- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
o zaman kısmetse allah bir mani vermezde bebeiğimin fotoğrafını alıp ( işallah rabbim izin veririse) hopppp senin yanına geliyoruz kuzumla :)))
canımm oh ne güzel bebişlerin durumu bak herşey güzel gidiyor Mvlam onları sana sımsıkı tutunmayıda nasip etsin arkadaşım
Yarın test gunüm, çok heycanli değilim sanki.... Neden bilmiyorum......kyr transferin iyi gecer umarım, neden 5. Güne bekletmiyolar embriyoları , yumurtanda çok aslında. İnsan hemen gönül bağı kuruyor bebislerine ,ben mesala dondurulmuş 5 yavrumu karnimdaki tutunursa nasıl onların orda durmalarına razı olcagimi düşünüyorum.... Ne duygusaliz biz kadınlar.....
Herkese günaydın kyr cım sabah yazını okuyunca çok duygulandım senin adına çok sevindim Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah. Yarın transferin çok güzel geçsin ve 12 gün sonra bugüne kadar hap başkaları için koyduğun mavi boncuğu kendine koymak nasip olsun bi kaç seferdir yazıyorum belki farketmişsindir sizi baştan beri takip etmeme rağmen fazla yazamıyorum bugün sabah dayanamadım bende biraz bahsediyim 3,5 yıllık evliyiz bende bende çikolata kisti eşimdede problem var çift taraflı sorunluyuz yani iki kere tüp bebek yaptırdık ilk ki negatifti ikincisi kimyasal gebelikti 14 ekimde öğrendik bakalım şimdi doktor suni menopoz ilacı verdi kistleri baskılmak için 6 aylık ama daha yaptırmadım hastalanmayı bekliyorum geçen seferde transferden sonraki ay 10 gün gecikmişti şimdide öyle oldum hala gelmedi öyle işte canım yarın senin için dua edicem canım mucizene az kaldı öpt.
Ayyy süper haber bu, bebeğinin fotografı da gelecek demek, bak şimdi mutluluğum ikiye katlandi. Allahım inşallah pınarımın da mutlu iyi haberini nasip etsin bugün, 3e de katlanacak. Cnm eğer sen kendini zora sokmayacaksan ben çoook mutlu olurum.
arkadaşlar size sorum olukcak? transfer sonrası en büyük başımın belası KABIZLIK. 2 denememde ne yaptıysam olmadı dr şurup verdi bu seferde ishal yaptı. siz neler yaptınız arkadaşlar farklı bişeyler yapan varmı lütfen cvp verirseniz çk sevinirim
herkese slm kyr cm nasılsın nasıl gidiyor çok özür ben baya hayrsız çıktım her yerde giremedim nete:) yarın mı transfer senin
aynen bende o durumdayım tatlım afedersin popomda çok kanadı bana nar iyi geldi yemekten önce nar yiyorum rahatlatıyor birde siyah erik iyi geliyor sende dene istersen
bugün benim 10.günüm kyr beni yine duygulandırdın tatlım nasıl güzel yazıyorsun öle gözyaşlarım durmuyor yazdıklarını okurken...Allahım yardım et hepimize hiç birşey hissetmiyorum bilmiyorum ne olcak merakla bekliyorum...birde bugün kpss kadrolar yayınlanmış sizleri okumaktan ona bile bakmadım 2dileğim var ikisi de olsa Allahım
ne demek canım işallah işe yarar, ama ne olursa olsun transferden sonra ıkınmamaya çalış oldu mu tatlımkyr: arkadaşım Allah razı olsun cnm hemen drumu arıycam...
cloudly: Allah razı olsun senden de cnım cvp için. k.kayısı aldım şimdiden yemeye başladım, incirde alıyim inşlh sorunsuz olur herşey
canım çok gelmek istiyorum kısmetse geleceğim bebeiğimle teyzesine moral vereceğiz. işallah pınardan da güzel haberler alırız ezan okunuyor dularım hepimiz için....Ayyy süper haber bu, bebeğinin fotografı da gelecek demek, bak şimdi mutluluğum ikiye katlandi. Allahım inşallah pınarımın da mutlu iyi haberini nasip etsin bugün, 3e de katlanacak. Cnm eğer sen kendini zora sokmayacaksan ben çoook mutlu olurum.
aynen bende o durumdayım tatlım afedersin popomda çok kanadı bana nar iyi geldi yemekten önce nar yiyorum rahatlatıyor birde siyah erik iyi geliyor sende dene istersen
bugün benim 10.günüm kyr beni yine duygulandırdın tatlım nasıl güzel yazıyorsun öle gözyaşlarım durmuyor yazdıklarını okurken...Allahım yardım et hepimize hiç birşey hissetmiyorum bilmiyorum ne olcak merakla bekliyorum...birde bugün kpss kadrolar yayınlanmış sizleri okumaktan ona bile bakmadım 2dileğim var ikisi de olsa Allahım
Eveeeeeeeeeet yarınnnnn. Sen hayırsız teyzesin, bak benim bebişlerim dünyada, bugün 2.günleri sen yoksun:))))))) Şaka bir yana sen nasılsın? Anlat bakalım neler yaptın?
kızlar geldimm herşey yolunda çok şükür kuzucuğum sımsıkı tutmuş anneciğini büyüyor yeri çok güzelmiş öyle dedi doktorum haftası keseyle uyumlu çok şükür.rahimde bir kanama alanı varmış düşük nedeni olabilirmiş. bu nedenle yatak istirahati önemliymiş yatıyorum bende.üstten muayne etti. kanama olduğu için alttan bakmayacağım dedi.çok şükür abuşumm çok iyi....
kızlar geldimm herşey yolunda çok şükür kuzucuğum sımsıkı tutmuş anneciğini büyüyor yeri çok güzelmiş öyle dedi doktorum haftası keseyle uyumlu çok şükür.rahimde bir kanama alanı varmış düşük nedeni olabilirmiş. bu nedenle yatak istirahati önemliymiş yatıyorum bende.üstten muayne etti. kanama olduğu için alttan bakmayacağım dedi.çok şükür abuşumm çok iyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?