2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

abadi çok geçmiş olsun..rabbim tekrar nasip eder inşallah.seni belki topicte en iyi anlayanlardan biriyim.ama sonradan yaşasaydın bu acıyı eminim hiç tutmasaydı derdin.sen gebelik keseni görmüşmüydün bilmiyorum.ama ben 8 aylık bebek kaybettim.eşyası,yatağı vs 1 hafta önce almıştım.doğmuma 1 ay kala kaybettim.sanki tekmeleri hala karnımda..beterin beteri var derler ya işte benimkide ondan.bence allaha şükretmelisin ki daha büyük bi acı yaşamadınn.

allahım hayırlı zamanda evlad sahibi olmayı nasip eder inşallah

çok üzüldüm...

angel ben senin sabrına azmine tevekkülüne içindeki anne olma arzusuna inan hayranım ve haddim olmayarak tebrik ediyorum senin gibi güçlü bir kadını. dilerim Rabbim en kısa zamanda kaybettiğin meleğinin kardeşini göndersin sağlıkla mutlulukla huzurla kokla cennet kokulu evladını....
inan bende hep öyle dua ediyorum bulduktan sonra kaybedeceksem Rabbim verme doğru en doğru zaman ne zamansa o zaman ver diyorum hep...

canım yapacak bişey yok.acıda mutlulukta allahtan.nie verdin demiyoruz,neden aldın gelio dilin ucuna ama çıkmıo..haddim değil.ama doğum beklerken kaybettim,yarım kaldımm.deli gibi bi özlem tarif edilmez.oğluma bi kardeş ,kendim içinde ikinci bi evlad.yeri dolmaz unutulmazda..ilk heyecandı (şimdi tekrar hamile kalırsamda heyecandan çok korku olur içimde.

kasımda tedavi için dr gitmeden önce allahım eğer tutmayacaksa ,yine acıyacaksa canım tedaviye başlamayı bile nasip etme,umutlandırma allahım diye dua ettim.ve tedaviye başlayamadım rahim biraz kalın çıktı.üzüldüm biraz ama sevindimde allahım duamı kabul etti diye

bende iki defa kürtaj oldum. birinde kese var ama kalp atımı yoktu. diğerinde kalp atımı vardı ama gelişim geriliği nedeni ile iki defa kürtaj oldum.bende aynı şekilde dua etmiştim Rabbime eğer bebeğimi kaybedeceksem canım kalbim acıyacaksa yine yarım yalnız kalacaksam verme Rabbim demiştim. şimdi o yüzden inanmıyorum bebeğimin beni bırakıp gideceğine. Rabbim verdi bebeğimi almayacak onu benden diye düşünüyorum.....

amin canım inşallahhh.bu defa kucağına alacaksın inşallahh

ne yaparsın annecik hayırlısı böyleymiş demek rabbim daha iyi biliyor bende 1 hafta önce o koskoca lekeyi gördüğümde bi daha toparlanamam diye düşünmüştüm ama Allahm sabrınıda veriyor burdaki arkadaşlarımın hamilelik haberleriyle teselli buluyorum gerçekten değişik bi duygu herhangi bi hamilelik haberi gibi değil sizin mutlu haberleriniz sanki ilerde gelicek olan cennetteki bebeğimin yanından gelen melek arkadaşları gibi onları daha doğmadan çok seviyorum karnımda değil ama kalbimde bi sürü bebek hissediyorum Allahım hepsinin sağlıkla büyüyüp annelerinin kucağına kavuştursun

canım benim hikayen gerçekten çok hüzünlü gözyaşlarımı tutamadım okurken ama inan bebeğin cennette şu an anneciğini izliyor bi yerlerden ve cennette senin şefaatçin olucak Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah bundan sonra kucağımıza alarak doya doya koklayarak yaşarız o duyguyu

yaa ben ananas yedim öle bişey söylenmedi bana kahretsin ya nasıl olur bu benim tüp bebeğim tutmadı sen nerde yaptırdın tüp bebeğini ?

canim simdi ananas yemezsen illaki tutacak diye bi garanti yok BEN YURTDISINDAYIM AVUSTURYADAYIM CANIM BURDA YAPTIRIYORUM TEDAVIMI
ANANAS GREYFURT CIG ET VE BALIK ALKOL NIKOTIN KÜVETI DOLDURUP BANYO YAPMAK STRES AGIR KALDIRMA VE YORUCU SPORLAR YASAK YAZIYORDU

AZ MIKTARDA ALABILECEGINIZ ABARTMADAN YIYEBILECEKLERINIZ DIYEDE KAHVE VE KOLA VE CAY AZ MIKTARDA BI KAC FINCAN OLURSA SORUN DEGIL TOMATESIDE FAZLA MIKTARDA TÜKETMEYIN DIYE UYARILAR VARDI
SENDE KENDINI SUCLAMA YEDIM TUTMADI DIYE AMA BIDAHAKINE AKLINDA BULUNSUN
ABADI ARKADASIMIZADA GECMIS OLSUN BENDE O ACIYI COK IYI BILIRIM ILK DENEMEMDE BENIMDE DÜSÜKLE SONUCLANMISTI
AMA INSALLAH SENDE BENIM GIBI MELEGINI TEZ ZAMANDA KUCAGINA ALIRDA UNUTURSUN ACINI

tedavin hayırlı olsun canım bende avusturyadan dımm şimdi türkiyedeyim
viyana damısın?

cnm benim düşüğümde aşırı kanama vardı parçalarda bebeğim giderken gelmişti hissetmiştim o an bebeğimin gittiğini üstelik eltimde karnı burnunda 4.üncüye hamileydi doğumundan bahsedip duruyodu cnm ALLAH yardımcıdır kaç senedir yeni yaptırdım tutmadı şimdi ise tek umudum donmuşlarım sende yitirme umudunu yaza kadar maddi durumuda toparlarsınız belki kendiliğinden olur

cnm o odan bebek kokacak inşaallah gelicek bebeğin tekrardan

kızlar ben geldim hem de çok iyi haberlerle geldim hamileyim Allahıma şükürler olsun bebişim tutunmuş bana 12.gün değerm 263.20 çıktı nasıl sizce değerim?

canım maaşallah size, tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin işallah

canım pınarım aklım sende arkadaşım her daim dua ediyorum senin için, rabbimin izniyle bebeiğin seni bırakmayacak arkadaşım ben de inanıyorum .... senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı olacak bebeğin....dularım seninle kuzum hç merak etme kalp atışlarını da duyacaksın kimin bebeiği o annesi gibi güçlü abuşlar onlar

aaa nasıl yanii balıkda mı yenmiycek

evet canım vıyanadayım sen tedavı ıcınmı tr desın yoksa kesın dönüsmü

4 sene önce kesin dönüş yaptık canım
eşim istemedi viyanayı bende geldim ama iyikide gelmişim:))
benim yengem akh da tedavi oldu şimdi yegenim 1 yaşına gircek(tüp değil)
sen nerde yaptırıyosun?

4 sene önce kesin dönüş yaptık canım
eşim istemedi viyanayı bende geldim ama iyikide gelmişim:))
benim yengem akh da tedavi oldu şimdi yegenim 1 yaşına gircek(tüp değil)
sen nerde yaptırıyosun?

CANIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN
EVET BENDE AKH DA YAPIYORUM TEDAVIMI BENIMDE BI KIZIM VAR 5 YASINDA TÜP BEBEKLE OLDU SIMDI IKINCI BEBEK ICIN BASLADIM 28 kasim hamilelik testi icin randevum var bakalim tabi adet görmezsem

CANIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN
EVET BENDE AKH DA YAPIYORUM TEDAVIMI BENIMDE BI KIZIM VAR 5 YASINDA TÜP BEBEKLE OLDU SIMDI IKINCI BEBEK ICIN BASLADIM 28 kasim hamilelik testi icin randevum var bakalim tabi adet görmezsem

teşekkürler canım:)
inşallah tutmuştur bebeğin
benimde kızım var 9 yaşında ama tedavisiz oldu 2.tedavili:)
hayırlısı olsun hepimiz için

canım ne diyecegimi bilmiyorum allahım sabır verssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…