çok tedirgin olduk eşimle hcg baktırdık 1900 den 4730 çıkmış 2 günde çok şükür kuzu sapasağlam duruyor. brn gerekirse 8 ay yatarım yeter ki kuzummmm iyi olsun.....
kry yumurta toplama işlemin yarındı deil mi Allah yardımcın olsunn arkadaşım...
Allah ısını rast getırsın...
kyracım bugün opun var, hayırlısı ile bol bol güzel güzel kaliteli kaliteli yumoşların olsun işallah, allah yardımcın olsun dularım seninle arkadaşım
Canlarım sağolun, sizler böyle güzel dualar edersiniz de kötü geçer mi hiç. Ben opuya giderken yazmışsınız bunları görmedim. Hepinize teşekkür ederim.suan opudasın yada çıkmış olmasın allah yardımcın olsun bi çırpıda olsun bıtsın hayırlısıyla.sende yakında alcaksın bebişlerini.hadı bakalım sırayla doğurcaz canlarımızı hepimiz allahın izniyle inş....
canım çok geçmiş olsun, maaşallah yumoşlarına, az yumurta yapacaktınız doktorcunla maaşallah sana canım, işallah güzel güzel embryolar olsunlar işallah
kyr canım benım inşallah herşey gonlünce olur dualarım seninle...
ohh çok şükür bissürü olmuşş ne güzel inşallah hepsi çokk sağlıklıdırlar. hayırlısı olsun. şimdi o yumişler kocişinin spermleriyle aşk yapacaklar sonra hooppp göbüşüne ve işte büyük buluşma
sonra gelsin nazar boncuğu
maşaallah yumoşlarına inşaallah onlardan ikitanesi senin bebişlerin olur
hadı gozun aydın cnm bak gectı gıttı.şimdi yarını bekle bakalım hayırlı haberler gelsın inş.bol bol döllenıp kalıtelı embrıyolar olsunlar inş...
transferi kaçıncı gun yapcaklar ortalama bişey soyledıler mı. bana hemen opudan sonra kesın olmasa bıle bı tarıh verılmiştı de o yuzden soruyorum cnm...
Ohhhh gecmis olsun hayirli olsun
sira pozitif haberlerini almada hadi bakalim
Merhaba kizlar. Benimde bugun opum oldu,biraz agrim var ama iyiyim. 20 tane toplandi.Insallah guzel guzel dollenirler.
Kyr gozun aydin arkadasim. Insallah guzel haberler veririz topige.
gözün aydın canım maşallah yumoşlarınainşallah sağlıklı bebişler olur sıkı sıkı tutunurlar anneciklerine
canlarım hayırlı olsun inş bebişleriniz sımsıkı tutusunlar anneciklerine
canım inş en güçlüsü annesine sımsıkı tutunur 9 ay sonrada saglıkla ona dokunmak nasip olur inş dualarımız seninle allah yardımcın olsun topigimizin emektarı...
geçmiş olsun cnm hepsı de guzel embrıyolar olsun ınsallah
arkadaşım hadi gözün aydın hayırlısıyla opun bittmiş hayırlısıya transferinde güzel geçer
inşaallah hep böyle pozitif olursun cnm ve bebişlerin gelir bu tedavinde sonrada benim bebişlerohhhhhh ne güzel yaaaa
bilgem canım hadi ahayırlı olsun yumoşların döllensinde sana sımsıkı tutunsun can olsun minik yavrun olsun inşallah..nezaman transferin olucak dualarım seninle rabbim bı sefer yüzünü güldürsün arkadaşım..
maşallah 20 yumutan toplanmış inşllh bu seferde 5 güne gider..transfer sonrası 12 gün takibimdesinburda hepberaber sevinicez inşllhh
Bir nebze mi, tamamen sen vesile oldun. Sağol cnm ne dualar ettim sana dün anlatamam. Opuya hazırlarlarken beni sordum hemşireye Zerrin Ablayı. Çağırdılar, daha ilk yanıma geldi ben hiç birşey söylemeden elimi tutup sıktı. Süper bir histi. Sonra söyledim senin arkadaşın olduğumu, başladık sohbete. Sağolsun sonra odaya geldi, yarım saat dil döktü bana... O çıktığında eşimin gözleri dolu doluydu, düşün artık o bile inanmıştı bu sefer bebeğimizin bizim olacağına. Allah senden razı olsun cnm arkadaşım, Allah o dualarla gelen, dualarla büyüyen, Rabbinin emaneti kuzuna upuzun bir ömür versin. Tüm iyi dileklerim, tüm dualarım seninle, sağol cnm benim...canım Rabbim yardımcın olsun...
canımmmm bu mutluluğu yaşamanda bir nebzede olsa katkım varsa ne mutlu bana:))
Ahhh ben yerim onu, annesi merak ettikçe poposunu sallıyor ben burdaaaaayım diye. Ohhh maşallah kuzuna, pinar görüyorsun işte arkadaşım, azmin zaferi, sen iyi düşündükçe o sana sımsıkı sarıldı. İkinize de helal olsun. Allahım sizi ömür boyu ayırmasın.çok tedirgin olduk eşimle hcg baktırdık 1900 den 4730 çıkmış 2 günde çok şükür kuzu sapasağlam duruyor. brn gerekirse 8 ay yatarım yeter ki kuzummmm iyi olsun.....
arkadaşlar hepinize merhabaaa.. bir kaç gündür giremiyorum eşim çarşamba akşamı sakatlandı.. umarı herşey yolundadr geçmişi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum.. ben iyiyim inşallah yavrum da iyidir.. eşim içinde dua edin lütfen.. sizi seviyorum kendinize iyi bakın.. eşlerinize de...
malesef negatif arkadaşlar sonuç 1.44 çıkmış 3. denemem de hüsran
Bence doktorunu ara sor mutlaka, eğer aradıysan ve yat dinlen, bekle dediyse çok rahat olmaya, bebeğinle konuşup, ona inanmaya çalış. Ona ne kadar inanırsan, o da sana inanır... Sarıl bebeğine sımsıkı...Kızlar 12. Gunüm ama kahve lekeler daha geçmedi
Sanki daha fazlalasiyor gibi cok korkuyorum :18: :18:
Yarın test gunü dua edin bana Allah hepimize yardım etsin
Arkadaşlar merhaba. yazılarınızın bir ksımını okuum topiğiniz güzel ilişkilerinize hayran kaldım.. yazmak istedim. öncelikle tedavide olan arkadaşlara bol şans diliyorum dularaım sizlerle..negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum Allah acınızı azaltsın. pozitif alan hamişlere tebrikler Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Darsıı bizlere.. Kısaca kendimi anlatayım. 6 yıllık evliyiz tüplerimdeki enfeksiyodndan dolayı tüplerim alındı. Normal yolla gebe kalmam imkansız. 1. tüp denemem negatif 2. denemem 7haftaya yaklaşırken düşükle sonuçlandı donmuşlarımla aralı adetinde kısmetse tekrar başlayacağız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur . Benide aranıza alrımısınız ?
Cnm arkadaşım sana yazmak en zoru, sana cevabı en sona bıraktım. Allahım yanında olsun, sabrına sabır, gücüne güç katsın. Hakkında hayırlısını yazsın, hayırlısını yaşatsın. Çooook üzüldüm ben de................kızlar çok kötüyüm kesem boş çıktı boş gebelik yanı kendilinden düşmezse ameliyatla alıcaklarmış ben çok uğraştım 7 senelik evliyim bu güne kadar kimden ne duydumsa yaptım denedim eski zaman şeyleri hani derler ya koca garı ilaçları filan bel çektirme gibi, 5 aşılama 3 tüp bebek ama bu en zoruydu galiba gerçekten yorulmaya başladım düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyonapıcamı bilmiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor bi sebeb olsa en azından sorun var derim ama yok allahtan herşey deri veren dermanıda verir elbet bir gün olucak inaniyorum allahıma umudumu kaybetmek ten korkuyorum sadece tutmadına değil keşke hiç tutmasaydı en azından kürtaj olmak zorunda kalmazdım
Kızlar şoktayım, klinikten aradı embriyologum. 15 yumoşun 12si olgun çıkmış, 10tanesi döllenmiş, gelişimlerini izleyip yarın haber vereceklermiş.
Benim olgun görünen 8 tane yumoşum vardı, gerisi küçüktü, dün doktorcum da onları da aldık kist falan olmasınlar diye dedi. Allahım sana binlerce şükür........
Ayyyyyyyyyyyyyy şuan 10tane bebeğim var yarışta, bakalım yarına kaçı kalacak..........
Diyorum hep sizlerin duaları, Rabbimin izniyle....
Kızlar şoktayım, klinikten aradı embriyologum. 15 yumoşun 12si olgun çıkmış, 10tanesi döllenmiş, gelişimlerini izleyip yarın haber vereceklermiş.
Benim olgun görünen 8 tane yumoşum vardı, gerisi küçüktü, dün doktorcum da onları da aldık kist falan olmasınlar diye dedi. Allahım sana binlerce şükür........
Ayyyyyyyyyyyyyy şuan 10tane bebeğim var yarışta, bakalım yarına kaçı kalacak..........
Diyorum hep sizlerin duaları, Rabbimin izniyle....
canımm çok sevindimm çok.Rabbim hepsini sana bağışlasınnn 2 taneside sana sımmmsıkı tutunsun 9 ay boyunca dilerimm canımmm
cnmmm coookkk sevındımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?