canım işallah bebeiğin seninledir sakın tste takılma oldu mu canım, deprem için de çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun, umarım bu zor günlerinde bebeiğin gününü aydınlatır canım dularımız seninle
ayy arkadaşım içim burkuldu inan yaşadıklarına Rabbim yardımcın olsun dilerim meleğin göbüşünde olsun canına can katsın...
sağol arkadaşım Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
gitim merln ama osman hoca keseyi gordu ve içi bozulmuş sanki dedi cumartesi tekrar gel bakalım dedi benim kanamam olmuştu çok az sebebde ondanmış bebek var demedi yokta demedi kese gözüküyor dedi
teşekürler kızlar gördüm ceviz büyüklügündeydi ama içinde bebek var kesin demedi geçen hafta kanamam olmuştu sebebide oyüzden dedi bozuluyo gibi dedi bebede benzetemedi cumartesi bakalım dedi hayırlısı neyse rabim onu nasip etsin adetimi 13 gün oldu geceli zaten geç tutunmuştu benimki transferin 9.günü
ayy arkadaşım içim burkuldu inan yaşadıklarına Rabbim yardımcın olsun dilerim meleğin göbüşünde olsun canına can katsın...
sağol arkadaşım Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin Rabbimm
canım inşallah bebeğin seninledir bence hiç ayağa kalkma iyi beslen çünkü riskli durumlarda doktorlar hep böyle söylüyor birde canım nasıl anladınız bebeğin 9. gün tutunduğunu
maya tüp bebek merkezi, 9,cu gun sabah kanamam oldu az biraz tabi ben oturup agladım düştü diye öğleden sonra 3 civarı idrar testi yaptım negatif 11 ve 12 gün sabahları tekrar yaptım pozitif çıktı ordan anladım tutunma kanamasıymış 12,kanda degerim 184,4 cıktı 15,gun 572,2 cıktı bıdaha yaptırmadım kanda test
slm kızlar iyi akşamlar biliyosunuz ben dondurulmuş tüpbebek tedavisindeyim geçengün hemşireye sormayı unuttum bunun için aramayada utandımtransfere kadar cinsel ilişki yasakmı acaba
valla yasakmı bilmiyorum ama benim 3.denemem oldu ve hepsinde transfer öncesi ve sonrası korunduk tedaviyi etkilemesin diye
valla yasakmı bilmiyorum ama benim 3.denemem oldu ve hepsinde transfer öncesi ve sonrası korunduk tedaviyi etkilemesin diye
saolun kızlar korunma yönünden demedim ilişki yönünden dedim en sonki tedavimdede sormamıştım hemşire yumurta toplandıktan sonra demişti sadece sormadan yasak diye :44::26:Valla biz hala korunuyoruz:26:
saolun kızlar korunma yönünden demedim ilişki yönünden dedim en sonki tedavimdede sormamıştım hemşire yumurta toplandıktan sonra demişti sadece sormadan yasak diye :44:
abadicim merhaba bende geçen ay 2.denemem negatifle sonuçlanmıştı benimde önce pozitifti kan değerlerim 10.gün 16 12.gün 60 olmutu ama aynı anda kanamam başladı 11.gün lekelenme şeklinde hemen iğne vurdurmamı söyledi doktor. Vurdurduk ama durdurmadıı kanamayı giderek arttı kanamam ve inanılmaz ağrım oldu zaten adetlerim normaldede ağrılıdır. 14.gün tekrar istedi doktor değer 36 çıktı bebekler düşmeye başlamış dedi bende inanamadım o an gerçekten inanmak istemiyorsun hemen burda hastanedeki eski doktoruma gittim ağlayarak orda eşimin birde arkadaşı ile karşılaştık karısı ikinciye doğum yapıcakmış ondan son kontrol için hastaneye gelmişler o anı hiç unutmuyorum resmen yıkılmıştım sonra doktorun ultrosana aldı malesef dedi normal adete dönmüş kanamam bebekler düşüyor dedi sonra 10 gün sürdü kanamam böyle parça parça geldi. 1 ay oldu bende daha hastalanamadım bile 7 gün geçikti ilk tüpten sonrada 10gün gecikme olmuştu. Canım yazdıklarımın seni üzdüğünü biliyorum ama maalesef durum bu umarım seninki bir mucize olur ve bebeğin seninle kalır emin ol herkesin duası bu yönde olur çünkü nekadar zor koşullarda çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ve ancak birbirimizi ancak biz anlarız. Hepimizin bir mucizesi olması dileğiyle iyi geceler.
Hayırlısı ile geçsin tüm sürecin, bu dondurulmuş denemesi olduğu için daha kolay canım, bir solukta geçer inşallah... Sonunda da bebeğini alırsın sevinçle kucağına inşallah...inşallah cnm mevlam güzel yazılar yamış olsun biz beklemeye razıyız inşlh bu son tedavimiz olur. benimde bu pazar kontrolüm var şuan esterofem ve elevit ilaç kullanıyorum, rahim duvarı kalınlığı kontrol aşmasındayım Rabbim bi aksilik vermezse 2 haftaya transfer olucak.geçen cmrtsi kontrolümde dr. 17 gün falan sürer dedi bakalım hayırlısı arkadaşım
İnşallah cnm, ahh o müjdeleri vermek de nasip olsun bu sefer inşallah... Nasılsın? Nasıl gidiyor? Gerçi yeni başladı ama moral önemli aman arkadaşım iyi bak kendine.cnm aramızda bikaçgün olucak galiba inşaallah ilkönce müjdeyi sen sonrada ben vericem inşaallah
Canım arkadaşım, sen bunlarla yorma kafanı nolur, bak bebeğin sana emanet, gereksiz yere yalnış anlaşılmalarla dolu bir gün oldu. Ama aramızda bunlarla en çok uğraşmaması gereken sensin. Allah biliyor ya asla kötü niyetim yoktu. Senin mesajını okuyunca canının sıkılmasına endişe ettim. Sonuçta transferin oldu ve burdan hep aman stres yok diyoruz birbirimize. Sen kendine ve bebeğine bak, biz kızlarla çözeriz yalnış anlaşılmayı. Öpüyorum seni...ay cnm benım kıyamamam sana.yumoşlar buyuyor dıye bazı degışimler oluyor işte vucutta sabretcez bıraz daha.
ya cnm ben bı arkadasın yasın ıstegıne bı yorum yazdım herkes bı anda karıştı vallahı :)) benım suçum yok
Detaylar için sabırsızlanıyorum, gel de anlat biran önce. Bak yaaa bir de söylüyor gezmekten fırsat bulamadım yazmaya diye:) Ben opuyu bekliyorum cnm, sen p.tesi dönüyorsun değil mi?Arkadslarim hepinize slm kusura bakmyn. Yazilari okumaya calistim hep fakat gezmekten yazmaya firsat bulamadim ozur dilerim abadicim gecmis olsun cok uzuldum senin adina rabbim yar ve yardimcin olsun insallh kyr cm ben baska bir drla gorustum unlu bir hekim hic bir sorun cikmadi sadece kanda pihtilasmdn suphelendi kanvericem enkisa zamnda hersey yolunda diyor hisrskopi de gerek yok dedi ve irenbe icin guzel seyler soyledi icim rahatladi yani sen nasilsn transfer ne zamn hepinizi optum kislar
Kızlar yarın sonuç alacağım, Dua edin banaAllahın izniyle yüzümüz gülse.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?