2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Arkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞIM.LİSTEMİZ GİDEREK HAMİLELER LİSTESİNE KAYIYOR.ÇOK GÜZEL OLDU.İNŞALLAH BİZLER DE GEÇERİZ O LİSTEYE.BU ARADA İKİZ İHTİMALİ VAR SANIRIM.NORMALİN İKİ KATINDAN BİLE FAZLA ÇÜNKÜ.

DEREN6
BENCE KAN TESTİ YAPTIR SEN HEMEN.AYY BEN BİLE HEYCANLANDIM VALAA....HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ SENİN DE.

BU ARADA HEPİNİZE GÜZEL GÜNLERRRR

Son düzenleme:

merhaba justing bende senin msjını görünce yazmadan geçemedim öncelikle dileklerine katılıyorum Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ama şu da var eşlerimiz sorun etmedikçe destek olup iyi niyetli davrandıkça onlara bi bebek verebilme isteğide artıyor insanın içinde seninle sorunlarımız aynı sanırım endo yani çikolata kisti ben 8 yılı bitirdim evliliğimde aşılama 2 kez tüp bebek derken hiç gebelik oluşmadı şimdi bazen içim çok sıkılıyor acaba benim çocuğum hiç olmiyacakmı diyorum kendime ama senin gibi benimle aynı sorunu olup hamile kalan arkadaşlarımı görünce çok seviniyorum umudum artıyor sana sorum şu olucak hamile kalırken herhangi bi tedavi görüyormuydun nelere dikkat ettin cnm biraz bilgi verirsen durumunla ilgili çok sevinirim ayırca defnen çok güzel çok tatlı bi bebek maşallah Allah sana bağışlasın cnm benim

bebegim artk benimle deyil akşam sancılamdı tst yaptırdım deyerim 765 ten 153büşmüş kaverngi lekelenmeler vardi iyne yapyılar eve galdim sabah gine gitim doktor yok şimdi geldim kanamam kırmızıya döndü çok yok ama genede budeyerle yapılcak bişey yokmuş

Allah analı babalı büyütsün. Bizim eşlerimiz çok değerli insanlar. Kendi aile yapımıza bakıyorumm sülalemdeki bir erkek benim durumumda olan biri ile evlenmezz ve ayrıca durum böyle olsa bile boşatmak için herkes ellerinden gelen ne varsa maalesef yapıyorlar. Onun içinde eşime çok saygı duyuyorum ve halime çok şükür ediyorumm. Okadar çevremde eşine değer vermeyen erkek tipleri varki anlatamam. Herkesin ayrı bir hikayesi var. Allah analı babalı büyütsün.

Abadi çok geçmişolsunnn. Ne diyeceğimi bilmiyorummmm. Buradan pozitif sonuca nekadar çok sevinmiştik şimdi bu haberle bi okadar çok üzüldüm. Bu üzüntünün yanında biliyorum ki bütün kelimeler boş kalacak. Ağla ağla içini dökk.

ayy cnm benim yaa nasıl üzüldüm bilemezsin acım tazelendi geçen salı tüp bebek denenem negatif olup adet kanamam başlamıştı ben düşük yapmadım ama düşük yapmış kadar canım acıdı çünkü ben ilk günden beri hep benimle kabul ettim bebişlerimi seni çok iyi anlıyorum şu an tesellinin imkansız olduğunuda biliyorum cnm ama elden bişey gelmiyor Allah eşlerimize ve bizlere sağlık sıhhat versinki umudumuz tekrardan yeşersin Rabbim sabır versin cnm benim

canım çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.ama kendini yıpratma.sen daha ne bebekler taşıyacaksın onları düşün.acını kendine zarar vermeden yaşamaya çalış.şimdiden bir sonraki tedavini düşün.inşallah rabbim bir daha böyle acı yaşatmaz...

canım çok geçmiş olsun allahım sabır versin üzülmemek elde değil biliyorum ama kendini yıpratma
inşallah en kısa zamanda tedavisiz sürpriz yapıp gelir yavrun
hamile kalmak da zor sorunsuz ilerlemeside rabbim hepimizin yardımcısı olsun

abadi canım gerçekten çok ama çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin canım

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım tez zamanda pozitif sonucu alrısın inşlh lütfen kendini çok üzme...

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim dün kendi doktoruma ggittim minik keseye benzer bişey gördü fakat değerlerden dolayı çok heveslenme kalbi atmaya bilir atsada durabilir vs vs. bir sürü şey söyledi.iyiyim merak ettmeyin ben Rabbime sığındım kuzumu Rabbime emanet ettim Rabbim inşallah onu bana bağışlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

canımm benimmm çok geçmiş olsunn.çokk üzüldükk hepimiz nedesek boş üzülme desekde elde olan bişey değil anlayabiliyorum..
ALLAH eşine ve sana sabır versin canım.diğer denemen için güçlü ve umutlu olman dileğiyle...

canım inşl kalp atışınıda duyarsın merak etme bebişin seninle Allahın izni ile. lütfen sende dua et bize bugün öğleden sonra dr kontrolüm var dondurulmuşlar ile tedaviye başladık bugün rahim duvarına bakıcak inşlh herşey hayırlı gider. çünkü çoook özledim meleğimi

pınarım canım arkadaşım rabbim sana hayırlısı ile yavrunu bağışlasın, her aklıma geldiğinde senin için bebeğin için dua ediyorum , allahıma emanet ettiğin kuzunu sana bağışlasın işallah (Amin)

dediğine katılıyorum canım..onlar bize değer verdikçe bizde onları mutlu etmek için çocuk vermek istiyoruz...bu duyguları bende yaşadım cnm..
benim 13 yaşında diğer kızım..hiç sorunsuz hamile kalmıştım ona..tabii yaşım 22 ydi o zamanlar..şimdiki eşimle evlendiğimde böyle bi sorun yaşayacağımı hiç düşünmemiştim..ilk dr a gittiğimizde genel bi kontrol olsun diye gitmiştim..ama eşimin spermogramı 5000000 çıktı..hızlı hareketli olan yoktu üstelik..bende çikolata kisti vardı..aşılamam negatif oldu..sonra dr değiştirdim..durumumun ameliyatlık olduğunu söyledi..önceki sezeryan ameliyatından dolayı rahimde yapışıklıklar oluşmuş..laparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda oldum..dr um o zaman çikolata kistini de almış..ama çikolata kstini almak her dr un işi değilmiş..yani yumurtalıklara zarar vermeden bu ameliyatı yapmak gerekiyormuş..neyse oldum..birkaç ayda doğal yolla olurmu diye bekledik ama maalesef..sonra başka bi dr da tüp tedavisine başladım..ama eşimin spermogramı gayet normal çıktı..yada düzeldi bilmiyorum..sadece 5 yumurta toplandı..2 tane si hayatta kaldı..onlarıda transfer ettiler..ama çok stres yapmıştım..tutmayacağına emindim ve de öyle oldu..fakat sonra çok rahat davrandım..ne olduysa bi hafifleme olmuştu..tedavi süresi beni çok germişti..bitmesinden dolayı bi hafifleme olmuştu bende..ve eşimle o ay sadece 2 kere birlikte olmuştuk...çünkü kayınvaldem ve kayınpederim aynı zamanlarda hastaneye yatmışlardı..onlara koşturduk o ay..kafamdan bebek düşüncesi geçmişti..nasıl olsa olmuyordu..üstelik yumurta rezervim azdı..olursa tüp tedavisiyle olucaktı..ilişkiden sonra uzun süre ayaklarımı dikipte yatmadım üstelik..hemen kalkmıştım..fakat tedaviye başlamadan birkaç ay önce şu arı sütlerinden yedim kavanoz kavanoz..çok tükettim..ama sanırım benim hamile kalmamdaki en büyük etken tedavi sonrasındaki ay olması..çünkü tedaviden sonra birkaç ay ilaçların etkisi geçmiyormuş..bir de üstüne benim kafamdan bebek düşüncesini atmam eklenince ..sanırım bu yüzden kaldım..pisikolojide çok önemli..bebek için birlikte olmadık..kendimiz için olduk..bununda etkisinin çok olduğu söyleniyo...

pınarcımm merhaba canımmm dualarımız herzaman sizlerle hamiş annelerimizin değerleri yükselsin transfer olanlara tutunsunlar...

şimdi dualarımızla birlikde seninde stresli olmaman çok önemli pozitif düşün hep.

cnm bende 19 yaşındaydım evlendiğimde ama kısmet işte olmadı zaten uzun bi süredir kafamdan normal yolla olmayacağını attım genelde hep kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımdan bunu duyuyorum ya bir iki kez beraber olduklarını yazıyorlar eşleriyle bilmem belki denk gelmiştir ama birde şu var kurban olduğum Rabbim verecek olursa bi şekilde veriyor bende bu aralar omega 3 tabletlerine başladım ve soğan kürü falan yapmayı düşünüyorum ayrıca dr um önümüzdeki ay histeroskopi yapalım dedi bakalım dua ediyorum rabbim bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah bi an önce annelik duygusunu tatmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…