kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim dün kendi doktoruma ggittim minik keseye benzer bişey gördü fakat değerlerden dolayı çok heveslenme kalbi atmaya bilir atsada durabilir vs vs. bir sürü şey söyledi.iyiyim merak ettmeyin ben Rabbime sığındım kuzumu Rabbime emanet ettim Rabbim inşallah onu bana bağışlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
bebegim artk benimle deyil akşam sancılamdı tst yaptırdım deyerim 765 ten 153büşmüş kaverngi lekelenmeler vardi iyne yapyılar eve galdim sabah gine gitim doktor yok şimdi geldim kanamam kırmızıya döndü çok yok ama genede budeyerle yapılcak bişey yokmuş
inşaallah o tarihte bebeğinin müjdesini alırsın cnm benimde o tarihlere transferim denk gelicek galibaöncelikle hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum gecmise fazla bakamadim
BENIMDE BUGÜN TRANSFERIM OLDU 28.11.2011 hamilelik testi icin hastaneye gidecegim yani 14 gün sonra insallah rabbim bos cevirmez actigimiz elleri
doktorum bugün bana bi liste verdi neler yapmamam ve neler yememem gerektigi transfer sonrasi
kesinlikle kulaktan dolma hareket etmeyin ANANAS VE GREYFURT KESINLIKLE IYI DEGILMIS VE YENILMEMESI GEREKENLER ARASINDA EN BASTA LÜTFEN KIMSE BILMEDEN SORMADAN YEMESIN DOKTOR BU LISTEYI VERMESEYDI BENDE YEMEYI DÜSÜNÜYORDUM
beren bebeğin tek yumurta ikizi olabilir cnmçok sagol canım tek embriyo transfer edildi deger banada yüksek geldi rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş..
cnm çok üzüldüm ALLAH sabır versinbebegim artk benimle deyil akşam sancılamdı tst yaptırdım deyerim 765 ten 153büşmüş kaverngi lekelenmeler vardi iyne yapyılar eve galdim sabah gine gitim doktor yok şimdi geldim kanamam kırmızıya döndü çok yok ama genede budeyerle yapılcak bişey yokmuş
inşaallah bebeğin sağlıkla büyümeye devam eder içinde cnm ALLAHIN izniyle inşaallah bişey olmıyacak bebeğinekızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim dün kendi doktoruma ggittim minik keseye benzer bişey gördü fakat değerlerden dolayı çok heveslenme kalbi atmaya bilir atsada durabilir vs vs. bir sürü şey söyledi.iyiyim merak ettmeyin ben Rabbime sığındım kuzumu Rabbime emanet ettim Rabbim inşallah onu bana bağışlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim dün kendi doktoruma ggittim minik keseye benzer bişey gördü fakat değerlerden dolayı çok heveslenme kalbi atmaya bilir atsada durabilir vs vs. bir sürü şey söyledi.iyiyim merak ettmeyin ben Rabbime sığındım kuzumu Rabbime emanet ettim Rabbim inşallah onu bana bağışlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
slm kızlar ben geldim 2 gün önce 390 olan değerimbugün 664 olmuş doktor katlaması istediğimiz gibi değil dedi donup kaldım perşembe günü tekrar test istedi ve ultrason kontrolü için çağırdı sabah üzülmüştüm çok ama şimdi çok şükür iyiyim ben Rabbimin emanetini Rabbime emanet ettim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümün muradıdır. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin...
Dualarımızdasın cnm ama şu dr ları hiç anlamam neden en kötü ihtimali şak diye yüzümüze söylerler Allah korusun zaten kötüsünü görünce yeterince üzülüyoruz en azından şu belirsizlik zamanında rahat olmamızı sağlasalar bence değerin ortalama değerlerde seyrediyor yüksek değerlerle kıyaslama çünkü o değerlerde normalın üstünde değerler yani seninki normalin altında ve üstünde değil normal değerler hiç kafana takma cnm meleğin seninle onu rahat rahat güzel bi şekilde büyüt içinde olumsuzluklarada kapat kulağını emeğinin karşılığını alacaksın kucağına inanıyorum ve yürekten dua ediyorum senin ve yavrucuğun için cnm benim
inşaallah o tarihte bebeğinin müjdesini alırsın cnm benimde o tarihlere transferim denk gelicek galiba
beren bebeğin tek yumurta ikizi olabilir cnm
cnm çok üzüldüm ALLAH sabır versin
inşaallah bebeğin sağlıkla büyümeye devam eder içinde cnm ALLAHIN izniyle inşaallah bişey olmıyacak bebeğine
Rabbim seni ve kuzunu korusun pinarcim dualarimdasin
pınar, seni buradan takip ediyorum biliyorsun. Gayet güzel artmış %70 kadar , klasik 2 ye katlama deniyor ama %60 dan itibaren tamam kabul ediliyor, yanılıyor muyum ? Dualarım seninle, sen bebeklerine inandım onlar seni bırakmayacak emin ol.
canım inşl kalp atışınıda duyarsın merak etme bebişin seninle Allahın izni ile. lütfen sende dua et bize bugün öğleden sonra dr kontrolüm var dondurulmuşlar ile tedaviye başladık bugün rahim duvarına bakıcak inşlh herşey hayırlı gider. çünkü çoook özledim meleğimi
arkadaşlar herkeze çok teşekkür ederim ben çok iyiyim kuzum hala karnımda benimle ben ondan vazgeçmedim inanıyorum Rabbime güveniyorum bu savaşı kazanacağız biz evladımla o bana tutundu ya bir kere Rabbim izin verirse eğer bırakmayacak annesini çok sağlıklı bir bebek olacak. ben mucizemden vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim.pınarım canım arkadaşım rabbim sana hayırlısı ile yavrunu bağışlasın, her aklıma geldiğinde senin için bebeğin için dua ediyorum , allahıma emanet ettiğin kuzunu sana bağışlasın işallah (Amin)
off yapma kuzum bu denli yüklenme kendine ne olur vardır Rabbimin bir bildiği belki hayırlısı böyleymiş bilemiyorum. söylediğim hiç bir şeyin acını hafifletmeyeceğini sana mantıklı gelmeyeceğini biliyorum sadece ne olur üzülmemeye çalış lütfen.....yeni geldim kızlar hastaneden akşamki tst 153 şimdi 102 oldu doktor düşük yapıyosun dedi gene bi unut vardı içimde bebegimin biri vardır duruyodur diye ama uturasyonda bişey göremedi yapılcak bişey yok dedi iyneye ramen deyerin düşüyo dedi eyer bugün yarin kanamam durursa gel tekrar tst yaparız ama 4 günsürerse gerek yok amlesef artık senle deyil dedi keşke bi mucize olsa ben bıraknamışolsa öyle baglanmıştımki sebebi bilimnmeyen bihastalık benimki böyle bişey olabilirmi yaaaa neden evladım olmuyomeden taşıyamıyorum bebegimi anne olmayı bile beceremiyorum neden neden
Merhaba kızlar..
Hamilerimizi tebrik ediyorum , ama üzücü şeylerde okudum bazı arkadaşlarımdan , rabbim sabırlar versin..
Kızlar bende bugün hastanedeyim , 16 tane yumurta saydılar yine ..
16.5 mm ve 15mm de boyutları ..
100 ünite puregon kullanıyordum dr 50 'ye düşürdü , gidişat iyi dedi..
Yarın yine kontrolüm var .. Cuma yada cmt ( büyük ihtimal cmt ) opum var ..
e2 seviyemde şaun 2200 nasıl sizce ?
kızlar ben geldim hem de çok iyi haberlerle geldim hamileyim Allahıma şükürler olsun bebişim tutunmuş bana 12.gün değerm 263.20 çıktı nasıl sizce değerim?
Süpeeeeeeeeeeeeeer
Maşallah bebeğineeeeeeee ve sanaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?