2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ben bir tane okudum sana yolladım ama adını unuttum

ben okudukca yazarım sen arada bak topiğe

allah kabul etsin inşaallah

ayyy inşallah senin gibi benim de yüzüm güler canım ya o kadar ihtiyacım varki bu zor günlerde bebişlerime van da öğretmenim ben bütün düzenimiz bozuldu kardeşimin evi yıkıldı tek tesellim bebişlerimdi yani inşallah pazartesi yine hayal kırıklığı yaşamam hayırlısıyla

görüyor yazmıştım silmişim neyse arkadaşlar konuyu uzatmayalım huzursuz oldum ben onu belirtmek istedim sadece...

arkadaşlar ben imalı mesaj yazmadım açıkça fikrimi belirttim sadece namaz kılan arkadaşlar varsa boşuna vakitlerini geçirmesinler istedim sadece sizi düşünmek için yoksa ortamı germek için değil kyr arkadaşım yazmış allah ile kul arasındaa diye bazı şeyler eletteki öyledir ama değişmeyen kurallarda vardın dinde çoğu din alimi gusül gerekmiyo diyorsa gerekmiyodur heralde kişinin insiyatifine bırakılmaz diye düşünüyorum tekrar söylüyorum kimseyi kırmak istemedim kırdıysam özür

Aaaaaaaa iyice abartınız herkezin inancı kendine sevabı günahı kendine böyle şeyler yazıp durupta bizleride yormayın önceden olmazdı böyle şeyler gercekten kızlar

canım işallah bebeiğin seninledir sakın tste takılma oldu mu canım, deprem için de çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun, umarım bu zor günlerinde bebeiğin gününü aydınlatır canım dularımız seninle

kızlar lütfen şu konuyu kapatır mısınız lütfen uzatmayın artık , burada yazışma amacımızı hepimiz biliyoruz, boşu boşuna gergin bir ortam yaratmaya gerek yok, tedavide olan arkadaşlarımız hamilelerimz var hiç gerek yok burası bu tür konuların tartışılacağı bir yer değil

çok dogru belki sizlerden yorum gelir diye ben beklerken bakıyorum neler yazıyolar yaaaaaaa bana cevp verin çoçuk düşüren birinin sancısı kanaması slması gerkmiyomu benim kanamam çok az sancım hiçyok iki enbiriyom vardı belki bir vardır diyee umut ediyorum uturasyonda göremedik 21.günümdü

Benim transferimin 19.günü sancıyla birlikte düştü ve vajina da ceviz büyüklüğünde hissediyorsun düştüğü sırada...Allah hayırlısını versin bir daha yaşattırmasın bu acı duyguyu...

Merhaba ruzgarm
genartta tedavi olmuşsun yanılmıyorsam.ben de merkez araştırması yapıyorum memnun musun merkezden? bu 3.denemem olacak.

pınarım senin abuş 3 aylık mı kız? ne zaman büyüdü, :))))))))))))))))
kuzm benim abuşş hızlı çıktı uğraştım bişeyler yaprım şimdide 1 aylık yaptım hey Allahım:))

ayy arkadaşım içim burkuldu inan yaşadıklarına Rabbim yardımcın olsun dilerim meleğin göbüşünde olsun canına can katsın...

haklısın canım seni ihmal ettik kusurumuza bakma. canım benim embriyolar çok minik olduğu için gitmişlerdir sen farketmeden zaten kan pıhtıs şekl,ndeler ya hissetmemişsindir. aabadi canım bu sayfayı böyle kapat ne olur biliyorum umut ediyosun ama inşallah bi daha ki tedavinde hep beraber sevineceğiz canım...

bir de albüm koysana burdaa bakalım ultrason resminize fotojenik mi kahramanın? :)
canım hiç aklıma gelmemişti koyarım tabi koymam mı.
sen iyisin demi canım kalbini ferah tut......

Son düzenleme:
Merhaba ruzgarm
genartta tedavi olmuşsun yanılmıyorsam.ben de merkez araştırması yapıyorum memnun musun merkezden? bu 3.denemem olacak.

slm benim ilk denemem çok araştırmadım ama ankarada iyi bir merkez

diyorlar ben memnun kaldım çok beklentim yoktu o yüzden çok memnunum

sende memnun kalırsın gerçi çok beklenti olunca kafan karışıyor hiç

sorgulamadan teslim ol çünkü kapalı bir kutu yaşadıklarımız sanki

hayal gibi gözle bile göremediğin şeylerle uğraşıyorlar dr sertaç beydi ben bütün herşeyi

internetten öğrendim sana hayırlı olsun

herkese iyi akşamlar bugün kesemi görmeye gitim ama doktor ne var bebek dedi nede yok dedi

cumartesi tekrar bakıcak benim biraz kanama olmuştu gecen hafta o yüzden bozulmuş sanki dedi moralım bozuldu 2 gunde mi degişecek sonuç

abadi canım inan bir fikrim bilgim yok ne yazık ki, (((((

kızlar aygün akcan dan heberiniz var mı???kese için gidecekti bugün...

gitim merln ama osman hoca keseyi gordu ve içi bozulmuş sanki dedi cumartesi tekrar gel bakalım dedi benim kanamam olmuştu çok az sebebde ondanmış bebek var demedi yokta demedi kese gözüküyor dedi

kanda degere baktırayımmı dedim ama kese oldugu için gebelik var çıkar dedi gerek yok teste dedi inşallah cumartesi olumlu cıkar

kanda degere baktırayımmı dedim ama kese oldugu için gebelik var çıkar dedi gerek yok teste dedi inşallah cumartesi olumlu cıkar
canım cmrts ,inşallah güzel haberlerle dönersin.
sen sanırım keseni ilk defa görmeye gittin belkide yeni oluşmaya başlamıştır kese olamaz mı acaba?

teşekürler kızlar gördüm ceviz büyüklügündeydi ama içinde bebek var kesin demedi geçen hafta kanamam olmuştu sebebide oyüzden dedi bozuluyo gibi dedi bebede benzetemedi cumartesi bakalım dedi hayırlısı neyse rabim onu nasip etsin adetimi 13 gün oldu geceli zaten geç tutunmuştu benimki transferin 9.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…