• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Amin cnm amin, biliyorsun ben başından beri az yumurtam olsun istedim. Ama şimdi küçük görünenlerin içinden olgun çıktığını duyunca çok sevindim. Bilmiyorum doğru mudur ama küçük oldukları halde olgunlarsa demek ki sağlıklılar diye düşündüm. Ayyy ne diyorum ben sevindim işte bebeklerim fiili olarak var artık. Tüm bu acı, sıkıntı bunun içindi ve değdi. Yaşayan 10tane bebeğim var şu saatte. Diliyorum Rabbim sağlıklı olacak, annesine sıkı sıkı tutunacakları yarına yaşatsın, sonra da ömür boyu yanıma nasip etsin.

kyr çok gözün aydın ne güzel yazmışsın ağladım yine :58:

herkese slmlar kızlar ...KYRCIM..canım benım dılerim allah gönlünde ne murdın varsa onu versın maşallah yumuşların yüzünü güldürdü
dilerim bundan sonrada yüzün hep gülsün ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

maaşallah canım :nazar:ne güzel en güzel ve şanslı olan iki tanesi seçilecek , 10 tane içerisinde kaliteli kaliteli 2 tane çıkar hiç merak etme tatlım çok şükür kyracım çok sevindm çooook
İnşallah cnm benim, dualarım baska bir yürekten dünden beri. Bizim balkondan Alsancak olduğu gibi görünüyor, dünden beri çıkıp balkona bebeklerime doğru dua ediyorum. Çok heyecanlıyım, o güne geldim sayılır 1-2 güne kavuşuyorum yavrularıma Allah'ın izniyle. Sanırım bnm transfer salı olur, sen de o gün bebeğini görmeye gideceksin, bak ona doya doya. Çok mutlu ol annesi, kuzun Rabb'imin sana eşsiz hediyesi.

kyr çok gözün aydın ne güzel yazmışsın ağladım yine :58:
Ağlama cnm ya da ağla ;))) ama mutlulukla ağla hep.
herkese slmlar kızlar ...KYRCIM..canım benım dılerim allah gönlünde ne murdın varsa onu versın maşallah yumuşların yüzünü güldürdü
dilerim bundan sonrada yüzün hep gülsün ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
Sagol cnm, inşallah hepimiz gülelim, hepimiz kavuşalım hasret olduğumuz yavrularımıza.

İnşallah cnm benim, dualarım baska bir yürekten dünden beri. Bizim balkondan Alsancak olduğu gibi görünüyor, dünden beri çıkıp balkona bebeklerime doğru dua ediyorum. Çok heyecanlıyım, o güne geldim sayılır 1-2 güne kavuşuyorum yavrularıma Allah'ın izniyle. Sanırım bnm transfer salı olur, sen de o gün bebeğini görmeye gideceksin, bak ona doya doya. Çok mutlu ol annesi, kuzun Rabb'imin sana eşsiz hediyesi.

Ağlama cnm ya da ağla ;))) ama mutlulukla ağla hep.

Sagol cnm, inşallah hepimiz gülelim, hepimiz kavuşalım hasret olduğumuz yavrularımıza.

çok heyecan verici canım. haftaiçi işlerimin yoğunluğundan daha az girebiliyorum şimdiden bol şans diliyorum sana ve diğer tüm arkadaşlara... bende sabırsızlandı seni okuyunca ne büyük bir duygu annelik birkaç günde olsa yaşamak ne kadar duygulu değil mi ? hadi bakalım az kaldı seninde kavuşmana yavruna Darısı tüm isteyenler e inşallah

merhaba arkadaşlar acımı atlatıp yeni yeni günlük yaşantıma atılıyorum galiba :) bu yüzden pek bakamadım topiğe şimdi baktım biraz geçmişe negatif alan arkadaşlarıma ve bebeğini kaybeden arkadaşlarıma gerçekten çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun son acılar olsun inşallah Allahım sabırlar versin yakın zamanda yaşadım ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum
pınarcım ; güzel haberlerine çok sevindim 9 ay böyle güzel geçiceğine inanıyorum içime hep güzel şeyler doğuyor seninle ilgili azminin sabrının emeğinin karşılığını alıyorsun bu arada bizlerede çok güzel bir örneksin canım
kyr ; canım seninde güzel haberine çok sevindim inan umarım 15 gün sonrada yumoşların bebişler olarak sürpriz yapsınlar sana canım.. :)
fazla giremesemde fırsat buldukça gireceğim umut topiğime :) dualarım hepimiz için herkesi çok öptüm iyi akşamlar diliyorum herkese

Âmin cnm inşallah yarın güzel haberler alacağız. İnşallah bebislerimiz ilk yasam savaşlarından galip çıkacaklar. Öpüyorum seni
İnsallah kyr ; inşallah bebişlerimize kavuşuruz ..
Senin ağrın var mı , benim azalıyor ama hala var biraz ağrım ..

kızlar geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyi ve güzel haberlerle gelmiştir.
Ben biraz daha iyiyim, olumsuza alışmaya çalışıyorum
Bilgem, canım çok sevindim maşallah arkadaşıma.
kyr canım benim yaa hadi gözün aydın maşallah sana da
tümm arkadaşlara iyi pazarlar..
Melis sana yazdım daha evvel ama görmedin galiba ..
Çok üzüldüm ama benim sürecimide biliyorsun , bu uğurda düşüp kalkmakta var ama ne olursa olsun o içindeki kıpırtıyı anne olma isteme duygusunu kaybetme ..
İnşallah bir dahaki sefere hatta tüpe bile gerek kalmadan kavuşursun inşallah bebeğine :)
ah canım bilmezmiyim .inşallah bu sefer gelicek miniğin...transferin nezaman?

Sağolsın Burcu'mmm..
Transfer belli değil , daha yarın öğrenicem embriyoların durumunuda ..

canım çok sevindim moralinin böyle yüksek olmasına, evet canım salı gününü iple çekiyorum işallah rabbimin izniyle kuzumu görürüm heyecan dorukta :))

:18::18::18::18:Yarın bebeğimi görmeye gideceğim çok korkuyorum:18::18::18::18:

Korkularımız bir zaman sonra yaşadıklarımız oluyor, heyecanlan ne mutlu sana ki yarın görmeye gideceğin bebeğin karnında, tadını çıkar arkadasım. Bol bol izle bebeğini, allahım bu günleri hepimize yaşatsın.

canım çok sevindim moralinin böyle yüksek olmasına, evet canım salı gününü iple çekiyorum işallah rabbimin izniyle kuzumu görürüm heyecan dorukta :))

Çok çok keyifliyim arkadasım. Yarın öğreneceğim bakalım kaç bebeğimin 1 gün daha galip geldini yasamda. Senin de gobusunde bebisin salı gunü harika buluşma. Allahım ayırmasın sizi...

çok heyecan verici canım. haftaiçi işlerimin yoğunluğundan daha az girebiliyorum şimdiden bol şans diliyorum sana ve diğer tüm arkadaşlara... bende sabırsızlandı seni okuyunca ne büyük bir duygu annelik birkaç günde olsa yaşamak ne kadar duygulu değil mi ? hadi bakalım az kaldı seninde kavuşmana yavruna Darısı tüm isteyenler e inşallah

Aminnn... Allahım isteyen herkesi kavuştursun evladına. Bilmem kalır mı, gider mı ama ben bu sefer hep yanımda kalacak gibi yasayacağım bu heyecanlı bekleme süresini. Giderse üzülmemem mümkün değil, bunu düşünerek bebegimle geçecek 12 gün ziyan etmeyeceğim. Tadını çıkaracağım belirsiz varlığının... 12 gun de olsa sultanlık sultanliktir dımı ama?

Son düzenleme:
İnsallah kyr ; inşallah bebişlerimize kavuşuruz ..
Senin ağrın var mı , benim azalıyor ama hala biraz var ..

inşallah kavuşacağız 1-2 güne kalmaz bizde olacaklar, allahım ayırmasın.
Benim dün hiç yoktu ağrım, bugün çok arttı. Yumurtaliklarim büyüyünce oluyor ve ilkinden biliyorum bu ağrım 2 ay kadar sürüyor. Benim gecen Aralık'ta laparoskopim oldu, sonucunda alt karnimdaki tüm organların birbirine yapıştığını öğrendik. Ahmet bey bu durumda biri icin bu ağrılar çok normal dedi. Oncesinde şe 3 hekim aynı şeyi söyledi. Basından beri az yumurta dememin en önemli nedeni de buydu. Senin anlayacağın zor bı hamilelik bekliyor beni. Amaaa... Doğumdan sonra coook azalırmış sıkıntılarım;)))

Cok sagol iyi dileklerin icin. Senin de daha iyi olmana çok sevindim. Coook daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle

günaydın kızlar,

bebeğim bugün kendini göstermeye başladı, sabah mide bulantısı ile uyandım , ağzımda krakerle bastırmaya çalışırken tatlı bir mutluluk; tebessüm var yüzümde...

darısı diğer tüm arkadaşlarımın başına....

herkese iyi haftalar diliyor, hepinizi öpüyorum...

Çok çok keyifliyim arkadasım. Yarın öğreneceğim bakalım kaç bebeğimin 1 gün daha galip geldini yasamda. Senin de gobusunde bebisin salı gunü harika buluşma. Allahım ayırmasın sizi...

amin canım, senin de güzel güzel haberlerini bekliyoruz iaşallah
şaka maka kyracım geldi beklenen hafta sen de bu hafta içerisinde buluşacaksın bebeğinle dilerim rabbim ayırmaz sizi 9 ay boyunca mutlu mesut sağlıklı yaşayın beraber :)))

amin canım, senin de güzel güzel haberlerini bekliyoruz iaşallah
şaka maka kyracım geldi beklenen hafta sen de bu hafta içerisinde buluşacaksın bebeğinle dilerim rabbim ayırmaz sizi 9 ay boyunca mutlu mesut sağlıklı yaşayın beraber :)))

günaydın kızlar,

bebeğim bugün kendini göstermeye başladı, sabah mide bulantısı ile uyandım , ağzımda krakerle bastırmaya çalışırken tatlı bir mutluluk; tebessüm var yüzümde...

Hem gozunaydin, hem Allah sabir versin;))) biz çok şanslı kadinlariz bu acıdan, düşünsene birçok kadın bu olayı facia gibi yaşıyor bizse midem bulandı diye seviniyoruz;))) sana da iyi haftalar cnmmm

günaydın kızlar,

günaydın canım :nazar::nazar: amin rabbim bizlere de tattırsın inşallah

nasıl hissediyorsun kendini

Back