abadi çok geçmiş olsun..rabbim tekrar nasip eder inşallah.seni belki topicte en iyi anlayanlardan biriyim.ama sonradan yaşasaydın bu acıyı eminim hiç tutmasaydı derdin.sen gebelik keseni görmüşmüydün bilmiyorum.ama ben 8 aylık bebek kaybettim.eşyası,yatağı vs 1 hafta önce almıştım.doğmuma 1 ay kala kaybettim.sanki tekmeleri hala karnımda..beterin beteri var derler ya işte benimkide ondan.bence allaha şükretmelisin ki daha büyük bi acı yaşamadınn.
allahım hayırlı zamanda evlad sahibi olmayı nasip eder inşallah
angel ben senin sabrına azmine tevekkülüne içindeki anne olma arzusuna inan hayranım ve haddim olmayarak tebrik ediyorum senin gibi güçlü bir kadını. dilerim Rabbim en kısa zamanda kaybettiğin meleğinin kardeşini göndersin sağlıkla mutlulukla huzurla kokla cennet kokulu evladını....abadi çok geçmiş olsun..rabbim tekrar nasip eder inşallah.seni belki topicte en iyi anlayanlardan biriyim.ama sonradan yaşasaydın bu acıyı eminim hiç tutmasaydı derdin.sen gebelik keseni görmüşmüydün bilmiyorum.ama ben 8 aylık bebek kaybettim.eşyası,yatağı vs 1 hafta önce almıştım.doğmuma 1 ay kala kaybettim.sanki tekmeleri hala karnımda..beterin beteri var derler ya işte benimkide ondan.bence allaha şükretmelisin ki daha büyük bi acı yaşamadınn.
angel ben senin sabrına azmine tevekkülüne içindeki anne olma arzusuna inan hayranım ve haddim olmayarak tebrik ediyorum senin gibi güçlü bir kadını. dilerim Rabbim en kısa zamanda kaybettiğin meleğinin kardeşini göndersin sağlıkla mutlulukla huzurla kokla cennet kokulu evladını....
inan bende hep öyle dua ediyorum bulduktan sonra kaybedeceksem Rabbim verme doğru en doğru zaman ne zamansa o zaman ver diyorum hep...
bende iki defa kürtaj oldum. birinde kese var ama kalp atımı yoktu. diğerinde kalp atımı vardı ama gelişim geriliği nedeni ile iki defa kürtaj oldum.bende aynı şekilde dua etmiştim Rabbime eğer bebeğimi kaybedeceksem canım kalbim acıyacaksa yine yarım yalnız kalacaksam verme Rabbim demiştim. şimdi o yüzden inanmıyorum bebeğimin beni bırakıp gideceğine. Rabbim verdi bebeğimi almayacak onu benden diye düşünüyorum.....canım yapacak bişey yok.acıda mutlulukta allahtan.nie verdin demiyoruz,neden aldın gelio dilin ucuna ama çıkmıo..haddim değil.ama doğum beklerken kaybettim,yarım kaldımm.deli gibi bi özlem tarif edilmez.oğluma bi kardeş ,kendim içinde ikinci bi evlad.yeri dolmaz unutulmazda..ilk heyecandı(şimdi tekrar hamile kalırsamda heyecandan çok korku olur içimde.
kasımda tedavi için dr gitmeden önce allahım eğer tutmayacaksa ,yine acıyacaksa canım tedaviye başlamayı bile nasip etme,umutlandırma allahım diye dua ettim.ve tedaviye başlayamadım rahim biraz kalın çıktı.üzüldüm biraz ama sevindimde allahım duamı kabul etti diye
bende iki defa kürtaj oldum. birinde kese var ama kalp atımı yoktu. diğerinde kalp atımı vardı ama gelişim geriliği nedeni ile iki defa kürtaj oldum.bende aynı şekilde dua etmiştim Rabbime eğer bebeğimi kaybedeceksem canım kalbim acıyacaksa yine yarım yalnız kalacaksam verme Rabbim demiştim. şimdi o yüzden inanmıyorum bebeğimin beni bırakıp gideceğine. Rabbim verdi bebeğimi almayacak onu benden diye düşünüyorum.....
kyr, nec,pamoly ,bbeydam ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu ama bugün benim mutluluğumun üstüne gölge düştü abadi arkadaşımıza çok üzüldüm kendi sevincim yarım kaldı allahım sabrını versin ona
abadi çok geçmiş olsun..rabbim tekrar nasip eder inşallah.seni belki topicte en iyi anlayanlardan biriyim.ama sonradan yaşasaydın bu acıyı eminim hiç tutmasaydı derdin.sen gebelik keseni görmüşmüydün bilmiyorum.ama ben 8 aylık bebek kaybettim.eşyası,yatağı vs 1 hafta önce almıştım.doğmuma 1 ay kala kaybettim.sanki tekmeleri hala karnımda..beterin beteri var derler ya işte benimkide ondan.bence allaha şükretmelisin ki daha büyük bi acı yaşamadınn.
yaa ben ananas yedim öle bişey söylenmedi bana kahretsin ya nasıl olur bu benim tüp bebeğim tutmadı sen nerde yaptırdın tüp bebeğini ?
canim simdi ananas yemezsen illaki tutacak diye bi garanti yok BEN YURTDISINDAYIM AVUSTURYADAYIM CANIM BURDA YAPTIRIYORUM TEDAVIMI
ANANAS GREYFURT CIG ET VE BALIK ALKOL NIKOTIN KÜVETI DOLDURUP BANYO YAPMAK STRES AGIR KALDIRMA VE YORUCU SPORLAR YASAK YAZIYORDU
AZ MIKTARDA ALABILECEGINIZ ABARTMADAN YIYEBILECEKLERINIZ DIYEDE KAHVE VE KOLA VE CAY AZ MIKTARDA BI KAC FINCAN OLURSA SORUN DEGIL TOMATESIDE FAZLA MIKTARDA TÜKETMEYIN DIYE UYARILAR VARDI
SENDE KENDINI SUCLAMA YEDIM TUTMADI DIYE AMA BIDAHAKINE AKLINDA BULUNSUN
ABADI ARKADASIMIZADA GECMIS OLSUN BENDE O ACIYI COK IYI BILIRIM ILK DENEMEMDE BENIMDE DÜSÜKLE SONUCLANMISTI
AMA INSALLAH SENDE BENIM GIBI MELEGINI TEZ ZAMANDA KUCAGINA ALIRDA UNUTURSUN ACINI
cnm benim düşüğümde aşırı kanama vardı parçalarda bebeğim giderken gelmişti hissetmiştim o an bebeğimin gittiğini üstelik eltimde karnı burnunda 4.üncüye hamileydi doğumundan bahsedip duruyodukızlar tama ben şimdi düşük yapıyorum dtr uturasyonla baktı bişey gözükmüyo 3 haftalık ondan dedi kanamam yeni yeni parlak kırmızı oldu am asabahtan beri 1pet kirlenmedi hep wc gidine geliyo ve parcalar geliyo neden bi bilen daha önce yaşayan duyan yokmu
cnm o odan bebek kokacak inşaallah gelicek bebeğin tekrardanabadi çok geçmiş olsun..rabbim tekrar nasip eder inşallah.seni belki topicte en iyi anlayanlardan biriyim.ama sonradan yaşasaydın bu acıyı eminim hiç tutmasaydı derdin.sen gebelik keseni görmüşmüydün bilmiyorum.ama ben 8 aylık bebek kaybettim.eşyası,yatağı vs 1 hafta önce almıştım.doğmuma 1 ay kala kaybettim.sanki tekmeleri hala karnımda..beterin beteri var derler ya işte benimkide ondan.bence allaha şükretmelisin ki daha büyük bi acı yaşamadınn.
kızlar ben geldim hem de çok iyi haberlerle geldim hamileyim Allahıma şükürler olsun bebişim tutunmuş bana 12.gün değerm 263.20 çıktı nasıl sizce değerim?
bende iki defa kürtaj oldum. birinde kese var ama kalp atımı yoktu. diğerinde kalp atımı vardı ama gelişim geriliği nedeni ile iki defa kürtaj oldum.bende aynı şekilde dua etmiştim Rabbime eğer bebeğimi kaybedeceksem canım kalbim acıyacaksa yine yarım yalnız kalacaksam verme Rabbim demiştim. şimdi o yüzden inanmıyorum bebeğimin beni bırakıp gideceğine. Rabbim verdi bebeğimi almayacak onu benden diye düşünüyorum.....
tedavin hayırlı olsun canım bende avusturyadan dımm şimdi türkiyedeyim
viyana damısın?
canim simdi ananas yemezsen illaki tutacak diye bi garanti yok BEN YURTDISINDAYIM AVUSTURYADAYIM CANIM BURDA YAPTIRIYORUM TEDAVIMI
ANANAS GREYFURT CIG ET VE BALIK ALKOL NIKOTIN KÜVETI DOLDURUP BANYO YAPMAK STRES AGIR KALDIRMA VE YORUCU SPORLAR YASAK YAZIYORDU
AZ MIKTARDA ALABILECEGINIZ ABARTMADAN YIYEBILECEKLERINIZ DIYEDE KAHVE VE KOLA VE CAY AZ MIKTARDA BI KAC FINCAN OLURSA SORUN DEGIL TOMATESIDE FAZLA MIKTARDA TÜKETMEYIN DIYE UYARILAR VARDI
SENDE KENDINI SUCLAMA YEDIM TUTMADI DIYE AMA BIDAHAKINE AKLINDA BULUNSUN
ABADI ARKADASIMIZADA GECMIS OLSUN BENDE O ACIYI COK IYI BILIRIM ILK DENEMEMDE BENIMDE DÜSÜKLE SONUCLANMISTI
AMA INSALLAH SENDE BENIM GIBI MELEGINI TEZ ZAMANDA KUCAGINA ALIRDA UNUTURSUN ACINI
evet canım vıyanadayım sen tedavı ıcınmı tr desın yoksa kesın dönüsmü
aaa nasıl yanii balıkda mı yenmiycek
4 sene önce kesin dönüş yaptık canım
eşim istemedi viyanayı bende geldim ama iyikide gelmişim:))
benim yengem akh da tedavi oldu şimdi yegenim 1 yaşına gircek(tüp değil)
sen nerde yaptırıyosun?
CANIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN
EVET BENDE AKH DA YAPIYORUM TEDAVIMI BENIMDE BI KIZIM VAR 5 YASINDA TÜP BEBEKLE OLDU SIMDI IKINCI BEBEK ICIN BASLADIM 28 kasim hamilelik testi icin randevum var bakalim tabi adet görmezsem
bebegim artk benimle deyil akşam sancılamdı tst yaptırdım deyerim 765 ten 153büşmüş kaverngi lekelenmeler vardi iyne yapyılar eve galdim sabah gine gitim doktor yok şimdi geldim kanamam kırmızıya döndü çok yok ama genede budeyerle yapılcak bişey yokmuş
çok tebrik ederim maaşallah. dondurulmuş tedavimiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?