çok ihtiyacımız var, onları yalnız bırakma, dualarınla, kalbinle onlarla ol bugün." Ahhh canlarım bugün bebeklerim için en önemli günlerden biri, dua edin bize... Çoook heyecanlıyım, çoooook...
Ay ne demek , bekle hemecik yapıyorum :)sağol zahmet olmazsa çok sevinirim çok uğraştım ama düzeltemedim. 14 ekim son adet tarihim.
Cloudly , insallah güzelce kuzunu görüp gelirsin , bizede bebeğimi gördüüüüüüüm diye uzun uzun yazarsın .. Dualarım seninle..canım benim de yarın kontrolüm sen kalp atışı için mi gideceksin kese için mi?
arkadaşlar size sorum olukcak? transfer sonrası en büyük başımın belası KABIZLIK. 2 denememde ne yaptıysam olmadı dr şurup verdi bu seferde ishal yaptı. siz neler yaptınız arkadaşlar farklı bişeyler yapan varmı lütfen cvp verirseniz çk sevinirim
arkadaşlar size sorum olukcak? transfer sonrası en büyük başımın belası KABIZLIK. 2 denememde ne yaptıysam olmadı dr şurup verdi bu seferde ishal yaptı. siz neler yaptınız arkadaşlar farklı bişeyler yapan varmı lütfen cvp verirseniz çk sevinirim
o zaman kısmetse allah bir mani vermezde bebeiğimin fotoğrafını alıp ( işallah rabbim izin veririse) hopppp senin yanına geliyoruz kuzumla :)))Cnmmm sağolasın, evet yarın 14.30 dedi embriyolog. Yarın büyük gün yani, kavuşuyorum bebeğime. Dediğin gibi kuzum sarılsın bana sımsıkı, bu sefer ben onu kimseyi sarmadığım gibi saracağım:))
Mide bulantısı geçici bir süreç diye duymuştum ilk 3 oluyor sonra azalıyormuş. Allahım sabır versin, ama senin de dediğin gibi ne keyiftir ki bebeğin sana burdayım annecim, büyüyorum diyor. Allahım sağlıkla büyütsün.
canım ben de yaşadım sabahları aç karnına kuru kayısı ya da incir ye üstüne bir bardak su iç , hoş ben de önce işe yaramadı şurup kullandım 2 gün sonra bıraktım çok karın ağrısı yaptı ben de .... bana kuru incir iyi gelmişti, sonradan kuru incir yedim.arkadaşlar size sorum olukcak? transfer sonrası en büyük başımın belası KABIZLIK. 2 denememde ne yaptıysam olmadı dr şurup verdi bu seferde ishal yaptı. siz neler yaptınız arkadaşlar farklı bişeyler yapan varmı lütfen cvp verirseniz çk sevinirim
ca
canım benim dün sabah şiddetli aynı adet gibi kanamamoldu.şimdi kahve sızıntı halinde devam ediyor ama ağrı sızı hiç birşey olmadı. biraz sonra kendi doktoruma gideceğiz abuşum ne durumda diye inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?