tebrikler canım allahım tamamına erdirsın yüzünü gördügün günleride göstersin inş...kızlar ben geldim hem de çok iyi haberlerle geldim hamileyim Allahıma şükürler olsun bebişim tutunmuş bana 12.gün değerm 263.20 çıktı nasıl sizce değerim?
yeni geldim kızlar hastaneden akşamki tst 153 şimdi 102 oldu doktor düşük yapıyosun dedi gene bi unut vardı içimde bebegimin biri vardır duruyodur diye ama uturasyonda bişey göremedi yapılcak bişey yok dedi iyneye ramen deyerin düşüyo dedi eyer bugün yarin kanamam durursa gel tekrar tst yaparız ama 4 günsürerse gerek yok amlesef artık senle deyil dedi keşke bi mucize olsa ben bıraknamışolsa öyle baglanmıştımki sebebi bilimnmeyen bihastalık benimki böyle bişey olabilirmi yaaaa neden evladım olmuyomeden taşıyamıyorum bebegimi anne olmayı bile beceremiyorum neden neden
günaydın kızlar. kızlar 20 ekım tansfer yapıldı test t.1 kasım degerim 184,4 çıktı 4 kasım 572,2 cıktı bunlar kanda idrar testindede pozitif çıkıyordu bir kaç tane yaptım.sat günümüde bugunle 12 gün geciyor herşey normal derken benim gecen çarşamba kırmızı sonra k.rengi lekelenmem oldu ama cok degil günlük pedim kirlendi dr.düşük önleyici iğne yaptır adını söyledi hemen yaptırdım tabi ogün hep yatım ama benim eşim bebek düştü diyor başka bişey demiyor evde dün ve bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı moralim bozuldu düşük nasıl bişey bilmiyorum iç başıma gelmedi bi agrı sancı olmazmı yada lekelenme olmazmı 2 3 gün ne bilim addet te olmadım daha idrarda negatif görünce dondum kaldım düştü diye
tekrar kan testi yaptırayım dedim ama bu merkezdeki k.d.doktoru izinli bayramdan beri berşembe başlıcakmış bende zaten yarın kesi görmeye gidecektim
tekrar kan testi yaptırayım dedim ama bu merkezdeki k.d.doktoru izinli bayramdan beri berşembe başlıcakmış bende zaten yarın kesi görmeye gidecektim
herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....
herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....
arkadaşlar olumlu yada olumsuz belirtiler ne zaman başlıyor benim 5. günüm ve hiç birşey hissetmiyorum
gözünaydın canım işallah sımsıkı tutunsunsunlar canım, kendine dikkat et
hadi hayırlısı olsun inşalah.. :)
Hayırlı olsun arkadaşım inşlh sımsıkı tutunurlar bebişlerin Allahım işlerimiz kolaylaştır, zorlaştırma, sonucumuzu hayırla sonuçlandır.(amin) bu duayı sık sık oku cnm
öylemi son ece ne biliyim insan sıkıntılanıyorrrrr var mı yok muuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?