2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cok sevindim Allah tamamına erdirsin meleklerin seninle olsun

Kyr cok sevindim,masallah bebislerine.
Inan bu surec o kadar degisken olabiliyorki,bende 13-14 tane yumurta beklerken 20 tane toplandi.
Cok sukur Rabbime.
Bende kuzularimin durumunu yarin ogrenicem.
Cok merak ediyorum,hayirlisi olsun.

Kyr cok sevindim,masallah bebislerine.
Inan bu surec o kadar degisken olabiliyorki,bende 13-14 tane yumurta beklerken 20 tane toplandi.
Cok sukur Rabbime.
Bende kuzularimin durumunu yarin ogrenicem.
Cok merak ediyorum,hayirlisi olsun.

Âmin cnm inşallah yarın güzel haberler alacağız. İnşallah bebislerimiz ilk yasam savaşlarından galip çıkacaklar. Öpüyorum seni

kızlar geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyi ve güzel haberlerle gelmiştir.
Ben biraz daha iyiyim, olumsuza alışmaya çalışıyorum
Bilgem, canım çok sevindim maşallah arkadaşıma.
kyr canım benim yaa hadi gözün aydın maşallah sana da
tümm arkadaşlara iyi pazarlar..

Kızlar 12. Gunüm ama kahve lekeler daha geçmedi

Sanki daha fazlalasiyor gibi cok korkuyorum :18: :18:

Yarın test gunü dua edin bana Allah hepimize yardım etsin
Canım mutlaka doktounla konuşşş lekelenmeler normal diyorlar ama bilgilendirmede fayda var.
hoşbulduk canım desteğine teşekküler.. 27 yaşındayım umut tüpb bebekte donmuşlarla aralık adetini bekliyorum canım

maşallahhhh Nazar değmesinn.. Hadi bakalım inşallah hepsi 1 kalte olur.

Ahhh cnm bnm iyi olacaksın tabii ki, bak gor gün geçtikçe yeni denemenin heyecanı saracak yüreğini. Sagolasin dileklerin icin, kendi sıkıntın icinde bizi de unutmamış yazmissin, sagol cnm tüm iyi dileklerim seninle.

ah canım bilmezmiyim .inşallah bu sefer gelicek miniğin...transferin nezaman?

canımm ay bitürlü karşılaşamadıkk nasılsınn bebişin belli oldumu cinsiyetii:)

evet öle oldu..bikaç yere daha yazdım am çıkmış oluyosun o topikten:)) ben griple mücadele ediyorum fane kaptı beni...bu halde daha zor geçiyo tabi...
Bebiş bugün 4 aylık oldu...salı günü doktora gitmiştik yüzüstü yatmış uyuyodu doktor biraz uğraştı dönsün diye ama dönmedi...rahatına pek düşkün herhalde:) öğrenemedik dahalık...ama sağlığı şükür iyi...perşembe üçlü testim var o zamn gösterirse öğreniriz artık...çok utangaç kız herhalde:)))

sen nasılsın?kuzun nasıl??

evet ya bende arkandan yazıyorum:))
çok geçmiş olsun hiç sorma bizde şu griple mücadele halindeyiz ben eşim kıızım bugün birazdaha iyi gibiyiz..

ayy demek uykucu kaldırıp göstermedi yüzünüde kendinide evet zilli bu kızz..benimkide uyuyodu öksürtüyodu doktor bi iki dönüp tekrar horluyodu ama ben allahtan erken öğrendim cinsiyetii..sağlığı iyi olsunda önmeli olan o ..
ikili test yaptırdıysan 3 lüye gerek görmedi benim doktorum...
canaım benim zillinin fotları var bak istersen..

sağol canım sizede geçmiş olsun.....kız olursa zilli olacağı kesin....tabiii en güvenli yerdeler rahatları iyi..uykuları derin...:)) Allahım bütün bebişlere sağlık versin...ikili testim güzzel çıktı üçlüyüde yapalım dedi doktor bende tamm dedim....

bakmaymıyım zilliye hemennn...

BURCUM ALLAH MAŞALLLAH NAZARLARDAN KORUSUN...ANNESİ GİBİ KIZIDA ÇOK GÜZEL...KENDİSİ GİBİ BAHTIDA GÜZEL OLSUN YAVRUNUN....BENİM ALBÜMÜMDE DE YERALIR MELEĞİM İNŞ.5 AY SONRA...

kızlar merhaba, çoktandır giremiyorum, bende hiçbir sorun yokken tüp bebek yapmayı düşünenlerdenim, hem korkuyorum ya oda tutmazsa diye, inş.herkesin istedig olur..

maaşallah canım ne güzel en güzel ve şanslı olan iki tanesi seçilecek , 10 tane içerisinde kaliteli kaliteli 2 tane çıkar hiç merak etme tatlım çok şükür kyracım çok sevindm çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…