günaydın kızlar,
bebeğim bugün kendini göstermeye başladı, sabah mide bulantısı ile uyandım , ağzımda krakerle bastırmaya çalışırken tatlı bir mutluluk; tebessüm var yüzümde...
darısı diğer tüm arkadaşlarımın başına....
herkese iyi haftalar diliyor, hepinizi öpüyorum...[/QUOTEohhh çok şükür kuzucuğuma bebeciğine:))))))
21.11.2011
Kuzummm günaydın annemmm... Bugün varlığının 2.gunu, seni dusleyerek, sana dualar ederek daldığım uykumdan yasadigini bilerek, gülümseyerek uyandım. Ahhh benim gözümün nuru hazır mısın yanıma, yerine gelmeye... Ben çok heyecanlıyım kuzum, bugün yarın geleceksin bana diye. Buna hiçbir zaman hazır olunmaz sanırım. Bu sefer korkmuyorum, aksine duayla, heyecanla bekliyorum seni.
Ahhh canımın canı, evimin neşesi gel de dinsin bu hasret. " anne sen de az dur geliyorum iste, 2-3 hücrem daha olsun ki sımsıkı sarilabileyim sana" dediğini duyar gibiyim)) tamam bebeğim beklerim, yeter ki sen iyi ol, saglikla gel... Ama gel...
gel ve hiç gitme anneciğinden nefesin değsin güzel tenine,21.11.2011
Kuzummm günaydın annemmm... Bugün varlığının 2.gunu, seni dusleyerek, sana dualar ederek daldığım uykumdan yasadigini bilerek, gülümseyerek uyandım. Ahhh benim gözümün nuru hazır mısın yanıma, yerine gelmeye... Ben çok heyecanlıyım kuzum, bugün yarın geleceksin bana diye. Buna hiçbir zaman hazır olunmaz sanırım. Bu sefer korkmuyorum, aksine duayla, heyecanla bekliyorum seni.
Ahhh canımın canı, evimin neşesi gel de dinsin bu hasret. " anne sen de az dur geliyorum iste, 2-3 hücrem daha olsun ki sımsıkı sarilabileyim sana" dediğini duyar gibiyim)) tamam bebeğim beklerim, yeter ki sen iyi ol, saglikla gel... Ama gel...
canım beni çok duygulandırdın gözlerim dolu dolu oldu inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak böyle bir anneye herkes sahip olamıyor o bu fırsatı kaçırmayacaktır
İyi haftalar, günaydın. Ben söyle biliyorum diyelim dün sabah 8 de oldu transfer, o zaman bu sabah 1gun bitti. Sen de ona göre sayinca hangi gün oluyor. Listede 26kasim dımı senin test gunün?
Transfer bugün belli olur sanırım cnm
gel ve hiç gitme anneciğinden nefesin değsin güzel tenine,
annesinin kuzusu gelki dinsin anneciğinin hasreti gözyaşı özlemi
öyle bir gelki
öyle bir yaşa ki hayatı
hayat kıskansın seni....
teyzen:))
Aminnn hepimiz icin aminnn. Çok güzel bir Sabah'ta Rabbim bu sohbetimizin içtenliğini, yüreğimizin temizliğini biliyor, sımsıkı saril ona. Bak sen de benden önce anne olacaksın, mutlu ol coook inşallah. Ardından hemen ben de vereceğim o coook özlediğim haberi sizlere...rabbim kuzucuğunu göbüşünden 9 ay ayırmasın inşallah canım benimde geçen hafta salıydı transfer evet 26 kasım inşallah güzel haberler vericem sizlere rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu
gel ve hiç gitme anneciğinden nefesin değsin güzel tenine,
annesinin kuzusu gelki dinsin anneciğinin hasreti gözyaşı özlemi
öyle bir gelki
öyle bir yaşa ki hayatı
hayat kıskansın seni....
teyzen:))[/QUOTE
kyr cım baksana canım bu bebiş gelmesinde kim gelsin teyzeleri bile yollarında şiirler yazıyor çoook şanslı çook reddetmez artık sanırım :)
:))) sagol cnm bugün heyecanlıyım çok, çok erken uyandim kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum:)) inşallah dediğin gibi olacak bebeklerimiz bizi hiç bırakmayacak. Sen nasılsın? Nasıl moralin, keyfin?
canım bende transferin olduğu gece uyuyamadım heyecandan benim opu da kötü geçtiği için aynı zamanda korkuyordum da ama çok güzel bir duyguymuş bebeğini alıp evine gidiyorsun çok tuhaf birşey normal yolla hamile kalan hiç kimsenin tadamadığı duyguları tadıyorsun inşallah sonuda güzel olur
ben çok şükür iyiyim 2 hafta rapor aldım testi öğrendikten sonra işe başlayacağım dinleniyorum bol bol birde kendimi dinliyorum :) bir belirti var mı diye evet bence benim bebeğim bana sımsıkı tutundu hissediyorum :)))
Aminnn hepimiz icin aminnn. Çok güzel bir Sabah'ta Rabbim bu sohbetimizin içtenliğini, yüreğimizin temizliğini biliyor, sımsıkı saril ona. Bak sen de benden önce anne olacaksın, mutlu ol coook inşallah. Ardından hemen ben de vereceğim o coook özlediğim haberi sizlere...
günaydın kızlar,
bebeğim bugün kendini göstermeye başladı, sabah mide bulantısı ile uyandım , ağzımda krakerle bastırmaya çalışırken tatlı bir mutluluk; tebessüm var yüzümde...
darısı diğer tüm arkadaşlarımın başına....
herkese iyi haftalar diliyor, hepinizi öpüyorum...
cnm merhaba ya hafta sonu kk giremedim nekadar kaldı sonucuna senin arkadşım Rabbim inşlh bebeğini sana sımsıkı tutunmayı nasip eder.
kyr cım baksana canım bu bebiş gelmesinde kim gelsin teyzeleri bile yollarında şiirler yazıyor çoook şanslı çook reddetmez artık sanırım :)
canım bende transferin olduğu gece uyuyamadım heyecandan benim opu da kötü geçtiği için aynı zamanda korkuyordum da ama çok güzel bir duyguymuş bebeğini alıp evine gidiyorsun çok tuhaf birşey normal yolla hamile kalan hiç kimsenin tadamadığı duyguları tadıyorsun inşallah sonuda güzel olur
ben çok şükür iyiyim 2 hafta rapor aldım testi öğrendikten sonra işe başlayacağım dinleniyorum bol bol birde kendimi dinliyorum :) bir belirti var mı diye evet bence benim bebeğim bana sımsıkı tutundu hissediyorum :)))
arkadaşım hayırlı sabahlar bugün senin transferin vardı dimi Allahım inşlh güzel geçer ve 2 hafta sonra mutlu haberleri yazarsın.Benimde transfer tarihim belli oldu 28.11.2011 haftaya pazartesi rahim kalınlığım 7 mm olmuş Rabbim kolaylıklar versin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?