2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyr: arkadaşım Allah razı olsun cnm hemen drumu arıycam...
cloudly: Allah razı olsun senden de cnım cvp için. k.kayısı aldım şimdiden yemeye başladım, incirde alıyim inşlh sorunsuz olur herşey

pınarcım bu kanamaların sanırım bir süre ara ara olucak..buna alışmışsındır artık..ama dikkat et yinede..inşallah güzel haberlerle dönersin bugün..öpüyorum seni ve bebişini...

o zaman kısmetse allah bir mani vermezde bebeiğimin fotoğrafını alıp ( işallah rabbim izin veririse) hopppp senin yanına geliyoruz kuzumla :)))

Ayyy süper haber bu, bebeğinin fotografı da gelecek demek, bak şimdi mutluluğum ikiye katlandi. Allahım inşallah pınarımın da mutlu iyi haberini nasip etsin bugün, 3e de katlanacak. Cnm eğer sen kendini zora sokmayacaksan ben çoook mutlu olurum.

canımm oh ne güzel bebişlerin durumu bak herşey güzel gidiyor Mvlam onları sana sımsıkı tutunmayıda nasip etsin arkadaşım

Aminnn cnm, inşallah benden hemen sonra da sen kavuşacaksın bebeğine, beraber dualarla büyüteceğiz onları göbüşleirmiz de:)))

Allahım güzel haberlerini nasip etsin, inşallah içindeki huzur bebeğinin sana verdiği huzurdur. İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah bebeğime kavuştuğum gün snein de bebeğinle olduğuna emin olduğun gün olacak. Sabah uyandığımdan beri dua ediyorum evin içinde yüksek sesle, Rabbim duysun seslerimizi, hepimize sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi.

Cnm gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bu tedaviden sonra kavuşursun bebeğine dilerim. Kalpten dileklerin için çok teşekkür ederim. Yalnış anlamadıysam 6ay kadar sonra deneme yapacaksınız. Listeye eklememe izin verir misin seni de? Orada olmak güç veriyor bana, onca arkadaşımla aynı yolu yürüdüğümü bilmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Eğer iznin olursa seni de eklemek isterim kadar yolculuğumuza.

herkese slm kyr cm nasılsın nasıl gidiyor çok özür ben baya hayrsız çıktım her yerde giremedim nete:) yarın mı transfer senin

aynen bende o durumdayım tatlım afedersin popomda çok kanadı bana nar iyi geldi yemekten önce nar yiyorum rahatlatıyor birde siyah erik iyi geliyor sende dene istersen
bugün benim 10.günüm kyr beni yine duygulandırdın tatlım nasıl güzel yazıyorsun öle gözyaşlarım durmuyor yazdıklarını okurken...Allahım yardım et hepimize hiç birşey hissetmiyorum bilmiyorum ne olcak merakla bekliyorum...birde bugün kpss kadrolar yayınlanmış sizleri okumaktan ona bile bakmadım 2dileğim var ikisi de olsa Allahım

Son düzenleme:
herkese slm kyr cm nasılsın nasıl gidiyor çok özür ben baya hayrsız çıktım her yerde giremedim nete:) yarın mı transfer senin

Eveeeeeeeeeet yarınnnnn. Sen hayırsız teyzesin, bak benim bebişlerim dünyada, bugün 2.günleri sen yoksun:))))))) Şaka bir yana sen nasılsın? Anlat bakalım neler yaptın?

Yüreğimden gelenler, üzmek değil amacım, bugün o kadar mutlu, o kadar huzurluyum ki anlatamam. Bu sabah güneş benim içime doğdu, evime, yuvama doğdu. Yarın itibariyle bebeğimle şenlenecek bu ev. Diliyorum rabbim devamını da nasip edecek:))) Allahım hepimizi güldürsün, tüm gözyaşlarımız mutluluktan olsun....

kyr: arkadaşım Allah razı olsun cnm hemen drumu arıycam...
cloudly: Allah razı olsun senden de cnım cvp için. k.kayısı aldım şimdiden yemeye başladım, incirde alıyim inşlh sorunsuz olur herşey
ne demek canım işallah işe yarar, ama ne olursa olsun transferden sonra ıkınmamaya çalış oldu mu tatlım
canım çok gelmek istiyorum kısmetse geleceğim bebeiğimle teyzesine moral vereceğiz. işallah pınardan da güzel haberler alırız ezan okunuyor dularım hepimiz için....

kızlar transferden sonra nar yemeyin, nar ilk aylar hamilelerin yememesi gerekn yiyeceklerden ben böyle biliyorum paylaşayım istedim canlarım

Slmlar kızlar hepinizi öpüyorum sayılı gün çabuk geçer derler ya yalan vallahi geçmiyor 24 dü gelmiyor artık okadar gerginim okadar sinirlerim bozuldu ki anlatamam ya durup durup bagıryorum ya da ağlıyorum bilemitorum artık alah hepimizin yardımcısı olsun...

Eveeeeeeeeeet yarınnnnn. Sen hayırsız teyzesin, bak benim bebişlerim dünyada, bugün 2.günleri sen yoksun:))))))) Şaka bir yana sen nasılsın? Anlat bakalım neler yaptın?

cnm benim özür dilerim eger yarın fırsat bulur isem yanına gelebilirim inşallah yurt dışından misafirler olucak toplantı saatlerini ayarlarsam sekreter degiştirirse yanına ugramak isterim Ben aslında çok iyi değilim be kyr cım ist bul güzel geçti ama içim de tuhaf duygular yaşıyorum şuanda eşimle sorunlar var gibi aralıkta vazgeçebilirim belki dondurulmşlar dn akşam donunce iyi bir konuşma şart oldu bizim evlilik için aslın da tuhaf kimseye bişey anlatamıyorum içimde sıkılmış daralmış kırılmış bir küçük kız var sanki evliliğimize bir bebe şart bizim tek eksiğimiz bu başka hiç bir sorun yok ben çok duygusalım onun başka birinin bebeğine bile sevgiyle dokunması beni sarsıyor aslında sorun da ben de yani 1 hafta istnbl da olmak ayrı kalmak iyi geldi akşam üstü de dönücem izmre.Evet seni şimdilik daha fazla sıkmadn mutlu gunun de bebişlerini tebrik ediyorm inşallah bu sefer olucak seni de hamiş bebekli bir anne olarak görücez nasipse rabbim bu süreçte yar ve yardımcın olsun inşallahh.İst deki dr kanda pıhtılaşmadn şüphelendi daha gidip kan vericem 4 gündür biraz sallamış durumdayım herşeyi .başka da bir sorun yok dedi görünen de buarada irenbe için güzel şeyler söyledi içim rahat yani senin pozitif hbrn le daha da rahatlıcak senin sayende yaaaaaa kyrım ben çoook iyi değilim açıkça ben pek etkilenmediğimi söylesem de 2 kimyasl gebelikten aslın da ben içimde çökmüşüm bir yerde patlayabilirim eşime çok sardım allah yardımcımz olsun demekten başka çarem yok çok bastırmışım kendimi sen yazmıştın bana duygularını yaşa bastırma diye işteeeee böylee arkadşm ben dn hbrler

kızlar geldimm herşey yolunda çok şükür kuzucuğum sımsıkı tutmuş anneciğini büyüyor yeri çok güzelmiş öyle dedi doktorum haftası keseyle uyumlu çok şükür.rahimde bir kanama alanı varmış düşük nedeni olabilirmiş. bu nedenle yatak istirahati önemliymiş yatıyorum bende.üstten muayne etti. kanama olduğu için alttan bakmayacağım dedi.çok şükür abuşumm çok iyi....

cnm sigara olayını ne yaptın merak etiim ben hafta sonu varya nerdeyse 2 pakete yakın içtim günde bu sabh ta aynı devam şimdiden yarım paket oldu çoook ayıp walla bana biliyorum ama stressssssliym içerim diyorum

cnm süper çok iyi bir hbr bugun benm için sen dn duydum yat güselce dinlen hiç kalma ve kendine dikkat et lütfen inşallah bu süreçte sağlıkla geçer ve düşük riski kalmaz sen elinden geleni yaptın rabbim yar ve yardıncn olsun inşallah

gözümüz aydın maşallah kuzucuğa rabbim sana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…