Arkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...
haziran selam ...yazdıklarını okudum ve cevap vermeden duramadım ..demişsin yaa kaç tane erkek vardır böyle diye..benim eşimde var..benim de ilk evliliğimden bir kızım vardı..eşim ise bekardı..bizimde birçok sorunumuz oldu..eşimde sperm düşüklüğü..bende çikolata kisti..üstelik yumurtalarım gelişmiyordu..bir laparoskopi ..negatif aşılama..ve negatif tüp bebek tedavim oldu..eşimde bana diyorduki bizim zaten bir kızımız var..niye bu kadar üzülüyorsun diye..ama kızıma öyle güzel babalık yapıyorduki onunda olsun istiyordum..negatif tüp tedavisinin arkasından gelen ay doğal yolla hamile kaldım..şimdi resimdeki kızım benimle..şuan 15 aylık..eşinin seni sevmesi çok güzel ama sende tabii anneliği tadmak istersin..bu senin doğal hakkın..ama biliyormusun benim bir arkadaşımın aynen sizdeki problemleri vardı..iki aşılama ve tüp tedavisinden sonra eşi onu terketti..böyle insanlarda var canım..onun için önce eşlerinize şükredin..Allah onları başımızdan eksik etmesin..Allah kayırmıştır elbet birgün sizlerde anne olucaksınız..sadece biraz sabırr...
haziran selam ...yazdıklarını okudum ve cevap vermeden duramadım ..demişsin yaa kaç tane erkek vardır böyle diye..benim eşimde var..benim de ilk evliliğimden bir kızım vardı..eşim ise bekardı..bizimde birçok sorunumuz oldu..eşimde sperm düşüklüğü..bende çikolata kisti..üstelik yumurtalarım gelişmiyordu..bir laparoskopi ..negatif aşılama..ve negatif tüp bebek tedavim oldu..eşimde bana diyorduki bizim zaten bir kızımız var..niye bu kadar üzülüyorsun diye..ama kızıma öyle güzel babalık yapıyorduki onunda olsun istiyordum..negatif tüp tedavisinin arkasından gelen ay doğal yolla hamile kaldım..şimdi resimdeki kızım benimle..şuan 15 aylık..eşinin seni sevmesi çok güzel ama sende tabii anneliği tadmak istersin..bu senin doğal hakkın..ama biliyormusun benim bir arkadaşımın aynen sizdeki problemleri vardı..iki aşılama ve tüp tedavisinden sonra eşi onu terketti..böyle insanlarda var canım..onun için önce eşlerinize şükredin..Allah onları başımızdan eksik etmesin..Allah kayırmıştır elbet birgün sizlerde anne olucaksınız..sadece biraz sabırr...
bebegim artk benimle deyil akşam sancılamdı tst yaptırdım deyerim 765 ten 153büşmüş kaverngi lekelenmeler vardi iyne yapyılar eve galdim sabah gine gitim doktor yok şimdi geldim kanamam kırmızıya döndü çok yok ama genede budeyerle yapılcak bişey yokmuş
bebegim artk benimle deyil akşam sancılamdı tst yaptırdım deyerim 765 ten 153büşmüş kaverngi lekelenmeler vardi iyne yapyılar eve galdim sabah gine gitim doktor yok şimdi geldim kanamam kırmızıya döndü çok yok ama genede budeyerle yapılcak bişey yokmuş
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim dün kendi doktoruma ggittim minik keseye benzer bişey gördü fakat değerlerden dolayı çok heveslenme kalbi atmaya bilir atsada durabilir vs vs. bir sürü şey söyledi.iyiyim merak ettmeyin ben Rabbime sığındım kuzumu Rabbime emanet ettim Rabbim inşallah onu bana bağışlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
Arkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...
merhaba justing bende senin msjını görünce yazmadan geçemedim öncelikle dileklerine katılıyorum Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ama şu da var eşlerimiz sorun etmedikçe destek olup iyi niyetli davrandıkça onlara bi bebek verebilme isteğide artıyor insanın içinde seninle sorunlarımız aynı sanırım endo yani çikolata kisti ben 8 yılı bitirdim evliliğimde aşılama 2 kez tüp bebek derken hiç gebelik oluşmadı şimdi bazen içim çok sıkılıyor acaba benim çocuğum hiç olmiyacakmı diyorum kendime ama senin gibi benimle aynı sorunu olup hamile kalan arkadaşlarımı görünce çok seviniyorum umudum artıyor sana sorum şu olucak hamile kalırken herhangi bi tedavi görüyormuydun nelere dikkat ettin cnm biraz bilgi verirsen durumunla ilgili çok sevinirim ayırca defnen çok güzel çok tatlı bi bebek maşallahAllah sana bağışlasın cnm benim
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim dün kendi doktoruma ggittim minik keseye benzer bişey gördü fakat değerlerden dolayı çok heveslenme kalbi atmaya bilir atsada durabilir vs vs. bir sürü şey söyledi.iyiyim merak ettmeyin ben Rabbime sığındım kuzumu Rabbime emanet ettim Rabbim inşallah onu bana bağışlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
dediğine katılıyorum canım..onlar bize değer verdikçe bizde onları mutlu etmek için çocuk vermek istiyoruz...bu duyguları bende yaşadım cnm..
benim 13 yaşında diğer kızım..hiç sorunsuz hamile kalmıştım ona..tabii yaşım 22 ydi o zamanlar..şimdiki eşimle evlendiğimde böyle bi sorun yaşayacağımı hiç düşünmemiştim..ilk dr a gittiğimizde genel bi kontrol olsun diye gitmiştim..ama eşimin spermogramı 5000000 çıktı..hızlı hareketli olan yoktu üstelik..bende çikolata kisti vardı..aşılamam negatif oldu..sonra dr değiştirdim..durumumun ameliyatlık olduğunu söyledi..önceki sezeryan ameliyatından dolayı rahimde yapışıklıklar oluşmuş..laparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda oldum..dr um o zaman çikolata kistini de almış..ama çikolata kstini almak her dr un işi değilmiş..yani yumurtalıklara zarar vermeden bu ameliyatı yapmak gerekiyormuş..neyse oldum..birkaç ayda doğal yolla olurmu diye bekledik ama maalesef..sonra başka bi dr da tüp tedavisine başladım..ama eşimin spermogramı gayet normal çıktı..yada düzeldi bilmiyorum..sadece 5 yumurta toplandı..2 tane si hayatta kaldı..onlarıda transfer ettiler..ama çok stres yapmıştım..tutmayacağına emindim ve de öyle oldu..fakat sonra çok rahat davrandım..ne olduysa bi hafifleme olmuştu..tedavi süresi beni çok germişti..bitmesinden dolayı bi hafifleme olmuştu bende..ve eşimle o ay sadece 2 kere birlikte olmuştuk...çünkü kayınvaldem ve kayınpederim aynı zamanlarda hastaneye yatmışlardı..onlara koşturduk o ay..kafamdan bebek düşüncesi geçmişti..nasıl olsa olmuyordu..üstelik yumurta rezervim azdı..olursa tüp tedavisiyle olucaktı..ilişkiden sonra uzun süre ayaklarımı dikipte yatmadım üstelik..hemen kalkmıştım..fakat tedaviye başlamadan birkaç ay önce şu arı sütlerinden yedim kavanoz kavanoz..çok tükettim..ama sanırım benim hamile kalmamdaki en büyük etken tedavi sonrasındaki ay olması..çünkü tedaviden sonra birkaç ay ilaçların etkisi geçmiyormuş..bir de üstüne benim kafamdan bebek düşüncesini atmam eklenince ..sanırım bu yüzden kaldım..pisikolojide çok önemli..bebek için birlikte olmadık..kendimiz için olduk..bununda etkisinin çok olduğu söyleniyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?