• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm benı de ekler misin
25 yasındayım 1.denemem İnternatıonal hospitalde eşimde sperm azlığı var suan lucrin iğnelerimi oluyorum

Hoşgeldin aramıza, inşallah sen de listemizin mavi boncuklu annelerinden olursun tez zamanda. Hayırlı uğurlu olsun tedavin...

Cnmmm yaşadıkların çok zor, kelimeleri seçmekte zorlanıyorum inan. Bu deneme sürecinin en acı durumu bu olsa gerek, tam kavuştum derken kaybetmek. Biraz zaman tanı kendine, acın çok taze, geçecek elbet, ne acılar geldi geçti bu da geçecek ama biraz zaman. Allahım bir gün en hayırlı şekilde verecek bebeğini İnşallah. Doktorların dediği düşen bebekler sağlıksız olanlar aksi halde düşmezler, Allah korusun sağlıksız dünyaya gelmesi daha da zor. Nolur inan bir gün gelecek bebeğin, sağlıkla, sıhatle. Senin için dualarımız bugün...

:43::43:söliycek hiç ama hiç sözüm kalmadı saolun destekleriniz için listeyi böyle görmek varya:43::43::43:

arkadaşlar herkeze çok teşekkür ederim ben çok iyiyim kuzum hala karnımda benimle ben ondan vazgeçmedim inanıyorum Rabbime güveniyorum bu savaşı kazanacağız biz evladımla o bana tutundu ya bir kere Rabbim izin verirse eğer bırakmayacak annesini çok sağlıklı bir bebek olacak. ben mucizemden vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim.
aslında bakılırsa değerlerim çokta kötü değil. inşallah herşey çok güzel olacak. benim dualarım hepiniz için inanın lütfen sizde kuzucuğumla bana dua edin..
Süpersin arkadaşım, işte bu... Sana bu lazım, bak gör seninle kalacak sonuna kadar bebeğin, dualarımdasın, aklımdasın... İnşallah kesesini görüp, pıt pıtlarını da duyacaksın yakın zamanda. Sen böyle pozitif olduktan sonra, sen Rabbine bu denli güvendikten sonra bırakmaz kuzun seni. Allahım kucağına alıp, o cennet kokusunu doya doya içine çekmeni de nasip edecek. Taaaa test zamanı söylediğim gibi, gülümse cnmmm bol bol gülümse... Sizi çoooook öpüyorum...

:43::43:söliycek hiç ama hiç sözüm kalmadı saolun destekleriniz için listeyi böyle görmek varya:43::43::43:

Affet arkadaşım, çok kararsız kaldım ne yapayım diye. Değiştirmezsem daha çok üzerim diye düşündüm. Yalnış yaptıysam affet. İçim acıdı, canım yandı inan ki. Ahhh cnm nolur topla kendini, Allahım çok büyük sen ona güven o sana ayağa kalkacak gücü de verir, hiç ummadığın zamanda maddi imkanı da sağlar, sen dualarında hayırlısını dile cnm.

Cnmmm bugün bebeğine kavuştun sanırım. Çok keyifli bir gün, Allahım hiç ayırmasın sizi, bugün kadar keyifli sürsün devamı...

Bugün sen de kavuştun bebeğine, Allahım ayırmasın, hep sağlıkla, huzurla beraber olun...

Kremalı fıstık... Yarın büyük gün... Heyecanla bekliyorum sonucunu, İnşallah gülecek yüzün, bizler de sevineceğiz seninle, aldım elime mavi boncuğu bekliyorum:)))

:43:
Affet arkadaşım, çok kararsız kaldım ne yapayım diye. Değiştirmezsem daha çok üzerim diye düşündüm. Yalnış yaptıysam affet. İçim acıdı, canım yandı inan ki. Ahhh cnm nolur topla kendini, Allahım çok büyük sen ona güven o sana ayağa kalkacak gücü de verir, hiç ummadığın zamanda maddi imkanı da sağlar, sen dualarında hayırlısını dile cnm.

:43:yok arkadaşım kırılmadım olması gerekende buzaten sadece anatılmaz dişey rabim buaıyı yaşatmasın sevindiripte geri aglatmasın inanın kiseye bişey diyemiyorum herkeze iyimiş gibi davranıyorum sadee sizinle paylaşıyorum bikaç saat sonra eşim gelek güçlü durmamlazım EYENABI HAK BUAIYI YAŞIYCAK GÜCÜM OLMASAYDI BU ACIYI BANA VERMEZDİN BİLİYORUM AMA SEN DOSLARIMA YAŞATMA BUNU dilerim rabimden hepiniz hayırlısıyla yavrularınızı kucanıza sag salim alırsınız :43:

pınarcım bence de doktorunu dinleme, her zaman en olumsuzu söylerler biliyorsun.. mucizen seninle devam edecek inşallah.. dualarımız hepimiz için..
:
annecik inşşallah kuzum benimle kalacak....

Süpersin arkadaşım, işte bu... Sana bu lazım, bak gör seninle kalacak sonuna kadar bebeğin, dualarımdasın, aklımdasın... İnşallah kesesini görüp, pıt pıtlarını da duyacaksın yakın zamanda. Sen böyle pozitif olduktan sonra, sen Rabbine bu denli güvendikten sonra bırakmaz kuzun seni. Allahım kucağına alıp, o cennet kokusunu doya doya içine çekmeni de nasip edecek. Taaaa test zamanı söylediğim gibi, gülümse cnmmm bol bol gülümse... Sizi çoooook öpüyorum...
canım inşallah öyle olsun o anneciğinin mucizesi cennet kokulusu bırakıp gitmrz beni...

:43:yok arkadaşım kırılmadım olması gerekende buzaten sadece anatılmaz dişey rabim buaıyı yaşatmasın sevindiripte geri aglatmasın inanın kiseye bişey diyemiyorum herkeze iyimiş gibi davranıyorum sadee sizinle paylaşıyorum bikaç saat sonra eşim gelek güçlü durmamlazım EYENABI HAK BUAIYI YAŞIYCAK GÜCÜM OLMASAYDI BU ACIYI BANA VERMEZDİN BİLİYORUM AMA SEN DOSLARIMA YAŞATMA BUNU dilerim rabimden hepiniz hayırlısıyla yavrularınızı kucanıza sag salim alırsınız :43:

canımm ne olur iyi ol olur mmu? geeçecek inan geçecek .ihtiyacın olan biraz zaman biraz gözyaşı...sonra hepsi geçecek..

Büyük harfle yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu. Şuan yaşadığın acıyla bile bunları söyleyebiliyorsan büyük bir gönlün var. İnan ki rabbim sesini duyup sana da nasip edecek. Ayrıca çevreme güçlü durmam lazım demeni çok iyi anlıyorum, burada yaz içinden geçenleri, anlat, bağır, ağla burada inan hepimiz anlarız seni. Yeter ki sen rahatla... Geçecek arkadaşım Allahın izniyle bunlar da geçecek...

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inanın burdan okudukça sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum...

DEREN canım tebrik ederim allahım tamamına erdirir inşallah

ABADİ allahtan sabır diliyorum canım inşallah tez zamanda tedavisiz kavuşursun yavrularına

PINAR canım değerine takılma allahım abuşlarını sana bağışlasın inşallah

arkadaşlar hem sevindim hem üzüldüm hayat işte hayır sandıklarımızda şer,şer sandıklarımızda hayır vardır rabbim büyük inşallah burdaki herkes en kısa zamanda anne olur bebeğini kucağına alır.
emeksiz ekmek olazmış emeklerimizin karşılığı çok büyük olacak inşallah burdaki bütün arkadaşlar ANNE olmayı hakediyo sadece sabır
herşeyin vakti zamanı var sizleri seviyorum aeo

:43:kızlar tama ben şimdi düşük yapıyorum dtr uturasyonla baktı bişey gözükmüyo 3 haftalık ondan dedi kanamam yeni yeni parlak kırmızı oldu am asabahtan beri 1pet kirlenmedi hep wc gidine geliyo ve parcalar geliyo neden bi bilen daha önce yaşayan duyan yokmu:43::43:

Son düzenleme:
kyr, nec,pamoly ,bbeydam ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu ama bugün benim mutluluğumun üstüne gölge düştü abadi arkadaşımıza çok üzüldüm kendi sevincim yarım kaldı allahım sabrını versin ona

Güzel haber alıp sevinen arkadaşlarımı tebrik ediyorum ben de sağlıkla sıhhatle devam etsin,kucağınızda görün inşallah

:nazar:

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin sana ama her şerde bir hayır vardır derler başka bir arkadaşın da söylediği gibi vücut iyi durumda olmayan bebekleri düşürürmüş,sağlıksız olacağına belki bu en iyisi biraz zaman geçince belki sen de böyle düşüneceksin.Şimdi çok yeni tabi tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı gönülden diliyorum.Hepimize duacıyım.Sevgiler...

kyr, nec,pamoly ,bbeydam ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu ama bugün benim mutluluğumun üstüne gölge düştü abadi arkadaşımıza çok üzüldüm kendi sevincim yarım kaldı allahım sabrını versin ona

çok sagol canım ama üzülme senin en mutlu günün bugün :nazar:çok tebrik ederim dilerim rabimden kucana sag saglim al kusura bakma biraz geç oldu ama.........

abadicimm gerçekten bu üzüntüne rağmen yazdıkların herkesin yapabileceği şeyler değil.. diğer arkadaşımızında dediği gibi gönlün çok geniş.. Rabbim senin gibi gönlü kalbi temiz insana tedavisiz gönderir meleğini inşallah.. sen herşeyin en güzeline layıksın.. süpriz bebek haberini bekliyor olacağız.. buna eminimmmmm

DEREN canım tebrik ederim allahım tamamına erdirir inşallah

ABADİ allahtan sabır diliyorum canım inşallah tez zamanda tedavisiz kavuşursun yavrularına

PINAR canım değerine takılma allahım abuşlarını sana bağışlasın inşallah

arkadaşlar hem sevindim hem üzüldüm hayat işte hayır sandıklarımızda şer,şer sandıklarımızda hayır vardır rabbim büyük inşallah burdaki herkes en kısa zamanda anne olur bebeğini kucağına alır.
emeksiz ekmek olazmış emeklerimizin karşılığı çok büyük olacak inşallah burdaki bütün arkadaşlar ANNE olmayı hakediyo sadece sabır
herşeyin vakti zamanı var sizleri seviyorum aeo
canım sağol inşallah hayırlısı olur hakkımha hayırlısı kucağımda kuzumdur:))

:43:kızlar tama ben şimdi düşük yapıyorum dtr uturasyonla baktı bişey gözükmüyo 3 haftalık ondan dedi kanamam yeni yeni parlak kırmızı oldu am asabahtan beri 1pet kirlenmedi hep wc gidine geliyo ve parcalar geliyo neden bi bilen daha önce yaşayan duyan yokmu:43::43:
canm canım benim benim negatif denemelerimde parça parça bişeyler gelmişti adetimle beraber ama aynı şeymi bilemedim.Rabbim yardımcın olsun canım..

Back