off ben şimdi iyice endişelendim transferden sonra beni niye yatırmadılar...
sen bizim bi parçamıssın ailede olur öle şeyler yalnış anlamalar. daha ne güzel haberler alacağız buradan senin haberlerinde dahil olmak üzere:))
olacak inşallah Allahın izniyle bizler çok güçlü kadınlarız Rabbimiz yanımızda annelik isteği gönlümüzde daha ne olsun:))dilerim öyle olur cnm çok sağol güzel dileklerin için bütün arkadaşlarımın güzel haberlerini almak gerçekten çok mutlu ediyor beni pc ye bakarak bu kadar duygulandğımı hiç hatırlmıyorum ayrıca kuzucuğun çok şanslı bu kadar güzel yürekli bir anneciği olduğu için ayrıca kyr da sevgilerimi gönderiyorum onunda güzel haberlerini tüm kalbimle diliyorum gerçekten kocaman bi yüreğin var pınarcım yüreğine sağlık
canım Allahım binlerce kere razı olsun duaların için daha daha fazlası güzelleri sizlerin olsun dilerim inan her duamsa sizlerde varsını inşallah çok üzel olacak herşeycanım çok sevindimmm herşey yolunda bak demiştik biz. sana dua etmiştim Allah kabul etsin inşlh sorunsuzda gider arkadaşım.Bence bebişin ilk resmini özenle sakla nekadar güzeldir kimbilircnm sende dua et bana inşlh bu güzel duyguları bende yazarım....
bana kızacaksınız biliyorum ama bu sabah 10. günüm idrar testi yaptım negatif silik bir çizgi bile yok bildiğimiz negatif yanipazartesi hala pozitif çıkma şansım varmı ki Allahım sabır ver 3. denemem de hüsranla sonuçlandı sanırım
aım, a.akilli hosgeldiniz aramıza, bilgisayara geçince hemen ekleyeceğim listeye sizleri de.tedavieriniz hayırlı uğurlu olsun.
Baby2007 nasılsın cnm? Nasıl gidiyor tatlı bekleyiş? 3gun gecmis bile, kaldı 9gun, hayirlisiyla sonu güzel olacak inşallah. Biraz gerilmişsin kızların yazdıklarına, öyle gerginlik falan yok kızarım bak, bebis hisseder))
Ben bugün cooook keyifsizim,cok agriyla uyandim, gazim var felaket, 3 aylik gebe gibiyim)) şimdi klinikte oturdum doktorumu bekliyorum. Bakalım bugün belli olacak mı opu. Öpüyorum bebisinle seni...
canım benim alma tabi merkezin ne dediyse onu yap bende 4 gün sonra yaptım banyomu bana merkezdn yasak demişlerdi içine sinmemiş olabilir tabi haklısın bende namaz kılamadım bu 4 gün sürecinde gusül abdesti olayından değil ama ben 1 gece hastanede yattım anestezili transfer olmuştum hastane odası ve tuvalet temiz olmasına rağmen vücudumun tamamen temiz olduğunu düşünmüyordum pis şeyler bulaşmış olab,lceğini düşündüm çünkü namaz da çok temiz olmamız lazım daha sonra kaza yapıcam kılmadığım namazları yani aynen senin gibi içime sinmedi ama bi farkla gusülden dolayı değil canım temizlikten dolayı sende nasıl rahatsan öyle davran cnm sadece amacım bilmeyen arkadaşlar için ufak bi bilgi paylaşımı olsun diye yazdım üstteki msjımıda Allahım inşallah senin ve bekleyen tüm arkadaşlarımızın güzel sonuçlar almasını nasip etsin canım benim
Kızlar ben kaçırdım galiba konuyu bir gusül abdesti muhabbeti sürüyor. Bu isler gönül işi, Allahla kul arasında, kimi temiz hissetmez okumaz duasını, kimi Rabbim yüreğimi biliyor der her koşulda okur. Kimse de digerine söyle olmaz, böyle olmaz diyemez bence. Ben heryerde, her halde okurum mesela. Rabbim beni her halimle görür, her halimi bilir, neyi sakınayım ondan. Var mı itirazı olan, yok, olsa kaç yazar bu sadece benim Rabb'imle aramda dımı ama???
Konu bir soru, merak üzerine açıldıysa yukarda yazdıklarım geçerli değil. Dediğim gibi biri birini eleştiriyorsa diye fikir beyan ettim. Tabii hepinizi öptüm...
kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür resmi bilem var abuşumun :))haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:))
canım beni yanlış mı anladın sen senin hastanenin 4 gün duş yasak dediğini bilmiyordum ben sadece hani soruyoruz ya birbirimize ne yaptınız diye ben hemen duş aldığımı ve pozitif sonucu aldığımı yazdım canım belki sana bi faydam olur düşüncesiyle ama sen beni yanlış anlayıp sert çıkmışsın çok üzüldüm
babasına:)) ay çok hoşsun babycim bi arkadaşa gösterdik resmi oda gülerek aynı babasına benziyo dedi Allahım uzun ömürler versin inşallah kuzucuğuma:))ay cnm benım hadı gözun aydın nasıl kıme benziyor sana mı babasına mı :))))
.
canım benim anladığım kadarıyla biraz daha kalma şansın yok değil mi?pınar ve merln çok saolun arkadaşlar bana moral verdiniz ...
cumartesi dönme konusunda hala kararsızım 8saat gitcez ne yapıyım canlarım bi akıl verin...
Kızlar yarın sonuç alacağım, Dua edin banaAllahın izniyle yüzümüz gülse.......
canım bak bizim cloudymuz var hamiş o 12. gün kanda pozitifi gördü çok şükür hemde değeri gayet iyiydi. eve geldi anı olsun diye idrar testi yaptı negatif. sana başka hiç bir şey söylemeyeceğim şimdi hemennnn üzülmeyi bırakıyosunnnnnn
inşallah canım...aaaa gerçektenmi inşallah ben de onun gibi pazartesi kan testinde pozitif sonuç alırım
inşallah canım...[/QUObirtanem çok ama çok sevindim...gözünüz aydın...Rabbim hep güldürsün yüzünüzü...kan değerin belli oldu mu bu arada...ben hala belirsizlik içinde haftaya salıyı nasıl getircem bilmiyorum...emanet gibi hissediyorum kendimi...
önceki sayfalarda yazılmışta yeni okudum canlarım ben muayeneden sonra gusul abdesti bozulur diye biliyorum sonuçta eşinden başka bi insan ama ben transferden sonra hemen abdest alamadım uzun süre abdestsiz kaldım üzüldüm durumumaa
aaaa gerçektenmi inşallah ben de onun gibi pazartesi kan testinde pozitif sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?