canım pınarın dediği gibi hcg 10. gün 77 çıkmasına rağmen silik çizgi bile çıkmadı, hcg 20 üstü normalde ölçer diyorlar , hassas testlerden bile denedim yine çıkmadı sakın boşuna üzme kendii, benim gibi sonradan yaparsın sen de içinde kalmasın diye, ben geçenlerde yaptım şık diye iki çizgi çıktı darısı başına olsun işallah :)))
canım işallah bebeiğin seninledir sakın tste takılma oldu mu canım, deprem için de çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun, umarım bu zor günlerinde bebeiğin gününü aydınlatır canım dularımız seninleayyy inşallah senin gibi benim de yüzüm güler canım ya o kadar ihtiyacım varki bu zor günlerde bebişlerime van da öğretmenim ben bütün düzenimiz bozuldu kardeşimin evi yıkıldı tek tesellim bebişlerimdi yani inşallah pazartesi yine hayal kırıklığı yaşamam hayırlısıyla
kızlar lütfen şu konuyu kapatır mısınız lütfen uzatmayın artık , burada yazışma amacımızı hepimiz biliyoruz, boşu boşuna gergin bir ortam yaratmaya gerek yok, tedavide olan arkadaşlarımız hamilelerimz var hiç gerek yok burası bu tür konuların tartışılacağı bir yer değil
kuzm benim abuşş hızlı çıktı uğraştım bişeyler yaprım şimdide 1 aylık yaptım hey Allahım:))pınarım senin abuş 3 aylık mı kız? ne zaman büyüdü, :))))))))))))))))
ayy arkadaşım içim burkuldu inan yaşadıklarına Rabbim yardımcın olsun dilerim meleğin göbüşünde olsun canına can katsın...ayyy inşallah senin gibi benim de yüzüm güler canım ya o kadar ihtiyacım varki bu zor günlerde bebişlerime van da öğretmenim ben bütün düzenimiz bozuldu kardeşimin evi yıkıldı tek tesellim bebişlerimdi yani inşallah pazartesi yine hayal kırıklığı yaşamam hayırlısıyla
haklısın canım seni ihmal ettik kusurumuza bakma. canım benim embriyolar çok minik olduğu için gitmişlerdir sen farketmeden zaten kan pıhtıs şekl,ndeler ya hissetmemişsindir. aabadi canım bu sayfayı böyle kapat ne olur biliyorum umut ediyosun ama inşallah bi daha ki tedavinde hep beraber sevineceğiz canım...çok dogru belki sizlerden yorum gelir diye ben beklerken bakıyorum neler yazıyolar yaaaaaaa bana cevp verin çoçuk düşüren birinin sancısı kanaması slması gerkmiyomu benim kanamam çok az sancım hiçyok iki enbiriyom vardı belki bir vardır diyee umut ediyorum uturasyonda göremedik 21.günümdü
canım hiç aklıma gelmemişti koyarım tabi koymam mı.bir de albüm koysana burdaa bakalım ultrason resminize fotojenik mi kahramanın? :)
Merhaba ruzgarm
genartta tedavi olmuşsun yanılmıyorsam.ben de merkez araştırması yapıyorum memnun musun merkezden? bu 3.denemem olacak.
çok dogru belki sizlerden yorum gelir diye ben beklerken bakıyorum neler yazıyolar yaaaaaaa bana cevp verin çoçuk düşüren birinin sancısı kanaması slması gerkmiyomu benim kanamam çok az sancım hiçyok iki enbiriyom vardı belki bir vardır diyee umut ediyorum uturasyonda göremedik 21.günümdü
kızlar aygün akcan dan heberiniz var mı???kese için gidecekti bugün...
kanda degere baktırayımmı dedim ama kese oldugu için gebelik var çıkar dedi gerek yok teste dedi inşallah cumartesi olumlu cıkar
canım cmrts ,inşallah güzel haberlerle dönersin.kanda degere baktırayımmı dedim ama kese oldugu için gebelik var çıkar dedi gerek yok teste dedi inşallah cumartesi olumlu cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?