aslında çok dikkat ettim ağır kaldırmamaya özen gösterdim ama yinede hep ayaktaydım toz aldım evi süpürdüm yatak çarşaflarını değiştirdim çamaşır attım makinaya serdim bunun gibi işler ama dikkat ederek yaptım mesela çamaşır sepetini kaldırmadım çeke çeke götürdüm ama hiç uzunmadan oturmadan yaptım kendimi iyi hissediyorum kendimi transfer olduğumu bilmesem eski hayatıma geri döncem o derece iyiyim yani ağrım sızım yok ben biraz da keyif yapmayı bilmiyorum ağır sızında olmasa yat keyif yap dimi her yeri pislik götürsün dimi ama ben işte tez canlıyım rahat batıyo :)
hamile kalan arkadaşlarım siz 12 gün boyunca hiç mi bişey yapmadınız, hep mi dinlendiniz?
gerçi tedavi sürecini yaşamış kimseye dikkat et demek mantıksız o çokk daha iyi biliyor ama işte senin gibi tez canlılara uyarı lazımeşin yapsın söyle ben yapamam biliyorsun durumu de
hamile kalan arkadaşlarım siz 12 gün boyunca hiç mi bişey yapmadınız, hep mi dinlendiniz?
merhaba arkadaşlar 2 gündür yoktum geçmişi okuyamadım dün histeroskopi işlemim vardı iyiki bu ay yaptırmışım diyorum aralıkta donmuş tedaviye başlayacaktım dr um histeroskopi kararını bana bırakmıştı işlemde endometrium dokusunun geniş tabanlı polip görüldü yazıyordü dr um açıklama yaptı ama ben narkozun etkisinden bişey anlamdım polip vardı alındı dediler videoyu bana verdiler resmen içimde sanki pamuk şekeri var onları makasla temizlediler insanın iç organları görmesi çok farklı bişeymiş intihap var dedi 3. derece antibiyotik tedavisi uygulanıcak inş aralık ayınada bomba gibi hazırlanıyorum şimdi içim çok rahat en azından neden olmadığın farkındayım tabi herşey rabbimin elinde
Aman arkdsim yaaa rahat ol ben12 gun istiraht ettim ne temizlik nede yemek yaptim hersey ayagima geldi banada rahat batti araba bile kullanmadim heryere sofor goturdu ne oldu yine negatif yani demek istedigim bu is yatmaya bakmiyor ok ilk 3 gun onemlu bence ama fazla kasmakta benim gibi dogru degil rabbim korur o mnicik melegi sen rahat ol vicdan yapma ama cokta kasinma ne temizligi yat yerine yani yatmasanda uzat ayagini tadini cikar bebisinin annesi naz yap birazcik kocan yapsin isleri yapsinda anlasin ev kadini olmak ne demek surecide dogal yasa bence tek sir rahat olmak hakkinda hayrlisi olsun insallah
merhaba arkadaşlar 2 gündür yoktum geçmişi okuyamadım dün histeroskopi işlemim vardı iyiki bu ay yaptırmışım diyorum aralıkta donmuş tedaviye başlayacaktım dr um histeroskopi kararını bana bırakmıştı işlemde endometrium dokusunun geniş tabanlı polip görüldü yazıyordü dr um açıklama yaptı ama ben narkozun etkisinden bişey anlamdım polip vardı alındı dediler videoyu bana verdiler resmen içimde sanki pamuk şekeri var onları makasla temizlediler insanın iç organları görmesi çok farklı bişeymiş intihap var dedi 3. derece antibiyotik tedavisi uygulanıcak inş aralık ayınada bomba gibi hazırlanıyorum şimdi içim çok rahat en azından neden olmadığın farkındayım tabi herşey rabbimin elinde
Geçmiş olsun çok.Ne güzel bütün negatiflikler tedavi edilmiş bak şimdi tertemiz kafan rahat bebeklerini alacaksın aralıkta. Ohh ne güzel...
canımm geçmiş olsunn bak ne güzel tedavinde yapılmış hemen.. inşallah aralık ayındaki tedavinle gelir bebeğin.. iyi ki yaptırmışın..
kızlar eşim 2 tane ananas almış gelmiş ben iyi geliyo demiştim ama geçen sizden biri iyi gelmiyo yazmıştı kafam karıştı yesemmi ?
çok saol canım amin inş:) seninde hamişliğin inş çok güzel geçer ALLAH eline almayı nasip etsin canım benim.
Cnm cok gecmis olsun cok iyi olmus dr um banada demisti yapalim diye ama ben istemedim hazirn ayinda yaa simdi icime kurt dusurdun benim acaba bendemi yaptirsam ben buhfta bahceciye gidicem eger suleyman bey yapmamiz lazim der ise hemen yaticam. Ac gideyim bari bende insallah rabbim nasip etsi. Bebislerini kucagina almayi cnm buarada bunlar tutunmamasina sebeb oluyrdu dimi
saol canım benim eğer dr un isterse bence mutlaka yaptır beni zorlamadı ister şimdi istersen donmuşlar la deneyelim oda tutmazsa araştıralım dedi ama histeroskopi yapmak istiyorum dedi
bende rahim dinlensin diye bu ay yaptırmak istedim iyikde yaptırmışım en azından sorunu öğrendim rahim filminde çıkmayanlar orda çıkıyo canım adetin 10 gnüne kadar bakılıyo araya bayram girdiği için benim 11 gününde bakıldı aynı opu gibi 12 den sonra su bile içmiyorsun sen canım kahvaltını yap öle git eğer onlar yaparlarsa sana gün verirler
transfere giderken makyaj yapabilir miyim kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?