2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim çok üzüldüm tüğlerim diken diken oldu canım ALLAH sabır versin diyicek bişey bulamıyorum

günaydın kızlar geçmişi okumuyorum çünkü üzücü birşey varsa görmek istemiyorum dün transferim yapıldı bebişimi üzmek istemiyorum
umarım bir şey yoktur artık pcden uzak durmaya çalışıyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah test tarihim 26 kasım hepiniz için dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Arkadaşım tebrik ederim seni, Allah tamamına erdirsin inşlh dikkat et kendine... Rabbim inşlh banada nasip eder bu mutluluğu

slm canım böyle olunca insanın bogazında düğümleniyor kelimeler, seni bu sözlerimizde teselli etmez biliyorum ama allahım büyüktür tez zamanda nasip etsin tedavisiz sağlıklı versin inşallah ,umudunu sakın yitirme ve hep allahtan iste inanıyorum bende birgün olucak mucizelerin ne zaman hayatımıza girecegini birtek allah bilir nefes alıp verdin sürece umut hep vardır

günaydın kızlar. kızlar 20 ekım tansfer yapıldı test t.1 kasım degerim 184,4 çıktı 4 kasım 572,2 cıktı bunlar kanda idrar testindede pozitif çıkıyordu bir kaç tane yaptım.sat günümüde bugunle 12 gün geciyor herşey normal derken benim gecen çarşamba kırmızı sonra k.rengi lekelenmem oldu ama cok degil günlük pedim kirlendi dr.düşük önleyici iğne yaptır adını söyledi hemen yaptırdım tabi ogün hep yatım ama benim eşim bebek düştü diyor başka bişey demiyor evde dün ve bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı moralim bozuldu düşük nasıl bişey bilmiyorum iç başıma gelmedi bi agrı sancı olmazmı yada lekelenme olmazmı 2 3 gün ne bilim addet te olmadım daha idrarda negatif görünce dondum kaldım düştü diye

tekrar kan testi yaptırayım dedim ama bu merkezdeki k.d.doktoru izinli bayramdan beri berşembe başlıcakmış bende zaten yarın kesi görmeye gidecektim

tekrar kan testi yaptırayım dedim ama bu merkezdeki k.d.doktoru izinli bayramdan beri berşembe başlıcakmış bende zaten yarın kesi görmeye gidecektim

günaydın
korkma canım lekelenme olabiliyomuş düşse hissederdin ağrın da olurdu diye düşünüyorum
özel bir hastanede tekrar test yaptırabilirsin 2 saatte çıkar yada sabret yarına kadar inşallah bebeğin seninledir

doktor olmasada yaparlar belki.bence bir an önce yaptır.poliklinikler bile yapıyor.belki ona göre iğne felan verirler tekrar.yapacak bişeyler vardır belki.o kadar çekiyoruz biz bebek için.sakın ihmal etme hemen git bi yere yaptır testini.bizi de haberdar et.dua edecem senin için...

herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....

gözünaydın canım işallah sımsıkı tutunsunsunlar canım, kendine dikkat et

baby_2007
bebişlerimi aldım da geldim :)))

herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....

Hayırlı olsun arkadaşım inşlh sımsıkı tutunurlar bebişlerin Allahım işlerimiz kolaylaştır, zorlaştırma, sonucumuzu hayırla sonuçlandır.(amin) bu duayı sık sık oku cnm

arkadaşlar olumlu yada olumsuz belirtiler ne zaman başlıyor benim 5. günüm ve hiç birşey hissetmiyorum

gözünaydın canım işallah sımsıkı tutunsunsunlar canım, kendine dikkat et

hadi hayırlısı olsun inşalah.. :)

Hayırlı olsun arkadaşım inşlh sımsıkı tutunurlar bebişlerin Allahım işlerimiz kolaylaştır, zorlaştırma, sonucumuzu hayırla sonuçlandır.(amin) bu duayı sık sık oku cnm

hepinize teşekkür ederim çok sagolun.inş hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

blowhole yazdıgın duayı okucam cnm çok sağol

öylemi son ece ne biliyim insan sıkıntılanıyorrrrr var mı yok muuuuuuuuuuu

sende haklısın canım insan bişi hissetmeyin ce acaba da kalıyorr ama bende hiç bi belirti olmadı bende acabadayken 12 gün bebeişimin benimle oldugunu ögrendim rabbim inşallahh bekleyişini boşa çıkarmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…