• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....:46::46::46:

hayırlı olsun canım..inşallah ikisi de tutar da rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder....

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

Tebrik ederim tatlım, ay heyecan sarıyoo beni cumaya da az kaldı :) dua edin nolursunuzzzzzz...

hadi bişey kalmadı dualarım seninle canım...
herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....:46::46::46:
babycim hadi hayırlısı olsun ne mutlu sana kuzuların göbüşünün içinde...

arkadaşlar olumlu yada olumsuz belirtiler ne zaman başlıyor benim 5. günüm ve hiç birşey hissetmiyorum
ahh canım maalesef belirtiler hiç belli olmuyo aklında uzaklaştırmaya çalış....

günaydın kızlar geçmişi okumuyorum çünkü üzücü birşey varsa görmek istemiyorum dün transferim yapıldı bebişimi üzmek istemiyorum
umarım bir şey yoktur artık pcden uzak durmaya çalışıyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah test tarihim 26 kasım hepiniz için dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
hayırlısı olsun nihalcim dualarım hepimiz için...

günaydın kızlar. kızlar 20 ekım tansfer yapıldı test t.1 kasım degerim 184,4 çıktı 4 kasım 572,2 cıktı bunlar kanda idrar testindede pozitif çıkıyordu bir kaç tane yaptım.sat günümüde bugunle 12 gün geciyor herşey normal derken benim gecen çarşamba kırmızı sonra k.rengi lekelenmem oldu ama cok degil günlük pedim kirlendi dr.düşük önleyici iğne yaptır adını söyledi hemen yaptırdım tabi ogün hep yatım ama benim eşim bebek düştü diyor başka bişey demiyor evde dün ve bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı moralim bozuldu düşük nasıl bişey bilmiyorum iç başıma gelmedi bi agrı sancı olmazmı yada lekelenme olmazmı 2 3 gün ne bilim addet te olmadım daha idrarda negatif görünce dondum kaldım düştü diye
benim kahve rengi akıntım hala var ama şükürler lsun değerim yükseliyor. aklına kötü şeyler getirme düşük yapsan ciddi kanaman olurdıve ağrı. yünede rahat etmek için özel br poliklinikte yaptırabilirsin test

canım maaşallah size, tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin işallah

canım pınarım aklım sende arkadaşım her daim dua ediyorum senin için, rabbimin izniyle bebeiğin seni bırakmayacak arkadaşım ben de inanıyorum .... senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı olacak bebeğin....dularım seninle kuzum hç merak etme kalp atışlarını da duyacaksın kimin bebeiği o annesi gibi güçlü abuşlar onlar
kuzummm canım benimm bende abuşumda çok iyiyiz sen hiç merak etme 9 ay sonra kucağımızda olacak Rabbim izin verirse kuzularımız:))

Kızlar transfer 8. Gün sabah.cok açık pembe lekelenme oldu Dr aradım

Yok bişey dedi sizde böyle olan varmı cok endişelendim hafif hafif

Belimde ağrıyor yardım edin kızlar stres yaptım

öylemi son ece ne biliyim insan sıkıntılanıyorrrrr var mı yok muuuuuuuuuuu

benimde dün belli oldu canım pozitif sonucu aldım şükürler olsun ilk başlarda belirtilei takme bence benim son 2 gün kala yani 10.günden itibaren her an adet olacakmışım gibi karın ağrısı, bacaklara vuran ağrı, ara ara kasık batması,çok halsizlik, geceleri çok huzursuz uyuyordum bide bide aşırı gaz bu şikayetlerim bugün biraz azaldı

hayırlı olsun canım..inşallah ikisi de tutar da rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder....

amin inş cnm.bende çok istıyorum ıkızım olsun :)))

pınarcm evet bebişlerim göbişimde anneleriyle.dun baglantı yoktu gunduz,akşamda çok bakamadım senın durumlarda bı sorun yok degıl mı cnm herşey yolundadır inş...

nihall senınle transferımız aynı gun olmuş.kaç embrıyo kaçıncı gun konuldu.bırde rahım kalınlıgın kaçtı transferde.inş bebişlerimiz sımsıkı tutunur ...

benimde dün belli oldu canım pozitif sonucu aldım şükürler olsun ilk başlarda belirtilei takme bence benim son 2 gün kala yani 10.günden itibaren her an adet olacakmışım gibi karın ağrısı, bacaklara vuran ağrı, ara ara kasık batması,çok halsizlik, geceleri çok huzursuz uyuyordum bide bide aşırı gaz bu şikayetlerim bugün biraz azaldı

cnm tebrık ederım allahım kucagınada almayı nasıp etsın inş.senın bebiş tuttu hadı şimdi bızım için duat et hamişlerin duası kabul olurmuş ya :)))

benim bugün 13.günüm başından beri hiç lekelenmem olmadı hayaım ama çok değilse fazla takma kafaya bol bol dinlen geçer diye ümit ediyorum geçmiş olsun

canım benim 9. gün kahverengi bişeyler gelmişti içini ferah tut inşallah kuzucuğun tutunuyodur sıkı sıkı sana:))

amin inş cnm.bende çok istıyorum ıkızım olsun :)))

pınarcm evet bebişlerim göbişimde anneleriyle.dun baglantı yoktu gunduz,akşamda çok bakamadım senın durumlarda bı sorun yok degıl mı cnm herşey yolundadır inş...

nihall senınle transferımız aynı gun olmuş.kaç embrıyo kaçıncı gun konuldu.bırde rahım kalınlıgın kaçtı transferde.inş bebişlerimiz sımsıkı tutunur ...
yok kuzum bende abuşumda çok iyiyiz şükürler olsun... senin pozitif haberlerinle dahada iyi olacağız inşallah..

cnm tebrık ederım allahım kucagınada almayı nasıp etsın inş.senın bebiş tuttu hadı şimdi bızım için duat et hamişlerin duası kabul olurmuş ya :)))

hepiniz için ediyorum hayatım Allahım dün böyle varda dünyalar benim oldu anlatama heyecandan ne yapacağımı bilemedim Allahım o kadar büyük ki herkese yaşatsın bu duyguyu canım benim sırasıyla

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum 8 yılı bitirdim neyse hayırlısı olsun inşallah özelden msj atamıyorum 1 tane okurum senin için Allahım bütün isteyenlere versn inşallah

Cnmmm bugün bebeğine kavuştun sanırım. Çok keyifli bir gün, Allahım hiç ayırmasın sizi, bugün kadar keyifli sürsün devamı...

cnm msjı yenı gördum evet aldım bebişlerimi.ii dileklerın için teşekkür edrim. inş isteyen herkesın kucagı yavrusuyla dolar.ee sıra sana geliyor yumoşlar nasıl ne durumdalar...
buarada test tarıhım 26 kasım listeye yazarsan sevınırım ...

hepiniz için ediyorum hayatım Allahım dün böyle varda dünyalar benim oldu anlatama heyecandan ne yapacağımı bilemedim Allahım o kadar büyük ki herkese yaşatsın bu duyguyu canım benim sırasıyla

amin cnm benım allahım kucagınada alıp o mıs kokusunu içine çekmeyı de nasıp etsın inş.
ay allahım nazarlardan saklasın :nazar:

cnm sana allahtan sabır dılıyorum zor bı durum gerçekten ben boyle zamanlarda fazla konuşamam ama bunda da bı hayır vardır elbet.herşey allahtan demekten baska ne gelır elden...

aygün akcan
merak ettim yaptırdın mı test.inşallah bi problem yoktur.bebeğin geliştiği içindir o akıntılar...allah ayırmasın seni bebeğinden...

cnm benım transferım yenı oldu 4 gun duş yasak oldugu için abdest alamıcam okumayı çok isterdım eger belli bı zamanı yoksa ben okuyabıldıgım en kısa zamanda okuyup sana msj atarım.söz vermıyorum okuyunca hbaer verıcem.allahım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın tum duaları kabul etsın inş....

Back