• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Allaha bin şükür cnm ne güzel bebişin seni bırakmadı. Hayırlısıyla da 9 ay boyunca seninle olurlar inşlh

kızlar geldimm herşey yolunda çok şükür kuzucuğum sımsıkı tutmuş anneciğini büyüyor yeri çok güzelmiş öyle dedi doktorum haftası keseyle uyumlu çok şükür.rahimde bir kanama alanı varmış düşük nedeni olabilirmiş. bu nedenle yatak istirahati önemliymiş yatıyorum bende.üstten muayne etti. kanama olduğu için alttan bakmayacağım dedi.çok şükür abuşumm çok iyi....

çok sevindim canım kalp atışı için ne zaman çağırdı...

arkadaşlar size sorum olukcak? transfer sonrası en büyük başımın belası KABIZLIK. 2 denememde ne yaptıysam olmadı dr şurup verdi bu seferde ishal yaptı. siz neler yaptınız arkadaşlar farklı bişeyler yapan varmı lütfen cvp verirseniz çk sevinirim

Bana da surup verdiler ama bana gaz yapti o coook
Ben careyi kuru erikte buldum denemeni tavsiye ederim

cvp için herkese çk tşk ederim arkadaşlar. kabızlık sorunu çok önemli bence.az önce dr.umu aradım oda duplac şurupu şimdiden iç dedi ve meye çok tüketiceksin söyledi.bir elimde su bir elimde k.kaysı:26: allahım hepimizn yar ve yardımcısı olsun inşlh

pınarcım bu kanamaların sanırım bir süre ara ara olucak..buna alışmışsındır artık..ama dikkat et yinede..inşallah güzel haberlerle dönersin bugün..öpüyorum seni ve bebişini...

evet canım bebeğim iyi çok şükür razıyım ben yatarım 8 ay...
Allah razı olsun arkadaşım inşlh bu son tedavim olur:49: çünkü çoook özledim bebek kokusunu, onun ellerini, ayaklarını, ağlamasını, herşeyini artık yeğenlerimi bile sevmez oldum herkesin Allah sizede nasip etsin, darısı sizin başına gibi lafları beni çok yordu hergün dua etmekten başka çarem kalmadı.iyiki sizler varsınız Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin; Allahım inşlh bu sefer hayırlı haberleri vermemizi nasip eder(amin)
canımm benimmm aminnnn.

..

Ay ne demek , bekle hemecik yapıyorum :)

Pınar bu linki kontrol panelinden profil düzenleye gir, açılan sayfada çizelge kısmına kopyala yapıştır ..
5+4 günlük hamilesin , maşallah kuzuna :nazar:

http://lbdf.lilypie.com/h24op2.png

bilgem sağol canım uğraşmışsın ellerine sağlık ama yapıştırdığımda bçizelge öngörülen formatte değildir yazıyor
bu tickerı yaparken tarih çıkan, bir yukarıdaki kısım var bide heemen altındaki yukarıdaki tarihe ne yazmak gerekiyor aşağıdaki tarihe ne yazacağızç

yani son adet tarihi nereye yazılıyor.
bebeğin muhtemel doğum tarihi yazılıyormu. eğer öyle ise 2012 tarihi hiçbirinde yer almıyor k, benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi 20 temmuz 2012:))
öff çok mu karışık oldu yahu kusura bakmaa:))

Cloudly canim benim ilk kontrolum keseyi gorucem ama kalp atisini da duyarmiyim sence???? 6+2 olucam yarin:nazar:

Bilgemmm canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederiiiim:)
Guzel haberlerle gelmeyi diliyorum insallah

kızlar geldimm herşey yolunda çok şükür kuzucuğum sımsıkı tutmuş anneciğini büyüyor yeri çok güzelmiş öyle dedi doktorum haftası keseyle uyumlu çok şükür.rahimde bir kanama alanı varmış düşük nedeni olabilirmiş. bu nedenle yatak istirahati önemliymiş yatıyorum bende.üstten muayne etti. kanama olduğu için alttan bakmayacağım dedi.çok şükür abuşumm çok iyi....

:)çok sevindim pınar, kendine çok iyi bak.

gözümüz aydın maşallah kuzucuğa rabbim sana bağışlasın inşallah:nazar::nazar:
sağoll nihalcimm darısı size olsun inşallah...

Allaha bin şükür cnm ne güzel bebişin seni bırakmadı. Hayırlısıyla da 9 ay boyunca seninle olurlar inşlh
aminn canım sağol sende kavuşunca kuzucuğuna inşallah bu heyecanları yaşa (kanama hariç)

çok sevindim canım kalp atışı için ne zaman çağırdı...
canım tüp bebek doktorum cmrts çağırdı kalp atışı için. kendi doktorum ise prşmb şehirdışına çıkıyo. çıkmadan sanırım bir kez daha giderim ona .

Pınar bu linki kontrol panelinden profil düzenleye gir, açılan sayfada çizelge kısmına kopyala yapıştır ..
5+4 günlük hamilesin , maşallah kuzuna

http://lbdf.lilypie.com/h24op2.png
yaptıımm çookk teşekkür ederimmm zahmet oldu inş. kendi kuzucuğunun kinide hazırlarsın böyle keyifle.....

cnm süper çok iyi bir hbr bugun benm için sen dn duydum yat güselce dinlen hiç kalma ve kendine dikkat et lütfen inşallah bu süreçte sağlıkla geçer ve düşük riski kalmaz sen elinden geleni yaptın rabbim yar ve yardıncn olsun inşallah
yatıyorum canım sen hiç merak etm. naçizane tavsiyem eşine çok yüklenme bende yaptım aynı şeyi. evliliğim ço zor günler geçirdi. sonra gördüm ki büyütmüşüm herşeyi as olan eşimmiş anladım. umarım herşey iyi olur senin eşin ve bebeğin için...

pınarcım çok saol arkadaşım desteğin için ayy içimden çıkıp dolaşmak alışveriş yapmak geliyor ama dayanayım 2gün daha bari belki bebişler benimledirr
mina nasılsın canım bizim test günümüz aynı galibaa ama benim 23ü 24 yazılmış

Son düzenleme:
inşlh canım düşünmesi bile çok güzel arkadaşım.ha buarada çaşamba günü puregestan iğneme başlıycam nasipse inşlh

:95: ne kadar yememem gereken şey varsa hepsini yemişimmmiş bebişş filan kalmadııı

canım öyle düşünme lütfen, yemekle içmekle çok alakası olduğnu düşünmyorum, sonuçta normal yoldan hamile kalanlar bilmeden de olsa bu yiyeceklerden yiyiyor, ev işi yapıyorlar hiç bir şey olmaz korkma oldu mu tatlım

test tarihin yaklaştı arkadaşım inşlh bebişin seninledir.Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.bide mina arkadaşımızın test sonucu yaklaşan yanılmıyorsam inşlh onunda hayırlı haberlerini alırız,:nazar: nazar boncuklarımız çoğalır inşlh

Canııııımmmmm ne demek dualarım seninle , ben transferden sonra vede olacağım için hergün 1 yasin okumayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse, ismini anacağım mutlaka .. Aklıma gelmeyince topiklerdeki tüm arkadaşlarıma diyorum zaten .. Eminim dualar yerini buluyordur..

canım sabah yazmıştım yazına cvp ama okuyamadın herhalde.isim ile yapılan dua daha efdaldir demiştim ben gerçek ismimi yazmak istemiyorum ama sabah(özgül) diye isim yazdım gerçek ismim değil sen ama dua ederken bu isimle okursan Allah biliyor canım Allah razı olsun arkadaşım.bende yasin okuduğumda burdaki tüm arkadaşlara diye dua ediyorum.

cnm benim özür dilerim eger yarın fırsat bulur isem yanına gelebilirim inşallah yurt dışından misafirler olucak toplantı saatlerini ayarlarsam sekreter degiştirirse yanına ugramak isterim Ben aslında çok iyi değilim be kyr cım ist bul güzel geçti ama içim de tuhaf duygular yaşıyorum şuanda eşimle sorunlar var gibi aralıkta vazgeçebilirim belki dondurulmşlar dn akşam donunce iyi bir konuşma şart oldu bizim evlilik için aslın da tuhaf kimseye bişey anlatamıyorum içimde sıkılmış daralmış kırılmış bir küçük kız var sanki evliliğimize bir bebe şart bizim tek eksiğimiz bu başka hiç bir sorun yok ben çok duygusalım onun başka birinin bebeğine bile sevgiyle dokunması beni sarsıyor aslında sorun da ben de yani 1 hafta istnbl da olmak ayrı kalmak iyi geldi akşam üstü de dönücem izmre.Evet seni şimdilik daha fazla sıkmadn mutlu gunun de bebişlerini tebrik ediyorm inşallah bu sefer olucak seni de hamiş bebekli bir anne olarak görücez nasipse rabbim bu süreçte yar ve yardımcın olsun inşallahh.İst deki dr kanda pıhtılaşmadn şüphelendi daha gidip kan vericem 4 gündür biraz sallamış durumdayım herşeyi .başka da bir sorun yok dedi görünen de buarada irenbe için güzel şeyler söyledi içim rahat yani senin pozitif hbrn le daha da rahatlıcak senin sayende yaaaaaa kyrım ben çoook iyi değilim açıkça ben pek etkilenmediğimi söylesem de 2 kimyasl gebelikten aslın da ben içimde çökmüşüm bir yerde patlayabilirim eşime çok sardım allah yardımcımz olsun demekten başka çarem yok çok bastırmışım kendimi sen yazmıştın bana duygularını yaşa bastırma diye işteeeee böylee arkadşm ben dn hbrler
Cnm bu hazırlık aşamasında hepimiz yaşadık benzer duygular, durumlar. Eşinle bebek dışında bir sorununuz yokmuş. Ona sarma cnm, erkekler maalesef bizim gibi değiller bu konuda. En hassas sandığın bile zaman zaman garipleşebiliyor. Onların bu süreci anlamasını, hissetmesini beklemek büyük hata, olmuyor, düşünsene hormonlar farklı, bedenler farklı, hisler farklı, bakışlar farklı. Sen neden kötüsün ki arkadaşım, sıkma canını bu kadar. İnşallah nasip olur uzun uzun konuşuruz. İrenbe konusunda ben de çok memnunum. Allahım nasip edecek onlar vesile, ama herşey süper ilerliyor. Keyifli bir süreç yaşıyorum. Bakalım yarın büyük gün, büyük kavuşma sonrası da allaha emanet. Yarın konusunda kendini zorlama, olur da uğrarsan güzel olur, uğrayamazsan da duaların yeter cnm.
cnm sigara olayını ne yaptın merak etiim ben hafta sonu varya nerdeyse 2 pakete yakın içtim günde bu sabh ta aynı devam şimdiden yarım paket oldu çoook ayıp walla bana biliyorum ama stressssssliym içerim diyorum :43::43::43:
Bugün sabahtan beri vedalaşmaya çalışıyorum sigarayla bakalım becerebilecek miyim? Yarın bebeklerime kavuştuktann sonra tamamen olmasa da içmemeyi düşünüyorum. Allahım o gücü de verir inşallah.

pınarcım çok saol arkadaşım desteğin için ayy içimden çıkıp dolaşmak alışveriş yapmak geliyor ama dayanayım 2gün daha bari belki bebişler benimledirr
mina nasılsın canım bizim test günümüz aynı galibaa ama benim 23ü 24 yazılmış
canım kendini fazla kasma çıkmak istiyosan çık yavaş yavaş dolaş alışverişini yap hiç bişey olmaz kuzucuğuna Rabbimin izni ile..

inşlh canım düşünmesi bile çok güzel arkadaşım.ha buarada çaşamba günü puregestan iğneme başlıycam nasipse inşlh
hadi hayırlısı olsun inşallah ne mutlu sana.

az önce dr.umu aradım kabızlık için oda duplac şurubu içebilirsin dedi ama ne kadar içeceğim konusunda bişey söylemedi.sen ne kadar içiyorsun cnm?

az önce dr.umu aradım kabızlık için oda duplac şurubu içebilirsin dedi ama ne kadar içeceğim konusunda bişey söylemedi.sen ne kadar içiyorsun cnm?

cnm şurubun kapağında bir ölçek var, sabah akşam 15ml dedi bana ilk şimdi de öyle devam ediyorum. Sen de başla baktın ishal gibi oldun, 10ml ye düşür. Bana öyle dedi, yok işe yaramadıysa 20ml ye çıkar. Durumuna göre ayarla.

Back