Kızlar şoktayım, klinikten aradı embriyologum. 15 yumoşun 12si olgun çıkmış, 10tanesi döllenmiş, gelişimlerini izleyip yarın haber vereceklermiş.
Benim olgun görünen 8 tane yumoşum vardı, gerisi küçüktü, dün doktorcum da onları da aldık kist falan olmasınlar diye dedi. Allahım sana binlerce şükür........
Ayyyyyyyyyyyyyy şuan 10tane bebeğim var yarışta, bakalım yarına kaçı kalacak..........
Diyorum hep sizlerin duaları, Rabbimin izniyle....
Kyr cok sevindim,masallah bebislerine.
Inan bu surec o kadar degisken olabiliyorki,bende 13-14 tane yumurta beklerken 20 tane toplandi.
Cok sukur Rabbime.
Bende kuzularimin durumunu yarin ogrenicem.
Cok merak ediyorum,hayirlisi olsun.
Cok sevindim Allah tamamına erdirsin meleklerin seninle olsun
Canım mutlaka doktounla konuşşş lekelenmeler normal diyorlar ama bilgilendirmede fayda var.Kızlar 12. Gunüm ama kahve lekeler daha geçmedi
Sanki daha fazlalasiyor gibi cok korkuyorum :18: :18:
Yarın test gunü dua edin bana Allah hepimize yardım etsin
hoşbulduk canım desteğine teşekküler.. 27 yaşındayım umut tüpb bebekte donmuşlarla aralık adetini bekliyorum canımHoşgeldin, çoook doğru bir yere geldin, bu sayfa benim de gördüğüm, yazdığım diğer sayfalardan farklı. İyi ki geldin, inşallah sen de boncuklu listemizde yerini alırsın aralık denemende. Tek bir öneri benden sana geçmiş acılarını geçmişte bırak, tertemiz bir denemeye başla. Listeye yazıyorum seni, diğer bilgilerini de eklersen iyi olur.
Kızlar şoktayım, klinikten aradı embriyologum. 15 yumoşun 12si olgun çıkmış, 10tanesi döllenmiş, gelişimlerini izleyip yarın haber vereceklermiş.
Benim olgun görünen 8 tane yumoşum vardı, gerisi küçüktü, dün doktorcum da onları da aldık kist falan olmasınlar diye dedi. Allahım sana binlerce şükür........
Ayyyyyyyyyyyyyy şuan 10tane bebeğim var yarışta, bakalım yarına kaçı kalacak..........
Kızlar bugün adet gunüm ve lekeler kırmızı oldu benim gibi olupta
Hamile olan var mı
kızlar geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyi ve güzel haberlerle gelmiştir.
Ben biraz daha iyiyim, olumsuza alışmaya çalışıyorum
Bilgem, canım çok sevindim maşallah arkadaşıma.
kyr canım benim yaa hadi gözün aydın maşallah sana da
tümm arkadaşlara iyi pazarlar..
Kızlar bugün adet gunüm ve lekeler kırmızı oldu benim gibi olupta
Hamile olan var mı
Günaydın kızlar , üzücü şeyler okudum topikte , ve bende inanılmaz üzüldüm ..
Aygun , meliş ve diğer arkadaşlarım ne olur üzmeyin kendizi .. Demesi kolay ama , inanın bi süre sonra geçicek , bende bir melek annesiyim , bu acının hiç tarifi yok ama yeniden güçlenip mücadeleme devam ediyorum ..
Pınar snein kzuunda en inatçı çıktı , yerim ben onun inandını..
Burcu sağolsın kuzum .
İnşallah bu sefer olur , ne günler geçirdik değil mi?
Sen benim sürecimi çok iyi biliyorsun , bebeğimi kaybettim , onu söküp aldılar ama Rabbim bana yeniden güç verdi ..
İnşallah bebeğimide yollar..
Burcuuu
canımm ay bitürlü karşılaşamadıkk nasılsınn bebişin belli oldumu cinsiyetii:)
evet öle oldu..bikaç yere daha yazdım am çıkmış oluyosun o topikten:)) ben griple mücadele ediyorum fane kaptı beni...bu halde daha zor geçiyo tabi...
Bebiş bugün 4 aylık oldu...salı günü doktora gitmiştik yüzüstü yatmış uyuyodu doktor biraz uğraştı dönsün diye ama dönmedi...rahatına pek düşkün herhalde:) öğrenemedik dahalık...ama sağlığı şükür iyi...perşembe üçlü testim var o zamn gösterirse öğreniriz artık...çok utangaç kız herhalde:)))
sen nasılsın?kuzun nasıl??
evet ya bende arkandan yazıyorum:))
çok geçmiş olsun hiç sorma bizde şu griple mücadele halindeyiz ben eşim kıızımbugün birazdaha iyi gibiyiz..
ayy demek uykucu kaldırıp göstermedi yüzünüde kendinide evet zilli bu kızz..benimkide uyuyodu öksürtüyodu doktor bi iki dönüp tekrar horluyodu ama ben allahtan erken öğrendim cinsiyetii..sağlığı iyi olsunda önmeli olan o ..
ikili test yaptırdıysan 3 lüye gerek görmedi benim doktorum...
canaım benim zillinin fotları var bak istersen..
test günüm gelmedi mi canım. doktorunla görüş benimde kanamam olmuştu sonra durmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?