2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

off ben şimdi iyice endişelendim transferden sonra beni niye yatırmadılar...

canım merak etme bi sorun olacağını sanmıyorum.düşünsene normal yolla hamile kaldığımız zaman yatıyormuyuz sanki.onlar güvenli bölgede kalmak istedikleri için öyle yapıyorlar.yorma kafanı bunlara.doktor çok sıkışık bir yere koyuyoruz.düşmesi kaymasıı gibi bir ihtimal yok demişti bana...

sen bizim bi parçamıssın ailede olur öle şeyler yalnış anlamalar. daha ne güzel haberler alacağız buradan senin haberlerinde dahil olmak üzere:))

dilerim öyle olur cnm çok sağol güzel dileklerin için bütün arkadaşlarımın güzel haberlerini almak gerçekten çok mutlu ediyor beni pc ye bakarak bu kadar duygulandğımı hiç hatırlmıyorum ayrıca kuzucuğun çok şanslı bu kadar güzel yürekli bir anneciği olduğu için ayrıca kyr da sevgilerimi gönderiyorum onunda güzel haberlerini tüm kalbimle diliyorum gerçekten kocaman bi yüreğin var pınarcım yüreğine sağlık

olacak inşallah Allahın izniyle bizler çok güçlü kadınlarız Rabbimiz yanımızda annelik isteği gönlümüzde daha ne olsun:))

canım çok sevindimmm herşey yolunda bak demiştik biz. sana dua etmiştim Allah kabul etsin inşlh sorunsuzda gider arkadaşım.Bence bebişin ilk resmini özenle sakla nekadar güzeldir kimbilir cnm sende dua et bana inşlh bu güzel duyguları bende yazarım....

bana kızacaksınız biliyorum ama bu sabah 10. günüm idrar testi yaptım negatif silik bir çizgi bile yok bildiğimiz negatif yani pazartesi hala pozitif çıkma şansım varmı ki Allahım sabır ver 3. denemem de hüsranla sonuçlandı sanırım

canım Allahım binlerce kere razı olsun duaların için daha daha fazlası güzelleri sizlerin olsun dilerim inan her duamsa sizlerde varsını inşallah çok üzel olacak herşey

canım bak bizim cloudymuz var hamiş o 12. gün kanda pozitifi gördü çok şükür hemde değeri gayet iyiydi. eve geldi anı olsun diye idrar testi yaptı negatif. sana başka hiç bir şey söylemeyeceğim şimdi hemennnn üzülmeyi bırakıyosunnnnnn

kızlar nasılsınız çok giremiyorum yazılara bakamadım haylaa kanmam var ama adet kanması gibi deyil daha az hata damla damla sancım agrım yok yaaaa bilmiyorummm keşke bimuçize olsa bebişlerimin riri benimle olsaa

pınar ve merln çok saolun arkadaşlar bana moral verdiniz ...
cumartesi dönme konusunda hala kararsızım 8saat gitcez ne yapıyım canlarım bi akıl verin...

ay cnm benım kıyamamam sana.yumoşlar buyuyor dıye bazı degışimler oluyor işte vucutta sabretcez bıraz daha.
ya cnm ben bı arkadasın yasın ıstegıne bı yorum yazdım herkes bı anda karıştı vallahı :)) benım suçum yok

amin cnm benım. bende senın gıbı düşünüyorum merkezın dedıgı gıbı yapıyorum.senın neden anestezılı olmuştu transferın.şuan ne durumdasın kusuruma bakma hatırlayamadıgım için soruyorum

cnm kaçardıgın bışey yok bı arkadas yasın ıstemıştı bende duş almk yasak dendı bana 4 gun şimdı okuyamam yoksa okurdum falan yazdım olay bu duruma geldı aslında beren arkadasın imalı msjı olmasaydı bende cvp vermezdım ve olay bu duruma gelmezdı...

ay cnm benım hadı gözun aydın nasıl kıme benziyor sana mı babasına mı :))))

ben sert çıkış yapmadım cnm benım sadece kasmadıgımı ve söylenenı yaptıgımı belırttım.neyse kapatalım konuyu....

Son düzenleme:
ay cnm benım hadı gözun aydın nasıl kıme benziyor sana mı babasına mı :))))
.
babasına:)) ay çok hoşsun babycim bi arkadaşa gösterdik resmi oda gülerek aynı babasına benziyo dedi Allahım uzun ömürler versin inşallah kuzucuğuma:))

pınar ve merln çok saolun arkadaşlar bana moral verdiniz ...
cumartesi dönme konusunda hala kararsızım 8saat gitcez ne yapıyım canlarım bi akıl verin...
canım benim anladığım kadarıyla biraz daha kalma şansın yok değil mi?

Kızlar yarın sonuç alacağım, Dua edin bana Allahın izniyle yüzümüz gülse.......

kuzucuğumm dualarım seninle canım içini ferah tut herşey güzel olacak Rabbimin izni ile...

aaaa gerçektenmi inşallah ben de onun gibi pazartesi kan testinde pozitif sonuç alırım

bir de albüm koysana burdaa bakalım ultrason resminize fotojenik mi kahramanın? :)

olur mu canım eşinden başka bi insan ama afedersin eşinin yaptığı şeylerimi yapıyo sana ayrıca dr elini bile sürmüyo sana lütfen dini zorlaştırmayın

aaaa gerçektenmi inşallah ben de onun gibi pazartesi kan testinde pozitif sonuç alırım

canım pınarın dediği gibi hcg 10. gün 77 çıkmasına rağmen silik çizgi bile çıkmadı, hcg 20 üstü normalde ölçer diyorlar , hassas testlerden bile denedim yine çıkmadı sakın boşuna üzme kendii, benim gibi sonradan yaparsın sen de içinde kalmasın diye, ben geçenlerde yaptım şık diye iki çizgi çıktı darısı başına olsun işallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…