günaydın canım 26 kasımda sonucu öğreneceğiz inşallah allah razı olsun inşallah hepimizin bebişleri sımsıkı tutunur bizlere ne de olsa SEÇİLMİŞLER :)))
bilen biri bana söylesin lütfen benim belim kopacak gibi ağrıyor transferden sonra kimsede oldu mu bu
şimdiden transferin hayırlı olsun canım...bebişlerin seni hiç bırakmasın...
Valla bak bu konuda ben de umutlandım beni kırdı 2 kere gelmedi, artık teyzesini kırmaz inşallah kuzum
İnşallah güzel olacak, sen yüregini ferah tut, konuş bebeğinle bol bol, mutlaka duyacak sesini. Sarılacak anneciğine sıkı sıkı, dualarımdasın. Ne mutlu sana onu hissediyorsun bu çok önemliymiş, inanman yani.
Daha değil transferim ama şimdiden sağol cnm, ağzına sağlık. Sen neden yoksun bizim listede? şimdi farkettim... Ne durumdasın merak ettim, seni de ekleyelim olmaz mı?
benim ilk denememde de olmuştu. Yalnış bilmiyorsam progesteron yapıyor bel ağrısını.
kırmaz kırmaz akıllı kuzu annesi o biraz nazlanmak istemiş sen onu daha çok özle ve sev diye bende çok önemli olduğunu düşünüyorum canım gözlemliyorum inanan herkesin bebişi sımsıkı tutunuyor inanmayanlarda ben söylemiştim bak tutmadı diyor bu genelde böyle oysa ki rabbim ol desin yeter hangi problem önünde durabilir ki
Merhaba kızlar , günaydınlar herkese..
Kızlar bugün hastaneyi aradım embriyolarımın durumunu öğrenmek için ...
20 tane yumurtamın 18'i olgun çıkmış , dün kaç tanesi döllenmiş soramadım ama bugün 12 tane minik kuzumun olduğunu öğrendim ..
Benim cumartesi yapıldı opum , devlet hastanesi olduğundan pazar günü arayamadım , bugün için arammı söylediler ..
Ama dün sayı kaçtı bilmiyorum heyecandan sormayı unuttum ama bugün 12 tane olduğunu ve 5. gün transferi yapmak istediklerini ve çok büyük ihtimal perşembe çağıracaklarını söylediler..
Rabbime binlerce kez hamd olsun ..
İnşallah bu süreçte hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..
Tamamen katılıyorum cnm. Geçen hafta çok stresli, çok gergin, çok keyifsizdim genel olarak. Sürekli korkumu yenileyip durdum kendime. Taaki opudan sonra embriyologum yanıma gelip benimle yarım saat konuşana kadar. Bu benim 3.denemem ve ilk defa biri bana korkma, korkmadan hayal kur. Olmazsa canın yanacak elbet ama deneyimledin daha önce geçiyor o acıda, neden şimdi, bebeğinle geçireceğin 10günü kendine zindan edesin dedi. Öyle umut dolu,, öyle mantıklı, öyle keyifliydi ki söyledikleri, aldı beni benden başka bir aleme götürdü. O günden beri çok keyifliyim, veee kararlıyım ki bu süreci hamile olarak geçireceğim. Sonuna takılmada, korkmadan. Olur olmaz bilmem ama tadını çıkaracağım onu biliyorum. Ben bundan önce ki 2 denememde bırak umutlanmayı, içime embriyo konulduğuna bile inanmadım. Doktoruma hiç güvenmiyordum ve sürekli bu adam para delisi bak gör içime koymadı bile embriyo diyordum eşime...
Şükürler olsun Rabbime gönlüme göre insanlara ulaştırdı beni, şükürler olsun ki çok keyifli, rahat, güvenli bir deneme süreci yaşadım. Sonucum olumsuz da olsa, şunu biliyorum herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.
Veee son olarak Rabbime sığınıyor, bizim için hayırlısını nasip etmesi için yalvarıyorum...
yok canım ekleme listene beni..benim 15 aylık kızım var..bende zor yollardan geçtim..tüp denemesinin ardından bir sonraki ay doğal yoldan kaldım hamile..hiçbir ümidim yokken hemde..ben arada giriyorum bakıyorum..buradaki kötü haberlerle üzülüp iyi haberlerle seviniyorum..bazılarına umut olmak için bakıyorum arada topiğinize..bir de pınarı merak ediyorum..onun son durumundan haberiniz var mı???kanaması geçtimi???inşallah iyidir bebeği...
hmmmm peki göbek çevresinde batma olmuşmuydu bende oluyorda :/ kendimi dinliyorum demiştim :)
canım benim merak etmşsin beni sağol. zor keyifsiz bir h.sonu geçirdik yinede şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın dün sabaha karşı çok ciddi kanamam oldu yani bildiğin adet gibi.ama ağrı sızı hiç birşey yok. doktorum sadece yat dediği için tyatıyorum sadece vc ye kalkıyorum.dün sabah oldu bitti. bana 2 embriyo transferi yapılmıştı ama 1 kese vardı acaba diğer emb riyo düşmeyemi çalışıyo bilemedim.moralim iyi çok şükür. niyeyse içim çok rahat tabiki olumsuz şeyler geliyo aklıma ama hemen Rabbime sığınıp dua ediyorum.bugün öğle arası kendi kadın doğum fdoktoruma gideceğiz eşimle keseye bakmak için inşallah herşey yolundadır.ne olur dualarınızı eksik etmeyin. kuzuları öptümyok canım ekleme listene beni..benim 15 aylık kızım var..bende zor yollardan geçtim..tüp denemesinin ardından bir sonraki ay doğal yoldan kaldım hamile..hiçbir ümidim yokken hemde..ben arada giriyorum bakıyorum..buradaki kötü haberlerle üzülüp iyi haberlerle seviniyorum..bazılarına umut olmak için bakıyorum arada topiğinize..bir de pınarı merak ediyorum..onun son durumundan haberiniz var mı???kanaması geçtimi???inşallah iyidir bebeği...
teyzenn seni çokk seviyorrrr kuzumm:))Teyzecimmm günaydınnnn... Ama teyze annemi ağlattın yine hungur fosur. Korkma korkma teyzem mutluluk gözyaşları onunkiler. Anla iste geliyorum ya heyecan yaptı biraz.
Abus nasıl teyzecim? O benden hızlı çıktı maşallah. Seni coook seviyor, sıcaklığın canına can kattı, helal sana cnm teyzem))
Tamamen katılıyorum cnm. Geçen hafta çok stresli, çok gergin, çok keyifsizdim genel olarak. Sürekli korkumu yenileyip durdum kendime. Taaki opudan sonra embriyologum yanıma gelip benimle yarım saat konuşana kadar. Bu benim 3.denemem ve ilk defa biri bana korkma, korkmadan hayal kur. Olmazsa canın yanacak elbet ama deneyimledin daha önce geçiyor o acıda, neden şimdi, bebeğinle geçireceğin 10günü kendine zindan edesin dedi. Öyle umut dolu,, öyle mantıklı, öyle keyifliydi ki söyledikleri, aldı beni benden başka bir aleme götürdü. O günden beri çok keyifliyim, veee kararlıyım ki bu süreci hamile olarak geçireceğim. Sonuna takılmada, korkmadan. Olur olmaz bilmem ama tadını çıkaracağım onu biliyorum. Ben bundan önce ki 2 denememde bırak umutlanmayı, içime embriyo konulduğuna bile inanmadım. Doktoruma hiç güvenmiyordum ve sürekli bu adam para delisi bak gör içime koymadı bile embriyo diyordum eşime...
Şükürler olsun Rabbime gönlüme göre insanlara ulaştırdı beni, şükürler olsun ki çok keyifli, rahat, güvenli bir deneme süreci yaşadım. Sonucum olumsuz da olsa, şunu biliyorum herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.
Veee son olarak Rabbime sığınıyor, bizim için hayırlısını nasip etmesi için yalvarıyorum...[/QUOTE
ne kadar şanslısın ki transferden önce konuşma fırsatı eline geçmiş şimdi rahat bir şekilde alacaksın bebeklerini onlarda üzülmeyecekler bende hep öyle düşündüm eğer tutmayacaksa da 12 günüm neden huzursuz geçsinki sonuçta olup olmadığını kimse bilmiyor bebeğim benimle diye düşünür mutlu olurum olmazsa zaten üzüleceğiz bunu 12 gün öne almanın manası yok tadını çıkarmak lazım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ben şimdi çıkıyorum biraz dinleneyim birazda hepimiz için dua edeyim görüşürüz canım
Merhaba kızlar , günaydınlar herkese..
Kızlar bugün hastaneyi aradım embriyolarımın durumunu öğrenmek için ...
20 tane yumurtamın 18'i olgun çıkmış , dün kaç tanesi döllenmiş soramadım ama bugün 12 tane minik kuzumun olduğunu öğrendim ..
Benim cumartesi yapıldı opum , devlet hastanesi olduğundan pazar günü arayamadım , bugün için arammı söylediler ..
Ama dün sayı kaçtı bilmiyorum heyecandan sormayı unuttum ama bugün 12 tane olduğunu ve 5. gün transferi yapmak istediklerini ve çok büyük ihtimal perşembe çağıracaklarını söylediler..
Rabbime binlerce kez hamd olsun ..
İnşallah bu süreçte hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..
Kyr söylediklerin o kadar mantıklı ki, ben ilk denemem de hamile kaldım , ama bekle süresi boyunca , kendime hamile muamelesi yapıp durdum , beyin gerçekten nasıl düşünüyorsan vucuda o komutu yolluyor .. Hormonlar bu davranışlara göre çalışıyor..
Hmaile olup olmadığımı bilmeden bebeğim varmışta kesin kes benimleymiş gibi , karnımı okşayıp onunla konuşuyordum ..
Hmaile olduğumu öğrendim , daha sonra bazı üzüntüler yaşadım , yatağa ağlayarak girmemi gerektiren durumlar oldu, hastalandım acile gittim zehirlendim (bağırsaktan, kuvvetli ishal ) derken bebeğimin varlığı can haliyle unuttum .. Unuttum an oda beni unuttu ve bebeğimi kaybettim , kürtaj oldum ..
Bu sefer ona 4 elle sarılacağım .. Bende senin gibi Rabbime sığınıyorum..
İnşallah kyr ; Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin , bizlere sağlıklı sıhhatli salihli evlatlar nasip eylesin ..Sarıl cnm sarıl tüm organlarınla, beyninle, kalbinle sarıl. eminim o da hissedecek bunu ve sana sarılacak sımsıkı. yaşadıkların çoook zor ama yaşandı ve geçti diye bak. tekrarı yok, bak ne güzel hamilelik elde edebilmişsin daha önce bu çok önemli bir umut. bu sefer sonuna kadar olacak inşallah. bu sefer hep beraber sevineceğiz rabbimin izniyle.
Amin pınar sağolsun .. Rabbim minik kuzunuda sana bağışlasın inşallah..hayırlısı olsun 9 ay sağlıkla sımsıkıca tutsunlar seni inşallah...
Günaydın cnmmm, süper haber gözün aydınnnn. 12 minik bebeğin var maşallah.Alalhım en sağlıklısını nasip etsin sana. Dünkü sayı önemli değil ki cnm takılma bence, bak ne güzel 12 tane bebiş, daha ne olsun dimi ama? Bebeğin olsun inşallah...
Ben de haber bekliyorum heyecanla, bakalım yaşayan kaç bebeğim kaldı bu güne. Alalhım 2 tane nasip etsin diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı...
Benim doktorum normalde 5.güne gitmem, 3gün transfer ederiz herşey yolunda giderse dedi opudan önce. Ama bu kararı embriyoları gördükten sonra vereceklermiş. Bugün söyler sanıyorum. Şu günleri bir anlamadım gitti zaten:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?