• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar anladığım kadarıyla herkes birbirini yanlış anlamış.herkes birbirini rahatlatmaya çalışmış.üzmeyin birbirinizi.ben öyle anladım.herkes iyi şeyler yazmış.bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım.burada ne üzüntüler ne mutmutluklar paylaştık..bize yakışmaz çekip gitmek...sonuna kadar devam edeceğizz.kimsenin küsmesi yada gitmesini kimse istemiyordur eminim...:43::43::43::43::43:ağlarım vallaaaa haaaa

"Var mı itirazı olan, yok, olsa kaç yazar bu sadece benim Rabb'imle aramda dımı ama???"

bu şekilde bi kelime yazarak sen gerdin arkadaşım ortamı benim baby ye yazdığım yazının altına yazmışsın ne benim nede bir başkasının senin yaşayış ve davranışına itirazı oldu sadece baby nin yazılanlardan rahatsız olduğunu hissederek bende onunla aynı şekilde davrandğımı ve asıl olanı bilmeme rağmen bnde ibadet yapamadğımı söyledim amacım kimseyi eleştrmek değil benim burdaki amacımı önceki günlerdede belirttim burdaki arkadaşlarımın sevinçleriyle teselli bulmak ve asla dilemediğim ama malesef acı yaşayan arkadaşlarımında acısını paylaşmak ama bu tür sert müdahaleleri kaldıracak kadar iyileşmedim henüz o yüzden yazmicağımı belirttim yoksa sende dahil bütün arkadaşlarıma dualarım devam edicek ancak rabbim bilir kalbimi

:))) canım şu anda kullandığım ilaçlar olduğu için doktor onları ayarlayacak, bu nedenle kalp atışlarını duyana kadar tüp bebek merkezindeyindeyim, kısmetse sonraki kontrolüme kendi kadın doğum doktruma gideceğim....

yani benim içinde aynı merkzde devam edersem kontroller doğum falan baya masraflı olacak ama evime daha yakın eğitim ve araştırma hastanesi var zaten tüp bebek raporumuda orası verdi seviyorum yani o hastaneyi çok kalabalıkta değil doğumhanesini de görmüştüm hoşuma gitmişti orda devam etmek istiorum aslında ama şimdi bizimkisi normal hamilelik değil ya risk açısından aynı yerdemi devam etmeli herkes ne yapıyor acaba?

kızlar anladığım kadarıyla herkes birbirini yanlış anlamış.herkes birbirini rahatlatmaya çalışmış.üzmeyin birbirinizi.ben öyle anladım.herkes iyi şeyler yazmış.bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım.burada ne üzüntüler ne mutmutluklar paylaştık..bize yakışmaz çekip gitmek...sonuna kadar devam edeceğizz.kimsenin küsmesi yada gitmesini kimse istemiyordur eminim...:43::43::43::43::43:ağlarım vallaaaa haaaa

canım küsmek ne kelime dualarım ve kalbim herzaman tüm arkadaşarımla sizde benden dualarınızı esirgemeyin bi yere gittiğimde yok ancak bu tür yanlış anlamalarla karşılaşmamak adına bi daha gerekmedikçe yazmicağmı belirttim kimseye küs değilim cnm herkese sevgiler....

kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür resmi bilem var abuşumun :))haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:)):nazar::nazar:

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşşallah

çok öptüm :21: :21: :21:

yol arkadaşlarım dostlarım ne olduğunu çok anlayamadım ama sanırım bir yalnış anlaşılma olmuş lütfen kimse birbirine kırılmasın.. bizim neden burada olduğumuz belli.
pamolycim ne demek yazmayacağım aşk olsun çok üzülürüm burası bizim paylaşım alanımız sakın öle yazmamazlık falan etme olur mu canımm:))

canım beni yanlış mı anladın sen senin hastanenin 4 gün duş yasak dediğini bilmiyordum ben sadece hani soruyoruz ya birbirimize ne yaptınız diye ben hemen duş aldığımı ve pozitif sonucu aldığımı yazdım canım belki sana bi faydam olur düşüncesiyle ama sen beni yanlış anlayıp sert çıkmışsın çok üzüldüm :(

Canım sana İbrahim Saraçoğlunun kitabından soğan kürünü yazıyorum

Polikistik over ve çikolata kistine karşı

Kaynamakta olan 1.5 su bardağı klorsuz suyun içine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız.Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız.Ilıyınca için.15 gün aç karnına günde 2 kez için.( öğleden evvel ve öğleden sonra) ilk 15 günlük başlangıç küründen sonra 3-4 adet döneminde, adetinize 10 gün kala 10 gün boyunca yine günde 2 kez uygulayınz.(her defasında taze hazırlanmalıdır.açık kahverengi kabuklu yemeklik soğan.Beyaz ve mor soğan kullanılmamalıdır.ÇElik tencerede yapılmalı

Teşekkür ederim canım bebeğin içinde hayırlı olsun hepinizin haberini okudukça gözlerim dolu dolu tüylerim ürperiyor sanki bende o an sizlerle hamile oluyorum Allah isteyen çaba sarfeden herkese nasip etsin çok sağol bende yapıyorum bende sitesinden okudum inşallah işe yarar bugün 7.günü soğan kürünün ama bende hiçbir değişiklik akıntı falan olmadı bilmiyorum umarım şifa olur banada daha da hastalanmadım 7 gün gecikti geçen seferde tüpten sonraki ay 10 gün geçikmişti bu ay da heralde gene öyle gecikicek çünkü benim adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum A

kızlar aygün akcan dan heberiniz var mı???kese için gidecekti bugün...

Cok cok sukur pinarcim
Ben daha kuzumu görmeye gidemedim
Doktorum haftaya kadar yurt dışındaymis
Crs aksamı gidicem
Tabi meraktan ölmezsem o zaman kadar:(

pınarcım gözünaydın canım çooooooooook sevindim rabbime binlerce kez şükürler olsun, yaa beni niye salı gününe attı bu doktor offfffff beklemek çok zor yaaaaaaa neyse canım gözünaydın gerçekten çoooooooooooook sevindim çooooooooook

hayırlı olsun, bundan sonra da inşallah önce kalp atışını, sonra hareketlerini, sonra da kendisini kucağında görürsünüz :)

Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim darisi basimiza insallah bakalim biz de sali gunu gorucez insallah
Boyle devam etsin umarim...
arkadaşlarım sağolun çok iyi dilekleriniz için gerçekten çok başka bi duygu bu durup durup ultrason resmini öpüyorum konuşuyorum :))
bide sağ salim kalp atışını göreyim Rabbim izin verirse benden mutlusu olmayacak inanın..

yol arkadaşlarım dostlarım ne olduğunu çok anlayamadım ama sanırım bir yalnış anlaşılma olmuş lütfen kimse birbirine kırılmasın.. bizim neden burada olduğumuz belli.
pamolycim ne demek yazmayacağım aşk olsun çok üzülürüm burası bizim paylaşım alanımız sakın öle yazmamazlık falan etme olur mu canımm:))

canımm benim öncelikle maşallah :nazar: güzel haberlerine çok çok sevindim inşallah hep böyle mutlu haberlerle gelir kuzucuğun bi ömür boyunca yazmamaya gelince kimseye küsmedim cnm yazarım tabi gerekirse yazarım sadece

canımm benim öncelikle maşallah :nazar: güzel haberlerine çok çok sevindim inşallah hep böyle mutlu haberlerle gelir kuzucuğun bi ömür boyunca yazmamaya gelince kimseye küsmedim cnm yazarım tabi gerekirse yazarım sadece
öyle deme deme öyle pamoly sadece yazarım deme bizimle gül bizimle ağla paylaş. biz çok şeyler paylaştık bu topikte eşimizle annemizle konuşamadıklarımızı konuşup dertlerimize derman aradık fikir aldık kendimizce.hiç tanımadığımız insanlar için heyecanlanıp negatif sonuçlarla çok çok üzüldük. yani koskocaman bir aile olduk:))

canım benim herşey yolunda gidiyor maşallah ilk resmi hayırlı olsun nur topunun bu test yaptığımız yani 12.gün pozitif çıkınca o gün itibariyle kaç haftalık hamile oluyoruz ?

off ben şimdi iyice endişelendim transferden sonra beni niye yatırmadılar...:43:

canım bak böyle yaparak asıl şimdi bebeğine zarar veriyosun elinde olmadan lütfen sakin ol. bak kyr yazmış bend e hatırlıyorum o arkadaşı hollandadandı sanırım hatta kırmız koltuklar var orada giyinip çıkıyoruz demişti ve hamileydi. canım yeter ki ol desin Rabbim gerisi hikaye. sen sadece sakin olmaya çalış, dua oku bol bol lütfen

canım benim herşey yolunda gidiyor maşallah ilk resmi hayırlı olsun nur topunun bu test yaptığımız yani 12.gün pozitif çıkınca o gün itibariyle kaç haftalık hamile oluyoruz ?
sağol derencim ben googlete gebelik hesaplama yazıyorum son adet tarihini yazarak kaç haftalık olduğunu oradan hesaplıyorum canım. sende bu şekilde yapabilirsin...

sağol derencim ben googlete gebelik hesaplama yazıyorum son adet tarihini yazarak kaç haftalık olduğunu oradan hesaplıyorum canım. sende bu şekilde yapabilirsin...

canım ordan yaptım birinde 4 birinde 5 çıktı bide tüp bebek olunca normaldekilerden farklı oluyomuş öyle biliyorum sanki

öyle deme deme öyle pamoly sadece yazarım deme bizimle gül bizimle ağla paylaş. biz çok şeyler paylaştık bu topikte eşimizle annemizle konuşamadıklarımızı konuşup dertlerimize derman aradık fikir aldık kendimizce.hiç tanımadığımız insanlar için heyecanlanıp negatif sonuçlarla çok çok üzüldük. yani koskocaman bir aile olduk:))

sanırım haklısın cnm ben yeniyim aslında bu topikte ama şu an birtek burda anlatabiliyorum duygularımı burdaki sevinç haberlerini duymak bana ümit veriyor her ne kadar yaşanması istenmesede acılarda oluyor bazen acılarda paylaşarak azalıyor ancak neyse sen haklısın yanlış anlaşıldık yanlış anladık belkide teşekkür ederim hepinize

canım ordan yaptım birinde 4 birinde 5 çıktı bide tüp bebek olunca normaldekilerden farklı oluyomuş öyle biliyorum sanki
ben hiç anlamıyorum diğer hesaptan sanırım onu nec biliyo derencim..

sanırım haklısın cnm ben yeniyim aslında bu topikte ama şu an birtek burda anlatabiliyorum duygularımı burdaki sevinç haberlerini duymak bana ümit veriyor her ne kadar yaşanması istenmesede acılarda oluyor bazen acılarda paylaşarak azalıyor ancak neyse sen haklısın yanlış anlaşıldık yanlış anladık belkide teşekkür ederim hepinize
sen bizim bi parçamıssın ailede olur öle şeyler yalnış anlamalar. daha ne güzel haberler alacağız buradan senin haberlerinde dahil olmak üzere:))

Back